Νέα

Περι...κωλοδάκτυλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billionaire
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 644
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
με  :fuck1: :fuck1: :fuck1: εκτονωνονται οι ανθρωποι βρε...αντε και με το θρυλο  :2funny: :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
με  :fuck1: :fuck1: :fuck1: εκτονωνονται οι ανθρωποι βρε...αντε και με το θρυλο  :2funny: :2funny:
Δεν διαφωνούμε καθόλου... όμως αν ο άνθρωπος θέλει να εκτονωθεί με το να βρίζει τι να κάνουμε? Να τον κακοκαρδήσουμε? Δεν είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαφωνούμε καθόλου... όμως αν ο άνθρωπος θέλει να εκτονωθεί με το να βρίζει τι να κάνουμε? Να τον κακοκαρδήσουμε? Δεν είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα εξαλλου  και ποιος δεν βριζει..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
1ον... Εγώ δεν σε έβρισα..άρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με βρίζεις. Βρισιές και λοιπά επίθετα δέχομαι μόνο από άτομα που σέβομαι...εσένα δεν σε σέβομαι.

ω. δηλαδη τωρα που δε δεχεσαι θα μουρθει ταχυδρομειο πισω?

ακου γιδι. και αλλες περασανε απο εδω με το υφος του προφεσορου να μας μαθουν ωραια πραματα που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ και γραφεις μονη σου τις αρχιδιες σου. δε ρωτησες κανεναν να αρχιζεις τα σεντονια και τις σοφιες αρα δε ρωταω και γω για να σε βαφτισω. Σκασε και φατο στο κωλο λοιπον και ας μη σου αρεσει. θα φταιει που δεν εχεις προστατη.

υ.γ. ω ξαναεβρισα. ταχυδρομειο επιστροφη παλι πρωι  :-

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχα εξαλλου  και ποιος δεν βριζει..
Εδώ? Όλοι βρίζουν...Στο Μπου είμαστε άλλωστε..

ω. δηλαδη τωρα που δε δεχεσαι θα μουρθει ταχυδρομειο πισω?

ακου γιδι. και αλλες περασανε απο εδω με το υφος του προφεσορου να μας μαθουν ωραια πραματα που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ και γραφεις μονη σου τις αρχιδιες σου. δε ρωτησες κανεναν να αρχιζεις τα σεντονια και τις σοφιες αρα δε ρωταω και γω για να σε βαφτισω. Σκασε και φατο στο κωλο λοιπον και ας μη σου αρεσει. θα φταιει που δεν εχεις προστατη.

υ.γ. ω ξαναεβρισα. ταχυδρομειο επιστροφη παλι πρωι  :-
Παραληρείς, δεν σε συνερίζομαι...εσύ για να ανοίξεις νήμα ρωτάς κανέναν? :think:
Και πως ξέρεις ποιον ενδιαφέρει και ποιον όχι? Δεν το ξέρεις αυτό...

Μπα...βρίσε ελεύθερα, τουλάχιστον θα εκτονωθείς με αυτόν τον τρόπο...αλλιώς δεν σε βλέπω να εκτονώνεσαι...πάλι δεν γάμησες βρε?

αμα θες να εκτονωνεσαι κλανε. μονη σου εισαι κανεις δε θα ακουει καιρο τωρα
Μπα εκτονώνομαι αλλιώς εγώ...με το γαμήσι..ξέρεις τι είναι ή μήπως να ξεκινήσω κανά νήμα για να μάθεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εδώ? Όλοι βρίζουν...Στο Μπου είμαστε άλλωστε..
Παραληρείς, δεν σε συνερίζομαι...εσύ για να ανοίξεις νήμα ρωτάς κανέναν? :think:
Και πως ξέρεις ποιον ενδιαφέρει και ποιον όχι? Δεν το ξέρεις αυτό...

Μπα...βρίσε ελεύθερα, τουλάχιστον θα εκτονωθείς με αυτόν τον τρόπο...αλλιώς δεν σε βλέπω να εκτονώνεσαι...πάλι δεν γάμησες βρε?
Μπα εκτονώνομαι αλλιώς εγώ...με το γαμήσι..ξέρεις τι είναι ή μήπως να ξεκινήσω κανά νήμα για να μάθεις?

συνεχεια μαθηματος. οποιος βριζει δε γαμαει. οποια κιουρια γραφει σεντονια σε αντρικο μπουρδελοσαιτ γαμαει.  :jerking:

προφεσορα, τσιμπα ενα συντομο. γραφεις ξεγραφεις, δε γαμεις. με τις υγειες σου και καλες κλανιες.  :birdman:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
συνεχεια μαθηματος. οποιος βριζει δε γαμαει. οποια κιουρια γραφει σεντονια σε αντρικο μπουρδελοσαιτ γαμαει.  :jerking:

προφεσορα, τσιμπα ενα συντομο. γραφεις ξεγραφεις, δε γαμεις. με τις υγειες σου και καλες κλανιες.  :birdman:
Από πότε εγινε μόνο για άντρες το μπου? Καλέ απαγορεύεται η είσοδος στις γυναίκες? Με συγχωρείτε δεν είδα το απαγορευτικό... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε να ξέρω εγώ καλύτερα αν γαμιέμε ή όχι...πάντως λογαριασμό δεν θα σου δώσω σίγουρα....

Υ.Γ. Και επειδή με χαλάει να γαμιούνται τα νήματα...μίλα μόνος σου, απάντα μόνος σου...τουλάχιστον θα γαμήσεις και κάτι...έστω και αν είναι απλά ένα νήμα...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τα πα εγω...απ το πολυ γαμησι εδω μεσα ολοι φαγωνονται  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Από πότε εγινε μόνο για άντρες το μπου? Καλέ απαγορεύεται η είσοδος στις γυναίκες? Με συγχωρείτε δεν είδα το απαγορευτικό... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε να ξέρω εγώ καλύτερα αν γαμιέμε ή όχι...πάντως λογαριασμό δεν θα σου δώσω σίγουρα....

Υ.Γ. Και επειδή με χαλάει να γαμιούνται τα νήματα...μίλα μόνος σου, απάντα μόνος σου...τουλάχιστον θα γαμήσεις και κάτι...έστω και αν είναι απλά ένα νήμα...

ω ω ω  :- :'(

σκασε τωρα. ζωον.

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
ω ω ω  :- :'(

σκασε τωρα. ζωον.
Το βουλώνει γιατί αν το ανοίξει δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς....

α, δεν μας ηρθες κατευ'θειαν απο τη συνεδρια εσυ?
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ωραία, πάρε θέση... :P :P :P :cheesy:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16