KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Όοοοοοοχι...να κάτσεις και να διαβάσεις...και ύστερα να παρουσιαστείς με τον κηδεμόνα σου..δηλαδή? πως μπορώ να σε βρώ εγω που θέλω ας πούμε? να στείλω πιεμ?
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
Όοοοοοοχι...να κάτσεις και να διαβάσεις...και ύστερα να παρουσιαστείς με τον κηδεμόνα σου..δηλαδή? πως μπορώ να σε βρώ εγω που θέλω ας πούμε? να στείλω πιεμ?
έφαγε μπαν αυτή, φώναζε για τα ένσημα των μοντ και την σούταρε ο αντισθένης.Άμα δεν μπαίνω εγώ εδώ μέσα..τότε ποιά να μπαίνει?
Η Αλέκα Παπαρήγα?
Όοοοοοοχι...να κάτσεις και να διαβάσεις...και ύστερα να παρουσιαστείς με τον κηδεμόνα σου..
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
έφαγε μπαν αυτή, φώναζε για τα ένσημα των μοντ και την σούταρε ο αντισθένης.
κρίμα και ήταν καλή κοπέλα.
Τι θελεις να σου πει τωρα? πριν λιγο δεν ειπε οτι δεν θελει να φαινεται οτι κανει διαφημιση και την καις ετσι????
Δεν το είπα γι'αυτό..δεν με νοιάζει τι ηλικία έχει..Τον κοβεις κι εσυ για πιτσιρικά ε?
Όοοοοοοχι...να κάτσεις και να διαβάσεις...και ύστερα να παρουσιαστείς με τον κηδεμόνα σου..
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
Το γαμήσαμε κι αυτό το θρεντ ε?29 μελη και 17 επισκεπτες παρακολουθουν.
Τον κοβεις κι εσυ για πιτσιρικά ε?
Το γαμήσαμε κι αυτό το θρεντ ε?
το βρηκες παίκτη... αυτο μας έλειψε να ακουσουμε...
Συγγνωμη κυριε Αντισυνταγματαρχα.
Εσείς φταίτε που μου κολλάτε..χαχαχαχαχΑ ναι, τωρα θυμηθηκα ποιο ηταν το θεμα. Σπαμαρουμε ακαταπαυστα μαλλον. Εσυ φταις.
Εσείς φταίτε που μου κολλάτε..χαχαχαχαχ
Να ορίστε...αφήσαμε τον άνθρωπο με την απορία γι'αυτό το γαμωκολωδαχτύλιασμα..
Σσσσστ...κάντε πως δεν με βλέπετε...κάντε πως δεν με βλέπετε...
Χαχαχαχαχαχ...
Κατερινακι τωρα εαν καταλαβαινω καλα κανεις αλλη δουλεια? μερα καταμεσημερο? Εαν ναι σου ευχομαι καθε επιτυχια
Ναι δουλεύει σε τράπεζα. Στα στεγαστικά...Κατερινακι τωρα εαν καταλαβαινω καλα κανεις αλλη δουλεια? μερα καταμεσημερο? Εαν ναι σου ευχομαι καθε επιτυχια
Χαααααααααχαχαχαχαχ....Ναι δουλεύει σε τράπεζα. Στα στεγαστικά...