Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα μονο οταν τσακωνομαι εγω ειναι ονλινε οι διαχειριστες?  :rolleyes: :2funny: :headbang:

Σε σένα ρε έχουν βάλει χρονοκαθυστέρηση σαν τα χρηματοκιβώτια...
Μόλις μπαίνεις μετά από μερικά λεφτά σε στέλνουν για μπάν-ιο....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σιγα μην βαζω ακι τονους στο bourdela com τι μαλακας που είσαι. Τι να ερθω απο κοντα και μαλακιες σε ξαπλώνω σε 5 sec καραβλαχε εχουμε τερματισει τα οργανα στα γυμναστηρια και θα μας την πεις ρε μισοπνευμονακο? :uglystupid:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το πεδιο higgw ειναι αυτο που θεωρητικα προσεδωσε μαζα στα σωματίδια και αποτελειται απο τα μποζονια higgs. κατα την συγρουση τα παραγωγα της θα μελετηθουν για την διαπιστωση της υπαρξης του.
εγω τον χαβά μου  :jerking: μηπως και μερικα ζωα μαθουν κατι

Υ.Γ. πηγε να δει το ματσ ο λετσος , η να καθαρισει απο την βρώμα. τωρα να δουμε πουτανες που καταργείται το αφορολογητο ποσο μαγκες θα είστε . Μας γινανε και οι μπετατζηδες , υδραυλικοι , βαφιαδες μαγκες.

Επισκέπτης
κανείς πετυχημένος δεν ήταν τεμπέλης...

εδω επετρεψε μου να διαφωνησω!
Μου πληρωνει ο πατερας μου τα παντααα (σπιτι,φαι) και καθε εβδομαδα μου σκαει στην τραπεζα και ενα 600αρακι ευρω το οποιο το χαλαω συνηθως με Ρωσακια!Τις υπολοιπες ωρες πινω καφε , μαλακιζομαι στο μπουρδελα.κομ η κοιμαμαι!!!!!
Επιμενεις ακομα οτι οι τεμπεληδες δεν ειναι πετυχημενοι?

Επισκέπτης
σιγα μην βαζω ακι τονους στο bourdela com τι μαλακας που είσαι. Τι να ερθω απο κοντα και μαλακιες σε ξαπλώνω σε 5 sec καραβλαχε εχουμε τερματισει τα οργανα στα γυμναστηρια και θα μας την πεις ρε μισοπνευμονακο? :uglystupid:
Γιατί γράφεις με αναγραμματισμό ????
Να βάζεις τόνους..επιστήμονα....εμείς οι αμόρφωτοι μπερδευόμαστε...
Έλα εσύ...κ θα δούμε ποιόν βάζεις κάτω σε 5 δεύτερα....ελπίζω να με αφήσεις να χρησιμοποιήσω τη γκλίτσα μου...μιας κ είμαι καράβλαχος....
Ένα όργανο δεν έχεις τερματίσει....αυτό ανάμεσα στα πόδια σου....(αν έχεις)...κατευθείαν στο GAME OVER πήγες δεύτερε....

Αντε γειά πελατάκο....ήρθαν οι παραγγελίες...

***Περσόνα...ανέλαβε ρεεεεεεεεεεεε......

Επισκέπτης
εδω επετρεψε μου να διαφωνησω!
Μου πληρωνει ο πατερας μου τα παντααα (σπιτι,φαι) και καθε εβδομαδα μου σκαει στην τραπεζα και ενα 600αρακι ευρω το οποιο το χαλαω συνηθως με Ρωσακια!Τις υπολοιπες ωρες πινω καφε , μαλακιζομαι στο μπουρδελα.κομ η κοιμαμαι!!!!!
Επιμενεις ακομα οτι οι τεμπεληδες δεν ειναι πετυχημενοι?

Σε 10-20 χρόνια...ή όταν πεθάνει ο πατέρας σου....στείλε μου διεύθυνση να σου στέλνω δανεικά...;) ;) ;)

O "κλέφτης" κ ο τεμπέλης τον 1ο χρόνο χαίρονται...άντε τον 2ο...άντε και τον 3ο....τον 4ο θα πάρουν τα μποζόνιά μου...;) ;)

****Αααααααααααα το παράδειγμά σου ήταν ατυχές...απλά είσαι καλό παιδί κ γι'αυτό σου απαντώ....Είναι ατυχές γιατί πολύ απλά δεν μιλώ για ζωή φτωχομπινεδιάρικη...ούτε αρκούμαι με 1000€ κ 2000€ το μήνα...θέλω 5ψήφιο αριθμό...κ ας κάθονται στις τράπεζες... ;) ;) ;)

Επισκέπτης

Δεν ηξερα οτι και οι επιστημονες βρισκουν χρονο και εχουν ορεξη για body building  :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Σε 10-20 χρόνια...ή όταν πεθάνει ο πατέρας σου....στείλε μου διεύθυνση να σου στέλνω δανεικά...;) ;) ;)

O "κλέφτης" κ ο τεμπέλης τον 1ο χρόνο χαίρονται...άντε τον 2ο...άντε και τον 3ο....τον 4ο θα πάρουν τα μποζόνιά μου...;) ;)

Αμα αρχισω ομως να πουλαω μετα καποια οικοπεδα και κανενα σπιτι να δεις πως φτανουν τα λεφτα για αλλο τοσο ξυσαρχιδισμο :2funny: :2funny: :2funny: Μια τρυπα να κρατησω μονο για να κοιμαμαι και ολα τα αλλα πουλημα!!!ε μεχρι τα γεραματα ανετα φτανουν! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σε ατονικό σπούδασες ???

Αν θες έλα να δεις το βλάχο απο κοντά...σε λίγο θα γράψω που θα είμαι μετά τις 12....έλα να τα πούμε....επιστημονικά....

Ελεος ρε μακλειν. 3 χρονια διαβαζω το side, το ποσες προ(σ)λησεις "τοο νοου ασ μπετερ" εχεις απευθυνει ουτε εσυ ξερεις.
Εχει ερθει τουλαχιστον κανενας απ' ολους αυτους?   

Επισκέπτης
Αμα αρχισω ομως να πουλαω μετα καποια οικοπεδα και κανενα σπιτι να δεις πως φτανουν τα λεφτα για αλλο τοσο ξυσαρχιδισμο :2funny: :2funny: :2funny: Μια τρυπα να κρατησω μονο για να κοιμαμαι και ολα τα αλλα πουλημα!!!ε μεχρι τα γεραματα ανετα φτανουν! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Έβαλα κ αστεράκια....;)

Ελεος ρε μακλειν. 3 χρονια διαβαζω το side, το ποσες προ(σ)λησεις "τοο νοου ασ μπετερ" εχεις απευθυνει ουτε εσυ ξερεις.
Εχει ερθει τουλαχιστον κανενας απ' ολους αυτους?   
Που να έρθουν οι κότες....αμα βγάλω τα πμ που μου στέλνουν...εκεί να δεις γέλιο.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάποιοι ότι θέμα και αν έχει ένα θρεντ το πάτε εκεί που θέλετε για να βγάλετε τα κόμπλεξ σας...ότι δεν υπάρχει Θεός , ότι οι ελεινίδες είναι άθλιες , ότι το κόμμα σας είναι το μοναδικό που μπορεί να κάνει την Ελλάδα παράδεισο και οτιδήποτε άλλο έχετε στην κεφάλα σας!ΕΛΕΟΣ
Ποιος σας είπε ότι το πείραμα CERN γίνεται για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει ή όχι Θεός?Γιατί τόσος πανικός για να αποδείξετε ότι δεν υπάρχει Θεός?Θα λυθούν τα προβλήματα σας?
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το πεδιο higgw ειναι αυτο που θεωρητικα προσεδωσε μαζα στα σωματίδια και αποτελειται απο τα μποζονια higgs. κατα την συγρουση τα παραγωγα της θα μελετηθουν για την διαπιστωση της υπαρξης του.
εγω τον χαβά μου  :jerking: μηπως και μερικα ζωα μαθουν κατι

δε μου λέει τίποτα.... Η φυσική είναι γεμάτη πεδία....
Ο μόνος που μέχρι τώρα έδωσε καθολική γενική απάντηση με τις θεωρίες του είναι ο Αινστάιν.... Το φωτόνιο είναι και κύμα και ηλεκτρισμός ανάλογα με την περίσταση....
Τα πεδία αποτελουν ξεπερασμένη φυσική εκφραση και δίδουν απαντήσεις μόνο στο σύστημα αναφοράς που περιγράφουν. Ενα πεδίο διαισθητικά μου καλύπτει μόνο ένα πεπερασμένο αριθμό παρατήρησης. Η καθολικότητα είναι αυτή που λείπει από τις ανθρώπινες θεωρίες....Μπορούμε φιλοσοφικά να μιλάμε ώρες.... Δεν έχει καμμιά αξία.
Το να δω τι έγινε μετά το μπιγκ μπανγκ μικρή σημασία έχει. Ούτως ή αλλως

Επισκέπτης
Κάποιοι ότι θέμα και αν έχει ένα θρεντ το πάτε εκεί που θέλετε για να βγάλετε τα κόμπλεξ σας...ότι δεν υπάρχει Θεός , ότι οι ελεινίδες είναι άθλιες , ότι το κόμμα σας είναι το μοναδικό που μπορεί να κάνει την Ελλάδα παράδεισο και οτιδήποτε άλλο έχετε στην κεφάλα σας!ΕΛΕΟΣ
Ποιος σας είπε ότι το πείραμα CERN γίνεται για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει ή όχι Θεός?Γιατί τόσος πανικός για να αποδείξετε ότι δεν υπάρχει Θεός?Θα λυθούν τα προβλήματα σας?
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Απλά κάποιοι θέλουν να μάθουμε οτι είναι άθεοι....xaxaxaxaxaxaxa

Επισκέπτης
Έβαλα κ αστεράκια....;)

ε ο καθενας με οτι αρκειται βρε!Εγω παντως για μερικα ρωσακια μονο να μου φτανει το εισοδημα ειμαι υπερ ευχαριστημενος :boobies: :boobies: :boobies:

Περσονααα θα μου δανειζεις στα γεραματα καμια απο τις Ρωσιδες σου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom