alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Α μπραβο.στην ακροπολη επαρση και υποστολη της σημαιας κανει η προεδρικη φρουρα.
Α μπραβο.στην ακροπολη επαρση και υποστολη της σημαιας κανει η προεδρικη φρουρα.
Προσεχε μην σου δωσει παλι ραντεβού ο Μεμος
Ο Εκτορούκος όμως δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί.
Χέστης.
Σταθερή αξία στο bou.com.
στα δημοσια χτηρια δεν κατεβαινουν τυπε. και στην εφορια στη γειτονια μου ειναι ολη μεραΠάντως στό Γερμανικό Reichstag είναι εκεί καί νύχτα.
Αγόρι μου την χώρα αυτήν την έφερε σ' αυτό το χάλι μια συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθήθηκε, με ελάχιστες φωνές αντίδρασης, από το 1981 μέχρι και το 2009. Τότε είδαμε με έκπληξη (μας το είπαν μάλλον διότι εμείς δεν θέλαμε να το δούμε) πως αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο και κάτι πήγαμε να συμμαζέψουμε, κουτσά-στραβά και με τα όποια (πολλά) λάθη έγιναν.
Τώρα όμως βγαίνει ο Τσιπρανδρέας και υπόσχεται επιστροφή σ' εκείνη την οικονομική πολιτική που μας έφτασε εδώ!
Εσύ μπορεί και να είσαι τόσο βλάκας που να τον πιστεύεις, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να είμαστε κι όλοι το ίδιο...
Ο Σαμαράς έχει βρει τους 180.
Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προέρχεται από την Κεντροδεξιά.
Ειλικρινα μονο επειδή το βλεπω γραμμενο από σενα, που σε θεωρω το σοβαροτερο νικ εδώ μεσα, δινω σημασια και ρωτω: Πόσο αξιοπιστη είναι η πληροφορια αυτή? Εγω δεν τους βγαζω 180 με τιποτα.
σαν τη σημαια που ανεμιζει μερα νυχτα στην ακροπολη βλαμενε γερο
εγω παω ομως στα ραντεβου
Ε δεν λες και πολύ εξυπνο το να ψηφίζεις σαν χωρα νεοκομμουνιστες, νεοναζί, κομμουνιστες και ψεκασμένους σε ποσοστό 50%...Τώρα βέβαια δεν είμαι εγώ μόνο ο βλάκας που νομίζω ότι δεν πρέπει να μας κυβερνάνε αυτοί που μας έφεραν ως εδώ. Είναι και κάτι εκατομμύρια (σαφώς πάνω από το 50% του Ελληνικού λαού) Έλληνες που μάλλον είναι βλέκες.
τα μεσαια και χαμηλα στελεχη που σε εφεραν εδω μεταναστευσαν στο συριζα. και οι ψηφοφοροι αυτων που σε εφεραν εδω, επισης.Τώρα βέβαια δεν είμαι εγώ μόνο ο βλάκας που νομίζω ότι δεν πρέπει να μας κυβερνάνε αυτοί που μας έφεραν ως εδώ. Είναι και κάτι εκατομμύρια (σαφώς πάνω από το 50% του Ελληνικού λαού) Έλληνες που μάλλον είναι βλέκες.
ο σαβρουκος την ποναει την ακροπολη και την ξερει απο ακρη σε ακρη, εχει ριξει πολυ ιδρωτα οταν χτιζοταν ;)Ο Βολταιράκος είναι μιας κάποιας, τρίτης , ηλικίας !
Ε δεν λες και πολύ εξυπνο το να ψηφίζεις σαν χωρα νεοκομμουνιστες, νεοναζί, κομμουνιστες και ψεκασμένους σε ποσοστό 50%...
Να θυμισω απλως έναν διαλογο, χωρις καμια διαθεση κριτικης.
Ισως μονο με μια επιθυμια να λαβω διευκρινισεις.
Ο Βολταιράκος είναι μιας κάποιας, τρίτης , ηλικίας !
Δεν ξερω τι σου θυμιζει, εμενα μου θυμιζει απλως ότι οι Ελληνες ψηφιζουν σε μεγαλο ποσοστό σαν βλακες.Νάτα πάλι οι καλοί και οι κακοί Έλληνες. Τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει αυτό.....
Νάτα πάλι οι καλοί και οι κακοί Έλληνες. Τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει αυτό.....
. Είναι και κάτι εκατομμύρια (σαφώς πάνω από το 50% του Ελληνικού λαού) Έλληνες που μάλλον είναι βλέκες.
οχι ολοι. πολλοι ψηφιζουν και σαν ηλιθιοιΔεν ξερω τι σου θυμιζει, εμενα μου θυμιζει απλως ότι οι Ελληνες ψηφιζουν σε μεγαλο ποσοστό σαν βλακες.
Δεν ξερω τι σου θυμιζει, εμενα μου θυμιζει απλως ότι οι Ελληνες ψηφιζουν σε μεγαλο ποσοστό σαν βλακες.
Βλέπεις τον άλλο πριν, μπαινει εδώ και γραφει "ψηφιζω συριζα για μια πολυπολιτισμικη κοινωνια με ανθρωπινο προσωπο και αναπτυξη" και αναρωτιεσαι ρε παιδι μου, τι είδους νευρώνες μπορούν να παραχθούν στον ανθρωπινο εγκεφαλο.οχι ολοι. πολλοι ψηφιζουν και σαν ηλιθιοι