Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε είναι απίστευτο να μην έχεις καταλάβει γιατί τελείωσες με άριστα και έπαινο μαθηματικών το σχολείο και με άριστα το πανεπιστήμιο και ένα βιβλίο να έρχεται και να δικαιολογήσει στον εαυτό σου γιατί τόσα χρόνια δεν ήταν χαμένος κόπος.......
Εξισώσεις εξετάσεις, αποστηθίσεις, θεωρίες...... Και όλα αυτά με κατάλληλο οδηγό ένα εξωσχολικό/εξωπανεπιστημιακό βιβλίο να συνθέτουν στο μυαλό σου ένα παζλ απίστευτης ομορφιάς.......

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε είναι απίστευτο να μην έχεις καταλάβει γιατί τελείωσες με άριστα και έπαινο μαθηματικών το σχολείο και με άριστα το πανεπιστήμιο και ένα βιβλίο να έρχεται και να δικαιολογήσει στον εαυτό σου γιατί τόσα χρόνια δεν ήταν χαμένος κόπος.......
Εξισώσεις εξετάσεις, αποστηθίσεις, θεωρίες...... Και όλα αυτά με κατάλληλο οδηγό ένα εξωσχολικό/εξωπανεπιστημιακό βιβλίο να συνθέτουν στο μυαλό σου ένα παζλ απίστευτης ομορφιάς.......
συμφωνώ και επαυξάνω

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Θα βρω την μάνα σου στα μπουρδέλα και θα βάλω τα αδεσποτα να χυσουν στο σκουλικιασμενο βρωμομούνι της μαλάκα μεφιστοτέλη. ορίστε και με τόνους αρχίδια.
Αυτα τα βιβλια τα εχω και εγω στην συλλογη μου. εκτος απο το υλη αντιυλη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για να μην παραξηγηθούν τα μέλη Υπσολον και Μεφίστο, να πούμε ότι για αιώνες τώρα οι Φυσικοί σφάζονται και μπινελικώνονται προσπαθώντας ο ένας να επιβάλλει τη θεωρία του στον άλλο.

Μέχρι την αποδοχή μιας θεωρίας από την κοινότητα των φυσικών ο εκφραστής της είναι ένας απλός γραφικός αλχημιστής.....

Αφήστε τις μάνες σας ήσυχες.....Αρκετά πόνεσαν όταν σαν έφεραν στη ζωή.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτα τα βιβλια τα εχω και εγω στην συλλογη μου. εκτος απο το υλη αντιυλη
Πολλοί τα έχουν στην βιβλιοθήκη, λίγοι τα έχουν διαβάσει ολόκληρα και ελάχιστοι τα έχουν καταλάβει στο σύνολό τους.
:cool2: :cool2:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
τι εννοεις ακριβως ? πως στο δικαιολογει ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι εννοεις ακριβως ? πως στο δικαιολογει ?
είχε ποτέ κάτσει κανένας καθηγητής σου να σου εξηγήσει γιατί Ο Νεύτωνας έγραψε αυτά που έγραψε;
είχε κάτσει ποτέ κανείς να σου εξηγήσει γιατί μαθαίνεις ολοκληρώματα, απειροστικό λογισμό, γιατί υπάρχουν οι φανταστικοί αριθμοί και πώς εισάγονται οι σταθερές.
Οταν μάθαινα λ.χ. παπαγαλία τους νόμους του Νεύτωνα για τις κινήσεις ουράνιων σωμάτων αναρωτιώμουνα που διάολο ο πούστης βρήκε την τιμή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ σταθεράς..... Μάγος ήτανε έλεγα πάντα ή προφήτης; Τελικά επειδή οι φυσικοί (ακόμα και τα ιερά τέρατα) είναι απλοί άνθρωποι κατάλαβα ότι όλοι τους καταλήγουν με σκέψη και μεθοδικότητα σε τύπους μέσα από εξαντλητικά πειράματα και διαρκή παρατήρηση.....

Μπορούμε να μιλάμε ώρες για Μαθηματικά και τι αντιπροσωπεύουν στον πραγματικό κόσμο.
Το θεώρημα του Παπαγάλου είναι ακόμα ένα άριστο βιβλίο που σου εξηγεί για ποιό λόγο λχ. εισήχθη από κάποιον κάπου κάποτε η υποτείνουσα.

Υ.Γ. αργησα να καταλάβω ότι τη φυσική και τα μαθηματικά δεν τα έμαθα για να παίρνω 20 στο σκολείο αλλά για να μπορώ να εξηγώ τι συμβαίνει στον κόσμο που με περιβάλλει.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
καταλαβα. Ακουγεται γαματο. Θα εδινα κωλο να υπηρχε κατι παρομοιο για το πεδιο μου. Να μπορουσε να μου εξηγησει ενα βιβλιο γιατι γαμιομουνα να μαθω  VB 4 οταν στην αγορα ηδη ειχε βγει το .NET
Αυτο το βιβλιο φανταζομαι θα θελει ειδικες γνωσεις μαθηματικων κλπ ε ?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
είχε ποτέ κάτσει κανένας καθηγητής σου να σου εξηγήσει γιατί Ο Νεύτωνας έγραψε αυτά που έγραψε;
είχε κάτσει ποτέ κανείς να σου εξηγήσει γιατί μαθαίνεις ολοκληρώματα, απειροστικό λογισμό, γιατί υπάρχουν οι φανταστικοί αριθμοί και πώς εισάγονται οι σταθερές.
Οταν μάθαινα λ.χ. παπαγαλία τους νόμους του Νεύτωνα για τις κινήσεις ουράνιων σωμάτων αναρωτιώμουνα που διάολο ο πούστης βρήκε την τιμή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ σταθεράς..... Μάγος ήτανε έλεγα πάντα ή προφήτης; Τελικά επειδή οι φυσικοί (ακόμα και τα ιερά τέρατα) είναι απλοί άνθρωποι κατάλαβα ότι όλοι τους καταλήγουν με σκέψη και μεθοδικότητα σε τύπους μέσα από εξαντλητικά πειράματα και διαρκή παρατήρηση.....

Μπορούμε να μιλάμε ώρες για Μαθηματικά και τι αντιπροσωπεύουν στον πραγματικό κόσμο.
Το θεώρημα του Παπαγάλου είναι ακόμα ένα άριστο βιβλίο που σου εξηγεί για ποιό λόγο λχ. εισήχθη από κάποιον κάπου κάποτε η υποτείνουσα.

Υ.Γ. αργησα να καταλάβω ότι τη φυσική και τα μαθηματικά δεν τα έμαθα για να παίρνω 20 στο σκολείο αλλά για να μπορώ να εξηγώ τι συμβαίνει στον κόσμο που με περιβάλλει.
τραβα πιασε κανενα κωλαρακι γιατι με ψυχοπλακωσες.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

Τα threads που παιζουν αποψε ειναι τα Ενημερωση για μπουρδελα, Trans Ευα is back, Χυνω τα εσωρουχα γυναικων φιλων μου, Βυζοπουλες σε μπουρδελα, Σασα Μπαστα, Θελω να γαμησω την πεθερα μου, Θεικα βυζια κλπ
Η αληθεια ειναι οτι αυτη η συζητηση "ριχνει" το επιδεδο του site αλλα ας δικαιολογησουμε τα παιδια λογω των ημερων

τραβα πιασε κανενα κωλαρακι γιατι με ψυχοπλακωσες.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Το κεφαλι μου ρε....ΒΟΗΘΕΙΑ.....εφιαλτες θα βλεπω!!!!!

McAuley Schenker Group-Nightmare

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τα threads που παιζουν αποψε ειναι τα Ενημερωση για μπουρδελα, Trans Ευα is back, Χυνω τα εσωρουχα γυναικων φιλων μου, Βυζοπουλες σε μπουρδελα, Σασα Μπαστα, Θελω να γαμησω την πεθερα μου, Θεικα βυζια κλπ
Η αληθεια ειναι οτι αυτη η συζητηση "ριχνει" το επιδεδο του site αλλα ας δικαιολογησουμε τα παιδια λογω των ημερων
πλακα κανω ρε φιλε....μη με τρελλαινεις τωρα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταλαβα. Ακουγεται γαματο. Θα εδινα κωλο να υπηρχε κατι παρομοιο για το πεδιο μου. Να μπορουσε να μου εξηγησει ενα βιβλιο γιατι γαμιομουνα να μαθω  VB 4 οταν στην αγορα ηδη ειχε βγει το .NET
Αυτο το βιβλιο φανταζομαι θα θελει ειδικες γνωσεις μαθηματικων κλπ ε ?

όχι ειδικές δεν θα το έλεγα.....
απλά χωρίς καλά μαθηματικά και φυσική δέσμης τουλάχιστον, δεν έχεις ελπίδα να καταλάβεις πολλά όσο απλοποιημένα και να είναι τα στοιχεία....
Θεωρώ βέβαια ότι μέχρι τη μέση του βιβλιου κάποιος που γενικά τα παει καλά με τα φυσικομαθηματικά θα καταλάβει αρκετά.
Το χρονικό του Χρόνου του Χώκινγκ είναι πιο στρωτό και για κάποιον αμύητο είναι πιο απλό, πιο μικρό και ευκολοδιάβαστο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πλακα κανω ρε φιλε....μη με τρελλαινεις τωρα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
χρηστίδη εάν θέλεις να στα εξηγήσω από κοντά θα πάω DD σήμερα με κάτι ρώσσους....

Το Νάιτμερ είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ωχ, εχουν περαει 14 χρονια απο τοτε. Αντε και 1 χρονο στο ΤΕΙ. Αλλα δε νομιζω. Θα κοιταξω του Στιβεν. Ευχαριστω φιλε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
όχι ειδικές δεν θα το έλεγα.....
απλά χωρίς καλά μαθηματικά και φυσική δέσμης τουλάχιστον, δεν έχεις ελπίδα να καταλάβεις πολλά όσο απλοποιημένα και να είναι τα στοιχεία....
Θεωρώ βέβαια ότι μέχρι τη μέση του βιβλιου κάποιος που γενικά τα παει καλά με τα φυσικομαθηματικά θα καταλάβει αρκετά.
Το χρονικό του Χρόνου του Χώκινγκ είναι πιο στρωτό και για κάποιον αμύητο είναι πιο απλό, πιο μικρό και ευκολοδιάβαστο.....

Καλό βιβλίο που δίνει εκλαϊκευμένα πολλά στοιχεία φυσικής, νευτώνειας και κβαντικής και το κυριότερο, την πορεία από τη μια θεωρία στην άλλη, είναι το "Η ιστορία του φωτός" του Γραμματικάκη (πρώην πρύτανης του πανεπιστήμιου κρήτης)...

Αν και λόγω έλλειψης ειδικών γνώσεων δεν μπόρώ να πω ότι τα κατάλαβα όλα, αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι με τη νευτώνεια - γραμμική αντίληψή μας να κατανοήσουμε τον απίστευτο κόσμο των υποατομικών σωματιδίων...

Και όμως, επειδή αυτές οι απειροελάχιστες ποσότητες ύλης είχαν αυτή τη συμπεριφορά, σήμερα βρισκόμαστε εδώ και μιλάμε...

Ζαλίζομαι μόνο που το σκέφτομαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom