haepeage
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2016
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν είναι μια γκόμενα τούμπανο η οποία είναι γνωστή γνωστών μου. Εμείς απλά λέμε ένα γεια. Γνωριστήκαμε μέσω των κοινών γνωστών χωρίς όμως και αυτοί να έχουν ιδιαίτερη σχέση. Το φέραν οι συνθήκες...
Προσπάθησα λοιπόν να την ψαρέψω με πολύ πλάγιες ερωτήσεις για το αν έχει σχέση και από αυτά που έλεγε φαίνοταν ότι δεν έχει αλλά μάλλον έκανα λάθος. Κατά 90% πρέπει να έχει σχέση, σύμφωνα με κάτι που άκουσα και είδα.
Αφού τελειώσαμε με την εισαγωγή πάμε στο ψητό.
Θα την πέφτατε σε κάποια που ξέρετε ότι έχει σχέση;
Και οι δευτερεύουσες σκέψεις που κάνω πάνω σε αυτό....
Έχει (μάλλον) σχέση άρα οι πιθανότητες μου μειώνονται δραματικά,
η κοπέλα είναι τούμπανο με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό , πρέπει να είναι και λίγο καλομαθημένη...
και όπως έγραψα στην αρχή, αν γίνει το οτιδήποτε θα μαθευτεί στους γνωστούς. Το να μου κάτσει και να μαθευτεί δε με πειράζει γιατί θα έχω γαμήσει. Το να μη μου κάτσει όμως και να μαθευτεί ότι της την έπεσα (εφόσον έχει σχέση) θα έχω θεματάκι διότι θα με έχουν στη μπούκα γι άλλο θέμα παρόμοιας φύσης.
Υ.Γ δε μπορώ να ρωτήσω τους γνωστούς αν έχει έχει σχέση
Σκέφτομαι ότι μια ζωή την έχουμε, θα της πω να βγούμε και ό,τι γίνει, αλλά ρίξτε κι εσείς απόψεις.
Προσπάθησα λοιπόν να την ψαρέψω με πολύ πλάγιες ερωτήσεις για το αν έχει σχέση και από αυτά που έλεγε φαίνοταν ότι δεν έχει αλλά μάλλον έκανα λάθος. Κατά 90% πρέπει να έχει σχέση, σύμφωνα με κάτι που άκουσα και είδα.
Αφού τελειώσαμε με την εισαγωγή πάμε στο ψητό.
Θα την πέφτατε σε κάποια που ξέρετε ότι έχει σχέση;
Και οι δευτερεύουσες σκέψεις που κάνω πάνω σε αυτό....
Έχει (μάλλον) σχέση άρα οι πιθανότητες μου μειώνονται δραματικά,
η κοπέλα είναι τούμπανο με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό , πρέπει να είναι και λίγο καλομαθημένη...
και όπως έγραψα στην αρχή, αν γίνει το οτιδήποτε θα μαθευτεί στους γνωστούς. Το να μου κάτσει και να μαθευτεί δε με πειράζει γιατί θα έχω γαμήσει. Το να μη μου κάτσει όμως και να μαθευτεί ότι της την έπεσα (εφόσον έχει σχέση) θα έχω θεματάκι διότι θα με έχουν στη μπούκα γι άλλο θέμα παρόμοιας φύσης.
Υ.Γ δε μπορώ να ρωτήσω τους γνωστούς αν έχει έχει σχέση
Σκέφτομαι ότι μια ζωή την έχουμε, θα της πω να βγούμε και ό,τι γίνει, αλλά ρίξτε κι εσείς απόψεις.