Νέα

Περι...κωλοδάκτυλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billionaire
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 644
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Μία εξ αυτών κι εσείς? :-*
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

αλλο να φανταζεσαι κι αλλο να το ζεις...μεγαλεια τι να σου πω...

προσοχη λεμε αμα δε ξερουν...(το ιδιο ισχυει και για τα αγορακια,αμα δε ξερουν μη δαχτυλιαζουν τον κωλο της αλλης λες και ξεβουλωνουν το λουκι του νεροχυτη...)
Υπάρχουν και κάποιοι που όντως αυτό κάνουν... >:( >:( >:( >:( Ξεβουλώνουν το λούκι του νεροχύτη... >:( >:( >:(
Εμ όλα θέλουν την τέχνη τους... ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
3ον... Τα γούστα του καθενός μας επιβάλλεται να είναι σεβαστά...είτε μας αρέσει είτε όχι...

Αυτο ειναι μεγαλη μακακια που ειπες. Γουστα εχει και ο παιδεραστης και ο νεκροφιλος και και και και και......

Τα γουστα κρινονται, και τα δικα σου γουστα δεν μας αρεσουν.-

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι μαστόρισσα που είσαι, τι μαστόρισσα, τι καύλα και τι άγριο θηλυκό  :rolleyes: :rolleyes:
για πες την τεχνική σου να μαθαίνουμε γιατί παίζει να είναι το μόνο θέμα στο οποίο δεν έχει γίνει σεμινάριο στο μπου, από το πώς να παίρνεις κώλο μέχρι το πώς να κάνεις πίπα είμαστε καλυμμένοι, για το κωλοδάχτυλο περιμέναμε καιρό κάποια γνώστρια  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
τι μαστόρισσα που είσαι, τι μαστόρισσα, τι καύλα και τι άγριο θηλυκό  :rolleyes: :rolleyes:
για πες την τεχνική σου να μαθαίνουμε γιατί παίζει να είναι το μόνο θέμα στο οποίο δεν έχει γίνει σεμινάριο στο μπου, από το πώς να παίρνεις κώλο μέχρι το πώς να κάνεις πίπα είμαστε καλυμμένοι, για το κωλοδάχτυλο περιμέναμε καιρό κάποια γνώστρια  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

αχαχαχαχαχαχαχαχ αουτς :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
α οταν μας πεις την τεχνικη, στο τελος του σεμιναριου που λεει κ η μπουμπου, κλεισε κ το ματι. ετσι για να το κανεις πιο συνωμοτικο κ να φτιαχτουμε με την παρτη σου.
ωωωω
ωωωωωωωωωωω ;)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σφυξου κι εκλασες!

Επισκέπτης
α οταν μας πεις την τεχνικη, στο τελος του σεμιναριου που λεει κ η μπουμπου, κλεισε κ το ματι. ετσι για να το κανεις πιο συνωμοτικο κ να φτιαχτουμε με την παρτη σου.
ωωωω
ωωωωωωωωωωω ;)

αχαχαχαχαχαχα σκυλες της λυσσας! :2funny: :2funny: :2funny:

παρε να'χεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αυτο ειναι μεγαλη μακακια που ειπες. Γουστα εχει και ο παιδεραστης και ο νεκροφιλος και και και και και......

Τα γουστα κρινονται, και τα δικα σου γουστα δεν μας αρεσουν.-
Για τελευταία φορά το ξαναλέω...
Αυτά που αναφέρεις δεν είναι γούστα αλλά να μην πω τι. Και όχι δεν είναι αποδεκτά από κανέναν...
Ο κάθε ένας/μια μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Πάντα εντός ορίων.

Αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβάζεις...τόσο απλά.

τι μαστόρισσα που είσαι, τι μαστόρισσα, τι καύλα και τι άγριο θηλυκό  :rolleyes: :rolleyes:
για πες την τεχνική σου να μαθαίνουμε γιατί παίζει να είναι το μόνο θέμα στο οποίο δεν έχει γίνει σεμινάριο στο μπου, από το πώς να παίρνεις κώλο μέχρι το πώς να κάνεις πίπα είμαστε καλυμμένοι, για το κωλοδάχτυλο περιμέναμε καιρό κάποια γνώστρια  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.... πρόσεχε τι εύχεσαι.... μην σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.... πρόσεχε τι εύχεσαι.... μην σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις...

τι ακριβώς εύχομαι μανάρι μου?  :2funny: :2funny: :2funny:

πρέπει να μας διδάξεις πώς να γίνουμε κι εμείς άγρια θηλυκά
την πίπα τη μάθαμε
πάμε στο επόμενο βήμα τώρα

παίρνω σημειωματάριο ναι?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
α και να ξερετε οσοι δεν εχετε εμπειρια...αμα σε δαχτυλιασει πουτανα πρεπει να βαζεις επιταχυντικο οχι επιβραδυντικο στην καποτα...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
τι ακριβώς εύχομαι μανάρι μου?  :2funny: :2funny: :2funny:

πρέπει να μας διδάξεις πώς να γίνουμε κι εμείς άγρια θηλυκά
την πίπα τη μάθαμε
πάμε στο επόμενο βήμα τώρα

παίρνω σημειωματάριο ναι?
μπραουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Για τελευταία φορά το ξαναλέω...
Αυτά που αναφέρεις δεν είναι γούστα αλλά να μην πω τι. Και όχι δεν είναι αποδεκτά από κανέναν...
Ο κάθε ένας/μια μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Πάντα εντός ορίων.

Αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβάζεις...τόσο απλά.

Αν ρωτησεις αυτους το ιδιο θα σου πουν, οτι λενε δηλαδη και οι ομοφυλοφιλοι, για γουστα και ιδιαιτεροτητες. Για γουστα και ιδιαιτεροτητες μιλας και εσυ ειτε σου αρεσει ειτε οχι!

Ποιος θετει τα ορια? εγω? εσυ? ο νομοθετης? η θρησκεια? η φυση? και ποιος κρινει τι ειναι αποδεκτο και τι οχι?

Αν μου απαντησεις θα σου πω τοτε και εγω τοτε γιατι αυτα που λες ειναι μπουρδες.

:birdman:

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Ποιος ειμαι? που παω? απο που ηρθα?

Δεν φταιω εγω φιλε μου, μιλησε για γουστα και τις εφερα μερικα ακραια παραδειγματα. Μιλησε για ορια και κοινα αποδεκτα πραγματα και την ρωταω πανω σε αυτο.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δεν φταιω εγω φιλε μου, μιλησε για γουστα και τις εφερα μερικα ακραια παραδειγματα. Μιλησε για ορια και κοινα αποδεκτα πραγματα και την ρωταω πανω σε αυτο.
Εχουμε νομους για να προστατευσουμε οποιους χρειαστει. Απο κει και περα αμα ο αλλος γουσταρει να τρωει σκατα, στα @@ στην τελικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom