alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ακριβως. Ολοι οι ευρωπαιοι τρελοι εκτος από μας..."""όλοι τους τρελλοί εκτός από μένα....""""
Ακριβως. Ολοι οι ευρωπαιοι τρελοι εκτος από μας..."""όλοι τους τρελλοί εκτός από μένα....""""
Βλέπεις τον άλλο πριν, μπαινει εδώ και γραφει "ψηφιζω συριζα για μια πολυπολιτισμικη κοινωνια με ανθρωπινο προσωπο και αναπτυξη" και αναρωτιεσαι ρε παιδι μου, τι είδους νευρώνες μπορούν να παραχθούν στον ανθρωπινο εγκεφαλο.
Βλέπεις τον άλλο πριν, μπαινει εδώ και γραφει "ψηφιζω συριζα για μια πολυπολιτισμικη κοινωνια με ανθρωπινο προσωπο και αναπτυξη" και αναρωτιεσαι ρε παιδι μου, τι είδους νευρώνες μπορούν να παραχθούν στον ανθρωπινο εγκεφαλο.
Τώρα βέβαια δεν είμαι εγώ μόνο ο βλάκας που νομίζω ότι δεν πρέπει να μας κυβερνάνε αυτοί που μας έφεραν ως εδώ. Είναι και κάτι εκατομμύρια (σαφώς πάνω από το 50% του Ελληνικού λαού) Έλληνες που μάλλον είναι βλέκες.
Δεν ξερω τι σου θυμιζει, εμενα μου θυμιζει απλως ότι οι Ελληνες ψηφιζουν σε μεγαλο ποσοστό σαν βλακες.
Ε, δηλαδή αν είσαστε πολλοί βλάκες αυτό σημαίνει πως δεν είσαστε βλάκες;
Σου ξαναλέω, μπας και το καταλάβεις, πως ο τσύριζας μας υπόσχεται επιστροφή στις οικονομικές πρακτικές που μας οδήγησαν εδώ.
Ντροπη σου να κοροιδευεις τα αιτηματα για μια κοινωνια ισων ευκαιριων και κοινωνικης προνοιας.
Μολις γυρισα απο Εξαρχεια και σε κατακεραυνωνω.
Αληταρα δεξιε, ξυνισμενο ριζογαλο, ΧΑΛΕ!
Και ο Μαο ελεγε ότι θα οδηγησει τον λαο του στην ευημερια.Ο Μηλιος και ο Σταθακης εχουν πει οτι ο Συριζα δεν θα δημιουργησει ελλειμα.
οι ισες ευκαιριες ειναι μονο στη φαντασια των μαρξοπληκτων. στον πραγματικο κοσμο δεν υπαρχουν απολυτως ισες ευκαιριες, ακομα και στα καθεστωτα του παραπετασματος οι του κομματος ηταν πιο ισοι απο υους αγροτες της σιβηριαςΝτροπη σου να κοροιδευεις τα αιτηματα για μια κοινωνια ισων ευκαιριων και κοινωνικης προνοιας.
τι περιμενεις απο εναν πιρφορο της ροζυς ρε τυπεΝτροπη σου να κοροιδευεις τα αιτηματα για μια κοινωνια ισων ευκαιριων και κοινωνικης προνοιας.
Κι επειδή εσυ γυρισες φτιαγμενος από τα καταγώγια θα την πληρωσω εγω?Ντροπη σου να κοροιδευεις τα αιτηματα για μια κοινωνια ισων ευκαιριων και κοινωνικης προνοιας.
Σου ξαναλέω, μπας και το καταλάβεις, πως ο τσύριζας μας υπόσχεται επιστροφή στις οικονομικές πρακτικές που μας οδήγησαν εδώ.
Αυτό πέραν του ότι αν συνέβαινε θα ήταν ολοκληρωτικά καταστροφικό, δεν είναι καν εφικτό πλέον διότι δεν μας δίνουν πλέον δανεικά.
Τώρα μπας και κατάλαβες τίποτα ή εξακολουθείς να ζεις στην κοσμάρα σου;
και ο θαθαντρεου ειχε πει λεφτα υπαρχουνΟ Μηλιος και ο Σταθακης εχουν πει οτι ο Συριζα δεν θα δημιουργησει ελλειμα.
Αυτό πέραν του ότι αν συνέβαινε θα ήταν ολοκληρωτικά καταστροφικό, δεν είναι καν εφικτό πλέον διότι δεν μας δίνουν πλέον δανεικά.
Τώρα μπας και κατάλαβες τίποτα ή εξακολουθείς να ζεις στην κοσμάρα σου;
Ο Μηλιος και ο Σταθακης εχουν πει οτι ο Συριζα δεν θα δημιουργησει ελλειμα.
Δεν φαντάζομαι ότι μέσα σου μπορεί να σκέφτεσαι μακάρι να υπήρχε ένας νέος Παπαδόπουλος να μας σώσει με καμιά εγχείρηση.....
Και πως θα το καταφέρουν αυτό αν ακολουθήσουν την πολιτική παροχών και μείωσης της φορολογίας που υπεσχέθησαν; Με θαύματα αντίστοιχα του Ιησού Χριστού;
Εκτός βέβαια αν το ξέρουν από τώρα πως δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα απ' όλα αυτά, αλλά ο καυγάς γίνεται απλά για να πάρουν την εξουσία και μετά βλέπουν...
την πουτσισαμεΑυτό θα γίνει .
Θα πάρουν την εξουσία και βλέπουν.
Και πως θα το καταφέρουν αυτό αν ακολουθήσουν την πολιτική παροχών και μείωσης της φορολογίας που υπεσχέθησαν; Με θαύματα αντίστοιχα του Ιησού Χριστού;
Εκτός βέβαια αν το ξέρουν από τώρα πως δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα απ' όλα αυτά, αλλά ο καυγάς γίνεται απλά για να πάρουν την εξουσία και μετά βλέπουν...
Κι επειδή εσυ γυρισες φτιαγμενος από τα καταγώγια θα την πληρωσω εγω?