Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 292K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.405
Πόντοι
19.505
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Φωκίωνος 9-13 έχει τη Λίλη κινεζάκι και την Ανίτα, μάλλον Καζακσταν.
Θα περάσω και θα ενημερώσω.

Στουρνάρη 47 το Κινεζάκι αποσύρθηκε για ρεκτιφιέ

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Ενα καλο "τεμαχιο" προθυμο και συμμετεχον ειναι στην χαλκοκονδυλη λιγο πιο πανω απο την eurobank .
20 + 10 το hotel

Συνημμένα

• Snap1.jpg
    Snap1.jpg
    127,1 KB · Εμφανίσεις: 32

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Εχει καλο πρόσωπο

Συνημμένα

• Snap2.jpg
    Snap2.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 47

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Και ικανοποιητικο βυζι

Συνημμένα

• Snap3.jpg
    Snap3.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 45

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.372
Πόντοι
6.495
:2funny:
Έχει καλό πρόσωπο; Αν εννοείς ότι είναι σαν κώλος εντάξει, συμφωνούμε  :kissass:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
959
Πόντοι
96
Για το Μαύρο Άλογο ,
Ρε μεγάλε ηρεμία .Δεν το παίζω σπουδαίος και δεν σε αντιγράφω. Απλά έγραψα για τις δυο Κινέζες που αναφέρεις (και σου έστειλα επίσης μύνημα) να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Γιατί από φούμαρα έχουμε πήξει! Δεν γράφω για εμπειρίες μου στο κέντρο γιατί απλά εδώ και δύο χρόνια δεν έχω πάρει καμιά.Στα μασάζ γράφω κριτικές όπου έχω πάει και πάρει . Προσοχή μην γίνεις σαν τον Guts40 που έγραφε από το μυαλό του για ασιατικά θεόμουνα που έπαιρνε στη πιάτσα της Ομόνοιας και ταλαιπωρούσε συναγωνιστές να ψάχνουν μάταια. Στο ξαναλέω γίνε πιο συγκεκριμένος με τις δύο που αναφέρεις , αλλιώς δεν έχει νόημα να λες ότι γάμησα μια ωραία ασιάτισσα που δεν την ξέρει κανείς. :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου λατρεις της κιτρινης σαρκας μην μαλωνετε
σκοπος μας ειναι να ενωσουμε τις δυναμεις μας για να γινει καλυτερη η αναζητηση κιτρινιαριδων γυναικων
ειναι δυσκολος ο αγωνας
οι κινεζες στην χαλκοκονδυλη εχουν μπει στο στοχαστρο της ασφαλειας

επισης ακομα περιμενουμε να δουμε τις ινδες μουναρες που θα ερχονταν οπως ειχε γραψει πριν λιγο καιρο ενας φιδεμπορας(οχι το νικ)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.343
Πόντοι
3.656
apolyto_arseniko
Θα σου πω τη δικιά μου εμπειρία από τις Ινδές. Έχω κατέβει μεσημέρι Σάββατο και βλέπω τρεις Ινδές με τις παραδοσιακές τους στολές και σκουλαρίκια στη μύτη, να περιμένουν στη Σωκράτους, κάτω από το γνωστό ξενοδοχείο. Και οι τρεις ήτανε πατσαβούρες και κοντόχοντρες, αλλά έχω ακούσει για το κάμα - σούτρα και ήθελα να το δω στην πράξη. Πλησιάζω την πρώτη, η οποία ήξερε ελληνικά και τη ρωτάω τί κάνει στο κρεβάτι και πόσα παίρνει. Και μου απαντάει μόνο νιμού και 20 €. Η τρομερή πλάκα ήταν ότι ακριβώς απέναντι ήταν στημένη η Χριστίνα, Ρουμανοβουλγάρα κατά δήλωσή της με εξαιρετικό πρόσωπο για τα γούστα μου, με θεϊκό κόλο και που τα κάνει όλα, επίσης για 20 €. Εννοείται ότι τις έφτυσα (ρώτησα και καμία δεν κάνει τίποτα άλλο). Ίσως όταν σφίξουν τα γάλατα λόγω κρίσης να αλλάξουν τακτική και τιμές, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι αξίζουν τα 20 €  που ζητάνε. 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.096
Πόντοι
19.795
Ενα καλο "τεμαχιο" προθυμο και συμμετεχον ειναι στην χαλκοκονδυλη λιγο πιο πανω απο την eurobank .
20 + 10 το hotel
Προχθες κατηφορησα και εγω μετα απο παρα πολλα χρονια (ενεκα της εδω και εικοσαετια αποκλειστικης
ενασχολησης μου μονο με τα ελαιοτριβεια) στην Χαλκοκονδυλη και τριγυρω πουτανοπιατσας.
Αιχμαλωτος της ασιατικης σαρκας, και δη της κινεζικης μετα το προ διμηνου ταξιδι μου στην Κινα,
συναντησα την ανωτερω μιλφ που εχει ποσταρει σε φωτο ο συναγωνιστης. Λιλα η Λινα κατα δηλωση της
το ονομα της, 35 χρονων κατα δηλωση της, 45 με 50 κατ εκτιμησιν μου(με αυτους τους λαους δεν
βρισκεις ακρη με τις ηλικιες, εξαλλου δεν εχει και μεγαλη σημασια για τους αρρωστους μιλφολατρες
οπως ειμαι και εγω). Τιμημα ευρω 30 + 5 το ξενοδοχειο με τη συμφωνια οτι θα καθομασταν οση ωρα
θα ηθελα και με τον ορο απο την πλευρα της οτι θα την ευρισκα μονο μια φορα.
Ξενοδοχειο στην Βερανζερου αξιοπρεπες με καθαρες πετσετες και ζεστο νερο.
Μπανακι μαζι κανα δεκαλεπτο, και μετα η μαχη συνεχιστηκε στο κρεβατι. Η κυρια δεκτικη και συμ-
μετεχουσα σε ολα, με μονο μειον την προσπαθεια αποφυγης φιλιων με γλωσσα(Τα εδινε με το σταγονομετρο).
Γενικα πολυ καλο γαμισι, συνισταται σε μιλφομανεις που θελουν καλο σεξ και οχι σε πιπινολατρεις
που θελουν ομορφα κομοδινα στο κρεβατι τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.343
Πόντοι
3.656
Ημερήσια ενημέρωση:
Σήμερα το μεσημέρι πήρα κινέζα Λούλου κατά δήλωσή της (20 € για την πάρτη της και 5 € για το ξενοδοχείο). Την έκοψα γύρω στα 50, αλλά χωρίς ρυτίδες, στήθος μικρό - πεσμένο με όλα τα κινέζικα θετικά. Τρυφερή, θέληση να σε ικανοποιήσει, όχι να σε ξεπετάξει, πεντακάθαρη, φανταστικό δέρμα, στενές τρύπες, αγκαλιές, χάδια, χαμόγελα, τελείως girlfriend φάση. Όταν βγήκα  από το μπάνιο μου ζήτησε την άδεια να φύγει! Σαν να είχαμε βγει ραντεβού φάση. Τελικά οι Ασιάτισσες είαι η πιο αξιόπιστη λύση. Αν ήταν στη συσκευασία του Αντολικού μπλοκ, θα είχαμε την τέλεια γυναίκα από εμφάνιση - συμπεριφορά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ημερήσια ενημέρωση:
Σήμερα το μεσημέρι πήρα κινέζα Λούλου κατά δήλωσή της (20 € για την πάρτη της και 5 € για το ξενοδοχείο). Την έκοψα γύρω στα 50, αλλά χωρίς ρυτίδες, στήθος μικρό - πεσμένο με όλα τα κινέζικα θετικά. Τρυφερή, θέληση να σε ικανοποιήσει, όχι να σε ξεπετάξει, πεντακάθαρη, φανταστικό δέρμα, στενές τρύπες, αγκαλιές, χάδια, χαμόγελα, τελείως girlfriend φάση. Όταν βγήκα  από το μπάνιο μου ζήτησε την άδεια να φύγει! Σαν να είχαμε βγει ραντεβού φάση. Τελικά οι Ασιάτισσες είαι η πιο αξιόπιστη λύση. Αν ήταν στη συσκευασία του Αντολικού μπλοκ, θα είχαμε την τέλεια γυναίκα από εμφάνιση - συμπεριφορά.
οι κιτρινιαρες ειναι ανερχομενη δυναμη τυπε
αν μπουνε δυναμικα και αλλες στην πιατσα των freelancer θα σαρωσουν

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οι κιτρινιαρες ειναι ανερχομενη δυναμη τυπε
αν μπουνε δυναμικα και αλλες στην πιατσα των freelancer θα σαρωσουν
Ρε τύπε εσύ πρέπει να έρθεις εδώ που είμαι εγώ. Ο παράδεισος σου θα είναι μιλάμε!!! (μόνο να μη λες περί μεγαλειωτάτων κτλπ) Θα περάσεις Φ-Ι-Ν-Α

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
απο κινα γραφεισ τυπε??

tednet

Μέλος
Εγγρ.