Νέα

Πείτε μου εσείς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mpratan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Ναι! Θα περασεις καλυτερα αν γινεις μπατσος κ εχεις τα στανταρ λεφτα, αλλα μονο τα πρωτα χρονια.
Αν σπουδασεις και πιασεις μια "καλη" δουλεια, δηλαδη κατι με προοπτικες εξελιξης τοτε σιγουρα μακροπροθεσμα θα εισαι σε καλυτερη μοιρα απο το μπατσο.
Επισης αν σπουδασεις κατι καλο και φυγεις εξωτερικο τοτε για τα λεφτα του μπατσου δε θα σηκωνεσαι ουτε απο το κρεβατι  :dancing:
Μιλαω για το τει της αστυνομιας οχι για τη σχολη αξιωματικων ετσι?
Αν εισαι στρατοκαυλος και γουσταρεις τετοια φαση τοτε αν μπορεις να περασεις σχολη αξιωματικων θα εισαι αρχοντας!

Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ο ακαποτος δικαστης του μπουρδελοφορουμ,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:
:kneel: :kneel: :kneel: ο δικαστής μίλησε! Αλλά γιατί ακάποτος? Τόσες αρρώστιες κυκλοφορούν

OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Εγω βλεπω κατι μπατσους-διας πολες φορες να πηγαινουν καμαρωτοι καμαρωτοι να παρουν σουβλακια με φουλ εξοπλισμο. Καλα ρε αδελφε ,δλδ τοσο πολυ πεινας πια;;Τελειωσε την υπηρεσια σου , πηγαινε ν αλλαξεις και τα τρως ησυχος και πιο χαλαρος τα σουβλακια.
Ο χρόνος είναι χρήμα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Άνδρας χωρίς προσόντα και γνώσεις, άρα γενικά για σφαλιάρες.
Επειδή ακριβώς είναι ανίκανος θα πάει σε χώρο αντίστοιχο των προσόντων του. Θα γίνει δηλαδή ανθυπομαλάκας.
Θα βρει μια μέτρια γκόμενα θα κάνει κάνα παιδάκι και μετά θα πάρει διαζύγιο.
Θα πληρώνει διατροφή και θα του φταίνε όλοι οι άλλοι.
Η στολή δεν κάνει τον άνδρα αλλά ο άνδρας τη στολή.
Δίπλα του θα κυκλοφορούν οι επιτυχημένοι με τα λεφτά και αυτός απλώς θα τους κάνει αέρα και θα τους ανοίγει τις πόρτες.
Αυτά να του τα πεις του φίλου σου αλλά με ποιο ήρεμο τρόπο , αν θες να τον βοηθήσεις. Δηλαδή πέρασε του το μήνυμα να φτιάξει τη προσωπικότητα του που είναι πιο δύσκολο από αυτό που σκέφτεται.
και μετά γίνεται αυτό:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.924
Πόντοι
1.346
Ε και τί να γίνει,να γεννάνε μόνο οι λάθρο και οι γύφτοι σ'αυτή τη χώρα;Πρέπει να γεννάει και κανας Έλληνας
Ο μπαρμπαΘοδωρής που ελευθέρωσε τούτη χώρα έκανε ξώγαμο στα 55 με την υπηρέτρια (το αναγνώρισε μετά κι έγινε διοικητής της Ευελπίδων), ενώ ο Παπαφλέσσας ήταν το 28ο παιδί της μεγάλης φαμίλιας εξ Πολιανής.
Από εκεί και πέρα οι επιλογές του καθενός βαρύνουν πρωτίστως τον ίδιον και κατ' επέκταση το περιβάλλον που διαβιεί.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα και να μου πείτε τί πιστεύεται εσείς.
Ένας γνωστός υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις, ώστε να πάρει μόρια και να μπει στην αστυνομία ως ειδικός φρουρος και αργότερα στην ΟΠΚΕ. Ο φίλος μου υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό αυτή την κίνηση, λέγοντας μάλιστα ότι από τη στιγμή που θα μπει στην αστυνομία, όλα τα προβλήματα αυτομάτος θα λυθούν, καθώς αστυνομία = δημόσιο = σταθερό χιλιάρικο/μήνα, τα μουνάκια θα τον βλέπουν με την αστυνομική στολή και θα στάζουν ποτάμια και θα πηγαίνουν από μόνες τους να του την πέφτουν, θα έχει κονέ σε όλα τα μαγαζιά, κλαμπάκια κλπ διότι θα μπορούσε να κάνει "χάρες" στους μαγαζάτορες και αυτοί ως αντάλλαγμα να του δίνουν πχ ένα μπουκάλι δωρεάν, να μην περιμένει στην ουρά όπως όλα τα άλλα κορόιδα κλπ, την ίδια στιγμή που ένας με 3 πτυχία και 3πλάσιες γνώσεις θα δουλεύει για 800 ευρώ και τα γουνάκια θα τον έχουν στο φτύσιμο, γιατί "χεστήκαμε για τις γνώσεις σου και τα πτυχία σου, εμείς θέλουμε να περνάμε καλάκαι όχι να κάτσουμε μαζί σου και να ανταλλάζουμε γνώσεις". Δεν λέω ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά εσείς τί πιστεύεται? Αυτά που λέει στέκουν ή είναι υπερβολές?
αν καταφερει και παει σε μια επαρχιακη πολη, θα περασει καλα ακριβως οπως τα περιγραφεις και συ.... αν κατσει αθηνα , γαμησε τα δεν θα του φτανει το χιλιαρικο και καθολου ΄΄βολεματα΄΄ 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η δουλειά του μπάρμαν καλώς ή κακώς έχει ημερομηνία λήξης. Άντε να κάνεις τον μπάρμαν μέχρι τα 30 - 35 βαριά βαριά, μετά τι? Προσωπικά όλους τους μπάρμεν που ξέρω και έχω συναντήσει είναι κάτω των 30
κανείς λάθος έχω δει μπάρμαν 45 Άρη και έκανε πολύ κέφι τράβαγε πολύ κόσμο πίστεψε με !!! Και ήταν όλο το βράδυ μέσα στην ενέργεια !!!

OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
κανείς λάθος έχω δει μπάρμαν 45 Άρη και έκανε πολύ κέφι τράβαγε πολύ κόσμο πίστεψε με !!! Και ήταν όλο το βράδυ μέσα στην ενέργεια !!!
Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις δεν αντιλέγω, αλλά εγώ αναφέρομαι στο μέσο όρο.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
αξιζει το μπατσικο να ξερετε ασχετα π εγω ειμαι κομμουνιστης και τους βριζω

καταβαθος μπατσος ηθελα να ειμαι κομμουνιστης μπατσος
Η επιστήμη εδώ πέρα, δεν σηκώνει μόνο τα χέρια ψηλά αλλά και τα πόδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom