Νέα

Περι...κωλοδάκτυλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billionaire
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 644
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
47
Πόντοι
1
Εχουμε νομους για να προστατευσουμε οποιους χρειαστει. Απο κει και περα αμα ο αλλος γουσταρει να τρωει σκατα, στα @@ στην τελικη.

Δηλαδη ο νομοθετης ειναι παντα σωστος ε? Δηλαδη στο Αττικο δικαιο που απογορευοταν στους πουστηδες να εχουν πολιτκα δικαιωματα ηταν παλι σωστο? ακομα πιο ακραιο στην αρχαια Σπαρτη που ο νομοθετης απεθετε στον Καιαδα τα μη αρτιμελη παιδια παλι σωστο?

Νομοι ηταν και αυτοι, ή κανω λαθος?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η μονη ανωμαλια ειναι οι παιδεραστες...δε λεω να πας με 15χρονο,εκει αλλαζει γιατι τα σημερινα 15χρονα ειναι σαν 20χρονα...

αυτοι που τρωνε σκατα ,που τους κατουρανε,τους δερνουνε,οι γκεουλες,οι λεσβιες,οι κτηνοβατες κτλ δε πειραζουν κανεναν...μπορει να ειναι αηδια για μερικους αλλα στην τελικη ο καθενας οτι θελει κανει(κι ας αηδιαζουμε εμεις)

οι παιδερες ομως κανουν ΖΗΜΙΑ που δε φτιαχνεται στο παιδι...μονο γι αυτους η θανατικη ποινη...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Δηλαδη ο νομοθετης ειναι παντα σωστος ε? Δηλαδη στο Αττικο δικαιο που απογορευοταν στους πουστηδες να εχουν πολιτκα δικαιωματα ηταν παλι σωστο? ακομα πιο ακραιο στην αρχαια Σπαρτη που ο νομοθετης απεθετε στον Καιαδα τα μη αρτιμελη παιδια παλι σωστο?

Νομοι ηταν και αυτοι, ή κανω λαθος?
Για πε μας τωρα και εσυ το προγραμμα των 100 ημερων σου? πως θα τα τακτοποιουσες ολαυτα?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Aς συζητήσουμε τώρα για την έννοια του Δικαίου διαμέσου των αιώνων, μισό να φωνάξω τον Ίσιο από δίπλα...

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
τι ακριβώς εύχομαι μανάρι μου?  :2funny: :2funny: :2funny:

πρέπει να μας διδάξεις πώς να γίνουμε κι εμείς άγρια θηλυκά
την πίπα τη μάθαμε
πάμε στο επόμενο βήμα τώρα

παίρνω σημειωματάριο ναι?
Στην πράξη μαθαίνεται καλύτερα...άρα...βρες κάποιον και ξεκίνα την εκμάθηση πάνω του... :grin: :grin: :grin:

Λες η μπούμπα να ορέγεται τα δακτυλάκια σου......??? :think: :grin:
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... ;)

Αν ρωτησεις αυτους το ιδιο θα σου πουν, οτι λενε δηλαδη και οι ομοφυλοφιλοι, για γουστα και ιδιαιτεροτητες. Για γουστα και ιδιαιτεροτητες μιλας και εσυ ειτε σου αρεσει ειτε οχι!

Ποιος θετει τα ορια? εγω? εσυ? ο νομοθετης? η θρησκεια? η φυση? και ποιος κρινει τι ειναι αποδεκτο και τι οχι?

Αν μου απαντησεις θα σου πω τοτε και εγω τοτε γιατι αυτα που λες ειναι μπουρδες.

:birdman:
Τα όρια τα θέτουμε εμείς...φτάνει να έχουμε μυαλό στο κεφαλάκι μας... όλα επιτρέπονται εκτος από αυτά που βλάπτουν κάποιον. Όταν γίνονται ανάμεσα σε ενήλικα όντα ποιος βλάπτει ποιον?
Ο κάθε ένας από εμάς κρίνει τον εαυτό του... αν εγώ νιώθω καλά με αυτό που κάνω δεν χρειάζομαι να το αποδεκτεί κάποιος άλλος...

Υ.Γ. Και σε αυτή την κουβέντα δεν έχουν καμία θέση οι νεκρόφιλοι, οι πεδαιραστες κ.λ.π.

η μονη ανωμαλια ειναι οι παιδεραστες...δε λεω να πας με 15χρονο,εκει αλλαζει γιατι τα σημερινα 15χρονα ειναι σαν 20χρονα...

αυτοι που τρωνε σκατα ,που τους κατουρανε,τους δερνουνε,οι γκεουλες,οι λεσβιες,οι κτηνοβατες κτλ δε πειραζουν κανεναν...μπορει να ειναι αηδια για μερικους αλλα στην τελικη ο καθενας οτι θελει κανει(κι ας αηδιαζουμε εμεις)

οι παιδερες ομως κανουν ΖΗΜΙΑ που δε φτιαχνεται στο παιδι...μονο γι αυτους η θανατικη ποινη...
συμφωνώ απόλυτα... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
47
Πόντοι
1
Για πε μας τωρα και εσυ το προγραμμα των 100 ημερων σου? πως θα τα τακτοποιουσες ολαυτα?

Καλα, απλα την επομενη φορα που δεν θα εχεις διαθεση για κουβεντα να αφησεις την κυρια πολυξερη να απαντησει.

καλη σου συνεχεια.

Επισκέπτης

ε οχι και δεν ενοχλουν κανεναν οι κτηνοβατες! Το ρωτησαν το ζωντανο και ειπε οκ ριξε μου εναν?

Ομοιως και οι νεκροφιλοι :tickedoff:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
ε οχι και δεν ενοχλουν κανεναν οι κτηνοβατες! Το ρωτησαν το ζωντανο και ειπε οκ ριξε μου εναν?

Τα ζωα δε τα πειραζει. Αμα τους το κανεις μια μετα σου κωλοτριβονται. Οι πεθαμενοι δε ξερω.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

εγω παντως εχω παθει την πλακα μου με τον πατο σου...
τον εχω ερωτευτει :smitten: :smitten: :smitten:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

υπαρχουν ανωμαλοι λεει που πηδανε κουφαλες στα δεντρα...κουφαλααααα  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... ;)

ναι μωρό μου, είσαι τόσο άγριο θηλυκό και με έχεις καυλώσει τόσο πολύ που το μόνο που ονειρεύομαι είναι η ώρα που θα μου βάλεις κωλοδάχτυλο
ΤΟΣΟ καύλα είσαι
έχω χύσει ήδη πέντε φορές από το πρωί
ΤΟΣΟ καύλα είσαι

Επισκέπτης
ναι μωρό μου, είσαι τόσο άγριο θηλυκό και με έχεις καυλώσει τόσο πολύ που το μόνο που ονειρεύομαι είναι η ώρα που θα μου βάλεις κωλοδάχτυλο
ΤΟΣΟ καύλα είσαι
ΤΟΣΟ καύλα είσαι
ΠΟΣΟ? :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
ΤΟΣΟ καύλα είσαι
ΤΟΣΟ καύλα είσαι
Βρε συ γενικά μιλάω...για τους ανθρώπους... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αυτοι που τρωνε σκατα ,που τους κατουρανε,τους δερνουνε,οι γκεουλες,οι λεσβιες,οι [size=18pt]κτηνοβατες[/size] κτλ [size=18pt]δε πειραζουν κανεναν[/size]...μπορει να ειναι αηδια για μερικους αλλα στην τελικη ο καθενας οτι θελει κανει(κι ας αηδιαζουμε εμεις)

:headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom