1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
βρίσε και μένα....Πρασλα να χουι λεμεεεεεε...δε βρίζω εσένα...τους άλλους βρίζω...
Ούτως ή άλλως αργά σχολάω κάθε μέρα....
βρίσε και μένα....Πρασλα να χουι λεμεεεεεε...δε βρίζω εσένα...τους άλλους βρίζω...
Αυτό θα το κρίνει άλλος...εμις ιμαστε ιθικοι ανθροποι,εχις δικιο σε ευχαριστο!!!!!!!
Είναι στον Άρη σε αποστολή....μαζεύει πετραδάκια για ανάλυση.....Στείλε τον μπαμπά στο ΣΕΡΝ...........
Πες του έχει κάτι τούνελ με πιωμένους εκεί πέρα........
Πες στο φίδι να σε βρίσει...ή πήγαινε στα θρεντ με τα πολιτικά...όλο κ κάποιος θα στα χώσει....βρίσε και μένα....
Ούτως ή άλλως αργά σχολάω κάθε μέρα....
φαντάζομαι πετραδάκια που τα μετράει σε καράτια....Είναι στον Άρη σε αποστολή....μαζεύει πετραδάκια για ανάλυση.....
38θεωρω οτι σημερα ειναι μερα νικης και γιορτης ...
ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ......
φαντάζομαι πετραδάκια που τα μετράει σε καράτια....
τι λες ρε;Σομορα και γομορα? δεν πιστευω να την κακομεταχειριστηκες σε εφαγα >
Τα κόκκινα & πράσινα που αναζητά...δεν μετριούνται σε καράτια...(νομίζω)....
έχεις δίκιο.....
Η μαλακία όμως μετριέται......
Πόσα ΚΑΡΑΤΙΑ μαλάκες υπάρχουν εδώ μέσα Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αντε ρε κρυφοβάζελε ζαχαροπλάστη ασε ήσυχο το αδέρφι μου....και εγω ξερω ότι παπαρολογεις ακατασχετως.
εχεις δικαιωμα να πιστευεις και στον αγιατολαχ χομεινι....Εγώ πιστεύω στο Θεό...κάποιοι πιστεύουν στο μπανγκ....γιατί εγώ γράφω στα παπάρια μου αυτούς....κ αυτοί ασχολούνται μαζί μου ????
Δεν είναι παράξενο ?????
Mάλλον δε διαβάζεις τα δημοσιεύματα καλά...εμένα δεν ενδιαφέρει το θέμα...εσύ δεν ξέρεις τι λες...;)
Και από το παραπάνω πείραμα εκτός του ότι θα απαντηθούν ερωτήματα τουλάχιστον για εμάς που δε χάβουμε τις διάφορες μυθολογίες για το πώς φτιάχθηκε ο κόσμος, θα προκύψουν τεχνολογίες οι οποίες μεσομακροπρόθεσμα θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας...
AΝ πετύχει το πείραμα....
****sorry για την παρέμβαση...
Θα πετυχει ετσι κ αλλιως (οτι και αν βρει η δεν βρει), αυτο ειναι το καλο. ;)
εχεις δικαιωμα να πιστευεις και στον αγιατολαχ χομεινι....
εγω λεω πως τα καναλια λενε οτι αυτο το πειραμα θα προσπαθησει να ανπαραστησει τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....
Και εγω επισης εχω δικαιωμα να πιστευω οτι ειμαι ο Αβρααμ παπας.....
πληρωνω?????ας αποδειξει οποιος γουσταρει οτι ΔΕΝ ειμαι....
εγω λεω πως τα καναλια λενε οτι αυτο το πειραμα θα προσπαθησει να ανπαραστησει τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....
εχεις δικαιωμα να πιστευεις και στον αγιατολαχ χομεινι....
Και εγω επισης εχω δικαιωμα να πιστευω οτι ειμαι ο Αβρααμ παπας.....
πληρωνω?????ας αποδειξει οποιος γουσταρει οτι ΔΕΝ ειμαι....