You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περι...κωλοδάκτυλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billionaire
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 644
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Επισκέπτης
Το έχεις δοκιμάσει? ;)
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αν το έχω κάνει σε άντρα εννοείς....ναι το έχω κάνει..και το καταφχαριστήθηκε. ;)Το έχεις δοκιμάσει? ;)
Mε εκπλήσσεις εσυ?????????Αν το έχω κάνει σε άντρα εννοείς....ναι το έχω κάνει..και το καταφχαριστήθηκε. ;)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Φιλε... οπως το κοβω αυτη μεχρι και μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις
Οχι δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο οποτε δεν εχω συμβουλη να σου πω
τωρα υποθετικα τι θα εκανα ... δεν ξερω , δυσκολη αποφαση
Παντως μια φορα σε ενα μασατζιδικο μια μου περασε το χερι γρηγορα απο την κωλοχαραδρα , δεν προλαβα να αντιδρασω ,
αλλα αν κοντοστεκοταν ενα δευτερολεπτο θα την ειχε φαει την κλωτσια , αυθορμητα
τεςπα , καλη τυχη....
ακομα καλημερα δεν ειπαμε τα κωλοδαχτυλα πιασαμε
Το πρωι παστιτσιο , το βραδυ πουστιτσιο
(στα δαχτυλα που βαζεις κολαει αυτο...)
κοιτα μη πιαστεις στο φορουμ και καψεις την μπεσαμελ ...
Αντε καλημερα εβριμπαντι
Οχι δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο οποτε δεν εχω συμβουλη να σου πω
τωρα υποθετικα τι θα εκανα ... δεν ξερω , δυσκολη αποφαση
Παντως μια φορα σε ενα μασατζιδικο μια μου περασε το χερι γρηγορα απο την κωλοχαραδρα , δεν προλαβα να αντιδρασω ,
αλλα αν κοντοστεκοταν ενα δευτερολεπτο θα την ειχε φαει την κλωτσια , αυθορμητα
τεςπα , καλη τυχη....
ακομα καλημερα δεν ειπαμε τα κωλοδαχτυλα πιασαμε
Άντε πήγε 3 και μισή η ώρα και θέλω να σηκωθώ το πρωί να φτιάξω παστίτσιο...
Το πρωι παστιτσιο , το βραδυ πουστιτσιο
(στα δαχτυλα που βαζεις κολαει αυτο...)
κοιτα μη πιαστεις στο φορουμ και καψεις την μπεσαμελ ...
Αντε καλημερα εβριμπαντι
Επισκέπτης
Και που να σε βαλει κατω κανενα γκομενακι και σε γαμαει απο πισω με το Strapon ULTRA HARNESS 2 8 inch ( 20 εκατοστα μηκος και 5 εκατοστα πλατος ) . Οχι μονο θα φωναζει που θα σε ξεπαρθενεβει απο πισω, αλλα θα ουρλιαζεις απο πονο και ηδονη που θα σε ξεσκιζει. Εγω το εχω δοκιμασει. Το κωλοδαχτυλο δεν ειναι τιποτε .
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
αχαχα ε ρε δεν παιζεσαι τυπε μουτυπε και ο λιλας ετσι ξεκινησε
για προσεξε το
billionaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε αρχηγε σε βρισκω πολυ απολυτο και με τασεις ψυχαναλητη.το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι φτάνεις 45 χρονών,πχ ο νηματοθέτης, και έχεις υπαρξιακά προβλήματα, δεν έχεις καταλήξει ποιες είναι οι σεξουαλικές προτημίσεις σου, δεν ξέρεις το λόγο που παντρεύτηκες, και πολλά άλλα τέτοια.
ώρες ώρες νομίζω ότι με αυτά που ρωτάμε κοροιδεύουμε τον εαυτό μας και τον εκθέτουμε στους άλλους γιατί αν πραγματικά είχαμε τέτοιες απορίες θα τις λύναμε πριν καν ανοίξουμε το στόμα μας να τις πούμε.
εγώ έχω να πω στον φίλο, δεν αξίζει τώρα στα γεράματα να κάνεις πειράματα, άλλοστε τώρα το κωλοδάχτυλο , μετά καμιά περίεργη στάση και μπορεί να σπάσεις κανένα γοφό.
safe sex από μέρους σου και άσε την γκόμενα να κάνει τα δικά της αεροπλανικά.
btw αυτοί που σου είπαν να το δοκιμάσεις είναι πιτσιρικαρία οι περισσότεροι, θα έπερνες σεξουαλικές συμβουλές από κάποιον που έχει 20 χρόνια λιγότερη πείρα στο σεξ από εσένα;
Ειπαμε παντρεμενος ειμαι 22 χρονια και ολα μια χαρα πανε (δοξα τω Θεω) και στο γαμο μου,με τοσα που ακουμε καθε μερα,αλλα και στην ερωτικη μου ζωη.Που και που κανω επισκεψη και σε κανενα στουντιο ετσι για την αλλαγη και αυτος ειναι ο βασικος λογος της παρουσιας μου εδω μεσα.
Για το συγκεκριμενο θρεντ ρωτησα αποψεις γιατι στα χρονια μου τα πραγματα ηταν απλα και κατανοητα.Σου αρεσε της αρεσες,επεφτε κανενα μπαλαμουτιασμα και οταν τυχαινε να γαμησουμε πεφταμε με τα μουτρα.Μεχρι σημερα δεν ειχα αποψη για την "αρσενικη" πλευρα των γυναικων ισως γιατι εχω χασει επεισοδια.
Πως το αντιλαμβανεσαι δηλαδη στα 45 να αρχισω τα "περιεργα" επειδη γουσταρει η καθε μια?Απλα ρωτησα μονο και μονο επειδη τη γουσταρω τρελλα κ δε θα ηθελα ακομη να τη χασω.Αν αρχισει τα περιεργα κλπ τοτε το πουλο και δοξα τω Θεω γεματη ειναι ειναι η αγορα απο ολες τις φυλες και για ολα τα γουστα.
Οσο για τους μικροτερους εδω μεσα (επειδη κι ο γυιος μου 18 ειναι) να προσεχετε τα βηματα σας και τις επιλογες σας σε ολα.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι φτάνεις 45 χρονών,πχ ο νηματοθέτης, και έχεις υπαρξιακά προβλήματα,
δεν έχεις καταλήξει ποιες είναι οι σεξουαλικές προτημίσεις σου, δεν ξέρεις το λόγο που παντρεύτηκες, και πολλά άλλα τέτοια.
Τά πάντα ρεῖ
αυτο ισχυει επιστημονικα...Δεν έχει σημείο G στον κώλο.... Αυτό που ερεθίζετε είναι ο προστάτης...και όταν ερεθιστεί ο προστάτης τότεεεεεεεεεεεεεεεεεε........
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγω σε εκπλήσσω? Γιατι?Mε εκπλήσσεις εσυ?????????
Είμαι σίγουρη ότι το καταφχαριστήθηκες όμως... ;)Και που να σε βαλει κατω κανενα γκομενακι και σε γαμαει απο πισω με το Strapon ULTRA HARNESS 2 8 inch ( 20 εκατοστα μηκος και 5 εκατοστα πλατος ) . Οχι μονο θα φωναζει που θα σε ξεπαρθενεβει απο πισω, αλλα θα ουρλιαζεις απο πονο και ηδονη που θα σε ξεσκιζει. Εγω το εχω δοκιμασει. Το κωλοδαχτυλο δεν ειναι τιποτε .
Σωστός...Φυσικά και ισχύει...αυτο ισχυει επιστημονικα...
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Είναι σχεδόν έξω...σχεδόν.... όμως ερεθίζετε πολύ όταν υπάρξει διείσδυση είτε δαχτύλου είτε οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου. Λογικό να υπάρξει και λίγος πόνος στην αρχή, αλλά μόνο στην αρχή...μετά όμως υπάρχει μόνο η ηδονή...ναι αλλα ο προστατης ουσιαστικα δεν ειναι βαθια...σχεδον εξω ειναι....
αναλογα αυτη που το κανει και αυτον που το δεχετε...δεν ισχτ=υει για ολουςΕίναι σχεδόν έξω...σχεδόν.... όμως ερεθίζετε πολύ όταν υπάρξει διείσδυση είτε δαχτύλου είτε οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου. Λογικό να υπάρξει και λίγος πόνος στην αρχή, αλλά μόνο στην αρχή...μετά όμως υπάρχει μόνο η ηδονή...
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εννοείτε...το να βάλεις δάκτυλο ή οτιδήποτε άλλο σε έναν άντρα προϋποθέτει και λίγη προσοχή...δεν είναι το ίδιο με την γυναίκα. Κάπως πρέπει να ξέρει αυτή που το κάνει πως, με ποια ένταση και πόσο να το χώσει ειδικά αν είναι η πρώτη φορά του άντρα αλλιώς θα αρχίσει να τσιρίζει και να πετάγεται στο ταβάνι από τον πόνο...αναλογα αυτη που το κανει και αυτον που το δεχετε...δεν ισχτ=υει για ολους
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εννοείτε...το να βάλεις δάκτυλο ή οτιδήποτε άλλο σε έναν άντρα προϋποθέτει και λίγη προσοχή...δεν είναι το ίδιο με την γυναίκα. Κάπως πρέπει να ξέρει αυτή που το κάνει πως, με ποια ένταση και πόσο να το χώσει ειδικά αν είναι η πρώτη φορά του άντρα αλλιώς θα αρχίσει να τσιρίζει και να πετάγεται στο ταβάνι από τον πόνο...
ναι μαθε μας ωραια πραματα.
ΖΩΟΝ.
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
1ον... Εγώ δεν σε έβρισα..άρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με βρίζεις. Βρισιές και λοιπά επίθετα δέχομαι μόνο από άτομα που σέβομαι...εσένα δεν σε σέβομαι.ναι μαθε μας ωραια πραματα.
ΖΩΟΝ.
2ον... Αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέμε μην τα διαβάζεις... Υπάρχουν και άτομα που ενδιαφέρονται και στο κάτω κάτω...στο μπου βρισκόμαστε και όχι στο φόρουμ της αρχιεπισκοπής. (Αυτό κάποια το είπε αλλά δεν θυμάμαι ποια...σόρι που σου έκλεψα την ατάκα ναι?)
3ον... Τα γούστα του καθενός μας επιβάλλεται να είναι σεβαστά...είτε μας αρέσει είτε όχι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 325
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις