Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τζαμπα??????? :headbang:
καλα να παθεις τοτε τυπε!

απλα ωρες ωρες ειμαι αρκετα καλος ρε τυπε
ενω δεν πρεπει. Δεν βαριεσαι μαθαινεις μεγαλωνοντας  :grin:

θα σου πω και σε πι εμ  ;) τι ακριβως εννοω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το γενικα οχι θα το δουμε αν συγκρινουμε

το ποσοστο των μηνυματων που εχεις εδω καθημερινα

αλλα και στο κοσμοπολιταν.. καθως και τις ωρες που εισαι εκει και εδω

παρολαυτα δεν θελω να σε κοντραρω απλα στριμωχνεσαι απο τα ιδια σου τα κενα

δεν το θελω εγω ετσι.... απλα ετσι προκυπτει.

Καλη βολτα. 
δεν εχω παει να διαβασω παρακατω...αλλα θα απαντησω σε αυτο.εχω 20000μνμ εδω σε 3 χρονια.εχεις 12000 σε ποσο????
συνελθε..εκτιθεσαι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν εχω παει να διαβασω παρακατω...αλλα θα απαντησω σε αυτο.εχω 20000μνμ εδω σε 3 χρονια.εχεις 12000 σε ποσο????
συνελθε..εκτιθεσαι...

Σε 2 χρονια και 6 μηνες... δηλαδη 2.5
και εχεις 23.000 περιπου

εγω εχω 12000 σε 1 χρονο και 9 μηνες.

ΑΛλα και παλι κοιτα τον Μ.Ο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Μια κοπελα οταν γουσταρει να σε δει η να σε γνωρισει θα κανει τα αδυνατα δυνατα γιαυτο
Θα σε κυνηγησει με καποιο τροπο....

Οταν δεν θελει θα κοιταξει να σε αποφυγει το πιθανοτερο με καποια ηλιθια δικαιολογια
προσπαθωντας ισως να μη σε κανει να νιωσεις πολυ ασχημα για την αρνηση της

Οταν εισαι σε σχεση η και σε γνωριμια απλη νιωθεις διαφορετικα εκπεμποντας μια θετικη αυρα
ε αυτη η αυρα της σιγουριας ισως ειναι αυτη που προσελκυει τις κοπελες
(μονο ετσι μπορω να το εξηγησω)

Οσο για το κολλημα με τους αριθμους αυτο το παθαινει πολυς κοσμος.
επειτα στο ξαφνικο πολλες φορες μπορει να μπλοκαρει το μυαλο
και να μην μπορεις να θυμηθεις πραγματα που συνηθως θυμασαι παντα.
Ειναι το ''ξαφνιασμα της φασης''

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Οταν εισαι καλοσυνατος σιγουρα θα φας πολλα ακυρα και ακομη πιο σιγουρα θα σε εκμεταλλευτουν αρκετοι
Μπορει να ειναι και ανθρωποι που δεν τολμας να φανταστεις οτι θα σε εκμεταλλευτουν.....
Ομως τα παθηματα ειναι μαθηματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξεις τον χαρακτηρα σου η να μην βοηθας οποιον εχει αναγκη την βοηθεια σου

Τον χαρακτηρα σου καλο ειναι να τον διατηρεις απομακρυνοντας οσους θεωρεις ''περιεργα στοιχεια'' που μπορει να σε περιββαλουν και θεωρεις οτι μπορουν να σε βλαψουν .... και αυτο σε περιπτωσεις οι οποιες ειναι σοβαρες

Σε διαφορετικες περιπτωσεις (κουτοπονηριας και ετσι) ειναι για να γελας και να σπας πλακα
Φυσικα θα δωσεις 2-3 ευκαιριες κρατωντας μια πισινη γιατι δεν ειναι σωστο να απορριπτεις κατι χωρις ευκαιριες....

Το να βοηθας εναν συνανθρωπο σου χωρις να περιμενεις εκτιμηση η οτιδηποτε αλλο δειχνει μεγαλοπρεπεια ψυχης
και ετσι θα πρεπει να ειναι ο σωστος τυπος.
Ειναι αυτο που λεμε κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο (για να εχει αξια)
και το κυριοτερο μην περιμενεις εκτιμηση γιαυτο, γιατι ετσι χανεται ολη η αξια της πραξης

Οταν δεις οτι δεν εκτιμηθηκαν καποια πραγματα, δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι
Απλα σκεψου οτι αυτος που δεν εκτιμησε καποια πραγματα, ισως δεν ειναι σε θεση να εκτιμαει τιποτα....
....κατι που θεωρειται ''μειονεκτημα'' στην ζωη.

Οποιος καταλαβε καταλαβε...

Αντε καλημερα σε ολους σας παω ταξιδακι κι ερχομαι το βραδακι  :dancing:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
φίλε Δημήτρη μιλάς πολύ σωστα, αλλα δυστηχώς κανείς δεν τα λαμβάνει αυτα υπόψιν. Αν ίσχυε να έχουν πέραση τα καλά παιδία τότε οι μισοί απο εδω μέσα θα είμασταν με γκόμενα. Δυστηχώς πλέον με τα lifestyle που πασάρονται απο τα μμε οι γκόμενες αισθάνονται πιο ασφαλής αν είναι με κάποιον του οποίου τον τύπο γνωρίζουν ακόμα και αν δεν είναι ευτιχησμένοι μαζί. Απλά μπλέκονται σε ένα κοινωνικό πρότυπο που τους επιβάλλεται απο παντού και κωλόνουν να φύγουν. Αν δεν ανοίκεις σε κάποια φυλή τότε είσαι παρίας...

vicvas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
1....η μοντέρνα γυναίκα μπαίνει στον πειρασμό της απιστίας μόνο για οικονομικούς ή επαγγελματικούς λόγους, μια γυναίκα αποφασίζει να δημιουργήσει  εξωσυζυγική σχέση με έναν άνδρα με οικονομική επιφάνεια ή με επαγγελματικό κύρος, επιδιώκοντας να έχει υλικά οφέλη. Για παράδειγμα να συνάψει δεσμό με τον προϊστάμενό της με απώτερο στόχο να τη βοηθήσει να έχει γρήγορη επαγγελματική ανέλιξη.

2.......στην απιστία διότι προσπαθούν να καλύψουν συναισθηματικά κενά που δημιουργούνται μέσα από την τριβή του γάμου. Δηλαδή, οι γυναίκες που αισθάνονται παραμελημένες από το σύντροφό τους και πιστεύουν ότι έχει χαθεί πλέον η συναισθηματική επαφή και η επικοινωνία από τη σχέση τους,
μπαίνουν πιο εύκολα στον πειρασμό να δημιουργήσουν έναν παράνομο δεσμό. Στην περίπτωση αυτή η απιστία είναι καταρχήν συναισθηματική και η σωματική επαφή αποτελεί το επισφράγισμα του ιδιαίτερου δεσίματος με τον «παράνομο» τους σύντροφο.

3......μέσα από μια εξωσυζυγική σχέση, οι γυναίκες ψάχνουν κι αυτές όπως και οι άνδρες τη σεξουαλική ικανοποίηση! Δηλαδή, οι γυναίκες έχουν την ίδια ακριβώς ανάγκη για σεξουαλική ευχαρίστηση με τους άνδρες. Όταν, λοιπόν, ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις η σεξουαλική ζωή φθείρεται και οι ερωτικές επαφές μεταξύ του ζευγαριού μειώνονται ή παύουν να είναι ικανοποιητικές, οι αγαπητές μας «κυρίες» στρέφονται στην απιστία για να βρουν διέξοδο. Και μπορεί αρχικά να περιμένουν από το τρίτο πρόσωπο να τις καλύψει σεξουαλικά, όμως σταδιακά δένονται και συναισθηματικά διότι αυτή είναι η φύση τους. 

4....μια γυναίκα καταφεύγει στην απιστία διότι αισθάνεται την ανάγκη για επιβεβαίωση. Είναι γεγονός ότι, πολλές φορές οι γυναίκες αισθάνονται ότι έχουν χάσει τη θηλυκότητά τους ή ότι δεν είναι αρκετά ερωτικές, είτε γιατί η συμπεριφορά του συντρόφου τους απέναντί τους, τους δημιουργεί ανασφάλεια για την εικόνα τους, είτε γιατί λόγω των οικογενειακών ή των επαγγελματικών υποχρεώσεων έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους. Το αποτέλεσμα είναι ότι γίνονται πιο ευάλωτες σε οποιαδήποτε ένδειξη θαυμασμού. Έτσι η αίσθηση ότι είναι επιθυμητή από έναν άλλο άνδρα μπορεί να είναι αρκετή για να βρεθεί μία γυναίκα μπλεγμένη σε μία «εξωσυζυγική» σχέση

.......Για μένα πάντως «ου γαρ έρχεται μόνο»

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
φίλε Δημήτρη μιλάς πολύ σωστα, αλλα δυστηχώς κανείς δεν τα λαμβάνει αυτα υπόψιν. Αν ίσχυε να έχουν πέραση τα καλά παιδία τότε οι μισοί απο εδω μέσα θα είμασταν με γκόμενα. Δυστηχώς πλέον με τα lifestyle που πασάρονται απο τα μμε οι γκόμενες αισθάνονται πιο ασφαλής αν είναι με κάποιον του οποίου τον τύπο γνωρίζουν ακόμα και αν δεν είναι ευτιχησμένοι μαζί. Απλά μπλέκονται σε ένα κοινωνικό πρότυπο που τους επιβάλλεται απο παντού και κωλόνουν να φύγουν. Αν δεν ανοίκεις σε κάποια φυλή τότε είσαι παρίας...
Και δεν ειναι μαλακια να αλλαξεις για να ''ενσωματωθεις σε φυλη'' για να εισαι αρεστος ?
Και σε ποιους ?
Σε ονειροπαρμενους που μολις ξυπνησουν θα χασουν και την μπαλα και το γηπεδο ?

Αυτες οι ''γκομενες'' (εγω τις λεω ηλιθιες) ειναι που κλαιγονται μετα οτι τις παρατησε ο ταδε γκομενος με το παιδι αγκαλια αφου πρωτα πεσανε θυματα του ερωτα τους και τις εκμεταλλευτικαν..... και κλαιγονται στο πως θα τα βγαλουν περα
Ειναι οι ιδιες που θελουν λαγους και πετραχειλια, εχοντας τρελες απαιτησεις απο καθε νεο παλικαρι που βγαινει στον στιβο της ζωης, γιατι ετσι εμαθαν απο τους γονεις και τα προτυπα τους.
Αντι να σκεφτουν το μελλον και κατι ουσιαστικο !

Σε πληροφορω οτι κατι τετοιες, ειναι αχρειαστες κατα την δικη μου αποψη παντα, χωρις να σημαινει οτι θα πρεπει να γινει αποδεκτη απο ολους......

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
247
Πόντοι
21
Πριν μερικούς μήνες ο ένοικος του διπλανού διαμερίσματος,έφερε ένα τρελό τεμάχιο στο σπίτι και γαμούσε ο πούστης ένα γεμάτο δίωρο...το μουνάκι την έκανε αθόρυβα κατά τις δυόμισι το μεσημέρι, αυτός ελεύθερος επαγγελματίας και η γυναίκα του καθηγήτρια σε λύκειο.Κατά τις τρεις γύρισε κι αυτή.Ο τύπος πριν λίγη ώρα είχε κατέβει απ΄την πολυκατοικία και μόλις γύρισε η γυναίκα του δεν πέρασαν 10 λεπτά ξανανεβαίνει. Εγω παρακολουθώ τις κινήσεις εντωμεταξύ εξαιτίας της κακής ηχομόνωσης της οικοδομής και επειδή η πόρτα μου είναι ακριβώς απέναντι από τη δική τους είδα και το θεόμουνο νωρίτερα. Το ζευγάρι είναι δεν είναι, στα 35 αυτός και αυτή ούτε τριάντα. Πολύ καλό μουνί με κάτι ατελείωτες βυζάρες και απίστευτο κώλο.Το απογευματάκι βγαίνω απ΄το σπίτι και τους ακούω να τσακώνονται...φωνάζει αυτός: μια πίπα σου ζήτησα γαμώτο και μου τσάκισες τον πούτσο...μιλάμε μου σηκώθηκε η πούτσα στο λεπτό....την επομένη σκάει μύτη στο σπίτι ο τύπος ξανά με το θεόμουνο αλλά κατά τις δέκα το πρωί..γαμάει αλύπητα γιατί βγήκα και έστησα αυτί...του λέει σε μια δόση αυτή...σε ρουφάει τον πούτσο το μαράκι όπως εγώ? αυτός δεν απαντάει και την ακούω να φωνάζει δώστα μου πουτσαρά μου...Το ίδιο απόγευμα κατά τις 7 βλέπω στην είσοδο της οικοδομής το θεόμουνο με την γυναίκα του τύπου να χαιρετιούνται και να φιλάει η μια την άλλη....και αυτός παραδίπλα...φίλες είναι μάγκες..
έτσι λοιπόν φτάσαμε δύο εβδομάδες πριν...κατά τις δέκα το πρωί βλέπω στην είσοδο της οικοδομής την μαρία,την καλημερίζω και μου λέει ότι δεν αισθάνθηκε καλά και γύρισε από τη δουλειά να ξαπλώσει...της λέω περαστικά κ.ο.κ. μετά από μία ώρα περίπου ακούω το ασανσέρ και σκέφτομαι ρε λές να έρθει αυτός με την καυλιάρα την άλλη και γίνει της πουτάνας...αλλά όχι...κοιτάζω απ το ματάκι και βλέπω έναν πιτσιρικά γύρω στα δεκαεφτά..δεν χτυπάει το κουδούνι και περιμένει στην πόρτα,ανοίγει η Μαρία και τι να δω...άνοιξε με ένα διάφανο baby doll, έπαθα πλάκα, η πούτσα μου έγινε κάγκελο...μπαίνουν μέσα...βγαίνω απ΄το σπίτι και πηγαίνω κατευθείαν να στήσω αυτί,ακούω να του λέει...θέλεις να με γαμήσεις μικρούλη έ???? έλα βγάλε το παντελόνι σου να δούμε τι αρχίδια έχεις...πω πω πω πω μμμ πουτσαράς όπως λένε τα κοριτσάκια στο σχολείο...μπράβο ομορφούλη μου...έλα να με γαμήσεις τώρα....μου έπεσε το σαγόνι...έπαθα πλάκα...και τότε γίνεται το κορυφαίο...ακούω το ασανσέρ,τρέχω στο σπίτι...και καρφώνομαι στο ματάκι...βγαίνει ο τύπος με την μουνάρα...αυτή του χαϊδεύει τον πούτσο στον διάδρομο και του λέει άντε θέλω να τον γλείψω...ανοίγει παιδιά την πόρτα και σε μερικά δευτερόλεπτα έγινε της πουτάνας!!! τι πιάτα τι ποτήρια,τι μπουνιές τι μαλλιοτραβήγματα...δεν περιγράφεται ο πανικός,ο πιτσιρικάς βγήκε μέσα στα αίματα χωρίς παντελόνι,αυτή με μαυρισμένα μάτια,η άλλη με σκισμένα ρούχα...μόνο ο τύπος βγήκε λάδι....αστυνομίες...μεγάλος πανικός...Αυτά..να προσέχεται μάγκες

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
καλο ηταν...ελειπε βεβαια ο δρακος :grin: :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Άνεργος είσαι συ?

Κι επίσης, ΣΕ ρουφάει τον πούτσο? :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εσυ και ο Φωσκολος.....

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
καλο ηταν...ελειπε βεβαια ο δρακος :grin: :grin: :grin:
Εχει αρκουδες ομως  :cheesy:
arkoyda.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν εχει μαυρους ομως .....

http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]

Μπας και εισαι ρατσιστης ? :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
http://[URL unfurl="true"]www.culturenow.gr/storage/Istories_gia_arkoudes_tria_monoprakta_tou_Tsechof_sti_Thessaloniki_11.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ευτυχως εβαλε την μικρη αρκουδα γιατι αν εβαζε την γκριζλι η ιστορια θα τελειωνε με ενα μεγαλο οργιο ρωμαικο με ολη την πολυκατοικια μεσα..... ;D ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom