gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που το ξερεις ;Και η μουνίτσα του φόρουμ 30αρα είναι...αυτήν γνώρισες;
που το ξερεις ;Και η μουνίτσα του φόρουμ 30αρα είναι...αυτήν γνώρισες;
Στη θέση σου θα την άφηνα να μου βάλει. Εξάλλου θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για σένα και είναι καλό να δοκιμάζεις. Δοκίμασε το και αν δε σου αρέσει της λες να μη το ξανακάνει.
Καλησπερα σε ολους!
Προφατα γνωρισα μια απιστευτη μουνιτσα 30αρα (ειμαι 45)
τι διάολο έφτασες τα 45 για να δοκιμάσεις το κωλοδάχτυλο;
αφού το δοκίμασες έβαλες τα κλάματα για αυτό που έχασες τόσα χρόνια;
αν δεν μπορεις να το αποφυγεις κατσε απολαυσε τοΚαλησπερα σε ολους!
Προφατα γνωρισα μια απιστευτη μουνιτσα 30αρα (ειμαι 45)και μετα απο πολυ καιρο μπηκα στον πειρασμο και απατησα τη γυναικα μου.Μεχρι εδω ολα καλα.Την τριτη φορα που βρεθηκαμε με την εν λογω μουνιτσα και πανω που ημουνα ετοιμος να ζητησω "κουλουρι" μου ζητησε να μου βαλει κωλοδαχτυλο γιατι λεει την τρελλαινει να κωλοδαχτυλιαζει αντρες...
Στην αρχη σοκαριστηκα γιατι μεχρι σημερα δεν μου ξαναετυχε κατι τετοιο και της ειπα οτι μαλλον μου κανει πλακα και δεν το γουσταρω.Ξεχασα να σας πω οτι απο την πρωτη φορα η πιπα της με τρελλανε και με εγλειψε παντου @@ και κωλο για πολυ ωρα και εκανε σαν φρενιασμενη.
Τελος παντων για παρτη της μπορει και να το δεχομουν απλα φοβαμαι μη ζητησει και τιποτα παραπανω απο δαχτυλο γιατι θα σαλταρω.Απο την αλλη δε θελω με τιποτα να τη χασω ακομα.
Παιδες βοηθηστε και πειτε μου τη γνωμη σας και αν σας ξαναετυχε παρομοια φαση.
βρεθηκαμε με την εν λογω μουνιτσα και πανω που ημουνα ετοιμος να ζητησω "κουλουρι" μου ζητησε να μου βαλει κωλοδαχτυλο γιατι λεει την τρελλαινει να κωλοδαχτυλιαζει αντρες...
.....
Παιδες βοηθηστε και πειτε μου τη γνωμη σας και αν σας ξαναετυχε παρομοια φαση.
αυτό να προσθέσω ότι δουλεύει σε πολλές περιπτώσεις.καλα αστην να σου βαλει κολοδακτυλο και μετα πο κανενα τριμινο ελα ανοιξε καινουργιο θεμα με τιτλο " Η κιβωτος του βασιλακη"
για να μπενουμε να κραζουμε
Ρε μαγκα απλο ειναι την επομενη φορα που θα σου το ζητησει τραβατης 2 χαστουκια και βιασετην απο τον κολο της να στρωσει και μετα δεν θα ξαναβγαλει αχνα
Σωπάτε καλέ..
Περί ορέξεως..κολοκυθόπιτα..
Εδώ άλλοι πληρώνουν για να κάνουν αυτό..και δεν θα το κάνει ο άλλος με την γκόμενά του?
Που θα το ευχαριστηθεί και τρίδιπλα?
Γούστα είναι αυτά..πώς να το κάνουμε..
Εγώ προσωπικά αν θα γνωρίσω γκόμενο θα τον περάσω από τεστ ντράιβ..γουσταρεις δλδ να βαζεις δακτυλο μανδαμ ??
γιατί φιλενάδα είσαι τόσο αρνητική; δεν το θεωρείς στρειτ;Εγώ προσωπικά αν θα γνωρίσω γκόμενο θα τον περάσω από τεστ ντράιβ..
Στο κρεβάτι αν θα τον παίξω εκεί και δω ότι "δέχεται"είμαι ικανή να αρπάξω τα ρούχα μου να ντύνομαι στις σκάλες κι εκείνος να με ψάχνει ακόμα..
προσεχε μονο με το τεστ ντραιβ μην ερθει και κανενα μπουκετο ντραιβΕγώ προσωπικά αν θα γνωρίσω γκόμενο θα τον περάσω από τεστ ντράιβ..
Στο κρεβάτι αν θα τον παίξω εκεί και δω ότι "δέχεται"είμαι ικανή να αρπάξω τα ρούχα μου να ντύνομαι στις σκάλες κι εκείνος να με ψάχνει ακόμα..
Στη δουλειά ναι..το κάνω..
Αφού μου το ζητήσουν..και το κάνω μάλιστα πολύ καλά..
Η δουλειά είναι δουλειά..και όταν μάλιστα μου ζητάνε πράγματα εφ'όσων εγώ δεν είμαι η "παθητική"..πολύ ευχαρίστως..
Το διασκεδάζω κι όλας..
Εγώ προσωπικά αν θα γνωρίσω γκόμενο θα τον περάσω από τεστ ντράιβ..
Μολις κερδισες ενα respect +1 απο εμενα ,ωραια απαντησηΕγώ προσωπικά αν θα γνωρίσω γκόμενο θα τον περάσω από τεστ ντράιβ..
Στη δουλειά ναι..το κάνω..
Αφού μου το ζητήσουν..και το κάνω μάλιστα πολύ καλά..
Η δουλειά είναι δουλειά..και όταν μάλιστα μου ζητάνε πράγματα εφ'όσων εγώ δεν είμαι η "παθητική"..πολύ ευχαρίστως..
Το διασκεδάζω κι όλας..
Δεν μου αρέσει..απλά..γιατί φιλενάδα είσαι τόσο αρνητική; δεν το θεωρείς στρειτ;
Χαχαχαχαχ...όχι βρε..προσέχω..και δεν παίρνει και χαμπάρι..χαχαχαχπροσεχε μονο με το τεστ ντραιβ μην ερθει και κανενα μπουκετο ντραιβ
Δεν μου αρέσει..απλά..
Είναι αμέτρητα τα παιχνίδια που μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι να απολαύσεις τον έρωτα..
Δεν ξέρω..ίσως να είμαι και επηρεασμένη πολύ από τη δουλειά μου..
Έχουνε δει..τόοοοσα τα μάτια μου..
Ίσως υποσυνείδητα στην προσωπική μου ζωή να θέλω να κάνω πράγματα που να μή σχετίζονται με τη δουλειά μου..
Δεν είναι κακό νομίζω..
γιατη ρε αλεξανδρε εσυ θα την παρατουσες ποτε την δουλεια σου.......?Την δουλεια σου την κανεις πολλα χρονια? Σκεφτεσαι καποια στιγμη να τα παρατησεις?
γιατη ρε αλεξανδρε εσυ θα την παρατουσες ποτε την δουλεια σου.......?
αστην κοπελα αυτη ξερει ποτε θα τα παρατησει