You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
υπαρχουν 4 κοπελες που πρσφερουν μασαζ σε φουλ προγραμματι προσφέρει;
Νουγκατινες απο τις "Πυραμιδες"τι προσφέρει;
Φωτεινή, με όλη τη συμπάθειά μου, σου λέω ότι δεν άρχισες καλά. Τόσο δύσκολο είναι να πεις τον αριθμό της οδού που βρίσκεται το μαγαζί που εργάζεσαι; Είναι πρωτοφανές να σε ρωτούν τον αριθμό κι εσύ να μην τον λες δημόσια.
αρε επιστημονα . αμα δεν της την πεις την βλακεια σου στραβα θα παει η ημερα σου.Φωτεινή, με όλη τη συμπάθειά μου, σου λέω ότι δεν άρχισες καλά. Τόσο δύσκολο είναι να πεις τον αριθμό της οδού που βρίσκεται το μαγαζί που εργάζεσαι; Είναι πρωτοφανές να σε ρωτούν τον αριθμό κι εσύ να μην τον λες δημόσια.
γιατι ο ενδιαφερομενος αν ξοδεψει 1 ευρω για να πληροφορηθει θα τσαντιστει και θα της κοψει την καλημερα.
"αμα δεν επικοινωνει ο εγκεφαλος με τον αφαλο ......" αυτα συμβαινουν επιστημονα.
σιγουρα υπηρχε λογος μωρο μου . Παντως σημειωσε αριθμο 84-86 κουδουνι Good day στον 2οΦωτεινή, με όλη τη συμπάθειά μου, σου λέω ότι δεν άρχισες καλά. Τόσο δύσκολο είναι να πεις τον αριθμό της οδού που βρίσκεται το μαγαζί που εργάζεσαι; Είναι πρωτοφανές να σε ρωτούν τον αριθμό κι εσύ να μην τον λες δημόσια.
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
kalimera sas agoria mou
simera eine gia sas i Alexia ,Anna ,Rania kai Viki
καμιά περιγραφή από τις κοπέλες ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.595
- Πόντοι
- 46.232
Αλεξία μελαχρινή ψηλή τούμπανο...
Ράνια ξανθιά κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί.
Βίκυ δεν ξέρω πώς το έχει τώρα το μαλλί...κοντούλα με πιασηματάκια ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί
Αννα δεν ξέρω...
Βίκυ δεν ξέρω πώς το έχει τώρα το μαλλί...κοντούλα με πιασηματάκια ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί
Αννα δεν ξέρω...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ολες πιτσιρίκες ειναι??Αλεξία μελαχρινή ψηλή τούμπανο...
Αννα δεν ξέρω...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.595
- Πόντοι
- 46.232
από 25-32....
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ψήνομαι αγρια μιας και μενω κιολας πειραια ;) ;)απο υπηρεσιες αξιζουν??από 25-32....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.595
- Πόντοι
- 46.232
η Αλεξία είναι το απωθημένο μου(δεν την έχω πάρει)
η Ράνια είναι καλή και
η Βίκη αν και εμφανισιακά δεν την λες αστέρι μέσα το κατέχει....
η Ράνια είναι καλή και
η Βίκη αν και εμφανισιακά δεν την λες αστέρι μέσα το κατέχει....
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Αλεξία, μεσογειακά χρώματα, καλό στήθος, ευχάριστος χαρακτήρας. Είχα πάρει μια φορά στην Πατησίων με καλές εντυπώσεις.
Ράνια - Βίκυ κάτω από τον προσωπικό μου πήχυ εμφανισιακά, οπότε δεν έχω άποψη.
Άννα δεν νομίζω να την έχω δει.
Ράνια - Βίκυ κάτω από τον προσωπικό μου πήχυ εμφανισιακά, οπότε δεν έχω άποψη.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Την Αλεξια την εχω παρει 2 φορες λόγω στηθους αλλα΄και τις 2 , στο 2ο μερος μετα το 10λεπτο με ξενερωσε. Ηθελε να ξεμπερδευει. Ηλικια μαλον 35+ θα την εβαζα αλλα δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτα.Αλεξία, μεσογειακά χρώματα, καλό στήθος, ευχάριστος χαρακτήρας. Είχα πάρει μια φορά στην Πατησίων με καλές εντυπώσεις.
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κατά την γνώμη μου καμία δεν είναι κάτω από 35. Μάλλον προς 40 οδεύουν αν δεν τα έχουν ήδη καβατζάρει. Οπότε όποιος ψάχνει για πιπίνια δεν ....
οχι μωρο μου επεσες εξωΚατά την γνώμη μου καμία δεν είναι κάτω από 35. Μάλλον προς 40 οδεύουν αν δεν τα έχουν ήδη καβατζάρει. Οπότε όποιος ψάχνει για πιπίνια δεν ....
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι μωρο μου επεσες εξω
Δεν το είπα για κακό. Έγραψα απλώς πόσο μου φάνηκαν. Στο κάτω-κάτω δεν ψάχνουν όλοι πιπίνια. Μια χαρά κοπέλες ήταν πάντως ...
οχι μωρο μου επεσες εξω
ποσο εξω ? πολλη εξω ? οταν λες εξω που εξω ?εξω στην βεραντα εξω απο την πορτα ??? τοποθετησου αμεσσα!!!!!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φωτεινη μη του πας κοντρα, γυαλιζει το ματι του!!!ποσο εξω ? πολλη εξω ? οταν λες εξω που εξω ?εξω στην βεραντα εξω απο την πορτα ??? τοποθετησου αμεσσα!!!!!!
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις