apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τουλαχιστον παιρνεις κανα ματι απτο μσν ή την βγαζετε με χαζοεμοσιονς?α φιλε θα τσακωθουμε... εγω μσν ζηταω
ντρεπομαι να ζητησω κινητο ρε...
δεν ζηταω.![]()
τυπε τουλαχιστον παιρνεις κανα ματι απτο μσν ή την βγαζετε με χαζοεμοσιονς?α φιλε θα τσακωθουμε... εγω μσν ζηταω
ντρεπομαι να ζητησω κινητο ρε...
δεν ζηταω.![]()
τυπε τουλαχιστον παιρνεις κανα ματι απτο μσν ή την βγαζετε με χαζοεμοσιονς?
Μπορει να μην ηταν τετοια η περιπτωση σου με τη κοπελα,αλλα υπαρχει και αυτο..Παντως τη μεγαλυτερη πουτανια που εχω συναντηση σε κοπελα ηταν στα 19..Ημουν σε μπαρακι με τη κοπελα μου και απεναντι καθοταν μια με μια φιλη της που ειχα κοψει που με κοιταζε.Παω στη τουαλετα για τσισια και σκαει το μωρο απο πισω και μου πιανει κουβεντα,της εριξα ακυρο επειδη ημουν καψουρης με τη κοπελα μουα ενταξει τοτε.
Αμα ηταν τοσο ψωνιο
καλυτερα που με χυλοπιτωσε![]()
![]()
![]()
την ευχαριστω![]()
![]()
πωπω το στυλακι την λεω σε ολο το κοσμο σε διακατεχει παλι.μαλλον το σεναριο να φας χυλοπιτα δεν θες να το ακους
ουτε για πλακα ε?![]()
ΕΛΕΟΣ!!Μπορει να μην ηταν τετοια η περιπτωση σου με τη κοπελα,αλλα υπαρχει και αυτο..Παντως τη μεγαλυτερη πουτανια που εχω συναντηση σε κοπελα ηταν στα 19..Ημουν σε μπαρακι με τη κοπελα μου και απεναντι καθοταν μια με μια φιλη της που ειχα κοψει που με κοιταζε.Παω στη τουαλετα για τσισια και σκαει το μωρο απο πισω και μου πιανει κουβεντα,της εριξα ακυρο επειδη ημουν καψουρης με τη κοπελα μου![]()
Μπορει να μην ηταν τετοια η περιπτωση σου με τη κοπελα,αλλα υπαρχει και αυτο..Παντως τη μεγαλυτερη πουτανια που εχω συναντηση σε κοπελα ηταν στα 19..Ημουν σε μπαρακι με τη κοπελα μου και απεναντι καθοταν μια με μια φιλη της που ειχα κοψει που με κοιταζε.Παω στη τουαλετα για τσισια και σκαει το μωρο απο πισω και μου πιανει κουβεντα,της εριξα ακυρο επειδη ημουν καψουρης με τη κοπελα μου![]()
πωπω το στυλακι την λεω σε ολο το κοσμο σε διακατεχει παλι.
...
ΕΛΕΟΣ!!
Ειναι γνωστο οτι ιντριγκαρονται οταν σε βλεπουν με αλλη ;)ε τα κανουν αυτα φιλε...
μολις εχεις μια γκομενα σκανε ολες
αν δεν εχεις καμια σε εχουν γραμμενο ολες...
και να σου πω καλυτερα για να χωθεις μεσα στο σπιτι
και να προγραμματισεις τιποτα αλλιως που μυαλο για δουλεια ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
το οτι με βοηθσες με εκεινα τα προγραμματα δεν εχει να λεει κατι.αν θυμασαι σε εχω βοηθησει
επομενως δεν εχω καποιο λογο να την πω
ειδικα σε σενα ;)
πλακα καναμε... αν δεν εχεις διαθεση πες το
να ειμαστε προσεκτικοι.
ρε τυπε γιατι?επρεπε να προλαβεις το κερατοτης εριξα ακυρο επειδη ημουν καψουρης με τη κοπελα μου![]()
το οτι με βοηθσες με εκεινα τα προγραμματα δεν εχει να λεει κατι.
γενικα βγαζεις μια ξινιλα εδω και ωρα επειδη δεν πανε με τα νερα σου ολοιι.
Μετα που περασαν τα χρονια με την ιδια κοπελα και ειχα βαρεθει,βαρουσα το κεφαλι μου που εχασα μια εμπειρια σε μια παραγωγικη ηλικιαρε τυπε γιατι?επρεπε να προλαβεις το κερατο
αν δεν στο ειχε ριξει ηδη![]()
θα κουτουλησω το λαπτοπ.καλα που μου το ειπες αυτο
να προσεχω ποιους βοηθαω αλλη φορα... ;)
θα κουτουλησω το λαπτοπ.
σταματα να παρεξηγεις γραφομενα,μην νομιζεις οτι στην λενε συνεχεια!![]()
ποιος διαολος τις φορτωνει ρε πιστολερο
και ερχονται μπριζωμενες εδω μεσα και την πληρωνουμε εμεις![]()
παραιτουμαι,ανακωχη.ΩΡαια κανε το ιδιο τοτε.
Μην παρεξηγεις τα δικα μου γραφομενα
αν δεν θες να παρεξηγω και τα δικα σου...