Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 766K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Επειδη δεν καταλαβα, οι ακριβεις διευθυνσεις ποιες ειναι? το 118, 120 κλπ ειναι νουμερα των σπιτιων?
Το 118 ειναι ενας χωρος εχει 2 σπιτια
Το 120 αλλος χωρος εχει συνολικα 4 σπιτια

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Σε ποια διευθυνση βρισκονται?
Γλαυκου 118 και 120 φιλε.Διπλα διπλα ειναι δυο αυλες με σπιτακια μεσα..Επισης ειναι αλλα τρια στην παραλιακη στην Οθωνος Αμαλιας και Σαχτουρη..2 επι της παραλιακης και ενα χαμηλα στην Σαχτουρη.

tsilo11

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Γλαυκου 118 και 120 φιλε.Διπλα διπλα ειναι δυο αυλες με σπιτακια μεσα..Επισης ειναι αλλα τρια στην παραλιακη στην Οθωνος Αμαλιας και Σαχτουρη..2 επι της παραλιακης και ενα χαμηλα στην Σαχτουρη.
Εισαι ωραιος σε ευχαριστω πολυ

• Like
Αντιδράσεις: Nick8

Non1980!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παίδες στο Γλαύκο ποιο σπίτι έχει δύο γυναίκες; Θέλω να πάω και να τις πάρω και τις δύο ταυτόχρονα

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
441
Πόντοι
21
Ρε παίδες στο Γλαύκο ποιο σπίτι έχει δύο γυναίκες; Θέλω να πάω και να τις πάρω και τις δύο ταυτόχρονα
απο κατω στο 118 πηγαινε κ ρωτα την τσατσα αν γινεται παρτουζα....δυο κοπελες σε ενα σπιτι δεν υπαρχουν....μονο αν απο το Β σπιτι κατεβει στο Γ η κοπελα κ της παρεις εκει....αν κ εφοσον βεβαια οι κοπελες μεταξυ τους ειναι σε φαση να το κανουν...αν δεν γνωριζονται μεταξυ τους ξεχνα το.....

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.616
Πόντοι
3.436
Παιδιά χαιρετώ κ εγώ, μου αρέσει πολύ που συνενοουμαστε τόσο ωραία, υποκλίνομαι στην ευγένεια κάποιων.
Είμαστε πορνομουτρα αλλά πάνω από όλα καλά παιδιά.
Πριν καιρό είχα πετύχει μεσημέρι μια milfara στο γλυκού 120 στο αριστερό στο πρώτο όπως μπαίνουμε που λέει έκανε με κάνα 100ευρω χυσιμο στο στόμα.
Αν καταλάβατε ποια λέω αυτή αξίζει;;

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Παιδιά χαιρετώ κ εγώ, μου αρέσει πολύ που συνενοουμαστε τόσο ωραία, υποκλίνομαι στην ευγένεια κάποιων.
Είμαστε πορνομουτρα αλλά πάνω από όλα καλά παιδιά.
Πριν καιρό είχα πετύχει μεσημέρι μια milfara στο γλυκού 120 στο αριστερό στο πρώτο όπως μπαίνουμε που λέει έκανε με κάνα 100ευρω χυσιμο στο στόμα.
Αν καταλάβατε ποια λέω αυτή αξίζει;;
Τη μαρινα λες?μια ψηλη αδυνατη καστανο μαλλι 40 και....
100 χυσιμο στο στομα???
Χαχαχαχαχαχα
Οχι φιλε μη μας κοροιδευουν οι σαπιες εκει πανω

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.616
Πόντοι
3.436
Τη μαρινα λες?μια ψηλη αδυνατη καστανο μαλλι 40 και....
100 χυσιμο στο στομα???
Χαχαχαχαχαχα
Οχι φιλε μη μας κοροιδευουν οι σαπιες εκει πανω
Ναι αυτή είναι δίκιο έχεις Μαρινα την λένε το θυμήθηκα, όταν μπήκα μέσα μου έδωσε το χέρι για χειραψία.
Ετσι είπε 40 απλό sex κάνα ελευθερο στοματικό με περισσότερα λεφτά κ τελειωτικό στο στόμα 100 ευρώ.
Καλά 100 είναι πολλά να δώσουμε αλλά μου φάνηκε με φιλότιμο για αυτό ρωτάω αν είναι καλη.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Ναι αυτή είναι δίκιο έχεις Μαρινα την λένε το θυμήθηκα, όταν μπήκα μέσα μου έδωσε το χέρι για χειραψία.
Ετσι είπε 40 απλό sex κάνα ελευθερο στοματικό με περισσότερα λεφτά κ τελειωτικό στο στόμα 100 ευρώ.
Καλά 100 είναι πολλά να δώσουμε αλλά μου φάνηκε με φιλότιμο για αυτό ρωτάω αν είναι καλη.
Το απλο 30 κανει πανω στο ποταμι γιατι αυτη ειπε 40 ?
Εγω που πηγα δεν μου γεμισε το ματι στη πασαρελα και δεν περασα.
Εδω ομως να σου λεει το απλο 40 και το τελειωτικο στο στομα 100 υπαρχει θεμα
Η τυπισα θα θελει ατμ.
Εχε χαρη που δεν θελω να χαραμισω τα λεφτα αλλιως θα πηγαινα και θα εγραφα κριτικη.
Εδω αλλες κανουν τελειωτικο στη τιμη του απλο στο στομα.

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
0
@Reporter john εσυ που φαινεσαι εμπειροτατος και ενιμερωνενος... Εχεις ιδεα που πηγε η Βικυ, που ηταν Σαχτουρη?

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
@Reporter john εσυ που φαινεσαι εμπειροτατος και ενιμερωνενος... Εχεις ιδεα που πηγε η Βικυ, που ηταν Σαχτουρη?
Τι μου θυμησες φιλε την ειχα στανταρακι εκεινη την περιοδο.
Το δουλευε μονη της χωρις τσατσα στο τελος ωσπου εκανε μαλακια και ανεβασε τη τιμη στα 50 το απλο το εμαθε η διοικηση και την εδιωξε.
Ηταν αλβανιδα αν και στο τελος ειχε σηκωσει ψηλα τον αμανε και ειχα λογοφερει μαζι της.
Τωρα ειναι αφαντη κανεις δεν ξερει που ειναι,λογικα σε καμια αθηνα και ισως με αλλο ονομα

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
0
Το δουλευε μονη της χωρις τσατσα στο τελος ωσπου εκανε μαλακια και ανεβασε τη τιμη στα 50 το απλο το εμαθε η διοικηση και την εδιωξε.
Ηταν αλβανιδα αν και στο τελος ειχε σηκωσει ψηλα τον αμανε και ειχα λογοφερει μαζι της.
Τωρα ειναι αφαντη κανεις δεν ξερει που ειναι,λογικα σε καμια αθηνα και ισως με αλλο ονομα

Το ειχε παει 50 αλλα εκανε ραντεβου μεγαλυτερης διαρκιας. Βεβαια και οταν ηταν με 30€ παλι κατι μισαωρα-σαρανταλεπτα σεξ καναμε. Παντως η κοπελα αυτη αξιζε και ως αποδοση και ως χαρακτηρας. Θα θελα να την ξαναπετυχενα καποτε!

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Η βικη ηταν μια ελληνοποιημενη αλβανιδα,ποτε δεν παραδεχτηκε οτι ηταν αλβανιδα αλλα σε φιλο μου που ηταν πιο καψουρης μαζι της και της εσκαγε μισθο μηνιαιως,του ειχε πει οτι ειναι απο β ηπειρο ηρθε μικρη ελλαδα το 91 πηγε σχολειο κλπ και αναγκαστηκε μετα γιατι ηθελε να βγαλει λεφτα να κανει αυτη τη δουλεια για ενα διαστημα.
Παντως το δουλευε καλα αφου ειχε φυγει η ναντια και την αντικατεστησε σε ανωτερο επιπεδο.
Ειχε ωραιο κωλο στηθος και για τους ποδολαγνους πατουσαρες,γενικα ειχε ολο το πακετο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom