muffin11
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι υπερεχουν,αν και ειναι η μονη ασιατισσα που εχω παρει.Στις μη ασιατισσες μονο τυχαια βρισκεις πολυ καληδικε μου ειδες ποσο υπερεχουν οι κιτρινιαρες εναντι των αλλων πουτανων
ναι υπερεχουν,αν και ειναι η μονη ασιατισσα που εχω παρει.Στις μη ασιατισσες μονο τυχαια βρισκεις πολυ καληδικε μου ειδες ποσο υπερεχουν οι κιτρινιαρες εναντι των αλλων πουτανων
τυπε οσες κανουν πιατσα στο τριγωνο ειναι καλεςναι υπερεχουν,αν και ειναι η μονη ασιατισσα που εχω παρει.Στις μη ασιατισσες μονο τυχαια βρισκεις πολυ καλη
ποια θεωρεις την κορυφαια?αυτη που πηρα?τυπε οσες κανουν πιατσα στο τριγωνο ειναι καλες
στην χειροτερη απλα δεν θα πεταξεις τα λεφτα σου
ειναι κανα 2 που δεν λενε πολλα
παντως στις κιτρινιαρες να ξερεις οτι ισχυει το οσο πιο ασχημη ειναι τοσο καλυτερο γαμησι κανει
τυπε ονοματα δεν θυμαμαι ποτέ απο κιτρινιαρεςποια θεωρεις την κορυφαια?αυτη που πηρα?
ναι μου εκανε και μασαζτυπε ονοματα δεν θυμαμαι ποτέ απο κιτρινιαρες
κατι σισι σουσου λουλου λιλι και τετοιες μαλακιες εχουν
εγω τις εχω γαμησει σχεδον ολες απτο τριγωνο
που και που κανουν την εμφανιση τους και guest stars γιαυτο ναχεις το νου σου και να τσεκαρεις συχνα τι παιζει
οι πιο πολλες κανουν και μασαζ μετα το γαμησι
αυτην που γαμησες ειναι απτις καλυτερες παντως,μην πω η καλυτερη
ειναι και κανα δυο που ειναι σαν αποβολες του μαο
και αυτες καλες ειναι
ελα δικε μου φτιαξε μασ ολουστον ιουνιο που παω κορεα θα γεμισω το καραβι κορεατισσες και θα σας τις φερω.
β. ή ν. τυπε?τον ιουνιο που παω κορεα θα γεμισω το καραβι κορεατισσες και θα σας τις φερω.
ελα ρε απολυτε εκει θα τα χαλασουμε δικε μου?β. ή ν. τυπε?
τυπε δεν θελουμε κουμμουνιστριες :Sελα ρε απολυτε εκει θα τα χαλασουμε δικε μου?
ολεσ κοκκινεσ μαο τσε τουνκτυπε δεν θελουμε κουμμουνιστριες :S
καλα σε εκοψα για κουμμουνι τυπεολεσ κοκκινεσ μαο τσε τουνκ
κινεζοσ και γκρανυ λοβερ ειμαι τυπεκαλα σε εκοψα για κουμμουνι τυπε
καλα ξηγιεσαι τυπεκινεζοσ και γκρανυ λοβερ ειμαι τυπε
ναι δικε τον μπεκα με τα φρουτακια τον προλαβεσ ιουλιανου και φυλησ??εκει να δεισ τι γινοτανε πριν 15 χρονια γκρανια βουλγαρεσ ρωσσιδεσ τανεσ χαμοσκαλα ξηγιεσαι τυπε
ετσι στηνονται οι μεγαλες δουλειες
τσιτα τα γκαζια και βουρ για γκρανια γιατι σε παω δικε μου
Master ,
Αν πας Κορέα μεριά , ψάξε καμιά άκρη στην αίρεση του αιδεσιμώτατου Μούν(δεν είναι πλάκα).Αυτός κάνει προξενιά με Κορεάτισσες κια μετά κάνει ομαδικούς γάμους σε γήπεδα.Είχα ακούσει ότι υπάρχει παρακλάδι στην Αθήνα .Ξέρει κανείς τίποτα;