pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αφού ήθελες να γίνεις μπάτσος γιατί τους βρίζεις? Δεν πολυσυμβαδίζουν αυτά που λες
η αληθεια ειναι και εμενα ας με βριζανε αν γινομουν δεν εχω θεμα
Αφού ήθελες να γίνεις μπάτσος γιατί τους βρίζεις? Δεν πολυσυμβαδίζουν αυτά που λες
Όχι ακριβώς μιας και όλα αυτά είναι απλά εικασίες + αυτά που βλέπει όπως λειτουργεί το σύστημα....Ο φιλος σου εχει προγραμμα,πριν ακομα μπει στην αστυνομια εχει στο νου του τη διαφθορα,χαρες για μπουκαλακι,αργοτερα στραβα ματια για εξτρα χαρτζιλικακι,στην υπηρεσια του πολιτη δηλαδη!
θα έχει κονέ σε όλα τα μαγαζιά, κλαμπάκια κλπ διότι θα μπορούσε να κάνει "χάρες" στους μαγαζάτορες και αυτοί ως αντάλλαγμα να του δίνουν πχ ένα μπουκάλι δωρεάν, να μην περιμένει στην ουρά όπως όλα τα άλλα κορόιδα κλπ
Συμφωνώ αλλά και ποιο περιβάλλον εργασίας δεν είναι? Από τι μία έχεις το αφεντικό σου να βγάζει όλα τα κόμπλεξ πάνω σου και από την άλλη συναναστρέφεσαι με ταραχοποιά στοιχεία...τουλάχιστον στη δεύτερη περίπτωση πέφτει κάθε μήνα το μαρούλι και αν έχεις γερό στομάχι και αντέχεις όλες αυτές τις καταστάσεις ακόμα καλύτερα για σένα
Όπως έγραψε και ο Σαββίδης αν έχεις τα χάλια σου εμφανισιακά ή δεν ξέρεις να πεις μια κουβέντα σωστή, θα τη βγάζεις με το χερογλύκανο ακόμη και αν είσαι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ
Ο μισθός δημοσίου είναι ΕΝΑΣ, ότι επάγγελμα και να κάνεις... Δουλεύεις; πληρώνεσαι, δεν δουλεύεις; πάλι πληρώνεσαι... Αξιοκρατικά (μόνο με τα χρόνια), έρχονται πρώτα ευθύνες, περισσότερες ευθύνες, ανώτερη θέση, και ίσως κάποια στιγμή και αύξηση!!...Επίσης, τι εννοείς με το ότι δεν σου επιτρέπει το δημόσιο οικονομικά να κάνεις το κάτι παραπάνω?
και μετά προσπαθείτε να πείσετε οτι οι μπάτσοι δεν είναι διεφθαρμένοι
οι αξίες μας είναι σάπιες.
Ντροπή μας.
Μένουμε σπίτι κατά τ' άλλα γιατί νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας
Κοινωνική ευθύνη και παπαριές.
Πες του να πάει να γίνει μπάτσος, να κόβει πρόστιμα 150 ευρώ σε κάθε πολίτη.
Τόσο κοστολογεί τον εαυτό του
Κάτσε ρε φίλε, άμα είναι μια χαρά στη δουλεια του, γιατί να μην γαμάει? Δεν καταλαβαίνω το κομπλεξ σου
Π
Κάτσε ρε φίλε, άμα είναι μια χαρά στη δουλεια του, γιατί να μην γαμάει? Δεν καταλαβαίνω το κομπλεξ σου
Π
Αλάνι αν θες να μπεις στην Αστυνομία και σε εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής ,τράβα κάντο. Να ξέρεις βέβαια όπως και σε όλο το Όπως έγραψε και ο Σαββίδης αν έχεις τα χάλια σου εμφανισιακά ή δεν ξέρεις να πεις μια κουβέντα σωστή, θα τη βγάζεις με το χερογλύκανο ακόμη και αν είσαι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ
σωστα λεει δεν καθομαι να εξηγω αλλα ο κολλητος μ ειναι σε καλη θεση εχει βαθμο λοχαγο το αντιστοιχο της αστυνομιας και κυκλοφορει πολιτικα
ολα αυτα π λες ισχυουν
να δειτε την διαφθορα στη νεα ορλεανη που ο νικ κειτζ ο υπαστυνομος παιρνει κοκες και γαμαει τζαμπα πουτανες και τους κολλαει το περιστροφο στη μαπα
αξιζει το μπατσικο να ξερετε ασχετα π εγω ειμαι κομμουνιστης και τους βριζω
καταβαθος μπατσος ηθελα να ειμαι κομμουνιστης μπατσος
Απόλυτα σωστος ως προς την εξασφάλιση και τις γκόμενες. Υπερβολικός για τα κονέ, σιγά τα ωα στο κάτω κάτω.Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα και να μου πείτε τί πιστεύεται εσείς.
Ένας γνωστός υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις, ώστε να πάρει μόρια και να μπει στην αστυνομία ως ειδικός φρουρος και αργότερα στην ΟΠΚΕ. Ο φίλος μου υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό αυτή την κίνηση, λέγοντας μάλιστα ότι από τη στιγμή που θα μπει στην αστυνομία, όλα τα προβλήματα αυτομάτος θα λυθούν, καθώς αστυνομία = δημόσιο = σταθερό χιλιάρικο/μήνα, τα μουνάκια θα τον βλέπουν με την αστυνομική στολή και θα στάζουν ποτάμια και θα πηγαίνουν από μόνες τους να του την πέφτουν, θα έχει κονέ σε όλα τα μαγαζιά, κλαμπάκια κλπ διότι θα μπορούσε να κάνει "χάρες" στους μαγαζάτορες και αυτοί ως αντάλλαγμα να του δίνουν πχ ένα μπουκάλι δωρεάν, να μην περιμένει στην ουρά όπως όλα τα άλλα κορόιδα κλπ, την ίδια στιγμή που ένας με 3 πτυχία και 3πλάσιες γνώσεις θα δουλεύει για 800 ευρώ και τα γουνάκια θα τον έχουν στο φτύσιμο, γιατί "χεστήκαμε για τις γνώσεις σου και τα πτυχία σου, εμείς θέλουμε να περνάμε καλάκαι όχι να κάτσουμε μαζί σου και να ανταλλάζουμε γνώσεις". Δεν λέω ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά εσείς τί πιστεύεται? Αυτά που λέει στέκουν ή είναι υπερβολές?
κομμουνιστης και μπατσος οπως κομμουνιστης και στρατιωτικος δεν συμβαδιζουν τυπε...
μια χαρα δες κινα
Είναι το attitude και η αύρα που βγάζει αυτή η θέση ή είναι κάτι άλλο? Σκέψου όταν υπηρετούσα στη Χίο, στο στρατόπεδό μου είχαν παρτουζωθεί όλοι με όλους, οπότε δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν συνέβαινε και εδώ πέρα το ίδιοΑν είσαι στρατιωτικός ιατρός , ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΕΣ.
Όλες.
Σε παρακαλάνε να χύσεις μέσα τους .
Ακόμη κι αν είσαι από εμφάνιση 0/10.
Όχι 3/10 .
0/10 .
Επίσης σε παρακαλάνε αδελφές , ξαδέλφες, φίλες, γνωστές συναδέλφων. Άπειρες.
Το ίδιο σε παρακαλάνε και αν είσαι στη νύχτα.
Δυστυχώς έτσι είναι το σύστημα, όχι πως συμφωνώ αλλά όταν έχεις μια Α εξουσία και μπορείς να βοηθήσεις ένα φίλο, γνωστό κλπ. κάνεις τα στραβά μάτια. Η διαφθορά ανέκαθεν έπαιζε και σε όλες τις μορφές διακυβέρνησης, από τη δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα μέχρι το Γ Ράιχ, το ζήτημα είναι ο βαθμός. Πάρε ως παράδειγμα τη διαφθορά στη Βραζιλία και τη διαφθορά στην Ελλάδα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα.....ακόμαείπες κανείς να μην γαμάει;;;;; να γαμάει το παλικάρι αλλά όχι να κάνει τα στραβά μάτια ... όπου το συμφέρει