εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........τραβα καμια τζουρα χορτο να ανεβεις.Τι χιπηδες ειμαστε εξαλου?
οχι ονοματα.....
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........τραβα καμια τζουρα χορτο να ανεβεις.Τι χιπηδες ειμαστε εξαλου?
ρε παιδιά μην το γεμίζουμε off-topic posts κι αυτό το thread... όποιος δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σοβαρά και θέλει απλά να κάνει πλάκα... ας πάει στο
γιες μάστερ.ρε παιδιά μην το γεμίζουμε off-topic posts κι αυτό το thread... όποιος δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σοβαρά και θέλει απλά να κάνει πλάκα... ας πάει στο
Πολλά παραμύθια διαβάζεις....Οσο για την τελειότητα της δημιουργίας διαβάστε λίγο την γενεση και θα δείτε οτι ακόμη και εκει εκανε λαθη ο Γιαχβε π.χ. lilith , firstborn κτλ.
εγώ δεν χρειάζομαι πινέλα....φτωχομπινέδες....αργόσχολοι...τελειωμένοι....που δεν έχετε δουλειά να κάνετε...κ όλη μέρα τρίβετε τα παπάρια σας να δείτε αν θα βγάλουν φωτιά....πιάστε κανένα πινέλο...κ καμιά μπογιά....κ βουρ για δουλειά.....μαλάκες...τεμπέληδες...
εγω ειμαι ιδεολογικα κατα της δουλειας....φτωχομπινέδες....αργόσχολοι...τελειωμένοι....που δεν έχετε δουλειά να κάνετε...κ όλη μέρα τρίβετε τα παπάρια σας να δείτε αν θα βγάλουν φωτιά....πιάστε κανένα πινέλο...κ καμιά μπογιά....κ βουρ για δουλειά.....μαλάκες...τεμπέληδες...
τι εννοείς;;Πολλά παραμύθια διαβάζεις....
Όσο για αμόρφωτους....φαίνεται ποιός είσαι....
γι αυτό μ έλεγαν αητό οι δάσκαλοι στο σκολείο;.εγω ειμαι ιδεολογικα κατα της δουλειας....
τα κοροιδα και τα ρολογια δουλευουν....
οι αετοι δουλευουν τον κοσμο.... ;) ;) ;)
καλά εσύ μη δουλεύεις....στον πατέρα σου το έχεις πει ??? δλδ να μη δουλεύει ??? (αν είσαι μεγάλος...παλιότερα)...εγω ειμαι ιδεολογικα κατα της δουλειας....
τα κοροιδα και τα ρολογια δουλευουν....
οι αετοι δουλευουν τον κοσμο.... ;) ;) ;)
ό,τι καταλαβαίνεις....τι εννοείς;;
Γαμάω άθεους....κ επιστήμονες εννίοτε....Βρε μπογιατζη εγώ είμαι αθεος , εσυ τι ρολο παιζεις εδω μεσα εκτος απο το να γράφεις μαλακιες;;
Τους κλανεις τα παπαρια υπανθρωπεΓαμάω άθεους....κ επιστήμονες εννίοτε....
***Να πας να μάθεις γραμματική κ συντακτικό...κ μετά να δοκιμάσεις τις υπόλοιπες επιστήμες....
Σε ατονικό σπούδασες ???Τους κλανεις τα παπαρια υπανθρωπε
Ρε μπουφο εγώ δεν εμεινα στο δημοτικο όπως εσυ , ψοφα απο τις αναθυμιασεις βλαχο
καλε ειμαι αθεος...Γαμάω άθεους.....