Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω ξερω οτι με αυτο το πειραμα ''αναγκαστηκανε''ολα τα καναλια να πουν αληθεια....
δηλ.για να το περιγραψουν επρεπε να πουν τι ειναι, αρα πως δημιουργηθηκε το συμπαν αρα ''ΕΠΙΣΗΜΩΣ''καταργηθηκε το πασραμυθακι για ''πλαστες''και ζαχαροπλαστες....
θεωρω οτι σημερα ειναι μερα νικης και γιορτης ...

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω στο Θεό...κάποιοι πιστεύουν στο μπανγκ....γιατί εγώ γράφω στα παπάρια μου αυτούς....κ αυτοί ασχολούνται μαζί μου ????

Δεν είναι παράξενο ?????

***Όχι μόνο εδώ...το φαινόμενο είναι πολύ συχνό κάθε φορά που έρχεται η κουβέντα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σομορα και γομορα? :rolleyes: δεν πιστευω να την κακομεταχειριστηκες σε εφαγα >:(
τι λες ρε;
Εχεις δει τα φίδια να γαμιούνται;

για δέκα λεπτά ευχαρίστησης κάνουν μια βδομάδα να χωνέψουν το σπέρμα.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα κόκκινα & πράσινα που αναζητά...δεν μετριούνται σε καράτια...(νομίζω)....

έχεις δίκιο.....
Η μαλακία όμως μετριέται......
Πόσα ΚΑΡΑΤΙΑ μαλάκες υπάρχουν εδώ μέσα Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
έχεις δίκιο.....
Η μαλακία όμως μετριέται......
Πόσα ΚΑΡΑΤΙΑ μαλάκες υπάρχουν εδώ μέσα Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν ξέρω....κ μάλλον δεν μ'ενδιαφέρει,την παρούσα στιγμή...έχω αφήσει κατα μέρος τις στατιστικές....

Τώρα είναι η ώρα των απολαύσεων....;) ;)

****Ν'ανοίξω ένα θρεντ...για το ποιά παιδάκια θα μας λείψουν τώρα που αρχίζουν τα σχολεία ????? Αύριο ο Αγιασμός λέει....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω στο Θεό...κάποιοι πιστεύουν στο μπανγκ....γιατί εγώ γράφω στα παπάρια μου αυτούς....κ αυτοί ασχολούνται μαζί μου ????

Δεν είναι παράξενο ?????
εχεις δικαιωμα να πιστευεις και στον αγιατολαχ χομεινι....
εγω λεω πως τα καναλια λενε οτι αυτο το πειραμα θα προσπαθησει να ανπαραστησει τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....
Και εγω επισης εχω δικαιωμα να πιστευω οτι ειμαι ο Αβρααμ παπας.....
πληρωνω?????ας αποδειξει οποιος γουσταρει οτι ΔΕΝ ειμαι....

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Mάλλον δε διαβάζεις τα δημοσιεύματα καλά...εμένα δεν ενδιαφέρει το θέμα...εσύ δεν ξέρεις τι λες...;)

Φιλε απαντας σε αυτο ποστ του str81977.

Και από το παραπάνω πείραμα εκτός του ότι θα απαντηθούν ερωτήματα τουλάχιστον για εμάς που δε χάβουμε τις διάφορες μυθολογίες για το πώς φτιάχθηκε ο κόσμος, θα προκύψουν τεχνολογίες οι οποίες μεσομακροπρόθεσμα θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας...

Ως εξής..

AΝ πετύχει το πείραμα....

****sorry για την παρέμβαση...

Και σου απανταω αυτο.

Θα πετυχει ετσι κ αλλιως (οτι και αν βρει η δεν βρει), αυτο ειναι το καλο.  ;)
2s94sx4.jpg

Και μου λες οτι δεν ξερω τι λεω..??  :think:

Αστο φιλαρακι..  ;)  have a nice time..  
2s94sx4.jpg
2s94sx4.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ είμαι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ρε.
Τραβάς κάνα ζόρι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω λεω πως τα καναλια λενε οτι αυτο το πειραμα θα προσπαθησει να ανπαραστησει τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....

ο αβρααμ παπας? :think:

Επισκέπτης

Κάποιος λέει αυτά που του γράψαν κ έπρεπε να πει....και τι έγινε ??? Γιατί να πανηγυρίσουμε ????

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

hristidis, ποιο κομμάτι θα αφιερώσεις στο mini-Big Bang και σ' όλους τους επιστήμονες που δούλεψαν πάνω σ' αυτό το project, σ' αυτό το θρεντ;
Δεν έχεις αφιερώσει τίποτα μέχρι στιγμής και είπα να σου το θυμίσω :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom