Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 766K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
297
Πόντοι
21
Ψηλη, ξανθια, στεγνο σωμα με τιμιο στηθος αλλα οχι κωλο. Καπου στα 35 την εκοψα

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
επανω εχει ερθει μια λαουρα και μια κριστυ.....αν παει καποιος ας μας πει τι σοι κοπελες ειναι...
Η λαουρα ειναι μια ρουμανα ανοιχτοχρωμη ξανθια κοντα στα 30 με 35
Στηθος 1,5αρι 2αρι σωμα αδυνατο μοντελε
Δεν περασα μαζι της αν και εμφανησιακα ειναι πανω απο τον ανταγ ωνισμο φαινοταν ξυνη την εκοψε το εμπειρο ματι μου και δεν ρισκαρα το 30αρι
Δεν σε κανει να πιστεψεις οτι αυτη η κοπελα μπορει να αποδειχτει σε σεξ μπομπ στο δωματιο αλλα αυτη η αρνητιλα που βγαζει μου θυμισε λαρισα που ηταν παλιοτερα

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Την κριστη την εκοψα κοντα στα 40 ηλικιακα στηθος σχετικα μεγαλο αλλα και παλι στο σαλοναρισμα δεν με κεντρισε να περασω,μαλλι ξανθο υψος περιπου στο 1,60 με 1,65

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.417
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ , τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678. Από σήμερα είναι η ΜΠΕΛΛΑ
1000002498.jpg
1000002526.jpg

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Στο 118 στο γ ποια κοπελα ειναι συνηθως?
Πετυχα μια γυρω στα 25 μελαχρινη με καλο χαρακτηρα αλλα ειχα παει μονο για τσαρκα και δενν κρατησα το ονομα της

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Για τα σπιτια στο ποταμι δεν πεφτει καμια ενημερωση λες και δεν πηγαινει κανεις αλλα οσες φορες παω ολο και υπαρχουν καποιοι πελατες
Ομως πρεπει να πεφτει ενημερωση γιατι οι 8/10 ειδικα ποταμι ειναι κατω των προσδοκιων
Εγω βαζω σε μαυρη λιστα απο το 120 λαουρα η καινουργια η ξανθια κατερινα λαρισα αν δεν εχει σταματησει
Κριστη ερωτηματικο δεν εχω παει
Μισελ παλι δεν ρολαρει ειδικα στα προκαταρτικα δεν το εχει
Τζουλι εγγυηση
Στο 118
Μακρια απο κατερινα κορινα και σονια
Η σονια γενικα ειναι με τα νερα της αλλα γενικα βιαζεται
Μαγκυ πολυ μετρια πραγματα θα μπορουσε καλυτερα
Τωρα εχει νομιζω μια αλεξανδρα αν δεν κανω λαθος και μια αλινα τις οποιες δεν εχω παει αν και στο γ νομιζω οτι ειναι μια αλεξανδρα ας επιβεβαιωσει οποιος εχει παει

Non1980!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Για τα σπιτια στο ποταμι δεν πεφτει καμια ενημερωση λες και δεν πηγαινει κανεις αλλα οσες φορες παω ολο και υπαρχουν καποιοι πελατες
Ομως πρεπει να πεφτει ενημερωση γιατι οι 8/10 ειδικα ποταμι ειναι κατω των προσδοκιων
Εγω βαζω σε μαυρη λιστα απο το 120 λαουρα η καινουργια η ξανθια κατερινα λαρισα αν δεν εχει σταματησει
Κριστη ερωτηματικο δεν εχω παει
Μισελ παλι δεν ρολαρει ειδικα στα προκαταρτικα δεν το εχει
Τζουλι εγγυηση
Στο 118
Μακρια απο κατερινα κορινα και σονια
Η σονια γενικα ειναι με τα νερα της αλλα γενικα βιαζεται
Μαγκυ πολυ μετρια πραγματα θα μπορουσε καλυτερα
Τωρα εχει νομιζω μια αλεξανδρα αν δεν κανω λαθος και μια αλινα τις οποιες δεν εχω παει αν και στο γ νομιζω οτι ειναι μια αλεξανδρα ας επιβεβαιωσει οποιος εχει παει
Χθες βράδυ έκανα μια βόλτα από τη Μόνικα. Είχε μια Χριστίνα λεπτή κάπου στο 1.65 ύψος κοκκινομαλα χαμογελαστή σήμερα πήγα στο 118 στο πρωτο σπιτάκι μπαίνω μέσα και ήταν μια μελαχρινή 23 χρόνον δεν είπε όνομα δεν ρώτησα είχε λίγες καμπύλες αλλά ρε παίδες από τον τρόπο που μου μίλησε που με χαιρέτησε με κέρδισε μπήκαμε στο δωμάτιο ήρθε κάθισε λίγο τα είπαμε κάναμε χαβαλε κυρίως ξεκιναμε με πίπα λίγο πάνω του μετρίου δεν εγλειψε και πολύ ώρα τσακ μπαμ μου λέει σήκω θέλω να με καρφώσεις στα όρθια επειδή είσαι ψηλος. και γενικά αλλάξαμε στάσεις.. ή ήταν πολύ καλή ηθοποιός η όντως γουστάρει πολύ αυτό που κάνει. Τέλος αφού τελειώσαμε δεν έφυγε κάθησε δίπλα μου ξάπλα κάναμε πάλι χαβαλε και έπειτα έφυγε. Α με ρώτησε αν θέλω μωρομαντιλο και πήγε και μου έφερε. Δυστυχώς ήταν η τελευταία της μερα γιατί οι συνθήκες είπε που την μεταχειρίζονται στην Πάτρα είναι χάλια.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
329
Πόντοι
21
Χθες βράδυ έκανα μια βόλτα από τη Μόνικα. Είχε μια Χριστίνα λεπτή κάπου στο 1.65 ύψος κοκκινομαλα χαμογελαστή σήμερα πήγα στο 118 στο πρωτο σπιτάκι μπαίνω μέσα και ήταν μια μελαχρινή 23 χρόνον δεν είπε όνομα δεν ρώτησα είχε λίγες καμπύλες αλλά ρε παίδες από τον τρόπο που μου μίλησε που με χαιρέτησε με κέρδισε μπήκαμε στο δωμάτιο ήρθε κάθισε λίγο τα είπαμε κάναμε χαβαλε κυρίως ξεκιναμε με πίπα λίγο πάνω του μετρίου δεν εγλειψε και πολύ ώρα τσακ μπαμ μου λέει σήκω θέλω να με καρφώσεις στα όρθια επειδή είσαι ψηλος. και γενικά αλλάξαμε στάσεις.. ή ήταν πολύ καλή ηθοποιός η όντως γουστάρει πολύ αυτό που κάνει. Τέλος αφού τελειώσαμε δεν έφυγε κάθησε δίπλα μου ξάπλα κάναμε πάλι χαβαλε και έπειτα έφυγε. Α με ρώτησε αν θέλω μωρομαντιλο και πήγε και μου έφερε. Δυστυχώς ήταν η τελευταία της μερα γιατί οι συνθήκες είπε που την μεταχειρίζονται στην Πάτρα είναι χάλια.
Φίλε η Χριστίνα έχει απλές υπηρεσίες αλλά αξίζει πολύ εμφανισιακα , τώρα τη μελαχρινή που λες μήπως εννοείς τη μισελ μια ψηλοτσιγκανα ; δεν πάει αλλού το μυαλό μου .. από υπηρεσίες εχει πολυ καλες αλλά μιλάει πολύ.. αυτή είναι ένα χρόνο εκεί περα χθες θυμήθηκε να σταματηση …

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Ναι αυτη ελεγα σε προηγουμενο μηνυμα ηταν τοτε στο Γ στο 118 φαινοταν καλη αλλα λες αμα φευγει ειναι σοβαρη απωλεια,επρεπε να κρατησεις ονομα.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Φίλε η Χριστίνα έχει απλές υπηρεσίες αλλά αξίζει πολύ εμφανισιακα , τώρα τη μελαχρινή που λες μήπως εννοείς τη μισελ μια ψηλοτσιγκανα ; δεν πάει αλλού το μυαλό μου .. από υπηρεσίες εχει πολυ καλες αλλά μιλάει πολύ.. αυτή είναι ένα χρόνο εκεί περα χθες θυμήθηκε να σταματηση …
Μηπως λες τη μισελ στο 120 στο αλλο μαγαζι

Non1980!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Παίζει να είναι αυτή που λες έμοιαζε σαν τσιγγάνα. Έτσι είπε σταματάει και πάει Χαλκίδα τώρα αλήθεια ψέματα δεν ξερω

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
441
Πόντοι
21
Αφού έφτασε η φάση το 120 να προτιμάτε πιο πολύ από τα σπίτια της Μονικας, πάρε και κατάλαβε σε τι επίπεδο πήγαμε...
Όντως δεν υπήρχε ενημέρωση για μεγάλο διάστημα εδώ μέσα...
Για της Μονικας έχω αρκετό καιρό να πάω να δω τι κοπέλες έρχονται...στο 120 είχα πάει 3-4 φορές.... πέρσι τον Μάιο με την Μισέλ που είχε παχύνει λίγο και είχε γίνει καβλα και γαμηθηκε πολύ ωραία οφείλω να ομολογήσω....και με την άλλη την Ελληνίδα μετέπειτα....Η Τζούλια κρατεί ακόμα το κονσεπτ των προηγούμενων ετών που με 30€ μπορεί να τα κάνεις και όλα μέσα στο δωμάτιο και από κει κ έπειτα το χάος... .και κάποια στιγμή τον Γενάρη νομίζω στης Μονικας έχοντας γυρίσει απο βίζιτα, πήγα γιατί δεν μου έπεφτε με τίποτα με την Ντανιέλα... ωραίο κορμί είχε το καργιολι αλλά κομοδίνο ακουνητο..... μόνο με χάπια στον σηκώνει αυτή η γκόμενα.... τόσο αρνητικοτητα δεν κατάλαβα ποτέ μου......την έχω πεθάνει στην πουτσα και στο παρελθόν αυτή σε ανάλογη περίπτωση αλλά φέτος έχυσα σχετικά γρήγορα.....
Τι να πω ρε παιδιά,ας κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά εκεί πάνω μπας και πετύχουμε από κέντα κάτι καλό που μπορεί να έρθει για ένα φεγγάρι....

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Μολις γυρισα απο τσαρκα
120 ειναι μαρινα και αννα
Η μαρινα μεγαλοκοπελα καστανο μαλλι αδυνατη λε λευκη επιδερμιδα
Στην αλλη την αλυσιδα εφεραν μια καινουργια ονομα δεν εχουν δωσει αλλα ειναι χαλια μεγαλη κοντα στα 50 κ ασχημη
Οι αλλες τα ιδια

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Γενικα πανω στο ποταμι τα μπουρδελα δεν τα δουλευουν σωστα.
Αρχικα επρεπε να ειχαν ενα σαιτ να ενημερωνουν με κοπελες βαρδιες και καποιες φωτο,δεν ηθελαν σαιτ μπορουσαν ινστα φβ η οπου αλλου.
Ακομα πρεπει να ανανεωσουν τον στολο αλλα με ποιοτητα και οχι οτι εχει απομεινει στο μεταξουργειο να ερχεται εδω και να το πληρωνουμε 3 φορες παραπανω.Τα ειχα πει σε τσατσα και μου λεει εχουμε τους χωριατες που ερχονται και δεν τα κοιτανε αυτα,εσεις εχετε γινει απαιτητικοι λες και θα τις παντρευτηται τις κοπελες αυτη ηταν η απαντηση.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
441
Πόντοι
21
Γενικα πανω στο ποταμι τα μπουρδελα δεν τα δουλευουν σωστα.
Αρχικα επρεπε να ειχαν ενα σαιτ να ενημερωνουν με κοπελες βαρδιες και καποιες φωτο,δεν ηθελαν σαιτ μπορουσαν ινστα φβ η οπου αλλου.
Ακομα πρεπει να ανανεωσουν τον στολο αλλα με ποιοτητα και οχι οτι εχει απομεινει στο μεταξουργειο να ερχεται εδω και να το πληρωνουμε 3 φορες παραπανω.Τα ειχα πει σε τσατσα και μου λεει εχουμε τους χωριατες που ερχονται και δεν τα κοιτανε αυτα,εσεις εχετε γινει απαιτητικοι λες και θα τις παντρευτηται τις κοπελες αυτη ηταν η απαντηση.
Τα έχω γράψει συνεδελφε χρόνια πριν αυτα.... παλιά η Μόνικα είχε σάιτ επί εποχής ντανας και Νίκης.... αλλά απ' ότι φαίνεται τα παρατησε γενικά γι'αυτό δεν ξαναρθε κάτι καλό.... μέχρι και στην καραντίνα έρχονταν συνεχώς μικρές Ρουμάνες....είχαν περάσει δυνατά μουνια από κει..... Τώρα δυστυχώς το παράτησε και γίνεται αυτό που αναφέρεις.....και στο 120 το καλοκαίρι είχε κάποια δραστηριότητα μέσω φεισμπουκ, όχι με φωτογραφίες, αλλά έλεγε για τις νέες αφίξεις....
Εν κατακλείδι της Μονικας ήταν μεγάλο βαρόμετρο για τα σπίτια γενικώς....και αν δεν κάνω λάθος ήταν από τα πρώτα που ξεκίνησε τα ακαποτα,τα γλυφωμουνια,τις παρτούζες κ άλλα πολλά...

tsilo11

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Το σπιτι της μονικας που λετε και το 118, 120 που βρισκονται?

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
286
Πόντοι
21
Το σπιτι της μονικας που λετε και το 118, 120 που βρισκονται?
Της μονικας ειναι το ενα σπιτι στο 120 τα υπολοιπα 3 του χωρου ειναι αλλης αλυσιδας
Επιισης η μονικα εχει το 118 το αλλο στη λουξ και οθωνος

Dipatra21

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Μασάζ ή σε μπουρδελο να πάω να φύγουν οι καυλες;

tsilo11

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Της μονικας ειναι το ενα σπιτι στο 120 τα υπολοιπα 3 του χωρου ειναι αλλης αλυσιδας
Επιισης η μονικα εχει το 118 το αλλο στη λουξ και οθωνος
Επειδη δεν καταλαβα, οι ακριβεις διευθυνσεις ποιες ειναι? το 118, 120 κλπ ειναι νουμερα των σπιτιων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom