Νέα

Πείτε την άποψη σας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Αφορμή για το παρακάτω θρέντ μου έδωσε ο arion1955.
Σε λίγες μέρες έρχονται γιορτές.
Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας είναι έτοιμο να αγκαλιάσει και φέτος όλους μας.
Όλους μας ;
Είναι σίγουρο ότι τα Χριστούγεννα σκορπίζουν τη χαρά στις καρδιές όλων των ανθρώπων;
Τις ημέρες αυτές θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε διάφορα μηνύματα των ισχυρών, με ευχές για τις γιορτές και τα τοιαύτα.
Μηνύματα διάφορα, που για μένα τουλάχιστον ακούγονται αδιάφορα.
Γιατί βλέπω δίπλα μου ανθρώπους να πεινάνε και να υποφέρουν. Να μη μπορούν να αντέξουν τη φτώχεια που ολοένα και τους βυθίζει περισσότερο στα χρέη και στην ανέχεια.
«Το επί γης ειρήνη και εν ανθρώποις ευδοκία», που έψαλλαν οι άγγελοι τη νύκτα της
Γέννησης πάνω από τη φτωχική φάτνη της Βηθλεέμ, εξακολουθεί να παραμένει ένα
όραμα άπιαστο και ανεκπλήρωτο για πολλούς συνανθρώπους μας.
Θα αφήσω στην άκρη τα ωραία και πονεμένα λόγια και θα το πω αλλιώς. «Μπουρδελιάρικα» μεν, ανθρώπινα δε. Γιατί εμείς οι «μπουρδελιάριδες» είμαστε πολύ περισσότερο άνθρωποι, από πολλούς δήθεν και υποτίθεται «σοβαρούς» (σοβαροφανείς).
Το λέω λοιπόν έτσι:
Ένα 25-αρι ευρώ που χαλάμε για ένα γαμήσι στην πουτάνα, μπορεί να φτάνει για ένα ζεστό πιάτο φαγητό σε έναν πεινασμένο γείτονα, το βράδυ των Χριστουγέννων.
Ένα 300-άρι για μια ώρα με ένα CG μπορεί να κάνει ευτυχισμένη (έστω και προσωρινά) μια ολόκληρη οικογένεια την ημέρα της πρωτοχρονιάς.
Δεν λέω ότι θα σωθούν όλοι αυτοί οι δύστυχοι, με μια τέτοια προσφορά. Ούτε κι εμείς βέβαια θα πάθουμε στέρηση, με μείον ένα γαμήσι.
Ξέρω ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο και θέλει αγώνα και πάλη για να ανατραπεί (που δεν το βλέπω, αλλά λέμε τώρα…).
Είστε διατεθειμένοι να το κάνετε (να το κάνουμε, γιατί κι εγώ από τη διάθεση όλων σας θα πάρω μπρος) ;
Ή λέω μαλακίες;
Η συνέχεια δική σας…
Ματς ΧΧΧ

ΥΓ
Πορνορεμπέτη μου σ’ ευχαριστώ για την έμπνευση.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Που είναι το θέμα βρε (ο τίτλος)?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Μπραβο ρε φιλε!το καλυτερο θρεντ τον τελευταιο καιρο!

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Δεν βλέπω διάθεση...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Σωστα φιλαρακι ολα οπως τα λεες.....ετσι ειναι καποιο εχουν αναγκη το 25αρι που το χαλαμε στις πουτανες....αλλα να σε ρωτησω κατι:Aς πουμε οτι το εδωσες το 25αρακι στο γειτονα και του εκανες το τραπεζι,τα Χριστουγεννα,την Πρωτοχρονια,το Πασχα, του Αι Γιαννιου και δεν ξερω και εγω ποτε....η ερωτηση ειναι ΣΩΖΕΤΑΙ ????γιατι εσυ τον τραπεζωσες 10 φορεςτο χρονο, τις υπολοιπες 340 τι τρωεει?????Πως και γιατι εφτασε σε αυτη την κατασταση???Τι κανει το κρατος?????Tι κανει η εκκλησια?????
αυτα αναρωτιεμαι εγω απο την μερια μου

