Επισκέπτης
Διαβάστε τι μ@@@@@κιες λένε οι γυναίκες και μετά ελάτε να μου πείτε για τους άντρες
μας νιαζει? ;)
Διαβάστε τι μ@@@@@κιες λένε οι γυναίκες και μετά ελάτε να μου πείτε για τους άντρες
Και βέβαια οχιμας νιαζει? ;)
Δεν το είχα ξανά διαβάσει αυτό .. Έγραψε όλα τα λεφτά...Την αλήθεια για τις γυναίκες την έχει γράψει κάποιος εδω μέσα!
Οι γυναίκες τρυπάνε τα αυτιά τους,τα φρύδια, τις ρώγες του, τον οφαλό,την κλειτορίδα κάνουν αποτρίχωση με κερί, βγάζουν τα φρύδια τους, κάνουν επίπονες πλαστικες για να φτιάξουν διάφορα μέρη του σώματος, γεννάνε με απίστευτους πόνους, καίγονται κάτω απο τον ήλιο για να μαυρίσουν και όταν τις λες να τις γαμήσεις απο τον κώλο σου λένε "δεν μπορώ,πονάει!"
Ξέρετε ποιος είναι ο ορισμός της γυναίκας??????
Όλο αυτό το περιττό πράγμα γύρω απ'το μουνί
Ρούλιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
Eσύ σκάσε...ηλίθια
Αφήστε τη ρούλι να τραβάει τα βυζιά της ρε....
Ξέρετε ποιος είναι ο ορισμός της γυναίκας??????
.
.
.
.
.
Όλο αυτό το περιττό πράγμα γύρω απ'το μουνί
Ρούλιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
μμμ... όντως...
είναι κρίμα να πρέπει να πάρεις ολόκληρο το γουρούνι..
για ένα μόνο κομμάτι κρέας...
(και μάλιστα αμφιβόλου ποιότητος...)
Bull προτεταμένος μέσος
Tα πιάνεις γρήγορα βλέπω, μπράβο!Απορια: γιατι ολοι ρωτατε τον ταρατσα πως του φανηκατε? ειναι ο μεγιστος τεκτων του φορουμ και πρεπει να παρετε καποιο χρισμα?
Ταρατσα θα φτιαξω κοτοπουλο με πατατες να το κανω κοκκινιστο?Tα πιάνεις γρήγορα βλέπω, μπράβο!
όχι..απλά έχει IQ 400..που σημαίνει ότι πιάνει...πουλια στον αέρα...Αχ βρε ρουλι σε τρωγε το κωλαρακι σου εεεε??
χαχαχαχαχα
εγω γελασα παντως.....οπως γελασα και με το απο κατω ποστ........
σιγα ρε αγορια προς τι τοση ευθυξια? χιουμορ δεν υπαρχει?? βαλτε και εσεις κανενα αντιστοιχο για τις γυναικες....χαβαλε κανουμε αν ειναι δυνατον....
Απορια: γιατι ολοι ρωτατε τον ταρατσα πως του φανηκατε? ειναι ο μεγιστος τεκτων του φορουμ και πρεπει να παρετε καποιο χρισμα?
Ναι κοκκινιστό!Ταρατσα θα φτιαξω κοτοπουλο με πατατες να το κανω κοκκινιστο?
όχι..απλά έχει IQ 400..που σημαίνει ότι πιάνει...πουλια στον αέρα...Αχ βρε ρουλι σε τρωγε το κωλαρακι σου εεεε??
χαχαχαχαχα
εγω γελασα παντως.....οπως γελασα και με το απο κατω ποστ........
σιγα ρε αγορια προς τι τοση ευθυξια? χιουμορ δεν υπαρχει?? βαλτε και εσεις κανενα αντιστοιχο για τις γυναικες....χαβαλε κανουμε αν ειναι δυνατον....
Απορια: γιατι ολοι ρωτατε τον ταρατσα πως του φανηκατε? ειναι ο μεγιστος τεκτων του φορουμ και πρεπει να παρετε καποιο χρισμα?