alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Της Ελλαδας? Θα ηθελες.γιατί λαλήσαν τα δεκσόπουλα?
μήπως έρχεται το τέλος?
Της Ελλαδας? Θα ηθελες.γιατί λαλήσαν τα δεκσόπουλα?
μήπως έρχεται το τέλος?
γιατί λαλήσαν τα δεκσόπουλα?
μήπως έρχεται το τέλος?
Μπορεις να μου πεις με βαση ποια ποσοστά και με ποιους θα βγει το 151?Είπες και κάτι σωστό!
Το οικονομικό τέλος της χώρας έρχεται, αν βγείτε εσείς κυβέρνηση που φαίνεται εξαιρετικά πιθανό...
Ωραια Μπόλντη κι εγω σου λεω ότι παιρνει 30-31% ο Συριζα και είναι πρωτο κομμα με τη ΝΔ στο 26-27%.Περιμενω τοποθετηση λοπεζ στο θεμα .... τι θα επακολουθησει? εκλογες? ποιος τις παιρνει?
εγω πιστευω οτι δεν θα εκλεγει πτδ θα πάμε σε εκλογες τις οποιες ειναι πολυ πιθανο να πάρει ο συριζα.
Ωραια Μπόλντη κι εγω σου λεω ότι παιρνει 30-31% ο Συριζα και είναι πρωτο κομμα με τη ΝΔ στο 26-27%.
Και??
Με ποιον θα κανει κυβερνηση με 135 εδρες?
Μπορεις να μου πεις με βαση ποια ποσοστά και με ποιους θα βγει το 151?
Εγω δεν βλεπω καθολου πιθανο κατι τετοιο.
Το πολύ πολύ να βγουν πρωτο κομμα με μικρη διαφορα, και μετα να ξανακανουμε εκλογες και εκει ο κοσμος να λογικευθεί και να τους ξανακάνει δευτερο.
Μπορεις να μου πεις με βαση ποια ποσοστά και με ποιους θα βγει το 151?
Εγω δεν βλεπω καθολου πιθανο κατι τετοιο.
Το πολύ πολύ να βγουν πρωτο κομμα με μικρη διαφορα, και μετα να ξανακανουμε εκλογες και εκει ο κοσμος να λογικευθεί και να τους ξανακάνει δευτερο.
1. Ο Νίκος Σαραντάκος γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1959 στην Αθήνα. Γονείς του είναι ο χημικός μηχανικός και συγγραφέας Δημήτρης Σαραντάκος, Μυτιληνιός με καταγωγή από τη Μάνη και η Αγγελική Πρωτονοτάριου, χημικός και ποιήτρια με το λογοτεχνικό όνομα Κική Σαραντάκου. Συγγραφείς ήταν επίσης ο παππούς του Νίκος Δ. Σαραντάκος και η γιαγιά του Ελένη Μυρογιάννη. Έχει πτυχίο της σχολής Χημικών Μηχανικών του Μετσόβειου Πολυτεχνείου και Αγγλικής Φιλολογίας.1. Ωραία δικαιολογία αυτή. Επειδή είναι αριστερός ο Σαραντάκος (που δεν είναι) αμφισβητείται η εφημερίδα του 1941.
3. Ήταν στρατόπεδο η Ακρόπολη;
5. Ναι, βέβαια. Οι Γερμανοί (ιδιαίτερα οι Γερμανοί) θα έπρεπε να κατασκευάσουν μία τέτοια είδηση για να γίνουν ανακρίσεις ή να κάνουν πιο αυστηρά τα μέτρα στην Αθήνα. Κατακτητές ήταν, ό,τι ήθελαν έκαναν.
3-4 μοναδες υπολείπεται, σιγα το πραγμα.Για τους 151 χρειάζεται 38% πάνω κάτω, οπότε όντως δεν τους βρίσκει.
Από την άλλη σε πρόσφατες σοβαρές σφυγμομετρήσεις η Ν.Δ. δείχνει να υπολείπεται σημαντικά...
Αλεξ, η χωρα δεν εχει το χρονικο περιθωριο για κατι τετοιο. Και αν συμβει αυτο, που δεν το βλεπω, Θα εχουμε βυθιστει παλι στην υφεση και θα παμε για σταση πληρωμων και εξοδο απο το ευρω.
Όταν το λεμε όμως αυτό, καποιοι ειρωνεύονται και μας λενε καταστροφολόγους.Αλεξ, η χωρα δεν εχει το χρονικο περιθωριο για κατι τετοιο. Και αν συμβει αυτο, που δεν το βλεπω, Θα εχουμε βυθιστει παλι στην υφεση και θα παμε για σταση πληρωμων και εξοδο απο το ευρω.
Υποθεση εργασιας λεμε ρε τύπε.χθες αλλα έλεγες ομως
Ο Καμμενος δεν θα είναι στη βουλη. Άλλη επιλογή?Ειναι πολυ πιθανο να συνεργαστει με τον Καμμενο
εγω σου ειπα και χθες συμφωνα με το παρελθον μας οταν θέλουν να ριξουν μια κυβερνηση ξεκινάνε τα σκάνδαλα
1. Ωραία δικαιολογία αυτή. Επειδή είναι αριστερός ο Σαραντάκος (που δεν είναι) αμφισβητείται η εφημερίδα του 1941.
3. Ήταν στρατόπεδο η Ακρόπολη;
5. Ναι, βέβαια. Οι Γερμανοί (ιδιαίτερα οι Γερμανοί) θα έπρεπε να κατασκευάσουν μία τέτοια είδηση για να γίνουν ανακρίσεις ή να κάνουν πιο αυστηρά τα μέτρα στην Αθήνα. Κατακτητές ήταν, ό,τι ήθελαν έκαναν.
Αρα προφανως δεν ειχαν και καποιον λογο να βαζουν δοσιλογους εκδοτες να τους λιβανιζουν και να δικαιολογούν τις πράξεις τους.
Μολαταύτα το εκαναν.
Αρα?
Ο Καμμενος δεν θα είναι στη βουλη. Άλλη επιλογή?