Εχει παει κανενας στη σοφια στο σαχτουρη;
Πέρασμα από τη Σοφία προχθές, είχα πάει ξανά την πρώτη φορά που πρωτοήρθε Ελλάδα αλλά και Πάτρα πριν κάνα χρονο. Την δηλώνουν 32 χρόνων, αλλά πρέπει να αγγίζει τα 50. Πιπα άθλια, πολύ δόντι και σε πονάει. Κορμίκλασσικης 50αρας, μαλακό πολύ, με σημάδια που δείχνουν έντονα Πψς έχει χάσει κιλά πολλά στο παρελθόν. Βυζι πεσμένο 3αρι. Γλυκιά μεν στο δωμάτιο, δεν ήθελε cow λόγω μεγέθους,. Γενικά απλά μια διεκπεραιωτικη γυναίκα και μέχρι εκεί ίσα να φύγουν τα χοντρά. Σε γενικές γραμμές..... το μετάνιωσα που πέταξα 40€.
Ανυπομονω να πάω ξανά μόνο κσι όταν ή ΑΝ ξαναέρθει η Ειρήνη. Ούτε καν με τη Μισέλ η οποία είναι μεν του γούστου μου, αλλά δεν αφήνει να την ακουμπάς ΠΟΥΘΕΝΆ συν ότι μου τη σπάει γιατί ενώ την έχω επισκεφθεί όλες τις φορές που έχει έρθει, όλες τις φορές χωρίς καν να έχουμε συζητήσει το οτιδήποτε,, με αποκάλεσε τδιγγουνη κάτι το οποίοετα από σκέψη κατάλαβα πως πιθανόν να θέλει έξτρα δωράκι μέσα στο δωμάτιο καθαρά δικό της για να την αφήσεις έστω να την ακοπησεις. Το λέω αυτό γιατί όλες τις φορές μου λέει, μου αρέσουν πολύ τα λεφτά.....