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Σωστα φιλαρακι ολα οπως τα λεες.....ετσι ειναι καποιο εχουν αναγκη το 25αρι που το χαλαμε στις πουτανες....αλλα να σε ρωτησω κατι:Aς πουμε οτι το εδωσες το 25αρακι στο γειτονα και του εκανες το τραπεζι,τα Χριστουγεννα,την Πρωτοχρονια,το Πασχα, του Αι Γιαννιου και δεν ξερω και εγω ποτε....η ερωτηση ειναι ΣΩΖΕΤΑΙ ????γιατι εσυ τον τραπεζωσες 10 φορεςτο χρονο, τις υπολοιπες 340 τι τρωεει?????Πως και γιατι εφτασε σε αυτη την κατασταση???Τι κανει το κρατος?????Tι κανει η εκκλησια?????

Μαζί σου και αν δεις το αναφέρω.
Αλλά μια σαμπάνια λιγώτερη στην πουτάνα, είναι ένα μπουκάλι λάδι για μια οικογένεια.
Και ποιά εκκλησία λες τώρα...
Τους φαρισαίους της εποχής μας;
'Ημαρτον...

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά τα λέτε παιδιά ας μη μείνουμε όμως στα λόγια και αρχίζουμε να λέμε όλοι πόσο πονόψυχοι είμαστε αλλά να βρεθεί και κάποιος τρόπος να μαζευτούν κάποια χρήματα απο το site και να τα κάνουμε ανώνυμη δωρεά.

OP
OP
S

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Μαλακίες.
Ισως κακώς το άνοιξα το θέμα...
Δεν είμαστε φιλόπτωχο ταμείο εδώ...
Αντε συνοδοιπόροι της ηδονής, σε αυτά για τα οποία ετάχθημεν.
Σεξ και άγιος ο θεός!
Βάλτε βυζιά, μουνιά, γαμίσια τρελά, ομαλά και ανώμαλα.
Οι γκαβλιάριδες με τους γκαβλιάριδες και οι φτωχοί με τη φτώχεια τους.
Σάμπως εμάς ποιός θα μας σώσει, που θέλουμε να το παίξουμε και καλοί Σαμαρείτες (τρομάρα μας).
Δώστε ρε υπέρτατοι χύστες την αγοραία ερωτική εμπειρία σας και ας πάει και το παλιάμπελο.
Μήπως άν δεν φωνάξω για μια μέρα την πουτάνα μου και δώσω τα 300 ευρώ στο κοριτσάκι με τα σπίρτα, την άλλη μέρα το κοριτσάκι θα πάψει να είναι φτωχό;
Γάμα τα ρε...
Ή μήπως να καλέσουμε σε ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο το ίδιο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, μπας και το ξεγελάσουμε και το @#$%^&** κι αυτό;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε εγω δεν ειμαι μπουρδελιαρης με την εννοια του να πηγαινω σε μπουρδελα(με την εννοια του ρεμπελομπουρδελιαρη ισως ειμαι) αλλα ειμαι της αποψης οτι αυτα τα κανεις κ δεν τα λες..
τωρα τι περιμενεις να πει ο καθενας αν βοηθαει η δεν βοηθαει τον πλησιον του?σιγουρα καποιοι αυτες τις μερες σκεφτονται αυτα που λες..

Υ.Γ. αν εννοεις κατι συλλογικό,εγω ειμαι μέσα..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνο με τον laplace οτι αυτα τα κανεις και δεν χρειαζεται να τα λες αλλα εδω ειδικα στην Ελλαδα επειδη δεν ειμαστε ουγκαντα πιστευω οτι αν καποιος δεν ειναι τεμπελης ενα μισθο εστω και μικρο μπορει να τον βρει.
Για εμενα το 90% αυτον που υποτιθετε οτι εχουν αναγκη ειναι απλος τεμπελιδες που εχουν κανει την ζητιανια επαγγελμα.
Τωρα να μου πεις να δωσο λεφτα στους γιατρους χωρις συνορα πχ.  να σου πω ναι γιατι θα πανε σε παιδια απο χωρες που δεν εχουν κανενα μελλον οχι γιατι ετσι εχουν μαθει αλλα γιατι δεν τους προσφερεται καμια ευκαιρια.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Σύμφωνοι, δε θα σωθεί με μια φορά που θα φάει απο εμας, ομως θα γίνει λιγο πιο χαρούμενος, θα του χαρίσεις ενα χαμόγελο, θα νοιώσει καλύτερα. Αν έχει νόημα αυτη η πράξη κάντε τη. Εγω βρίσκω οτι έχει νόημα, ειδικά τέτοιες μέρες. Τι κάνει το κράτος? Δε το νοιώθεις να προσπαθεί να μπει στην τσέπη σου λυσασμένα???? Η εκκλησία αστη, ανάλογα τον παπα.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φιλε εγω δεν ειμαι μπουρδελιαρης με την εννοια του να πηγαινω σε μπουρδελα(με την εννοια του ρεμπελομπουρδελιαρη ισως ειμαι) αλλα ειμαι της αποψης οτι αυτα τα κανεις κ δεν τα λες..
τωρα τι περιμενεις να πει ο καθενας αν βοηθαει η δεν βοηθαει τον πλησιον του?σιγουρα καποιοι αυτες τις μερες σκεφτονται αυτα που λες..

Υ.Γ. αν εννοεις κατι συλλογικό,εγω ειμαι μέσα..
συμφωνω απολυτα με το τα κανεις και δεν τα λες. Βεβαια καποιος φορες οταν τα λες τοτε ισως επηρεασεις θετικα και μερικους. Ο αρχικος συλογισμος ομως του σπινου σιγουρα καποια βαρυτητα την εχει

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μήπως άν δεν φωνάξω για μια μέρα την πουτάνα μου και δώσω τα 300 ευρώ στο κοριτσάκι με τα σπίρτα, την άλλη μέρα το κοριτσάκι θα πάψει να είναι φτωχό;
Γάμα τα ρε...
Ή μήπως να καλέσουμε σε ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο το ίδιο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, μπας και το ξεγελάσουμε και το @#$%^&** κι αυτό;

εγω θα το καλουσα ευχαριστως αν ειχε μεγαλα βυζια!
και το τραπεζι θα του εκανα και μετα και το κρεβατι θα του εκανα

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τώρα μάλλον θα σας τη σπάσω, αλλά το καλύτερο δώρο στο κοριτσάκι με τα σπίρτα είναι να γίνει ο καθένας μας λίγο πιο άνθρωπος - χωρίς πολλές κουβέντες και χωρίς τιμολόγηση. Κι αν  η άποψή μου δεν αρέσει στις καρδερίνες, τοσο το χειρότερο... για το κοριτσάκι :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Τώρα μάλλον θα σας τη σπάσω, αλλά το καλύτερο δώρο στο κοριτσάκι με τα σπίρτα είναι να γίνει ο καθένας μας λίγο πιο άνθρωπος - χωρίς πολλές κουβέντες και χωρίς τιμολόγηση. Κι αν  η άποψή μου δεν αρέσει στις καρδερίνες, τοσο το χειρότερο... για το κοριτσάκι :headbang:

+13

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Θα ήθελα πολύ να βγάλω το συγκεκριμένο thread στη κεντρική να το βλέπουν όλοι αμέσως. Προσωπικά το βρήσκω δυνατό σαν μήνυμα.

ΑΛλά πριν γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να στείλει κάποιος χρήματα, ανώνυμα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Γνωρίζει κάποιος το τρόπο να μου πει, ώστε να τον συμπεριλάβουμε στο άρθρο?
Καμία σχέση με το site βέβαια. Μην παρεξηθηθούμε.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
εγω ευχαριστως να δωριζα το... σπερμα μου στο εν λογω "κοριτσακι" χιχιχιχιχχιχχιχιχιχιχιχι

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω ευχαριστως να δωριζα το... σπερμα μου στο εν λογω "κοριτσακι" χιχιχιχιχχιχχιχιχιχιχιχι

φιλε ειδικα σημερα με το περιστατικο στο Ιλιον δεν ειναι η καταλληλη μερα για τετοια αστεια..καταλαβαινω πως το λες,ΑΛΛΑ..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Η διαδικασια του να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι ειναι κατι που η ιδια η ζωη μας διδάσκει.

Και τοτε καταλαβαινουμε πολλά.. ;)

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
συμπερασμα: τις μερες που δεν εχουμε τη συλληψη κανενος παιδέρα, τα κακογουστα αστεια ειναι ελευθερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom