Ενα καλο "τεμαχιο" προθυμο και συμμετεχον ειναι στην χαλκοκονδυλη λιγο πιο πανω απο την eurobank .
20 + 10 το hotel
Προχθες κατηφορησα και εγω μετα απο παρα πολλα χρονια (ενεκα της εδω και εικοσαετια αποκλειστικης
ενασχολησης μου μονο με τα ελαιοτριβεια) στην Χαλκοκονδυλη και τριγυρω πουτανοπιατσας.
Αιχμαλωτος της ασιατικης σαρκας, και δη της κινεζικης μετα το προ διμηνου ταξιδι μου στην Κινα,
συναντησα την ανωτερω μιλφ που εχει ποσταρει σε φωτο ο συναγωνιστης. Λιλα η Λινα κατα δηλωση της
το ονομα της, 35 χρονων κατα δηλωση της, 45 με 50 κατ εκτιμησιν μου(με αυτους τους λαους δεν
βρισκεις ακρη με τις ηλικιες, εξαλλου δεν εχει και μεγαλη σημασια για τους αρρωστους μιλφολατρες
οπως ειμαι και εγω). Τιμημα ευρω 30 + 5 το ξενοδοχειο με τη συμφωνια οτι θα καθομασταν οση ωρα
θα ηθελα και με τον ορο απο την πλευρα της οτι θα την ευρισκα μονο μια φορα.
Ξενοδοχειο στην Βερανζερου αξιοπρεπες με καθαρες πετσετες και ζεστο νερο.
Μπανακι μαζι κανα δεκαλεπτο, και μετα η μαχη συνεχιστηκε στο κρεβατι. Η κυρια δεκτικη και συμ-
μετεχουσα σε ολα, με μονο μειον την προσπαθεια αποφυγης φιλιων με γλωσσα(Τα εδινε με το σταγονομετρο).
Γενικα πολυ καλο γαμισι, συνισταται σε μιλφομανεις που θελουν καλο σεξ και οχι σε πιπινολατρεις
που θελουν ομορφα κομοδινα στο κρεβατι τους.