Επισκέπτης
Μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τον ζαβό!ΑΑΑ αυτό εννοείς...
Μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τον ζαβό!ΑΑΑ αυτό εννοείς...
Μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τον ζαβό!
Κρίμαααα.....πολύ στεναχωρήθηκα....10-20 χρόνια εεε ???Δυστυχώς φίλε Μεφι αν πετύχει ή όχι θα το μάθουμε σε 10-20 χρόνια...
Πάντως οι τεχνολογίες στις οποίες στηρίζεται το πείραμα έχουν αρχίσει να αξιοποιούνται..Κάτι ακούγεται για κβαντικούς υπολογιστές οι οποίοι θα έχουν σχέση με τους σημερινούς όση η ιταλίδα σου με το ford model T του 1914....Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη.
Βάσο, αυτοί εκεί στο cern κάνουν ένα πείραμα για να επιβεβαιώσουν μια θεωρία- αυτή του bing bang και για την ακρίβεια να δουν αν στέκουν οι διάφορες θεωρητικές κατασκευές για τό τό έγινε από τη μεγάλη έκρηξη και κάποια χρόνια μετά (σήμερα ξέρουμε τί έγινε ως και 300.000 χρόνια πριν την μεγάλη έκρηξη)...
Τίποτα περισσότερο..
Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις στο θεό ως το δημιουργό του κόσμου...
Έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι δεν αποδεικνύεται κάποια θεία παρέμβαση...
Και σιγά το "επίτευγμα"...Ένα εναλλακτικό μονοπάτι της εξέλιξης είμαστε..Και σε κάθε περίπτωση η γη μας και εμείς δεν είμαστε ούτε το κέντρο του΄σύμπαντος, ούτε η κορωνίδα της δημιουργίας...
Εγώ λέω να την κάνουμε γενικά!Ταράτσα, αλλάζουμε μεριά; Βαρέθηκα από τα δεξά.
Mάλλον δε διαβάζεις τα δημοσιεύματα καλά...εμένα δεν ενδιαφέρει το θέμα...εσύ δεν ξέρεις τι λες...;)Θα πετυχει ετσι κ αλλιως (οτι και αν βρει η δεν βρει), αυτο ειναι το καλο. ;)
Μάλλον. Αφού αυτουνού η ζωή του ολόκληρη είναι η (αστρο)φυσική. Γιατί όχι; ;)****Αλήθεια...αυτός ο περίεργος στην υπερ-αναπηρική του....έβαλε πραγματικά 300 λίρες στοίχημα ????
ρε Μεφι ξιγα μου με κοροιδεβουν???Κρίμαααα.....πολύ στεναχωρήθηκα....10-20 χρόνια εεε ???
Πέραν της πλάκας,δεν πιστεύω πως θ'αντέξει μέχρι τότε ο πλανήτης...οπότε μια που έγινε το μπιγκ...κ μια που θα γινει το μπανγκ...πριν μας πουν οι φωστήρες τι παίζεται...
Μιας κ ανέφερες τ'αμαξάκια...αν βγει κανένα καλό αμαξάκι,διαστημικό κι ετσι...στείλτε μου πμ....μέχρι να ξεπεραστεί η εντζο κ η μακλαρεν...θα ονειρεύομαι...ένα απ'τα 2....;)
Παιδιά...εγώ δεν θα δω....αν παίζει κάτι καλό γράψτε το να μαθαίνουμε οι υπόλοιποι....
Τα πειράματα είναι για τους αργόσχολους....κ αυτούς που ψάχνονται...κατα τ'αλλα...καλά να είμαστε...ο θεός να στέλνει υγεία κ λεφτά...κ να πάνε να γαμηθούν όλοι οι "ψαγμένοι"....
****Αλήθεια...αυτός ο περίεργος στην υπερ-αναπηρική του....έβαλε πραγματικά 300 λίρες στοίχημα ????
100 λίρες έβαλε γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του....Κρίμαααα.....πολύ στεναχωρήθηκα....10-20 χρόνια εεε ???
Πέραν της πλάκας,δεν πιστεύω πως θ'αντέξει μέχρι τότε ο πλανήτης...οπότε μια που έγινε το μπιγκ...κ μια που θα γινει το μπανγκ...πριν μας πουν οι φωστήρες τι παίζεται...
Μιας κ ανέφερες τ'αμαξάκια...αν βγει κανένα καλό αμαξάκι,διαστημικό κι ετσι...στείλτε μου πμ....μέχρι να ξεπεραστεί η εντζο κ η μακλαρεν...θα ονειρεύομαι...ένα απ'τα 2....;)
Παιδιά...εγώ δεν θα δω....αν παίζει κάτι καλό γράψτε το να μαθαίνουμε οι υπόλοιποι....
Τα πειράματα είναι για τους αργόσχολους....κ αυτούς που ψάχνονται...κατα τ'αλλα...καλά να είμαστε...ο θεός να στέλνει υγεία κ λεφτά...κ να πάνε να γαμηθούν όλοι οι "ψαγμένοι"....
****Αλήθεια...αυτός ο περίεργος στην υπερ-αναπηρική του....έβαλε πραγματικά 300 λίρες στοίχημα ????
Δεν απαντώ....Μάλλον. Αφού αυτουνού η ζωή του ολόκληρη είναι η (αστρο)φυσική. Γιατί όχι; ;)
Oχι ρε μαλάκα....απλά γράψε τα πειράματα κ τις μαλακίες ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ...κ πάμε παρακάτω....χαβαλές να γίνεται....ρε Μεφι ξιγα μου με κοροιδεβουν???
τορα που λετε για αστροφισικη μετεχι και η Βικι παγιατακι(καλο μιλφ) στιν κατασκευι της βομπας???Δεν απαντώ....
O "δημιουργός" μάλλον ήξερε τι έκανε....;) ;) ;)
Γιατί με βρίζεις ρε;Oχι ρε μαλάκα....απλά γράψε τα πειράματα κ τις μαλακίες ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ...κ πάμε παρακάτω....χαβαλές να γίνεται....
Ποιος γαμεί τους αργόσχολους κ τις ανησυχίες τους ???
Το εντζο δεν μου αρεσει εξωτερικά...απλα η οδηγηση του απο κάποιον εξπερτιζ...ηταν αυτο που λεμε "χέστηκα πάνω μου"....Καλά ρε ; ακόμα με τα κωλάμαξα Εντζο και Μακλάρεν ασχολείσαι;
Πάρε ένα Τζι Τι Αρ.
Οταν οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τούνελ οι κιτρινιάρηδες είχαν ήδη φτιάξει διαστημικό αυτοκίνητο....
Γιατί με βρίζεις ρε;
[size=10pt][size=10pt]Επειδή σχολάω αργά σε πειράζει;[/size][/size]
δεν ινε για μας αυτα ,εμις ιμαστε ιθικοι ανθροποι,εχις δικιο σε ευχαριστο!!!!!!!Oχι ρε μαλάκα....απλά γράψε τα πειράματα κ τις μαλακίες ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ...κ πάμε παρακάτω....χαβαλές να γίνεται....
Ποιος γαμεί τους αργόσχολους κ τις ανησυχίες τους ???
Πλζ μη μου κάνεις τα χτεσινά λυπήσου με
ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ......Τι ακριβως σου εκανε ΟΧΙΑ? :o
Πρασλα να χουι λεμεεεεεε...δε βρίζω εσένα...τους άλλους βρίζω...Γιατί με βρίζεις ρε;
Επειδή σχολάω αργά σε πειράζει;
Στείλε τον μπαμπά στο ΣΕΡΝ...........Το εντζο δεν μου αρεσει εξωτερικά...απλα η οδηγηση του απο κάποιον εξπερτιζ...ηταν αυτο που λεμε "χέστηκα πάνω μου"....
Το μακλαρεν είναι το ονειρό μου....αλλα...είναι λίγο δύσκολο με τον πατέρα μου εν ζωή....χαχαχαχα
Οσο για τους γιαπωνεζους...τους παραδεχομαι στους κινητηρες κ την ανθεκτικοτητα τους...κατα τ'αλλα...εγω που ειμαι της ποιοτητας & αξιοπιστιες γενικα...προτιμω τη μαμα ευρώπη....