Νέα

Περί αντρών.. (απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και οι αποριες εχουν μεγαλη γκαμα οπως βλεπω....απο γκομενικα, λογοτεχνικα μεχρι μαγειρικες ερωτησεις........μαλιστα......ενας εκκολαπτομενος δαλαι λαμα...ενας νεοκοπος πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης....να σε εχω απο κοντα εσενα...

υ.γ. καλα αυτο το σχολιο για το κοσμοπολιταν εχω να το διαβασω απο τοτε που εμπαινε και ο τοντοκουλης στο φορουμ....χαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φρεσκο ή ξερο??

βρασιδα μαρεσεις....αντρας μερακλης...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
περιμενες κατι αλλο? εδω τ αγορια εχουν ανοιξει 9679579788978 τοπικ που κραζουν απ το πρωι ως το βραδυ τις ελληνιδες κ τους ενοχλει ενα θεμα της πλακας για τους ανδρες χαχαχα
Ε, μην το παρεξηγείς. Κοινωνική αποστολή επιτελούν τα 'αγόρια'. Πώς λ.χ. θα μπορούσες μετά, αν δεν υπήρχαν και sites όπως αυτό, να νιώθεις ότι είσαι 'και του λιμανιού και του σαλονιού'? Στο μικρόκοσμο του Cosmopolitan, πρέπει κι εσείς να έχετε έναν τρόπο να πουλήσετε μούρη ως 'μαγκιώρες', έτσι δεν είναι?  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Που να με δεις και με την ποδια. :grin:

εμενα μαρεσουν οι αντρες που μαγειρευουν.....χεχε

σιλβερ εγω παντως σημερα στο γυμναστηριο διαβαζα το "Ανεξηγητο" στο διαδρομο και με κοιταγαν σαν πυροβολημενο......χαχαχαχαχα
η μπαιτ ομως επειδη την ξερω καλα εχει βγει απο τον μικροκοσμο του κοσμοπολιταν και του σεξ αντ δε σιτι......ενα χαζογκομενακι ειναι που μας το παιζει κουρια.......πφφφφφ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ε, μην το παρεξηγείς. Κοινωνική αποστολή επιτελούν τα 'αγόρια'. Πώς λ.χ. θα μπορούσες μετά, αν δεν υπήρχαν και sites όπως αυτό, να νιώθεις ότι είσαι 'και του λιμανιού και του σαλονιού'? Στο μικρόκοσμο του Cosmopolitan, πρέπει κι εσείς να έχετε έναν τρόπο να πουλήσετε μούρη ως 'μαγκιώρες', έτσι δεν είναι?  ;)

καποιος νιωθει του λιμανιου κ του σαλονιου μεσω ενος σαιτ?? χα! τ ακουσαμε κ αυτο...

πολλες αναφορες στο κοσμοπολιταν βλεπω... τι εγινε μπηκε το πνευμα του τοντοκ μεσα σας? *P

νιτσα ειμαι κ νοικοκυρα σε απογνωση :P

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
σιλβερ εγω παντως σημερα στο γυμναστηριο διαβαζα το "Ανεξηγητο" στο διαδρομο και με κοιταγαν σαν πυροβολημενο......χαχαχαχαχα

Άμα μου πεις κάποια στιγμή ότι διάβαζες το 'Ανεξήγητο' κάνοντας πάγκο, θα πέσω κάτω και θα πάρω όσες κάμψεις διατάξεις :)

Έχω πάντως μια απορία (ίσως έχει απαντηθεί ήδη, και δεν το ξέρω). Πόσα από τα κορίτσια που μπαίνουν στο site έχουν πει στους γνωστούς και στους φίλους ότι μπαίνουν εδώ? Εννοώ, είναι η 'κρυφή αμαρτία' ή η απόδειξη 'μαγκιάς'?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω ειμαι πρωην φοιτητρια σε απογνωση....δεν ειδες στατους στο φειςμπουκ?? χαχαχαχαχα

μου λειπει ο τοντοκ παντως :( ηταν ο μονος που τα λεγε εξω απο τα δοντια :( μισογυνης με τη βουλα χωρις να ντρεπεται και να ειναι λιγδας...κλαψ...που να ναι τωρα....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πω ρε παλι τα ιδια...

89789689 (καλα ειμαι ταρατσας?) εχουν ανοιξει με παρομοιο θεμα... τι κανετε εδω? γιατι ειστε εδω? ποιος σας ειπε να μπειτε εδω? που βρηκατε την πορτα? το χετε πει στον κοσμο που σας γνωριζει σε ποιο (κ σιγα) σαιτ σερφαρετε? ε???? ε??? Ε???

ε οτι θελουμε κανουμε αμα πια... κ ναι το χουμε πει το φοβερο μυστικο νταξει?

συνεχιζουμε να πιστευουμε βλεπω οτι ειναι μαγκια η εισοδος  στο σαιτ χααααααααα χα

ασε νιτσα κ μενα μου λειπει το τοντοκουκλι

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγω ειμαι πρωην φοιτητρια σε απογνωση....δεν ειδες στατους στο φειςμπουκ?? χαχαχαχαχα

μου λειπει ο τοντοκ παντως :( ηταν ο μονος που τα λεγε εξω απο τα δοντια :( μισογυνης με τη βουλα χωρις να ντρεπεται και να ειναι λιγδας...κλαψ...που να ναι τωρα....
για κάτσε ρε νίτσα...δηλαδή εμείς που δεν είμαστε μισιγύνηδες είμαστε λίγδες?.....σεμνάαααααααααααα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Άμα μου πεις κάποια στιγμή ότι διάβαζες το 'Ανεξήγητο' κάνοντας πάγκο, θα πέσω κάτω και θα πάρω όσες κάμψεις διατάξεις :)

Έχω πάντως μια απορία (ίσως έχει απαντηθεί ήδη, και δεν το ξέρω). Πόσα από τα κορίτσια που μπαίνουν στο site έχουν πει στους γνωστούς και στους φίλους ότι μπαίνουν εδώ? Εννοώ, είναι η 'κρυφή αμαρτία' ή η απόδειξη 'μαγκιάς'?

Αμα αρχισω και κανω παγκο γενικοτερα νομιζω θα πεσω απο μονη μου εγω και θα κανω καμψεις καθοτι θα εχω αρχισει και τα αναβολικα και θα εχω κατεβασει και παπαρια μαλλον..... :P

εμενα παντως με ανακαλυψε ενας φιλος μου τυχαια στο φορουμ...χαχαχαχα
εψαχνε κατι στο γκουγκλ και τον εβγαλε εδω και εριξε μια ματια και με πηρε τηλεφωνο και μου λεει: ειχα μπει σε ενα σαιτ....μη μου πεις οτι μπαινεις εσυ εκει μεσα.....χαχαχαχαχα
για οσους με ξερουν δηλαδη κανω μπαμ οτι ειμαι αυτη που ειμαι :P

κατα ταλλα εχει τυχει να το αναφερω κανα δυο φορες οταν συζηταω κατι που εχω διαβασει εδω και αξιζει για περεταιρω κουβεντα....αλλα δεν το κανω και παντιερα σε καθε γνωστο συγγενη ή φιλο.....νομιζω οτι δεν αξιζει ουτε να ντρεπεσαι ουτε να κομπαζεις για οποιοδηποτε σαιτ βασικα... :)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
πω ρε παλι τα ιδια...

89789689 (καλα ειμαι ταρατσας?) εχουν ανοιξει με παρομοιο θεμα... τι κανετε εδω? γιατι ειστε εδω? ποιος σας ειπε να μπειτε εδω? που βρηκατε την πορτα? το χετε πει στον κοσμο που σας γνωριζει σε ποιο (κ σιγα) σαιτ σερφαρετε? ε???? ε??? Ε???

ε οτι θελουμε κανουμε αμα πια... κ ναι το χουμε πει το φοβερο μυστικο νταξει?

συνεχιζουμε να πιστευουμε οτι ειναι μαγκια το σαιτ χααααααααα χα

ασε νιτσα κ μενα μου λειπει το τοντοκουκλι
Κουμπάρα, stay cool! Μια ερώτηση έκανα. Δεν έχω καμιά κάψα να σου τη 'βγω'. Γιατί αρπάχτηκες?

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
εμενα παντως με ανακαλυψε ενας φιλος μου τυχαια στο φορουμ...χαχαχαχα
εψαχνε κατι στο γκουγκλ και τον εβγαλε εδω και εριξε μια ματια και με πηρε τηλεφωνο και μου λεει: ειχα μπει σε ενα σαιτ....μη μου πεις οτι μπαινεις εσυ εκει μεσα.....χαχαχαχαχα
για οσους με ξερουν δηλαδη κανω μπαμ οτι ειμαι αυτη που ειμαι :P
Καλά, κι αυτός ο χριστιανός τη μπουρδελότσαρκα στο google την κάνει? Τα'χουμε κάψει όλα πλέον!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
για κάτσε ρε νίτσα...δηλαδή εμείς που δεν είμαστε μισιγύνηδες είμαστε λίγδες?.....σεμνάαααααααααααα

Ταλε μου αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν λιγδες? :) οπως και στην ζωη μας ετσι και στο φορουμ υπαρχουν διαφορων ειδων ατομα.....εγω εκτιμουσα στον τοντοκ το οτι δεν ηταν γλοιωδης, ηταν καθαρος στις αποψεις του και τις ασπαζοταν οσο και αν τον κραζανε...μου αρεσουν αυτα τα ατομα και ας διαφωνουσα με αυτα που ελεγε....απο κει και περα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε θεωρω εσενα λιγδα!!!! μα τι λες τωρα??? εσυ και ο αλτεκ ειστε τα υπερτατα σερνικα μου εδω μεσα :) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά, κι αυτός ο χριστιανός τη μπουρδελότσαρκα στο google την κάνει? Τα'χουμε κάψει όλα πλέον!

βασικα......κατι για την εθνικη οδο εψαχνε και του εβγαλε πρωτο πρωτο αποτελεσμα ενα θρεντ απο το μπουρδελα!!! χαχαχαχαχα
αυτο το εχω παθει και εγω εν τω μεταξυ....να ψαχνω κατι ασχετο και να μου βγαζει θρεντ απο το μπουρδελα....χεχεχε
δεν ξερω με ποια βαση μπαινουν τα αποτελεσματα στις μηχανες αναζητησης βασικα...τις επισκεψεις στις εκαστοτε σελιδες?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν αρπαχτηκα απλα την ιδια ερωτηση (κ κατι αλλες) μας τις κανουν ανα τριμηνο... σαν τους βαθμους στο σχολειο. ε υπερβολη... ποσες φορες να τα λεμε.

εμεις δλδ γιατι δε ρωταμε κανενα γιατι βρισκεται εδω μεσα...  *P

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
δεν αρπαχτηκα απλα την ιδια ερωτηση (κ κατι αλλες) μας τις κανουν ανα τριμηνο... σαν τους βαθμους στο σχολειο. ε υπερβολη... ποσες φορες να τα λεμε.

εμεις δλδ γιατι δε ρωταμε κανενα γιατι βρισκεται εδω μεσα...  *P
Ε, ρώτα. Ποιο είναι το πρόβλημα? Το πιο πιθανό - επειδή είναι και site για μπουρδέλα - να σου πουν ότι 'είδα φως και μπήκα'!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom