Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Κάποιοι ότι θέμα και αν έχει ένα θρεντ το πάτε εκεί που θέλετε για να βγάλετε τα κόμπλεξ σας...ότι δεν υπάρχει Θεός , ότι οι ελεινίδες είναι άθλιες , ότι το κόμμα σας είναι το μοναδικό που μπορεί να κάνει την Ελλάδα παράδεισο και οτιδήποτε άλλο έχετε στην κεφάλα σας!ΕΛΕΟΣ
Ποιος σας είπε ότι το πείραμα CERN γίνεται για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει ή όχι Θεός?Γιατί τόσος πανικός για να αποδείξετε ότι δεν υπάρχει Θεός?Θα λυθούν τα προβλήματα σας?
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εκει που ησουν ημουνα.....
εδω που ειμαι μαλλον ΠΟΤΕ δεν θα'ρθεις...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για να γελάσουμε και λίγο, το επόμενο στάδιο του πειράματος του CERN θα πραγματοποιηθεί στην λίμνη της Γενεύης για να κάνει μια ακόμη τρύπα στο νερό. :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω για τις μαυρες τρυπες του Cern δεν φοβουμαι / για κατι αλλες τρυπες που ειναι μεσα στους καπνους,στους καναπεδες και στα αρωματα φοβαμαι ..... / ohyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε μου δεν με ενδιαφέρουν τα κόμπλεξ σου!Άνοιξε ένα θρεντ "Υπάρχει Θεός?" και πες ότι παπαριά θες! ;)
δεν το δειχνεις ομως οτι δεν σε ενδιαφερουν....
γιατι πεταχτηκες σαν κλανιτσα μολις ακουσες τα κομπλεξ μου ρε ''ακομπλεξαριστε''.....

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το φωτόνιο είναι και κύμα και ηλεκτρισμός ανάλογα με την περίσταση....
Τα πεδία αποτελουν ξεπερασμένη φυσική εκφραση και δίδουν απαντήσεις μόνο στο σύστημα αναφοράς που περιγράφουν. Το να δω τι έγινε μετά το μπιγκ μπανγκ μικρή σημασία έχει. Ούτως ή αλλως
Αυτο το είπε ο maxwell οχι ο einstein. Τα πεδια δεν ειναι ξεπερασμενα ρε μαγκα!!. Το να δεις τι εγινε μετα και πριν το μπαγκ μικρη σημασια εχει για εσενα που είσαι αδαης.
Το πειραμα αυτο μπορει να οδηγήσει στην ενοποιηση των δυναμεων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο το είπε ο maxwell οχι ο einstein. Τα πεδια δεν ειναι ξεπερασμενα ρε μαγκα!!. Το να δεις τι εγινε μετα και πριν το μπαγκ μικρη σημασια εχει για εσενα που είσαι αδαης.
Το πειραμα αυτο μπορει να οδηγήσει στην ενοποιηση των δυναμεων.
Ο Μεφίστο σε μπινελίκωσε. Δεν πήρα θέση. Ούτε και τώρα θα πάρω. Φυσική δε μελετάς μεταξύ αναβολικών και παγκου.
Ο ένας είναι αδαής, Οι πολλοί είναι αδαείς. Η μαλακία είναι μιά. Εχει πολλές εκφράσεις όχι μόνο δύο όπως το φως. Ξαναδιάβασε αυτό που εγραψα να το καταλάβεις. Βαριέμαι να εξηγήσω την πούτσα που έφαγε ο Μάξγουελ στα πειράματά του.
Διάβασε και λίγο βικιπαίδεια Μποζό-νιο

Φωτόνιο
Ιστορία
Η πρώτη θεωρητική πρόβλεψη για την ύπαρξή του έγινε από τον Πλανκ το 1900 στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει την ακτινοβολία μέλανος σώματος. Για να μπορέσει να έχει έναν θεωρητικό τύπο που να συμφωνεί με τα πειραματικά δεδομένα στο υπεριώδες, δέχτηκε ότι η ακτινοβολία πρέπει να είναι κβαντισμένη, δηλαδή να διαδίδεται σε μικρά, διάκριτα "πακέτα". Το 1905 ο Αϊνστάιν, ερμηνεύοντας το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, πρότεινε την ύπαρξη "κβάντων φωτός", δηλαδή φωτονίων.

Τα πειράματα Μποζόνιε δεν οδηγούν σε ενοποιήσεις. 3 αιώνες τώρα αποδεικνύουν, ή απορρίπτουν τις διατυπωθείσες θεωρίες.

Με τα βάρη ελπίζω να τα πηγαίνεις καλύτερα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ίσιε...
εκτός από τη γνώση που είναι μαζεμένη όλη στο μπουρδέλα, ο νεωτερισμός είναι και η δημιουργία παράλληλων γεγονότων...
Μερικοί ζουν σε άλλο χωρόχρονο απ τον δικό μας...Αλλάζουν και την ιστορία.
Ρε πούστη μου είμαι πολύ άτυχος που δεν μπορώ να αλλάξω χωρόχρονο..........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν το δειχνεις ομως οτι δεν σε ενδιαφερουν....
γιατι πεταχτηκες σαν κλανιτσα μολις ακουσες τα κομπλεξ μου ρε ''ακομπλεξαριστε''.....
Εγώ δεν σου απάντησα προσωπικά!Εσύ πετάχτηκες σαν την κλανιά να απαντήσεις!Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους άθεους ούτε με τις θεούσες...αρκεί να ξέρουν που και πως θα εκφράσουν τις απόψεις τους!Ντου γιου αντερστεντ?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο Μεφίστο σε μπινελίκωσε. Δεν πήρα θέση. Ούτε και τώρα θα πάρω. Φυσική δε μελετάς μεταξύ αναβολικών και παγκου.
Ο ένας είναι αδαής, Οι πολλοί είναι αδαείς. Η μαλακία είναι μιά. Εχει πολλές εκφράσεις όχι μόνο δύο όπως το φως. Ξαναδιάβασε αυτό που εγραψα να το καταλάβεις. Βαριέμαι να εξηγήσω την πούτσα που έφαγε ο Μάξγουελ στα πειράματά του.
Διάβασε και λίγο βικιπαίδεια Μποζό-νιο

Φωτόνιο
Ιστορία
Η πρώτη θεωρητική πρόβλεψη για την ύπαρξή του έγινε από τον Πλανκ το 1900 στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει την ακτινοβολία μέλανος σώματος. Για να μπορέσει να έχει έναν θεωρητικό τύπο που να συμφωνεί με τα πειραματικά δεδομένα στο υπεριώδες, δέχτηκε ότι η ακτινοβολία πρέπει να είναι κβαντισμένη, δηλαδή να διαδίδεται σε μικρά, διάκριτα "πακέτα". Το 1905 ο Αϊνστάιν, ερμηνεύοντας το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, πρότεινε την ύπαρξη "κβάντων φωτός", δηλαδή φωτονίων.

Τα πειράματα Μποζόνιε δεν οδηγούν σε ενοποιήσεις. 3 αιώνες τώρα αποδεικνύουν, ή απορρίπτουν τις διατυπωθείσες θεωρίες.

Με τα βάρη ελπίζω να τα πηγαίνεις καλύτερα.
Ρε γαμωτο αφου δεν ξερεις, μην γραφεις. Οσον αφορα αυτα που γραφεις κατω απο το 'φωτονιο' copy paste απο καπου θα τα εκανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom