Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ποια σχολη ρε τυπε?
47 δεν ειναι ο αβραμης?
αυτα που ρωταει πιο πολυ σε εργασιες σχολης φερνουν τυπε
τωρα δεν ξερω τι να σου πω
ποια σχολη ρε τυπε?
47 δεν ειναι ο αβραμης?
τζαμπα???????
καλα να παθεις τοτε τυπε!
δεν εχω παει να διαβασω παρακατω...αλλα θα απαντησω σε αυτο.εχω 20000μνμ εδω σε 3 χρονια.εχεις 12000 σε ποσο????το γενικα οχι θα το δουμε αν συγκρινουμε
το ποσοστο των μηνυματων που εχεις εδω καθημερινα
αλλα και στο κοσμοπολιταν.. καθως και τις ωρες που εισαι εκει και εδω
παρολαυτα δεν θελω να σε κοντραρω απλα στριμωχνεσαι απο τα ιδια σου τα κενα
δεν το θελω εγω ετσι.... απλα ετσι προκυπτει.
Καλη βολτα.
δεν εχω παει να διαβασω παρακατω...αλλα θα απαντησω σε αυτο.εχω 20000μνμ εδω σε 3 χρονια.εχεις 12000 σε ποσο????
συνελθε..εκτιθεσαι...
οκ!Σε 2 χρονια και 6 μηνες... δηλαδη 2.5
και εχεις 23.000 περιπου
εγω εχω 12000 σε 1 χρονο και 9 μηνες.
ΑΛλα και παλι κοιτα τον Μ.Ο
Και δεν ειναι μαλακια να αλλαξεις για να ''ενσωματωθεις σε φυλη'' για να εισαι αρεστος ?φίλε Δημήτρη μιλάς πολύ σωστα, αλλα δυστηχώς κανείς δεν τα λαμβάνει αυτα υπόψιν. Αν ίσχυε να έχουν πέραση τα καλά παιδία τότε οι μισοί απο εδω μέσα θα είμασταν με γκόμενα. Δυστηχώς πλέον με τα lifestyle που πασάρονται απο τα μμε οι γκόμενες αισθάνονται πιο ασφαλής αν είναι με κάποιον του οποίου τον τύπο γνωρίζουν ακόμα και αν δεν είναι ευτιχησμένοι μαζί. Απλά μπλέκονται σε ένα κοινωνικό πρότυπο που τους επιβάλλεται απο παντού και κωλόνουν να φύγουν. Αν δεν ανοίκεις σε κάποια φυλή τότε είσαι παρίας...
Κι όμως δεν έλειπε. Ο ένας από τους αστυνομικούς που παρενέβησαν ονομάζεται Δράκος στο επώνυμο. Στο μικρό Γιάγκος.καλο ηταν...ελειπε βεβαια ο δρακος
http://[URL unfurl="true"]www.culturenow.gr/storage/Istories_gia_arkoudes_tria_monoprakta_tou_Tsechof_sti_Thessaloniki_11.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ευτυχως εβαλε την μικρη αρκουδα γιατι αν εβαζε την γκριζλι η ιστορια θα τελειωνε με ενα μεγαλο οργιο ρωμαικο με ολη την πολυκατοικια μεσα..... ;D ;D