Νέα

Πείτε μου εσείς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mpratan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mpratan

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.308
Πόντοι
4.546
Καθε ανθρωπος, ειτε αντρας ειτε γυναικα, θελει να ειναι επιθυμητος απο το αλλο φυλλο. Οταν δεν ειναι, υπαρχει θεμα, αρχιζουν τα ψυχολογικα, οι ψυχωσεις, το ατομο πλεον εχει εντονη τοξικοτητα και αναπτυσει κακια και πολλα κομπλεξ.
Νομίζω ότι τα είπες όλα... αν δεν είμαστε εντάξει και συνηδειτοποιημένοι με τον εαυτό μας, δεν θα είμαστε και με τους γύρω μας, το οποίο συνεπάγεται με λιγότερους φίλους, λιγότερα γουνάκια, ενδοοικογενειακά προβλήματα κλπ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.925
Πόντοι
41.129
η κινα είναι κουμμουνιστες.

φαινεσαι γνωστης τυπε... για πες μας τι ισχυει στην κομμυνιστικη κινα σχετικα με την αναρχια την τρομοκρατια και την λαθρομεταναστευση  :think:

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
φαινεσαι γνωστης τυπε... για πες μας τι ισχυει στην κινα σχετικα με την αναρχια την τρομοκρατια και την λαθρομεταναστευση  :think:

εχουν δωρέαν και σοβαρό συστημα υγείας...

α και τύπε σου γαμάνε ό,τι έχεις και δεν έχεις αμα δεν ακούς τους νόμους...

αυτα ξέρω  :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
είπες κανείς να μην γαμάει;;;;; να γαμάει το παλικάρι αλλά όχι να κάνει τα στραβά μάτια ... όπου το συμφέρει

Μα εσύ, το θεωρείς δεδομένο ότι θα κάνει τα στραβά μάτια. Τέλος η συζήτηση!

Π

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αν δεν κάνω λάθος ήταν κομμουνιστές, τώρα απλά συμβαδίζουν με το σύστημα του καπιταλισμού, όπως όλοι.

Το νου σου τυπε γιατι σε βλεπω να καταληγεις με διαζυγιο και να πληρωνεις διατροφη.

:hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Είναι το attitude και η αύρα που βγάζει αυτή η θέση ή είναι κάτι άλλο? Σκέψου όταν υπηρετούσα στη Χίο, στο στρατόπεδό μου είχαν παρτουζωθεί όλοι με όλους, οπότε δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν συνέβαινε και εδώ πέρα το ίδιο

Θεωρούνται οι καλύτεροι γαμπροί στα σώματα. Εκτός δεν βλέπουν .
Οι αδελφάδες κτλ που ξύνουν το μινί τους, συνήθως είναι μηδενικά, οπότε θαυμάζουν τον κόσμο του αδελφού .
Κατά συνέπεια έχουν τα ίδια πρότυπα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.106
Πόντοι
2.606
Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα και να μου πείτε τί πιστεύεται εσείς.
Ένας γνωστός υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις, ώστε να πάρει μόρια και να μπει στην αστυνομία ως ειδικός φρουρος και αργότερα στην ΟΠΚΕ. Ο φίλος μου υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό αυτή την κίνηση, λέγοντας μάλιστα ότι από τη στιγμή που θα μπει στην αστυνομία, όλα τα προβλήματα αυτομάτος θα λυθούν, καθώς αστυνομία = δημόσιο = σταθερό χιλιάρικο/μήνα, τα μουνάκια θα τον βλέπουν με την αστυνομική στολή και θα στάζουν ποτάμια και θα πηγαίνουν από μόνες τους να του την πέφτουν, θα έχει κονέ σε όλα τα μαγαζιά, κλαμπάκια κλπ διότι θα μπορούσε να κάνει "χάρες" στους μαγαζάτορες και αυτοί ως αντάλλαγμα να του δίνουν πχ ένα μπουκάλι δωρεάν, να μην περιμένει στην ουρά όπως όλα τα άλλα κορόιδα κλπ, την ίδια στιγμή που ένας με 3 πτυχία και 3πλάσιες γνώσεις θα δουλεύει για 800 ευρώ και τα γουνάκια θα τον έχουν στο φτύσιμο, γιατί "χεστήκαμε για τις γνώσεις σου και τα πτυχία σου, εμείς θέλουμε να περνάμε καλάκαι όχι να κάτσουμε μαζί σου και να ανταλλάζουμε γνώσεις". Δεν λέω ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά εσείς τί πιστεύεται? Αυτά που λέει στέκουν ή είναι υπερβολές?
ο δικός σου είναι στόκος βρήκε την κατάλληλη δουλειά όλα καλά δεν βρίσκω κάτι περίεργο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα και να μου πείτε τί πιστεύεται εσείς.
Ένας γνωστός υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις, ώστε να πάρει μόρια και να μπει στην αστυνομία ως ειδικός φρουρος και αργότερα στην ΟΠΚΕ. Ο φίλος μου υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό αυτή την κίνηση, λέγοντας μάλιστα ότι από τη στιγμή που θα μπει στην αστυνομία, όλα τα προβλήματα αυτομάτος θα λυθούν, καθώς αστυνομία = δημόσιο = σταθερό χιλιάρικο/μήνα, τα μουνάκια θα τον βλέπουν με την αστυνομική στολή και θα στάζουν ποτάμια και θα πηγαίνουν από μόνες τους να του την πέφτουν, θα έχει κονέ σε όλα τα μαγαζιά, κλαμπάκια κλπ διότι θα μπορούσε να κάνει "χάρες" στους μαγαζάτορες και αυτοί ως αντάλλαγμα να του δίνουν πχ ένα μπουκάλι δωρεάν, να μην περιμένει στην ουρά όπως όλα τα άλλα κορόιδα κλπ, την ίδια στιγμή που ένας με 3 πτυχία και 3πλάσιες γνώσεις θα δουλεύει για 800 ευρώ και τα γουνάκια θα τον έχουν στο φτύσιμο, γιατί "χεστήκαμε για τις γνώσεις σου και τα πτυχία σου, εμείς θέλουμε να περνάμε καλάκαι όχι να κάτσουμε μαζί σου και να ανταλλάζουμε γνώσεις". Δεν λέω ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά εσείς τί πιστεύεται? Αυτά που λέει στέκουν ή είναι υπερβολές?

1. Απο γυναικες, οι περισσοτεροι των σωματων ασφαλειας παντρευονται νωρις, επειδη ακριβως φαινονται καλοι γαμπροι σε απλα κοριτσια, και δεν παιζουν μπαλα παραπερα. Ειτε παιζουν με φοβο, ειτε μπλεκουν σε περιεργες φασεις, ειτε παιζουν καλυτερη μπαλα και στο τελος παιρνουν διαζυγιο.
Μιλαμε για την πλειοψηφια.

2. Απο μισθο, οι παλιοι επαιρναν και ακομη παιρνουν καλα λεφτα, σε σχεση με τον ΙΤ και τους καινουργιους. Βεβαια καλο ειναι να εχουν υποψη ολοι οτι τους περασε η σφαιρα ξυστα απ το κεφαλι στην κριση και κατα τυχη δεν εχουν σημερα μισθο 80 ευρω το μηνα, οπως και ολο το δημοσιο.

3. Απο νοοτροπια, ειναι γενικα κατιμας, εχεις να κανεις με ολον τον αποπατο της ελληνικης κοινωνιας

Για καποιον που δεν ανοιξε βιβλιο στη ζωη του, μπορει να θεωρηθει και τζοκερ. Καποιος που διαβαζε απο μικρος, δε θα μπορουσε να αντεξει και δε θα καταδεχοταν να την κανει ουτε για 3 λεπτα

korne

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
45
Πόντοι
0
Η δουλειά του μπάρμαν καλώς ή κακώς έχει ημερομηνία λήξης. Άντε να κάνεις τον μπάρμαν μέχρι τα 30 - 35 βαριά βαριά, μετά τι? Προσωπικά όλους τους μπάρμεν που ξέρω και έχω συναντήσει είναι κάτω των 30
Επίσης οι bamen παίρνουν συνήθως τα μισά ένσυμα και όταν βγουν στην σύνταξη θα παίρνουν 200 και 300€

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι σε καποιο απο τα σταδια πριν το διαζυγιο. Οι υπολοιποι, ειναι ηδη σε διαζυγιο και αρκετοι μαλιστα ειναι σε κακη κατασταση, ψυχικη και οικονομικη.

Με μαθηματικη ακριβεια, χωριζουν.

Αλλα, για ποιο λογο ενας ενστολος να κανει γαμο και παιδια;

Τι ακριβως δεν εχουν καταλαβει απο τα οσα συμβαινουν γυρω τους καθημερινα;

Τοση απελπισια για μουνι υπαρχει που μπαινουν σε γαμο για να μπορουν να γαμανε;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εγω βλεπω κατι μπατσους-διας πολες φορες να πηγαινουν καμαρωτοι καμαρωτοι να παρουν σουβλακια με φουλ εξοπλισμο. Καλα ρε αδελφε ,δλδ τοσο πολυ πεινας πια;;Τελειωσε την υπηρεσια σου , πηγαινε ν αλλαξεις και τα τρως ησυχος και πιο χαλαρος τα σουβλακια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αλλα, για ποιο λογο ενας ενστολος να κανει γαμο και παιδια;

Τι ακριβως δεν εχουν καταλαβει απο τα οσα συμβαινουν γυρω τους καθημερινα;

Τοση απελπισια για μουνι υπαρχει που μπαινουν σε γαμο για να μπορουν να γαμανε;

Ε και τί να γίνει,να γεννάνε μόνο οι λάθρο και οι γύφτοι σ'αυτή τη χώρα;Πρέπει να γεννάει και κανας Έλληνας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω λεω οτι ειναι τενεκές.
Μου θυμιζει αυτα που λεγαμε στα 15 μας, να γινουμε ντι-τζέι ή μπαρμεν για να γαμαμε γκομενες.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αφού ήθελες να γίνεις μπάτσος γιατί τους βρίζεις? Δεν πολυσυμβαδίζουν αυτά που λες
Γιατι απλα ειναι για το μπουτσο το παιδι  :jerking: :jerking: :jerking:

η αληθεια ειναι και εμενα ας με βριζανε αν γινομουν δεν εχω θεμα
Οριστε το ειπε κ μονος του!  :headbang: :uglystupid:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :zfuck:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αφηνω το θεμα της τεκνοποιησης σε εσας τυποι, εμενα δεν με απασχολει.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ναι! Θα περασεις καλυτερα αν γινεις μπατσος κ εχεις τα στανταρ λεφτα, αλλα μονο τα πρωτα χρονια.
Αν σπουδασεις και πιασεις μια "καλη" δουλεια, δηλαδη κατι με προοπτικες εξελιξης τοτε σιγουρα μακροπροθεσμα θα εισαι σε καλυτερη μοιρα απο το μπατσο.
Επισης αν σπουδασεις κατι καλο και φυγεις εξωτερικο τοτε για τα λεφτα του μπατσου δε θα σηκωνεσαι ουτε απο το κρεβατι  :dancing:
Μιλαω για το τει της αστυνομιας οχι για τη σχολη αξιωματικων ετσι?
Αν εισαι στρατοκαυλος και γουσταρεις τετοια φαση τοτε αν μπορεις να περασεις σχολη αξιωματικων θα εισαι αρχοντας!

Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ο ακαποτος δικαστης του μπουρδελοφορουμ,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom