Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
hristidis, ποιο κομμάτι θα αφιερώσεις στο mini-Big Bang και σ' όλους τους επιστήμονες που δούλεψαν πάνω σ' αυτό το project, σ' αυτό το θρεντ;
Δεν έχεις αφιερώσει τίποτα μέχρι στιγμής και είπα να σου το θυμίσω :grin: :grin: :grin:
δεν ξέρω τι λέει ο χρηστίδης για το μπιγκ μπάνγκ εγώ έχω αδυναμία στο γκάνγκ μπάνγκ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
hristidis, ποιο κομμάτι θα αφιερώσεις στο mini-Big Bang και σ' όλους τους επιστήμονες που δούλεψαν πάνω σ' αυτό το project, σ' αυτό το θρεντ;
Δεν έχεις αφιερώσει τίποτα μέχρι στιγμής και είπα να σου το θυμίσω :grin: :grin: :grin:
ειμαι στο τρεξιμο αυτες τις μερες και δεν εχω ασχοληθει με το ραδιο....
απο αυριο....
δεν ειμαι και σε κατασταση :think: :think: :think:ευθυμιας.. ;) ;) ;)

Επισκέπτης

Τρομάρα σου...θες να μιλήσεις κ για το CERN...δεν καταλαβαίνεις όταν σου μιλούν με παραθέσεις....κ θες κ επιστημονικές αναλύσεις....

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν ξέρω τι λέει ο χρηστίδης για το μπιγκ μπάνγκ εγώ έχω αδυναμία στο γκάνγκ μπάνγκ.
μην αφησεις να πεσει τιποτα κατω ρε....
τι πραμα εισαι....ουτε ενα κομμα δεν σου ξεφευγει!!!!!!!!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βασος πρέπει να είσαι απο τους πιο αμόρφωτους του σαιτ, μεχρι τι ταξη εφτ6ασες ρε. Χριστιδι οχι δεν είναι μέρα χαράς σημερα τα καναλια λέγανε για ,πειραμα του θεου , σωματίδιο του θεου και παπαρια του θεου.
Ψόφος ρε αμόρφωτοι , αυτοι οι επιστήμονες είναι απο τους σοφότερους ανθρώπους του κόσμου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βασος πρέπει να είσαι απο τους πιο αμόρφωτους του σαιτ, μεχρι τι ταξη εφτ6ασες ρε. Χριστιδι οχι δεν είναι μέρα χαράς σημερα τα καναλια λέγανε για ,πειραμα του θεου , σωματίδιο του θεου και παπαρια του θεου.
Ψόφος ρε αμόρφωτοι , αυτοι οι επιστήμονες είναι απο τους σοφότερους ανθρώπους του κόσμου.

αντε ρε θεοχαζέ σκατόβλακα και συ με τους αμόρφωτούς σου..... όλη η γνώση είπα... είναι μαζεμένη στο μπουρδέλα τελεία κομ...
ΘΕΟΣ φυλάξοι απ τους άθεους......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Τρομάρα σου...θες να μιλήσεις κ για το CERN...δεν καταλαβαίνεις όταν σου μιλούν με παραθέσεις....κ θες κ επιστημονικές αναλύσεις....

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Τι τρομαρα μου ρε μεγαλε, τι εγινε? τι επαθες..?  :think:

Anwy, δεν εχω ορεξη για μπινελικια, next time, οποτε αντε γεια.  ;)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αρκουδέ'ι'δες , τενεκέδες που δεν μπορείτε να διαβάσετε ούτε μικι μαους βγαινετε και μιλάτε και για την αιχμή της έρευνας ουτιδανοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom