alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Προφανως η Ελλαδα του 2009 ηταν χειροτερη από την Ελλαδα του 1974, ελεος πια με την ισοπεδωση.πως κυβερνουν την χωρα απο το 74;
απο μονοι τους;
Προφανως η Ελλαδα του 2009 ηταν χειροτερη από την Ελλαδα του 1974, ελεος πια με την ισοπεδωση.πως κυβερνουν την χωρα απο το 74;
απο μονοι τους;
για βγες εξω ρε ραμολο και πες μας αν κυματιζει η σημαια αυτη την ωρα στην ακροπολη
εγω αυτο σε ρωτησα ομωςΆλλο σε ρωτησα.
Προσεχε μην σου δωσει παλι ραντεβού ο ΜεμοςΒρε το δροσερό αγόρι.
Εγώ λέω ότι κυματίζει.
Θες να βάλουμε ένα στοίχημα και να έρθεις σπίτι μου να την δεις;
σα να πολυδιαβαζεις το θρεντ του λεγκολα σαβρουκοΘες να βάλουμε ένα στοίχημα και να έρθεις σπίτι μου να την δεις;
Και θέα στην Ακροπολη ε?Θες να βάλουμε ένα στοίχημα και να έρθεις σπίτι μου να την δεις;
Προφανως η Ελλαδα του 2009 ηταν χειροτερη από την Ελλαδα του 1974, ελεος πια με την ισοπεδωση.
Βρε το δροσερό αγόρι.
Εγώ λέω ότι κυματίζει.
την ξεχασε ακατεβαστη το βυσμα - ανηψιος υπουργου που κανει παραμεθοριο στην ακροποληΒρε το δροσερό αγόρι.
Εγώ λέω ότι κυματίζει.
εγω παω ομως στα ραντεβου θανατου δε με λενε εκτορουι να το παιζω κυαλακιας κοτοσταμουλης ;)Προσεχε μην σου δωσει παλι ραντεβού ο Μεμος
Χοντρό :oεγω παω ομως στα ραντεβου θανατου δε με λενε εκτορουι να το παιζω κυαλακιας κοτοσταμουλης ;)
Και θέα στην Ακροπολη ε?
Πως μπορείτε να πιστεύετε ότι η σωτηρία της χώρας μπορεί να προέλθει από αυτούς που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση, δεδομένου ότι κυβερνάν τη χώρα από το 1974. Αν αγαπούσαν την πατρίδα όπως νομίζετε, γιατί δεν φρόντιζαν να μην φτάσουμε ως εδώ?
τωρα ξερουμε και ποιος πηρε το σπιτι του ακηΚαι θέα στην Ακροπολη ε?
Να γινω κακός και να θυμισω ότι εβλεπε και τους 180 πριν λιγες εβδομάδες?βλεπει και σημαια να ανεμιζει. το ραμολο ταχασε εντελως κακως συζηταμε.
δεν το πιστευουμε γι αυτο δεν ψηφιζουμε συριζα. εκει εχει μαζευτει ολο το απατεωνο-πασοκ. πως πηγε απο το 4 στο 30. με θαυμα οπως εκανε ο χριστος με τα ψαρια και τα ψωμια;
τωρα ξερουμε και ποιος πηρε το σπιτι του ακη
την ξεχασε ακατεβαστη το βυσμα - ανηψιος υπουργου που κανει παραμεθοριο στην ακροπολη
Οι εξωγήινοι παντως όχι!!!!ρε πουλι που ξερεις ποιοι μαζευτηκαν στο αποκομμα;
διαβαζω ποιοτικαι ερευναιρε πουλι που ξερεις ποιοι μαζευτηκαν στο αποκομμα;