Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μην ανησυχείς... το πολύ πολύ να εκτονωθούμε...λίγο το έχεις?ε καλα μην αρχισετε τα βρισιδια πρωι πρωι
Μην ανησυχείς... το πολύ πολύ να εκτονωθούμε...λίγο το έχεις?ε καλα μην αρχισετε τα βρισιδια πρωι πρωι
Δεν διαφωνούμε καθόλου... όμως αν ο άνθρωπος θέλει να εκτονωθεί με το να βρίζει τι να κάνουμε? Να τον κακοκαρδήσουμε? Δεν είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε?με εκτονωνονται οι ανθρωποι βρε...αντε και με το θρυλο
χαχαχα εξαλλου και ποιος δεν βριζει..Δεν διαφωνούμε καθόλου... όμως αν ο άνθρωπος θέλει να εκτονωθεί με το να βρίζει τι να κάνουμε? Να τον κακοκαρδήσουμε? Δεν είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε?
1ον... Εγώ δεν σε έβρισα..άρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με βρίζεις. Βρισιές και λοιπά επίθετα δέχομαι μόνο από άτομα που σέβομαι...εσένα δεν σε σέβομαι.
Μην ανησυχείς... το πολύ πολύ να εκτονωθούμε...λίγο το έχεις?
Εδώ? Όλοι βρίζουν...Στο Μπου είμαστε άλλωστε..χαχαχα εξαλλου και ποιος δεν βριζει..
Παραληρείς, δεν σε συνερίζομαι...εσύ για να ανοίξεις νήμα ρωτάς κανέναν?ω. δηλαδη τωρα που δε δεχεσαι θα μουρθει ταχυδρομειο πισω?
ακου γιδι. και αλλες περασανε απο εδω με το υφος του προφεσορου να μας μαθουν ωραια πραματα που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ και γραφεις μονη σου τις αρχιδιες σου. δε ρωτησες κανεναν να αρχιζεις τα σεντονια και τις σοφιες αρα δε ρωταω και γω για να σε βαφτισω. Σκασε και φατο στο κωλο λοιπον και ας μη σου αρεσει. θα φταιει που δεν εχεις προστατη.
υ.γ. ω ξαναεβρισα. ταχυδρομειο επιστροφη παλι πρωι :-
Μπα εκτονώνομαι αλλιώς εγώ...με το γαμήσι..ξέρεις τι είναι ή μήπως να ξεκινήσω κανά νήμα για να μάθεις?αμα θες να εκτονωνεσαι κλανε. μονη σου εισαι κανεις δε θα ακουει καιρο τωρα
Εδώ? Όλοι βρίζουν...Στο Μπου είμαστε άλλωστε..
Παραληρείς, δεν σε συνερίζομαι...εσύ για να ανοίξεις νήμα ρωτάς κανέναν?
Και πως ξέρεις ποιον ενδιαφέρει και ποιον όχι? Δεν το ξέρεις αυτό...
Μπα...βρίσε ελεύθερα, τουλάχιστον θα εκτονωθείς με αυτόν τον τρόπο...αλλιώς δεν σε βλέπω να εκτονώνεσαι...πάλι δεν γάμησες βρε?
Μπα εκτονώνομαι αλλιώς εγώ...με το γαμήσι..ξέρεις τι είναι ή μήπως να ξεκινήσω κανά νήμα για να μάθεις?
Από πότε εγινε μόνο για άντρες το μπου? Καλέ απαγορεύεται η είσοδος στις γυναίκες? Με συγχωρείτε δεν είδα το απαγορευτικό...συνεχεια μαθηματος. οποιος βριζει δε γαμαει. οποια κιουρια γραφει σεντονια σε αντρικο μπουρδελοσαιτ γαμαει.
προφεσορα, τσιμπα ενα συντομο. γραφεις ξεγραφεις, δε γαμεις. με τις υγειες σου και καλες κλανιες.
Δεν φαγωνόμαστε ...παίζουμε..σε λίγο θα παίξουμε και τάβλι, ξέρεις πλακωτό?τα πα εγω...απ το πολυ γαμησι εδω μεσα ολοι φαγωνονται
Από πότε εγινε μόνο για άντρες το μπου? Καλέ απαγορεύεται η είσοδος στις γυναίκες? Με συγχωρείτε δεν είδα το απαγορευτικό...
άσε να ξέρω εγώ καλύτερα αν γαμιέμε ή όχι...πάντως λογαριασμό δεν θα σου δώσω σίγουρα....
Υ.Γ. Και επειδή με χαλάει να γαμιούνται τα νήματα...μίλα μόνος σου, απάντα μόνος σου...τουλάχιστον θα γαμήσεις και κάτι...έστω και αν είναι απλά ένα νήμα...
Δεν φαγωνόμαστε ...παίζουμε..σε λίγο θα παίξουμε και τάβλι, ξέρεις πλακωτό?
ξερω ξερωΔεν φαγωνόμαστε ...παίζουμε..σε λίγο θα παίξουμε και τάβλι, ξέρεις πλακωτό?
Το βουλώνει γιατί αν το ανοίξει δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς....ω ω ω :- :'(
σκασε τωρα. ζωον.
α, δεν μας ηρθες κατευ'θειαν απο τη συνεδρια εσυ?
Ωραία, πάρε θέση...ξερω ξερω
Το βουλώνει γιατί αν το ανοίξει δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς....
Ε πως το λες το γαμησι που σε δερνει ο γκομενος. Καπως το ειχες πει την αλλη φορα