Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε παιδιά μην το γεμίζουμε off-topic posts κι αυτό το thread... όποιος δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σοβαρά και θέλει απλά να κάνει πλάκα... ας πάει στο

ρε φιλαράκι....οποιος θελει να μαθει για το CERN στο μπουρδελα κομ θα ρθει....ΗΜΑΡΤΟΝ δλδ...πολύ σοβαρά εχεις πάρει το ρόλο σου....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ελπιζουν πως θα ανακαλύψουνε το μποζονιο του higgs. οσο για μία παπαρια που γραύτικε πριν η θεωρία μπορει να πει τι συνέβει μεχρι και ένα sec μετα την εκρηξη.
Οσο για την τελειότητα της δημιουργίας διαβάστε λίγο την γενεση και θα δείτε οτι ακόμη και εκει εκανε λαθη ο Γιαχβε π.χ. lilith , firstborn κτλ.

Επισκέπτης
φτωχομπινέδες....αργόσχολοι...τελειωμένοι....που δεν έχετε δουλειά να κάνετε...κ όλη μέρα τρίβετε τα παπάρια σας να δείτε αν θα βγάλουν φωτιά....πιάστε κανένα πινέλο...κ καμιά μπογιά....κ βουρ για δουλειά.....μαλάκες...τεμπέληδες...

Επισκέπτης
Οσο για την τελειότητα της δημιουργίας διαβάστε λίγο την γενεση και θα δείτε οτι ακόμη και εκει εκανε λαθη ο Γιαχβε π.χ. lilith , firstborn κτλ.
Πολλά παραμύθια διαβάζεις....

Όσο για αμόρφωτους....φαίνεται ποιός είσαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φτωχομπινέδες....αργόσχολοι...τελειωμένοι....που δεν έχετε δουλειά να κάνετε...κ όλη μέρα τρίβετε τα παπάρια σας να δείτε αν θα βγάλουν φωτιά....πιάστε κανένα πινέλο...κ καμιά μπογιά....κ βουρ για δουλειά.....μαλάκες...τεμπέληδες...
εγώ δεν χρειάζομαι πινέλα....
Κάνω κάτι σοβάδες.................

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω ειμαι ιδεολογικα κατα της δουλειας....
τα κοροιδα και τα ρολογια δουλευουν....
οι αετοι δουλευουν τον κοσμο.... ;) ;) ;)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ψοφος στους θρησκόληπτους , αμόρφωτους , με χαμηλό iq υπανθρώπους. βουρ στα σπήλαια και στην έρημο ρε  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γι αυτό μ έλεγαν αητό οι δάσκαλοι στο σκολείο;.
Που σαι ρε βόθρε αγράμματε....

Επισκέπτης
καλά εσύ μη δουλεύεις....στον πατέρα σου το έχεις πει ??? δλδ να μη δουλεύει ??? (αν είσαι μεγάλος...παλιότερα)...
οι αετοί δουλεύουν κ αυτοί...με τον τρόπο τους...κανείς πετυχημένος δεν ήταν τεμπέλης...

Επισκέπτης
ό,τι καταλαβαίνεις....

γράφεις για αμόρφωτους...κ κάνεις ορθογραφικά λάθη...μας γράφεις για μύθους ή ιστορίες θρησκειών...κ άλλες μαλακίες...απλά λογάκια δλδ....χωρίς βάσεις...χωρίς νόημα....

πίστευε στο θεό - cern....χαχαχαχαχαχα

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βρε μπογιατζη εγώ είμαι αθεος κ επιστημονας , εσυ τι ρολο παιζεις εδω μεσα εκτος απο το να γράφεις μαλακιες;;

Επισκέπτης
Βρε μπογιατζη εγώ είμαι αθεος , εσυ τι ρολο παιζεις εδω μεσα εκτος απο το να γράφεις μαλακιες;;
Γαμάω άθεους....κ επιστήμονες εννίοτε....

***Να πας να μάθεις γραμματική κ συντακτικό...κ μετά να δοκιμάσεις τις υπόλοιπες επιστήμες....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε δεν έχετε το Θεό σας....
Ακόμα και για τα μποζόνια τσακώνεστε;

Εγώ είμαι ρε ο Μπόζο.... Φχαριστηθήκατε; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γαμάω άθεους....κ επιστήμονες εννίοτε....

***Να πας να μάθεις γραμματική κ συντακτικό...κ μετά να δοκιμάσεις τις υπόλοιπες επιστήμες....
Τους κλανεις τα παπαρια υπανθρωπε
Ρε μπουφο εγώ δεν εμεινα στο δημοτικο όπως εσυ , ψοφα απο τις αναθυμιασεις βλαχο

Επισκέπτης
Καλα μονο οταν τσακωνομαι εγω ειναι ονλινε οι διαχειριστες?  :rolleyes: :2funny: :headbang:

Επισκέπτης
Τους κλανεις τα παπαρια υπανθρωπε
Ρε μπουφο εγώ δεν εμεινα στο δημοτικο όπως εσυ , ψοφα απο τις αναθυμιασεις βλαχο
Σε ατονικό σπούδασες ???

Αν θες έλα να δεις το βλάχο απο κοντά...σε λίγο θα γράψω που θα είμαι μετά τις 12....έλα να τα πούμε....επιστημονικά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom