Επισκέπτης
ελπιδα θα τοπε
χωρις πλακα συνεδρια το πε, συνεδριο , συνευρεση , συνεντευξη δεν θυμαμαι. Θυμαμαι μονο οτι ακουστηκε πολυ ξενερωτο :S
ελπιδα θα τοπε
εσο ετοιμος απο παντα
Καλά το είπες πριν...άλλο σκεφτόμουν.Ε πως το λες το γαμησι που σε δερνει ο γκομενος. Καπως το ειχες πει την αλλη φορα
Προτείμω να σου αφιερώσω αυτό που ακούω τώρα....απόλαυσε το..τέτοια ερμηνεία δεν έχω ματαξαναδεί..υποκλίνομαι στο ταλέντο της...ποσταρε μου και τραγουδι του ντειβιντ χειζελχοφ να ολοκληρωθει η τρομοκρατια μου :S :S :-
Δεν την ξέρω την Κυρία...σόρι.ελπιδα θα τοπε
Ακούστηκε ξενέρωτο εεεε? Δεν πειράζει...Άλλο πως ακούγεται και άλλο πως είναι...χωρις πλακα συνεδρια το πε, συνεδριο , συνευρεση , συνεντευξη δεν θυμαμαι. Θυμαμαι μονο οτι ακουστηκε πολυ ξενερωτο :S
χωρις πλακα συνεδρια το πε, συνεδριο , συνευρεση , συνεντευξη δεν θυμαμαι. Θυμαμαι μονο οτι ακουστηκε πολυ ξενερωτο :S
Τουλάχιστον είπες και κάτι που έχει σχέση με το νήμα....τοχουμε πει. οι ιστοριες της ειναι μαχαιροπηρουνα σε σουβλακι. μιλαει και στο τριτο προσωπο για τον εαυτο της η μογγολα.
το κοντινοτερο μπιντιεςεμ που θα δει αυτη θα ειναι κανα λεξοτανιλ και ταβορ σε υποθετα.
Τουλάχιστον είπες και κάτι που έχει σχέση με το νήμα....
Ακούστηκε ξενέρωτο εεεε? Δεν πειράζει...Άλλο πως ακούγεται και άλλο πως είναι...
Δεν έχω προστάτη....για σπρώχτο εσύ που έχεις...σπρωχτο καλα το υποθετο μεχρι να βρεις προστατη.
Και θες απάντηση δηλαδή...μήπως θες και λεπτομέρειες?αστα αυτα. Εγω αλλο σε ρωτησα. Τα φιδια στον Αρη που εχει και ορεξη
Και θες απάντηση δηλαδή...μήπως θες και λεπτομέρειες?
Δεν θυμάμαι να έδωσα ραπόρτο για το πότε έκανα κάτι...άλλο μια εμπειρία και άλλο να αναφερθώ και χρονικά έτσι δεν είναι?αλλες φορες μας εδινες ραπορτο και χωρις να ρωτησουμε. Σημμερα που σε ρωτησαμε σε επιασε η ευαισθησια για τα προσωπικα σου δεδομενα? Ας ειναι. και δεν ζητησα λεπτομεριες . Ναι η οχι ηταν η απαντηση εκτος και αν εχεις προβλημα κατανοησης.
Δεν θυμάμαι να έδωσα ραπόρτο για το πότε έκανα κάτι...άλλο μια εμπειρία και άλλο να αναφερθώ και χρονικά έτσι δεν είναι?
Υ.Γ. Δεν θέλω βρε να απαντήσω...και δεν θα απαντήσω...
Αυτό το θυμάμαι... εκτός από αυτό θυμάσαι κάτι άλλο? Οχι...επειδή δεν αναφέρθηκα ξανά απλά..θα χω τον λόγο μου δεν νομίζεις? ;)Θυμαμαι εγω ομως. Μιλουσατε με ενα αλλο μελος (θυαμαι και ποιο αλλα δεν εχει σημασια) και σε ρωτησε αν εχεις εξασκησει προσφατα ολα αυτα τα περι υποταγης που μας γραφεις . Και του απαντησες "μολις εχω επιστρεψει απο μια συνεδρια " κ ετσι. Εχω γερη μνημη αμα θελω Ριτα
Δεν έχει σημείο G στον κώλο.... Αυτό που ερεθίζετε είναι ο προστάτης...και όταν ερεθιστεί ο προστάτης τότεεεεεεεεεεεεεεεεεε........
Καλημέρα.Σε εμενα μια παλιά γκόμενα μου το είχε προτείνει..Κατηγορηματικά όχι της είπα. Πολύ λένε οτι αν το δοκιμάσεις μπορει και να σου αρέσει...
ε και?? και ναρκώτικα αν δοκιμάσεις μπορεί να σου αρέσουν..τι σημαίνει οτι πρέπει να τα δοκιμάσεις?
Το κωλοδάκτυλο είναι κατ'εμε ενας ασφαλής τρόπος διαδικασίας για να ξεκωλιάσεις μια γυναίκα. Πριν απο χρόνια τα είχα με μια πιτσιρίκα,ωραιο μουνι, και πανω στον μήνα δεν αντεχα άλλο ήθελα να φάω κουλουρι.Δεν ήθελα να τις τον προτείνω τοσο γρήγορα ....Αυτό που έκανα ειναι να διαπιστώσω αν το γουσταρε. Ετσι, οταν με καβαλούσε..με το ενα χέρι της χαιδευα την κωλότρυπα χωρις να κάνω διείσδυση..την χάιδευα γυρω γυρω και την ζούλαγα με τετοιο τρόπο που κάποια στιγμη σταματα το καβάλημα και μου λέει...βάλτο μεσα δεν αντέχω...με το που το έκανα 8-10 φορες έχυσε και έλλιωσε απο τον οργασμο..Απο τοτε για όσο ειμασταν μαζί(επερνα συχνα κουλούρι ) και δεν υπήρχε φορα που να μην τις βάλω δακτυλο.
Φίλε 45αρη το μονο που έχω να σου πω είναι ότι σε αυτή που στο ζητάει, κάνε της ενα καλό αγριο σεξ ,αποτελείωσε την και πες της οτι αν τολμήσει και στο ξαναζητήσει θα σε χάσει.
Το πόσες δεν ξέρω. Υπάρχουν όμως πολλές που ξέρουν τον τρόπο...Πρέπει η σύντροφος να είναι γνώστης του θέματος και να ξέρει που να τοποθετηθεί ( ;)), αλλιώς η υπόθεση μετατρέπεται σε δράμα!
Και πόσες ξεύρουν τι πρέπει να πράξουν?
το κωλοδαχτυλο δε σε κανει γκεουλα...ουτε το γλειφοκωλι...
αλλα η αλλη πρεπει να ξερει με το δαχτυλο τι κανει αλλιως θα υπαρξουν δραματα (τι κανεις μωρη, φαπες κλπ...)
Το πόσες δεν ξέρω. Υπάρχουν όμως πολλές που ξέρουν τον τρόπο...
αλλο να φανταζεσαι κι αλλο να το ζεις...μεγαλεια τι να σου πω...αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
τι....? Φανταστηκα το σκηνικο
(το ιδιο ισχυει και για τα αγορακια,αμα δε ξερουν μη δαχτυλιαζουν τον κωλο της αλλης λες και ξεβουλωνουν το λουκι του νεροχυτη...)