Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.687
Πόντοι
3.656
Προς TRELOXELO
Νομίζω το ότι είναι η ψηλότερη από όλες, την κάνει να ξεχωρίζει. Όλες οι κινέζες, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, είναι όμοιες κατά 80% ή και περισσότερο. Άλλη κινέζα γύρω στο 1,70 εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί, να κάνει πιάτσα τουλάχιστον. Άλλες έχουν το μαλλί τους πιο κοντό, κάποιες πιασμένο αλογοουρά, αλλά από χέρι έχουν όλες μαύρο μαλλί. Οι περισσότερες έχουν επίσης μικρά πρόσωπα, όχι όμως η Γιούκι, η οποία δήλωσε από Χονγκ - Κονγκ. Πραγματικά είναι σαν μπετατζής, αν την συγκρίνεις με τις άλλες κινέζες και η φωνή της είναι κάπως βαριά. Αλλά έχει αξιοπρεπές βυζί και προσπαθεί πολύ φιλότιμα να σε ικανοποιήσει, όπως όλες οι κινέζες που έχω πάρει. Η πίσω είσοδος είναι πολύ στενή, την παραβίασα και σήμερα που κατέβηκα το απόγευμα, μόνο που φρόντισα να είναι ολιγόλεπτη η παραμονή μου, αν εννοείς τι εννοώ. Συχνάζει στο δεξί μέρος της Χαλκοκονδύλη, στρίβοντας από τη Σωκράτους και ανεβοκατεβαίνει, μπαίνει μέσα στα μαγαζιά, περιμένει τάχα στην στάση του Λεωφορείου εκ περιτροπής. Αν σταθείς έξω από τη βιτρίνα του μαγαζιού και την κοιτάξεις σταθερά χαμογελώντας, θα έρθει μόνη της Δεν καταλαβαίνω το συνάδελφο που είπε ότι βρωμάνε τα πόδια της, είναι πεντακάθαρη και κάθε φορά κάνει μπάνιο πριν την συνεύρεση αλλά και μετά, όπως όλες οι κινέζες που έχω πάρει. Μια από αυτές (κοντούλα, αλογοουρά, ονόματι Γιάνα) έχει κάνει και τέσσερις φορές μπάνιο σε μια συνεύρεση και την πρώτη φορά που την πήρα με έβαλε να κάνουμε μαζί μπάνιο, για να είναι σίγουρη ότι είμαι καθαρός χωρίς να με προσβάλει (τα προσέχουνε όλα οι ανατολίτισσες). Ίσως ο συνάδελφος να την πέτυχε σε άσχημη στιγμή, είναι οι πιο καθαρές από όλες τις φυλές που έχω πάρει και να είσαι σίγουρος ότι έχω πάρει πολλές. Απλά αναφέρω ότι εδώ και δυο μήνες κόλλησα ψείρες από δυο ελληνίδες, που δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Αυτά για τη ράτσα μας. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και οσο για την Γιουκι βρωμανε λιγακι τα ποδαρια της
γιαυτο εχουμε παντα μαζι μας
URL]]

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μια χαρα κοριτσια ειναι οι κινεζεσ και μπανακι κανουν και φιλοτιμεσ ειναι εκτοσ 2 με 3 τεμαχια που ειναι ξεπετεσ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σημερα στο τριγωνο μονο 2 κινεζες,πριν καμια ωρα
η γιουκι και μια που ειναι σαν αποβολη του μαο

στο κωλομπαρο στην βερανζερου,διπλα στο χοτελι με τα 5 ευρω,καθονταν 4 ινδες
με τις παραδοσιακες τους στολες
οι 3 ηταν σαν κουβαδες,κοντοχοντρες δηλαδη
μου τραβηξε το ενδιαφερον μια που ειχε στην μουρη της κατι σαν χαρακιες-καψιματα
ισως απο οξυ,ειναι εθνικο σπορ σε εκεινες τις χωρες να ριχνουν οξυ στην μουρη των γυναικων :jerking:
ενω ετοιμαζομουν να κανω κινηση χτυπησε το τηλ της και εφυγε σφαιρα,προσπαθησα να την ακολουθησω αλλα εστριψε σε ενα στενο και την εχασα :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μια χαρα κοριτσια ειναι οι κινεζεσ και μπανακι κανουν και φιλοτιμεσ ειναι εκτοσ 2 με 3 τεμαχια που ειναι ξεπετεσ
μακαρι να ηταν ολες οι πουτανες σαν τις κιτρινιαρες τυπε

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σημερα στο τριγωνο μονο 2 κινεζες,πριν καμια ωρα
η γιουκι και μια που ειναι σαν αποβολη του μαο

στο κωλομπαρο στην βερανζερου,διπλα στο χοτελι με τα 5 ευρω,καθονταν 4 ινδες
με τις παραδοσιακες τους στολες
οι 3 ηταν σαν κουβαδες,κοντοχοντρες δηλαδη
μου τραβηξε το ενδιαφερον μια που ειχε στην μουρη της κατι σαν χαρακιες-καψιματα
ισως απο οξυ,ειναι εθνικο σπορ σε εκεινες τις χωρες να ριχνουν οξυ στην μουρη των γυναικων :jerking:
ενω ετοιμαζομουν να κανω κινηση χτυπησε το τηλ της και εφυγε σφαιρα,προσπαθησα να την ακολουθησω αλλα εστριψε σε ενα στενο και την εχασα :S
απολυτε οι βουλγαρεσ ηταν στα ποστα τουσ?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μερικες ηταν τυπε
αλλα δεν ειχες πολλες οπως αλλες φορες
ισως νηστευουν τυπε :grin:
ειχα περασει πριν λιγεσ μερεσ αναζητουσα 2 χοντρεσ βουλγαρεσ μια ξανθια με μακρυα μαλια  και αλλη μια με πολυ κοντο αλλα τζιφοσ

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καλημερες οι κινεζες ειναι ακομη στην χαλκοκονδυλη η λογο σκουπας τις μαζεψαν;

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Προς TRELOXELO
Νομίζω το ότι είναι η ψηλότερη από όλες, την κάνει να ξεχωρίζει. Όλες οι κινέζες, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, είναι όμοιες κατά 80% ή και περισσότερο. Άλλη κινέζα γύρω στο 1,70 εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί, να κάνει πιάτσα τουλάχιστον. Άλλες έχουν το μαλλί τους πιο κοντό, κάποιες πιασμένο αλογοουρά, αλλά από χέρι έχουν όλες μαύρο μαλλί. Οι περισσότερες έχουν επίσης μικρά πρόσωπα, όχι όμως η Γιούκι, η οποία δήλωσε από Χονγκ - Κονγκ. Πραγματικά είναι σαν μπετατζής, αν την συγκρίνεις με τις άλλες κινέζες και η φωνή της είναι κάπως βαριά. Αλλά έχει αξιοπρεπές βυζί και προσπαθεί πολύ φιλότιμα να σε ικανοποιήσει, όπως όλες οι κινέζες που έχω πάρει. Η πίσω είσοδος είναι πολύ στενή, την παραβίασα και σήμερα που κατέβηκα το απόγευμα, μόνο που φρόντισα να είναι ολιγόλεπτη η παραμονή μου, αν εννοείς τι εννοώ. Συχνάζει στο δεξί μέρος της Χαλκοκονδύλη, στρίβοντας από τη Σωκράτους και ανεβοκατεβαίνει, μπαίνει μέσα στα μαγαζιά, περιμένει τάχα στην στάση του Λεωφορείου εκ περιτροπής. Αν σταθείς έξω από τη βιτρίνα του μαγαζιού και την κοιτάξεις σταθερά χαμογελώντας, θα έρθει μόνη της Δεν καταλαβαίνω το συνάδελφο που είπε ότι βρωμάνε τα πόδια της, είναι πεντακάθαρη και κάθε φορά κάνει μπάνιο πριν την συνεύρεση αλλά και μετά, όπως όλες οι κινέζες που έχω πάρει. Μια από αυτές (κοντούλα, αλογοουρά, ονόματι Γιάνα) έχει κάνει και τέσσερις φορές μπάνιο σε μια συνεύρεση και την πρώτη φορά που την πήρα με έβαλε να κάνουμε μαζί μπάνιο, για να είναι σίγουρη ότι είμαι καθαρός χωρίς να με προσβάλει (τα προσέχουνε όλα οι ανατολίτισσες). Ίσως ο συνάδελφος να την πέτυχε σε άσχημη στιγμή, είναι οι πιο καθαρές από όλες τις φυλές που έχω πάρει και να είσαι σίγουρος ότι έχω πάρει πολλές. Απλά αναφέρω ότι εδώ και δυο μήνες κόλλησα ψείρες από δυο ελληνίδες, που δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Αυτά για τη ράτσα μας. 
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες....
οταν λες οτι μπαινει σε μαγαζια...μπαινει σε ολα και καλα η σε καποιο συγκεκριμενο;
Η ερωτηση ειναι λιγο μαλακια αλλα....ξερεις....
και επισης τι ωρες την εχεις πετυχει;Μεσημερι παιζει;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κάθεται και στην καρέκλα του μικροπωλητή (όλα ένα ευρώ) με το καρότσι.

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδιακαι χρονια πολλα.Το πρωι πηρα ασιατισσα ονοματι σισσυ και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Κοστος 20+5 ξενοδοχειο υπηρεσιες πολυ καλες.Μου εκανε εντυπωση οτι ηταν πολυ καθαρη.Με βλεπω να γινομαι φαν

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
612
Πόντοι
86
Που την πέτυχες φιλαράκι; για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Χαρακτηριστικά

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλησπερα παιδιακαι χρονια πολλα.Το πρωι πηρα ασιατισσα ονοματι σισσυ και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Κοστος 20+5 ξενοδοχειο υπηρεσιες πολυ καλες.Μου εκανε εντυπωση οτι ηταν πολυ καθαρη.Με βλεπω να γινομαι φαν
μια σχετικα ψηλη για κινεζα
με κοτσο μαλλι και πολυ κιτρινα δοντια τυπε?
αυτην λες?
που κραταει συνηθως μια πλαστικη τσαντα?

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναιαυτη λεω που συνηθως ειναι χωριστα απ τις υπολοιπες.Στη σταση των λεωφορειων

Stories

Νέο!

Stories