Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Tύπε και σε χωριό να αφήσεις το κινητό σου στο 1 λεπτό θα στο έχουν πάρει. :2funny::2funny::2funny:
Ναι κι εγώ μεγάλωσα σε μεγάλη πόλη που η πόρτα από το σπίτι μου έκλεινε μόνο το βράδυ. Παίζαμε, μπαινοβγαίναμε όλη μέρα, το ποδήλατο το άφηνα στην πλατεία και ήξερα θα το βρω εκεί ή θα το έχει πάρει κάποιος να το φέρει την άλλη μέρα. Αυτά έχουν λήξει από το 2000. Επαρχία κράτησε έως το 2010-12. Μετά χάος κι εκεί.
Α μπραβο.Τοτε γιατί διαβάζω ότι αν αφήσουνε κάπου τα κινητά μας στην Αθήνα θα τα βρούμε εκεί?Και γιατί διαβάζω ότι δεν υπάρχει εγκληματικοτητα στο Κέντρο της Αθήνας?
Και γιατι διαβαζω ότι έχουν ηρεμήσει τα πράγματα?Αν πιστεύεις η θεωρείς ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ κατά την γνώμη μου ότι έχουν...καλυτερέψει.. πάμε μαζί μια βολτούλα.Βλεπεις ότι δεν έχω διάθεση μαζί σου ούτε να τσακωθω,ούτε να σε βρίσω ούτε να σε υποτιμήσω.
Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως αν πιστεύεις ότι βελτιώθηκε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.891
Πόντοι
12.056
Ναι λες και είναι όλα τα θέματα άσπρο μαύρο...λες και δεν δίνονται εντολές για επιχειρήσεις, για τι γραμμή θα ακολουθήσει η αστυνομία...που θα κάνει τα στραβά μάτια και που όχι...

εσύ μπορείς να μου πεις ότι όλα αυτά που είπα δεν ισχύουν? όπως και παντού και στην αστυνομία επικρατεί η ομερτά...και να μην του αρέσει κάποιου δεν θα πάει να καταγγείλει ή να καταδείξει ποιοι συνάδελφοι του κάνουν αυτά που έγραψα παραπάνω.

Τώρα μη μπούμε σε τέτοια συζήτηση...όλοι καταλαβαίνουν λίγο πολύ τι γίνεται. Οι μη πολιτικοί προιστάμενεοι στην αστυνομία από τους πολιτικούς δεν διορίζονται? Κάποιοι εξ αυτών δεν διορίζοντα μετά σε πολιτικά πόστα??

Τώρα θα τους διαχωρίσουμε? Κουμάντο κάνουν οι πολιτικοί αλλά αυτός που γυνράει και μαζεύει μεροκάματα από μαγαζάκια δεν παίρνει την άδεια του πολιτικού μόνος του το κάνει. και αν ο συνάδελφος του διαμαρτυρηθεί θα βρεθεί να φυλάει μετανάστες σε κέντρο κράτησης.
ξερεις για ολα αυτα που λες που γινονται και θα γινονται υπαρχει το εσωτερικων υποθεσεων δεν ειναι ξεφραγο αμπελι πια εχουν μειωθει κατα πολυ τα κρουσματα διαφθορας στην αστυνομια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
καποτε θα τλειωσει αν καταληξει μετα ο αστυνομικος τι γινεται? που ειναι ο πουστης ο χασοδικης τωρα που τον θελουμε
ειναι σε συγχυση ο καημενος....εχει μπερδεψει τα μπουτια του...το κρατος με τον θιασο των μπροστινων...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.267
Πόντοι
3.656
ξερεις για ολα αυτα που λες που γινονται και θα γινονται υπαρχει το εσωτερικων υποθεσεων δεν ειναι ξεφραγο αμπελι πια εχουν μειωθει κατα πολυ τα κρουσματα διαφθορας στην αστυνομια
Παλαιότερα δεν υπήρχε? Από πότε λειτουργεί? Δηλαδή πότε θεωρείται το ''τώρα ποια''?

Ξέφραγο αμπέλι δεν είναι τίποτα φαινομενικά...αλλά εκ των έσω ακούς πάρα πολλά. Τώρα τι να επεκταθούμε στο ποιες είναι οι παράνομες συμπεριφορές των αστυνομικών και πως καλύπτονται? Ούτε εγώ θα ήθελα να χάσω τη δουλειά μου επειδή ο άλλος πουλάει προστασία ή και χειρότερα.

Αυτό που λέω είναι ότι και το ίδιο το σώμα της αστυνομίας δεν θέλει την κάθαρση είτε επειδή είναι διαπλεκόμενοι είναι επειδή φοβούνται.

Πόσες φορές ακούς για ΕΔΕ έχει καταλήξει κανένας να απολυθεί ή στη φυλακή?

Σπάνε το κεφάλι ενός καημένου που δεν έφταιγε σε τίποτα και ξαφνικά κανένας δεν είδε ούτε άκουσε ποιος συνάδελφος ήταν που τον έδερνε. ίσα ίσα καταθέτουν ότι ο κακομοίρης πήγε για τους πάρει το όπλο.... και αυτό το πιο λάιτ.

Είναι όπως σε κάθε άλλη υπηρεσία...δεν μιλάς για να μην την φας.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Τύπε λες να φταίει η σκατόφατσα μου;
Θα του γαμήσω το κέρατο όποιον με ενοχλήσει ενώ δεν τον γνωρίζω καν ή δεν έχω προηγούμενα.
Ναι αν θες να πηγαίνεις γυρεύοντας λες και είσαι στο καρπενήσι στα βραχάκια στην Ακρόπολη και στο Θυσείο μέσα στη νύχτα τότε καλή σου τύχη. Ή αν θες να πας στο γκάζι και να κοζάρεις πιτσιρικάδες τότε κάνε διαθήκη. Εγώ γτ ξέρω κόσμο που είναι γέννημα θρέμμα ομόνοια-ψυρρή, καλοντυμένοι πάντα και δεν τους έχει πειράξει κανένας;
Εγώ μιλάω για εποχές που ήταν challenge να βγεις να πας super-market. Εποχές που έπαιρνες 051 να γυρίσεις απ το χωριό με τα κιβώτια με τα τρόφιμα και να μη ξέρεις από πού να φυλαχτείς. Μη ξεχνάς υπήρχε για 20 χρόνια πραγματικό άβατο σε μεγάλο τμήμα του κέντρου. Σε φάση αν πήγαινες και έτρωγες πακέτο ούτε η αστυνομία δεν θα πατούσε. Τώρα που συμβαίνει αυτό; Τώρα πέφτει ΦΑΠΑ. Κι όποιος θέλει ας κάνει γκουχ να πει αλλιώς. Κάποτε όλη η Αθήνα ήταν παραδωμένη στα ναρκωτικά. Τώρα δεν έχει τίποτα απολύτως.
Τι ότι δεν συμβαίνει σε εμάς δεν είναι επιχείρημα.Δεν ειμαστε το επίκεντρο.1 φορά επιχείρησαν να με φερμαρουν και δεν πήγε καλά για αυτούς.Αυτο πριν 2 χρόνια.Εχω όμως αντιληψη ότι όλοι δεν είναι σαν εσενα και εμένα που δεν μας πλησιάζουν.Καταλαβαινω ότι είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα κάτω στο κέντρο.Να σου θυμίσω πριν κάτι μήνες που πέσανε πυροβολισμοι στα κάτω Πατήσια?Και άλλα τόσα περιστατικά που γίνονται κάθε μέρα εκεί κάτω και δεν τα μαθαίνει κάνεις.Να σου θυμίσω ότι με το που έχασε ο Μπακογιαννης ανακάλυψαν τα πρεζακια οοοολοι δια μαγείας στο κέντρο της Αθήνας και είχαν μείνει....έκπληκτοι?
Σε Παραπέμπω στο βίντεο του τύπου που σε 8 λεπτά έδειξε την κατάσταση στο κέντρο.Αν εσύ το θεωρείς....τιποτα...οκ σηκώνω τα χέρια μου ψηλά.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.891
Πόντοι
12.056
Παλαιότερα δεν υπήρχε? Από πότε λειτουργεί? Δηλαδή πότε θεωρείται το ''τώρα ποια''?

Ξέφραγο αμπέλι δεν είναι τίποτα φαινομενικά...αλλά εκ των έσω ακούς πάρα πολλά. Τώρα τι να επεκταθούμε στο ποιες είναι οι παράνομες συμπεριφορές των αστυνομικών και πως καλύπτονται? Ούτε εγώ θα ήθελα να χάσω τη δουλειά μου επειδή ο άλλος πουλάει προστασία ή και χειρότερα.

Αυτό που λέω είναι ότι και το ίδιο το σώμα της αστυνομίας δεν θέλει την κάθαρση είτε επειδή είναι διαπλεκόμενοι είναι επειδή φοβούνται.

Πόσες φορές ακούς για ΕΔΕ έχει καταλήξει κανένας να απολυθεί ή στη φυλακή?

Σπάνε το κεφάλι ενός καημένου που δεν έφταιγε σε τίποτα και ξαφνικά κανένας δεν είδε ούτε άκουσε ποιος συνάδελφος ήταν που τον έδερνε. ίσα ίσα καταθέτουν ότι ο κακομοίρης πήγε για τους πάρει το όπλο.... και αυτό το πιο λάιτ.

Είναι όπως σε κάθε άλλη υπηρεσία...δεν μιλάς για να μην την φας.
σου ειπα συμφωνο με πολλα αλλα δεν ειναι ετσι απολυτα τοσο πολυ οσο λες...αν φτασει μια καταγγελια ελεγχεται και δεν μπορει ουτε πολιτικος προισταμενος να την σταματησει ακομη και αν η καταγγελια αφορα τον αρχηγο τις αστυνομιας

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.456
Πόντοι
34.538

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.267
Πόντοι
3.656
σου ειπα συμφωνο με πολλα αλλα δεν ειναι ετσι απολυτα τοσο πολυ οσο λες...αν φτασει μια καταγγελια ελεγχεται και δεν μπορει ουτε πολιτικος προισταμενος να την σταματησει ακομη και αν η καταγγελια αφορα τον αρχηγο τις αστυνομιας
Εγώ δεν είπα ότι δεν ελέγχεται

εγώ μίλησα για το αποτέλεσμα βγαίνει από τον έλεγχο

και το έγκλημα των τεμπών ελέγχεται....καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.....

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Τύπε μου οι πιστολιές, τα ξύλα και ολα αυτά με εσένα κι εμένα τι σχέση έχουν όμως; Πουλάς ναρκωτικά; Τρως πόστο κάποιου; Χρωστάς; Γάμησες κανενός τη γυναίκα και το ανέβασες στο you giz? Εκβιάζεις κανέναν; Υποθέτω πως όχι, όπως εγώ. Οπότε στις αρχιδάρες μου.
Έπαιρνα την πρώην και της έβριζα καντήλια. Αν με πετύχει ο νέος της μηχανόβιος με άλλους 10 τότε μιλάμε για σκηνικά που μπορεί να αποβούν μοιραία. Για το κάθε αρχίδη που ούτε τον έχω ξαναδεί ούτε τον ξέρω από κάπου από πού κι ως πού να με ενδιαφέρει; Πόσο μάλλον στη χώρα μου και στην περιοχή μου.
Με εμένα είχαν σχέση κάποτε στο μακρινό παρελθόν αυτα ....αλλά δεν είναι της παρουσης:2funny:
Τώρα μου λες κάποια σενάρια που συμβαίνουν όντως,απλά είναι ιδιεταιρα και συγκεκριμένα.
Δεν μιλάμε για παρεξηγήσεις η συνθήκες με γκομενες κτλ.
Μιλάμε αντικειμενικά για κέντρο σε έναν μέσο άνθρωπο που δεν έχει κάνει πολεμικές τέχνες,που δεν γυαλίζει το μάτι του και δεν έχει την σκατοφατσα την δικη μας.:grin:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.891
Πόντοι
12.056
Εγώ δεν είπα ότι δεν ελέγχεται

εγώ μίλησα για το αποτέλεσμα βγαίνει από τον έλεγχο

και το έγκλημα των τεμπών ελέγχεται....καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.....
οσον αφορα τα τεμπη εκει δυστυχως ειναι θεμα δικαιοσυνης που εκει υπαρχει τεραστιο προβλημα για εμενα πρεπει να επεμβει η ευρωπαικη ενωση αλλιως θα καλυφθει οπως πολλα αλλα εγκληματα που εχουν γινει διαχρονικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αγαπητοί μου
Για τον Όλιβερ πορείες ...
Για την 50χρονη στα ψηλά γράμματα
ΣΚΟΤΕΊΝΙΑΖΕΙ!!!
Αυτο παλι, που οταν αντιδρασει καποιος για κατι που τον ενοχλει, να πρεπει να απολογηθει γιατι δεν ενοχλήθηκε από άλλα εκατο πραγματα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Αυτό που είπε ο Κακλαμάνης δυστυχώς είναι σωστό, καλύτερα να πεθάνει ο άνθρωπος (λογικά αυτό θα γίνει) γιατί και να ζήσει φυτό θα μείνει,χώρια που έχασε το πόδι του.

Προς αποφυγήν περίεργων σχολίων, το ίδιο θα ευχόμουν και για το παιδί μου και για εμένα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Σκληρή αλήθεια...
Ας ανάψουμε ένα κερί και ας ευχηθούμε για το καλύτερο...όμως υπάρχει πολλή σαπιλα και από εκεί μέσα φεύγουν οι φωτοβολίδες και οι μολότωφ και όχι από διάθεση "διαμαρτυρίας".

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Τύπε θα κλείσω αυτό το ανούσιο θέμα λέγοντας το εξής. Ξέρω κοπέλες φοιτήτριες που μένουν πλέον σε δρόμους που λογικά εννοείς ότι είναι για τον μπούτσον. Ξέρω μοντέλο που μένει πλατεία βάθης. Στο αρχίδι του καθενός ο κάθε μαλάκας. Καλό σπίτι αξιοπρεπές και σε νορμάλ ενοίκιο θέλουν και αναζητούν όλοι, ακόμη και κόσμος που έχει χρήματα. Δεν θέλει κανένας να χρυσώνει κανέναν πουσταρά για την χαβούζα του. Επίσης πάμε και στο βερολινο. Ακόμη και οικονομημένοι φοιτητές έλληνες στα τουρκικά πάνε και μένουν. Μια φίλη μου περιέγραψε τι γινόταν ΜΕΣΑ στην πολυκατοικία της και είχα φρικάρει το κώλο μου. Λέω ούτε εγώ δεν θα την πάλευα εκεί. Ο καλύτερος που έμενε στην πολυκατοικία είχε κάνει 5 χρόνια φυλακή. Οπότε λλολλ. Το μόνο που φοβάμαι είναι όταν βλέπουν να φεύγω με βαλίτσες τα βοθρομάγαζα που είναι κάτω από το σπίτι μου. Ένας έχει το μαγαζί κι άλλοι 40 κάθονται απ' έξω για αγνώστους λόγους. Ε εκεί είσαι εύκολο θήραμα να μπουν σπίτι σου. Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμεεεεεε.
Εχουμε τις γνωμες μας που δεν αλλαζουν,το σημαντικο ειναι ομως οτι μιλαμε με σεβασμο.Παρολο που επιφανειακά δεν θα συμφωνήσουμε ,υπάρχουν κοινά βιώματα που γεφυρωνουν σε κάποια σημεια τις γνώμες μας.Οπως και να έχει να είσαι πάντα δυνατός και ασφαλής.:rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Είναι ολόκληρη συζήτηση η μονιμότητα παιδιά, υπάρχουν επιχειρήματα υπέρ και κατά.

Από τη μία σε κάνει τεμπέλη (κάποιους) από την άλλη επειδή δεν ανησυχείς μη σε απολύσουν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Σχετικά είναι όλα.
Η μονιμοτητα ειναι απολυτως σωστη και γι αυτο μπηκε στο συνταγμα πριν εναν αιωνα. Και θεωρηθηκε απολυτως επιτυχημενη μεταρρυθμιση. Ολοι εσεις που αφελώς βριζετε τη μονιμοτητα, τι θελετε? Να ερχεται μια κυβερνηση και να διωχνει τους προηγουμενους με το αλλοθι της " τεμπελιας" ? Σοβαρα τωρα? Πραγματικα , πριν ξεστομισετε αποψάρες, σκεφτεστε καθολου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

O κακλαμάνης πολιτικός δεν ήταν; :confused:
Πότε έγινε γιατρός;
Γιατρος ειναι ρε φιλε, ελεος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

O κακλαμάνης πολιτικός δεν ήταν; :confused:
Πότε έγινε γιατρός;
Γιατρος ειναι ρε φιλε, ελεος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αυτό που είπε ο Κακλαμάνης δυστυχώς είναι σωστό, καλύτερα να πεθάνει ο άνθρωπος (λογικά αυτό θα γίνει) γιατί και να ζήσει φυτό θα μείνει,χώρια που έχασε το πόδι του.

Προς αποφυγήν περίεργων σχολίων, το ίδιο θα ευχόμουν και για το παιδί μου και για εμένα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Η απώλεια του ποδιου δεν ειναι λογος να πεθανει. Για την εγκεφαλικη αναπηρια το συζηταμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τι λένε ρε Τυπε μου οι καθυστερημενοι ?Τι διαβάζω πρωί πρωί ρε πουστη μου?Δεν υπαρχει επικίνδυνη περιοχή στην Αθήνα και ότι δεν κλέβουν κινητά?Αληθεια τωρα???:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Διαβασες τι εγραψα ή απλως πεταχτηκες να γραψεις μια μαλακια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
είπε ως γιατρός ο κακλαμάνης ότι είναι καλύτερα να πεθάνει...που για να το λέει κάτι θα ξέρει...μπορεί να μείνει φυτό, μπορεί να πονάει για όλη του τη ζωή....μπορεί να είναι καλύτερα για τον ίδιο και την οικογένεια του

και βγήκε η γαμιόλα η τζάκρη να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα και να πει ότι τους προτρέπει σε ευθανασία.

Αυτοί είναι οι πολιτικοί αποβράσματα της κοινωνίας :vomit:
Μπραβο στη Τζακρη. Μας θυμιζει γιατι καποιος πηρε 41 και καποιος αλλος 18.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.761
Πόντοι
216
Η μονιμοτητα ειναι απολυτως σωστη και γι αυτο μπηκε στο συνταγμα πριν εναν αιωνα. Και θεωρηθηκε απολυτως επιτυχημενη μεταρρυθμιση. Ολοι εσεις που αφελώς βριζετε τη μονιμοτητα, τι θελετε? Να ερχεται μια κυβερνηση και να διωχνει τους προηγουμενους με το αλλοθι της " τεμπελιας" ? Σοβαρα τωρα? Πραγματικα , πριν ξεστομισετε αποψάρες, σκεφτεστε καθολου?
ΗΤΑΝ απολύτως σωστή την εποχή που εφαρμόστηκε σε σχέση με αυτά που ίσχυαν και γίνονταν τότε.
Έτσι όπως εξελίχθηκε έγινε γάγγραινα που κατατρώει τα πάντα. ΕΣΥ είσαι ευχαριστημένος με το σημερινό χάλι ?

υγ. Η όποια άρση της μονιμότητας ΔΕΝ σημαίνει ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση θα μπορεί να απολύει αβέρτα έστω και με νομότυπες προφάσεις. Προφανώς θα υπάρχουν δικλείδες...Δεν είναι όλα ΄άσπρο ή μαύρο ξέρεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αν καταδικαστεί ο τύπος για απόπειρα ανθρωποκτονιας και ο ανθρωπος καταλήξει μετά από 3 ας πούμε χρόνια τι γίνεται αλλάζει η κατηγορία?
Αν πεθανει μετα την καταδικη, οχι.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Διαβασες τι εγραψα ή απλως πεταχτηκες να γραψεις μια μαλακια?
Αφου μπηκες με μαγκια...θα φερθω αναλογως...Ρε Κουραμπιέ, δεν μας νοιάζει για το σκατοχωρι σου.Για Αθήνα μιλάμε αυτήν την στιγμή.Σταματα να κοιτάς την χοντροκωλαρα σου μόνο.Εσυ ο ίδιος λες ότι πας γύρω γύρω από τέτοιους δρόμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom