KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Όοοοοοοοοοοχι SOYTZουκάκι μου....Δεν σου ειπα εγω!!! αλλη δουλεια κανεις!!! την κοβεις την μπεσαμελ εεε??
Όοοοοοοοοοοχι SOYTZουκάκι μου....Δεν σου ειπα εγω!!! αλλη δουλεια κανεις!!! την κοβεις την μπεσαμελ εεε??
το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι φτάνεις 45 χρονών,πχ ο νηματοθέτης, και έχεις υπαρξιακά προβλήματα, δεν έχεις καταλήξει ποιες είναι οι σεξουαλικές προτημίσεις σου, δεν ξέρεις το λόγο που παντρεύτηκες, και πολλά άλλα τέτοια.
ώρες ώρες νομίζω ότι με αυτά που ρωτάμε κοροιδεύουμε τον εαυτό μας και τον εκθέτουμε στους άλλους γιατί αν πραγματικά είχαμε τέτοιες απορίες θα τις λύναμε πριν καν ανοίξουμε το στόμα μας να τις πούμε.
εγώ έχω να πω στον φίλο, δεν αξίζει τώρα στα γεράματα να κάνεις πειράματα, άλλοστε τώρα το κωλοδάχτυλο , μετά καμιά περίεργη στάση και μπορεί να σπάσεις κανένα γοφό.
safe sex από μέρους σου και άσε την γκόμενα να κάνει τα δικά της αεροπλανικά.
btw αυτοί που σου είπαν να το δοκιμάσεις είναι πιτσιρικαρία οι περισσότεροι, θα έπερνες σεξουαλικές συμβουλές από κάποιον που έχει 20 χρόνια λιγότερη πείρα στο σεξ από εσένα;
Όοοοοοοοοοοχι SOYTZουκάκι μου....
το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι φτάνεις 45 χρονών,πχ ο νηματοθέτης, και έχεις υπαρξιακά προβλήματα, δεν έχεις καταλήξει ποιες είναι οι σεξουαλικές προτημίσεις σου, δεν ξέρεις το λόγο που παντρεύτηκες, και πολλά άλλα τέτοια.
ώρες ώρες νομίζω ότι με αυτά που ρωτάμε κοροιδεύουμε τον εαυτό μας και τον εκθέτουμε στους άλλους γιατί αν πραγματικά είχαμε τέτοιες απορίες θα τις λύναμε πριν καν ανοίξουμε το στόμα μας να τις πούμε.
εγώ έχω να πω στον φίλο, δεν αξίζει τώρα στα γεράματα να κάνεις πειράματα, άλλοστε τώρα το κωλοδάχτυλο , μετά καμιά περίεργη στάση και μπορεί να σπάσεις κανένα γοφό.
safe sex από μέρους σου και άσε την γκόμενα να κάνει τα δικά της αεροπλανικά.
btw αυτοί που σου είπαν να το δοκιμάσεις είναι πιτσιρικαρία οι περισσότεροι, θα έπερνες σεξουαλικές συμβουλές από κάποιον που έχει 20 χρόνια λιγότερη πείρα στο σεξ από εσένα;
ΧΑΧΑΧ ημουνα σιγουρος
για να ρωτάς αν θα πρέπει να χώνεις πράγματα στον κώλο σου, ναι είναι γεράματα.τα 45 ειναι γεραματα?
για να ρωτάς αν θα πρέπει να χώνεις πράγματα στον κώλο σου, ναι είναι γεράματα.
για να παίξεις ποδόσφαιρο, ναι είναι γεράματα.
για την σύνταξη, όχι δεν είναι γεράματα, είσαι έφηβος ακόμα, έλα σε 30 χρόνια πάλι.
θέλω να σου δείξω ότι είναι όλα σχετικά.Να βρε, γι αυτο η καλη μας η κυβερνηση θα μας δινει συνταξη στα 75, για να αισθανομαστε νεοι στα 45!
σιγα ρε συ δεν νομιζω...οι μεγαλοι(40-45 και ) γαμανε, τα πιτσιρικια εχω τις αμφιβολιες μου...θέλω να σου δείξω ότι είναι όλα σχετικά.
όσον αναφορά το σεξ είσαι μεγάλος.
έχεις ήδη μάθει να γαμάς με τον δικό σου τρόπο, ξέρεις τα κόλπα σου, ξέρεις και τις αντοχές σου και χώνεσαι.
άσε που μερικοί σε αυτή την ηλικία δε γαμάνε καθόλου
θέλω να σου δείξω ότι είναι όλα σχετικά.
όσον αναφορά το σεξ είσαι μεγάλος.
έχεις ήδη μάθει να γαμάς με τον δικό σου τρόπο, ξέρεις τα κόλπα σου, ξέρεις και τις αντοχές σου και χώνεσαι.
άσε που μερικοί σε αυτή την ηλικία δε γαμάνε καθόλου
Απο 47 θεατες πεσαμε στους 27...Κατερινααααααααααααααααααααααααααα
Μην με πάρετε με τις πέτρες ναι? >Καλησπερα σε ολους!
Προφατα γνωρισα μια απιστευτη μουνιτσα 30αρα (ειμαι 45)και μετα απο πολυ καιρο μπηκα στον πειρασμο και απατησα τη γυναικα μου.Μεχρι εδω ολα καλα.Την τριτη φορα που βρεθηκαμε με την εν λογω μουνιτσα και πανω που ημουνα ετοιμος να ζητησω "κουλουρι" μου ζητησε να μου βαλει κωλοδαχτυλο γιατι λεει την τρελλαινει να κωλοδαχτυλιαζει αντρες...
Στην αρχη σοκαριστηκα γιατι μεχρι σημερα δεν μου ξαναετυχε κατι τετοιο και της ειπα οτι μαλλον μου κανει πλακα και δεν το γουσταρω.Ξεχασα να σας πω οτι απο την πρωτη φορα η πιπα της με τρελλανε και με εγλειψε παντου @@ και κωλο για πολυ ωρα και εκανε σαν φρενιασμενη.
Τελος παντων για παρτη της μπορει και να το δεχομουν απλα φοβαμαι μη ζητησει και τιποτα παραπανω απο δαχτυλο γιατι θα σαλταρω.Απο την αλλη δε θελω με τιποτα να τη χασω ακομα.
Παιδες βοηθηστε και πειτε μου τη γνωμη σας και αν σας ξαναετυχε παρομοια φαση.
Δεν έχει σημείο G στον κώλο.... Αυτό που ερεθίζετε είναι ο προστάτης...και όταν ερεθιστεί ο προστάτης τότεεεεεεεεεεεεεεεεεε........Πρόσεχε μην το συνηθίσεις και σε αρέσει και μετά βγάλει κανένα στραπ και σου ζητάει άλλα μετά...
Βασικά υπάρχει μία θεωρία ότι το κολοδάχτυλο βοηθάει στην στυτική δυσλειτουργία γιατί έρευνες στην Αμερική δείξαν ότι ο άντρας έχει και ένα ακόμη σημείο g στον κώλο....