You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί αντρών.. (απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rouli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tη εβαλε στην αναζητηση?βασικα......κατι για την εθνικη οδο εψαχνε και του εβγαλε πρωτο πρωτο αποτελεσμα ενα θρεντ απο το μπουρδελα!!! χαχαχαχαχα
αυτο το εχω παθει και εγω εν τω μεταξυ....να ψαχνω κατι ασχετο και να μου βγαζει θρεντ απο το μπουρδελα....χεχεχε
δεν ξερω με ποια βαση μπαινουν τα αποτελεσματα στις μηχανες αναζητησης βασικα...τις επισκεψεις στις εκαστοτε σελιδες?
Μουνιτσα στην εθνικη οδο?
Λογικό μου φαίνεται. Αν ψάχνεις για εθνική οδό, εφορίες, ΙΚΑ, δημόσιο, δήμους κ.λπ., το πιο πιθανό είναι ότι η αναζήτηση θα βγάλει κάτι που έχει να κάνει με μπουρδέλοβασικα......κατι για την εθνικη οδο εψαχνε και του εβγαλε πρωτο πρωτο αποτελεσμα ενα θρεντ απο το μπουρδελα!!! χαχαχαχαχα
αυτο το εχω παθει και εγω εν τω μεταξυ....να ψαχνω κατι ασχετο και να μου βγαζει θρεντ απο το μπουρδελα....χεχεχε
δεν ξερω με ποια βαση μπαινουν τα αποτελεσματα στις μηχανες αναζητησης βασικα...τις επισκεψεις στις εκαστοτε σελιδες?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε δεν με ενδιαφέρει να ρωτήσω ελτζεισιλβερ
πεστα πεστα θανος και είμαστε και κουρασμένα
πεστα πεστα θανος και είμαστε και κουρασμένα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Το λιωσαμε το θεμα ανεκδοτα ειπε να βαλει το ρουλακι και επι πεντε σελιδες λεμε χαζα....μετα μας λενε οτι ειμαστε οφ τοπικ και εχουν και δικιο....
ο ταρατσα που εξαφανιστηκε? εχει παει για μεντιτεισιον?
νομιζω κατι σε βενζιναδικο εψαχνε αν θυμαμαι καλα....ειχε γινει και πριν καιρο αυτο...εγω του ειχα πει παντως τοτε να γραφτει αλλα δεν ηθελε
ο ταρατσα που εξαφανιστηκε? εχει παει για μεντιτεισιον?
νομιζω κατι σε βενζιναδικο εψαχνε αν θυμαμαι καλα....ειχε γινει και πριν καιρο αυτο...εγω του ειχα πει παντως τοτε να γραφτει αλλα δεν ηθελε
Επισκέπτης
Ετρωγα το κοκκινιστό!ο ταρατσα που εξαφανιστηκε? εχει παει για μεντιτεισιον?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Νονά και μουνίτσα, μουνίτσα και νονά επειδή βαριέμαι να διαβάσω απ'την αρχή το θρεντάκι και έχει πέσει και το πολυαγαπημένο μου τσατ :'( μπορείτε να μου πείτε εν τάχει τι παίζει εδώ για να γράψω καμιά λακαμία να ξεδώσω; 0
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αααααχχχχχχχχχ.....ηρέμησα τώρα.......ευχαριστώ και εκ μέρους του άλτεκ....πω..πω...πήρα τ απάνω μου.....φέρτε μου τα΄ρατσες να τις σκίσω...Ταλε μου αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν λιγδες? οπως και στην ζωη μας ετσι και στο φορουμ υπαρχουν διαφορων ειδων ατομα.....εγω εκτιμουσα στον τοντοκ το οτι δεν ηταν γλοιωδης, ηταν καθαρος στις αποψεις του και τις ασπαζοταν οσο και αν τον κραζανε...μου αρεσουν αυτα τα ατομα και ας διαφωνουσα με αυτα που ελεγε....απο κει και περα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε θεωρω εσενα λιγδα!!!! μα τι λες τωρα??? εσυ και ο αλτεκ ειστε τα υπερτατα σερνικα μου εδω μεσα
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.610
- Πόντοι
- 19.485
Οι άντρες έστω και μέσα από ανέκδοτα δίνουν και λίγο γέλιο σε αντίθεση με τις γυναίκες που αν δεν πληρωθούν τ' αγγέλου νερό δεν δίνουν! Και που σχολάει η πουτάνα από τη δουλειά πουτάνα είναι και πάλι
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ετρωγα το κοκκινιστό!
Ειναι βαροστομαχο καλο μου βραδιατικο τα κοκκινιστα....τιγκα και στις χοληστερινες....τσκ τσκ τσκ....ειναι και επικινδυνες οι ηλικιες
ταλε μπορεις να κοιμηθεις ησυχος λεμε....ταλος ουμπερ αλες....
μασταρολατρεμενε το ρουλι εβαλε μερικα ανεκδοτα στην πρωτη σελιδα....μετα πεσανε μερικοι να την φανε....μετα γινανε διαφορες συζητησεις και βασικα τωρα ειμαστε στη φαση του "λεμε και καμια μλκια να περασει η ωρα"
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.042
- Πόντοι
- 1.206
ανθρωπος που νικησε την ανορεξια δικαιουται να φαει τα πανταΕιναι βαροστομαχο καλο μου βραδιατικο τα κοκκινιστα....τιγκα και στις χοληστερινες....τσκ τσκ τσκ....ειναι και επικινδυνες οι ηλικιες
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
2. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ έξυπνου άντρα και ενός U.F.O.
;
- Καμία! Όλοι έχουμε ακούσει για αυτούς μα
κανείς δεν τους έχει δει!
Εδώ διαφωνώ!
Είμαι και έξυπνος και U.F.O. και μ'έχουν δει παιδιά απ'το σάιτ για να το επιβεβαιώσουν...
βασικα......κατι για την εθνικη οδο εψαχνε και του εβγαλε πρωτο πρωτο αποτελεσμα ενα θρεντ απο το μπουρδελα!!! χαχαχαχαχα
Το Forum μας έχει πάρει πλέον τέτοια έκταση... που υπάρχει μια συζήτηση για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... οπότε φυσικό είναι να βγαίνει το url του site σε οποιαδήποτε αναζήτηση του google...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Δεν εισαι αντρας ομως....ή ουφο ή αντρας
Τι προσβολή είναι αυτή μουνίτσα;
Κρίμα και σε θεωρούσα πουλέν...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλά να πάθεις ρε...αφού δεν αφήνεις γυναίκα για γυναίκα να μιλήσουμε....η εκδίκηση των πουλέν...Τι προσβολή είναι αυτή μουνίτσα;
Κρίμα και σε θεωρούσα πουλέν...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τι κορίτσι θεέ μου...μέχρι και ....κοκκινιστός γίνομαι για πάρτυ της.....Ειναι βαροστομαχο καλο μου βραδιατικο τα κοκκινιστα....τιγκα και στις χοληστερινες....τσκ τσκ τσκ....ειναι και επικινδυνες οι ηλικιες
ταλε μπορεις να κοιμηθεις ησυχος λεμε....ταλος ουμπερ αλες....
μασταρολατρεμενε το ρουλι εβαλε μερικα ανεκδοτα στην πρωτη σελιδα....μετα πεσανε μερικοι να την φανε....μετα γινανε διαφορες συζητησεις και βασικα τωρα ειμαστε στη φαση του "λεμε και καμια μλκια να περασει η ωρα"
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
καλά να πάθεις ρε...αφού δεν αφήνεις γυναίκα για γυναίκα να μιλήσουμε....η εκδίκηση των πουλέν...
Ελπίζω να μην κρύβεται (κωλο)δάκτυλος τάλου πίσω απ'την επίθεση των πουλέν... *P
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπαααααα.....όοχι.....Ελπίζω να μην κρύβεται (κωλο)δάκτυλος τάλου πίσω απ'την επίθεση των πουλέν... *P
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 30K