mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Τι πορεια τυπε? Εδω εχουμε να βρουμε πως ψοφησε το κοπροσκυλο ο Ολιβερ
Το χειρότερο στο σκηνικό της Ν. Σμύρνης είναι ότι είχαν μαλώσει ξανά για ρούχα. Πριν μερικούς μήνες. Κι ο μικρότερος αδερφός, ο 16χρονος, είχε βγάλει σιδηρογροθια και κοπανουσε το μεγαλύτερο.Οταν λεμε η κατασταση εχει ξεφυγει...το εννοουμε.
Τα πιτσιρικια πλεον εχουνε καψει φλατζα,οχι πως παλια δεν υπηρχανε αντιστοιχα φαινομενα,οταν ομως διαβαζεις καθημερινα φονικα με κατω των 18 δραστες...ε!Νισαφι!
Σημερα πρωι διαβαζα στην Σμυρνη εχθες βραδυ,μανα,γιαγια,γκομενα και δυο αδερφια 18&16 ετων,μαλωσαν τα αδερφια κ ο 18αρης πηρε το ψαλιδι και το καρφωσε στο στηθος σκοτωνοντας τον αδερφο του.Οι υπολοιποι σοκ.
Αν δεν σκοτωνε τον αδερφο,θα σκοτωνε οποιον αλλο,αστυνομικο,εσενα,εμενα,του "χωνοταν" στις μυτες.
Δεν ξερω αν υπαρχει ελπιδα,αυτα π βλεπαμε να γινονται στην Αμερικη πριν 20 χρονια,γινονται σε πιρισσια στην Ελλαδα!Μπραβο μας!
Κριμα το παλικαρι,σιγουρα δεν θα ναι το τελευταιο ομως
Μην τα μπερδεύουμε διαφορετική υπόθεση αυτή αλλά επίσης πολύ σοβαρή όταν συμπεριφέρεσαι με τέτοια βαρβαρότητα σε ένα ζώο είσαι διεστραμμένος και γενικά επικίνδυνος για την κοινωνίαΤι πορεια τυπε? Εδω εχουμε να βρουμε πως ψοφησε το κοπροσκυλο ο Ολιβερ
και ισοβια να παει με ενα καλο δικηγορο σε 20 χρονια θα ειναι εξω δηλαδη στα 38 μια χαραΚρίμα για τον χαμό του νέου αστυνομικού, δυστυχώς δεν θα είναι ο τελευταίος που χάνεται άδικα.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει όντως και τα περιστατικά πολλά.
Η πλήρης ατιμωρησία, η εξίσωση θύτη και θύματος να που οδηγεί.
Όλα αυτά τα καλόπαιδα με την τόση ενέργεια, με την πρώτη μαλακία τα μαζεύεις και τα στέλνεις για υποχρεωτική αγροτική εργασία στα χωράφια, στις ελιές τις φράουλες, τα ροδάκινα, τα κεράσια, τα ακτινίδια ... η επαφή με τις αγροτικές εργασίες θα βελτίωνε τους χαρακτήρες τους ή τουλάχιστον θα έκαναν κάτι χρήσιμο ....
για το τιποτα χαθηκε ενας νεος ανθρωπος,επειδη μερικοι ηλιθιοι δεν μπορουν να πανε να μαθουνε μποξ ή καποια πολεμικη τεχνη κ να εκτονωσουνε τη μαλακια που τους δερνει λιγο δημιουργικα,αν αυτου σκοτωνουνε αθωους ανθρωπους που κανουνε μια σκατοδουλεια που τους βριζει ολος ο κοσμος για 9 κατοσταρικα.
ντροπη τους...
να δουμε τι θα πει σημερα ο μπαμπας του 18χρονου για το "παιδακι του"...
κ μπραβοι να γινοντουσαν παλι πιο παραγωγικο ειναι-λεμε τωρα-σε σχεση με αυτο που κανουνε....καλα τυπε τετοια αποβρασματα κι εκει μπραβοι θα γινοντουσαν στο τελος
αμα εισαι ναυαγιο εισαι ναυαγιο,δεν αλλαζεις με τιποτα
και ισοβια να παει με ενα καλο δικηγορο σε 20 χρονια θα ειναι εξω δηλαδη στα 38 μια χαρα
αν το ειχε κανει σε δικο μου ανθρωπο θα τον εκλαιγε ηδη η μανα του ... ευχομαι οι νομοι τις φυλακης να κανουν αυτο που πρεπει... ας είναι τύπε έξω σε 20 χρόνια .... αλλά για 20 χρόνια ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ....
Εννοείται θα προτιμούσα ισόβια, αλλά ως λαός δεν θέλουμε την σκληρή τιμωρία ....
αν το ειχε κανει σε δικο μου ανθρωπο θα τον εκλαιγε ηδη η μανα του ... ευχομαι οι νομοι τις φυλακης να κανουν αυτο που πρεπει
για αυτο πρεπει να αναλαβει ο νομος τις φυλακηςΕσένα όμως τύπε θα σε τιμωρούσαν χωρίς ελαφρυντικά ..... το κωλόπαιδο να δεις πως θα πέσουν πάνω του να το προστατεύσουν .....
Τίποτα χειρότερο για έναν γονιό. Το πιο σημαντικό που θα μπορούσα να ζητήσω, αν υπάρχει Θεός, να μου χαρίσει θάνατο πριν από τά παιδιά μου.Πραγματικα δε ξερω τι ειναι καλυτερο για τους γονεις αυτου του παιδιου.
Ευχομαι καμια μανα και κανενας πατερας να μη περασει κατι αντιστοιχο
τι περιμενες εσυ απο ενα καρτουν κατι καλυτεροΡε μαλάκες....
Μου έπεσε ο καφές όταν το είδα.....τι περιμενες εσυ απο ενα καρτουν κατι καλυτερο
Οι κρατούμενοι δεν θα ασχοληθούν τύπε, θα τον έχουν για ήρωα.για αυτο πρεπει να αναλαβει ο νομος τις φυλακης