magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Σωστος κυριος. ;)ενταξει τυπε ετσι ειναι
θα υπαρχουν και ασχημες στιγμες
απλα ενημερωσα τους συναγωνιστες για να μην την πατησουν
Σωστος κυριος. ;)ενταξει τυπε ετσι ειναι
θα υπαρχουν και ασχημες στιγμες
απλα ενημερωσα τους συναγωνιστες για να μην την πατησουν
ΚΡΙΜΑ τα 100 ευρα σε σχεση οτι στον δρομο υπαρχουν καλα κομματια και οικονομικα.στο στουντιο που πηγα οι κοπελεσ ευγενικεσ ομορφεσ ηταν καθαρα και ωραια, απλα παρασυρθηκα και δεν ξαναπαταω σε τετοια μαγαζια δεν ειμαι εγω για τετοια δρομοσ και παλι δρομοσ τσαρκα και αναζητησεισΠοιο στούντιο Κumeduke ; Γράψε για να μην πάμε.
τιποτα τυπεεμφανισθηκε καμμια ασιατισσα στο τριγωνο η νεκρα?
τι λες να εγιναν απολυτε?μολις κοπασει ο θορυβος θα επιστρεψουν?τιποτα τυπε
παντα ετσι γινεται τυπετι λες να εγιναν απολυτε?μολις κοπασει ο θορυβος θα επιστρεψουν?
οποτε μου κανει ολο απορια νο σεξ?
και της απαντω νο πιπα?
και απαντα νο πιπα μονο σεξ
νο σεξ go home της λεω
ντυθηκα και την εκανε με γρηγορα βηματα χωρις παραπανω κουβεντες
και να τα χαμε δεν ξερω αν θα ερχοντουσανΠαίδες έπρπε να είχατε πάρει τα τηέφωνα , ώστε τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα να κλείνατε ροντεβού κάπου διακριτικά.
τυπε την γαμαγες αυτην την κιτρινιαρα?Σήμερα στην Αμφιθέας είδα μια να καθετε αλλα δεν ξερω αν εκανε πιάτσα!Την έβγαλα και φώτο!
xaxa καλη ειναι!.....αν και την κοβω για μουνι θαμνο τυπε!τυπε την γαμαγες αυτην την κιτρινιαρα?
Παιζει οντως και να ειναι οικιακη βοηθος φιλε!....αλλα ξερεις αυτες αμα τυχει και της προτεινεις σεξ με λεφτα θα κατσουν μερικες!....τοσες καθαριστριες γαμανε καποιοι!Από την φωτογραφία συμπεραίνω ότι είναι κάπου οικιακή βοηθός .Αλλά αν έχει θάμνο δεν πειράζει το ξυρίζουμε και μετά το ....!
σωστα ξηγιεσαι δικε μουxaxa καλη ειναι!.....αν και την κοβω για μουνι θαμνο τυπε!
Από την φωτογραφία συμπεραίνω ότι είναι κάπου οικιακή βοηθός .Αλλά αν έχει θάμνο δεν πειράζει το ξυρίζουμε και μετά το ....!