You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Το ονομα της κοπελας να ξεορυμε να μην τη πατησουμε?
Εκει πάνω ειδικα με τις καινούργιες παιζουμε με τα ποσοστα 80 να ειναι φολα και 20 να είναι καλη
Εχουν πανω απο 20 χρονια στο κουρμπέτι και η στεφανια και η Βαρβάρα...εφαγαν τα νιατα τους στο πηδημα...
Πέρασμα απο Γλαύκου 118. Νέα άφιξη όνομα Μόνικα (ίδιο όνομα με το μαγαζί) στο Γ. Μέτρια προς κανονική εικόνα. Κανονικό σώμα καστανά μαλλιά, μικρο στήθος αδιάφορο και ανοιχτά μάτια.
Πέρασμα στο δωμάτιο και ξεκινάμε προτού καν την πίπα τα μη και μου τύπου πρόσεξε μην κάνεις κανένα λάθος και το βάλεις έτσι μέσα χωρίς προφυλακτικό την στιγμή που δεν είχα κάνει απολύτως τίποτα πέρα απο το να φυλάω το σώμα της. Ξενέρωσα κατευθειαν γιατι οι ιερόδουλες που ξεκινάνε εξαρχης με τροπάριο σε ρίχνουν γιατι νιώθεις οτι σου κάνουν χάρη που πέρασαν μαζι σου. Επιτόπου της λέω, άστο ξενέρωσα...μου λέει είσαι σίγουρος? Σίγουρος είμαι γιατι είμαι 15 χρόνια πελάτης και δεν με αντιμετωπίζουν έτσι διότι με ξέρουν και ειδικά απο την στιγμή που δεν έχω κάνει και τιποτα για να μου λες κάτι τόσο άκυρο και αφού πάντα είμαι κύριος.
Η απαντήση... ναι αλλα εγώ δεν σε ξερω, για να της απαντήσω οτι η υπηρεσία πάντα ενημερώνει τις κοπέλες για τον πελάτη ειδικά αν ειναι παλιός καθώς και αν αφήνει καλά λεφτά.
Να μην τα πολυλογώ δεν προσπαθησε καν να μου αλλάξει την γνώμη και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν με ενδιέφεραν καν τα λεφτά γιατι η ξενέρα ηταν μεγάλη. Η τσατσα ηταν εξαφανισμένη στο άλλο σπιτακι και δεν ειχα την δυνατότητα να την ενημερώσω.
Πέρασμα στο δωμάτιο και ξεκινάμε προτού καν την πίπα τα μη και μου τύπου πρόσεξε μην κάνεις κανένα λάθος και το βάλεις έτσι μέσα χωρίς προφυλακτικό την στιγμή που δεν είχα κάνει απολύτως τίποτα πέρα απο το να φυλάω το σώμα της. Ξενέρωσα κατευθειαν γιατι οι ιερόδουλες που ξεκινάνε εξαρχης με τροπάριο σε ρίχνουν γιατι νιώθεις οτι σου κάνουν χάρη που πέρασαν μαζι σου. Επιτόπου της λέω, άστο ξενέρωσα...μου λέει είσαι σίγουρος? Σίγουρος είμαι γιατι είμαι 15 χρόνια πελάτης και δεν με αντιμετωπίζουν έτσι διότι με ξέρουν και ειδικά απο την στιγμή που δεν έχω κάνει και τιποτα για να μου λες κάτι τόσο άκυρο και αφού πάντα είμαι κύριος.
Η απαντήση... ναι αλλα εγώ δεν σε ξερω, για να της απαντήσω οτι η υπηρεσία πάντα ενημερώνει τις κοπέλες για τον πελάτη ειδικά αν ειναι παλιός καθώς και αν αφήνει καλά λεφτά.
Να μην τα πολυλογώ δεν προσπαθησε καν να μου αλλάξει την γνώμη και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν με ενδιέφεραν καν τα λεφτά γιατι η ξενέρα ηταν μεγάλη. Η τσατσα ηταν εξαφανισμένη στο άλλο σπιτακι και δεν ειχα την δυνατότητα να την ενημερώσω.
Τελευταία τροποποίηση:
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Αν ηταν η ρωσιδα εκεινη βαριεται που ζει...Πέρασμα απο Γλαύκου 118. Νέα άφιξη Μόνικα στο Γ. Μέτρια προς κανονική εικόνα. Κανονικό σώμα καστανά μαλλιά, μικρο στήθος αδιάφορο και ανοιχτά μάτια.
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Ειναι μια μελαχροινη 1.70 περίπου την ειδα αλλα θελω να δω απο υπηρεσιες πως ειναι μη τη πατήσω γι αυτο ρωταω αν πηγε κανενας..Η Άννα είναι η βυζαρου η Λίλιαν ποια είναι για πήγαινε και πες μας
Εκει πάνω ειδικα με τις καινούργιες παιζουμε με τα ποσοστα 80 να ειναι φολα και 20 να είναι καλη
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Νορμάλ ειναι...σαν μια μαργαρίτα μοιαζει που ηταν παλιά στο μονικας δεν ειναι η ιδια αλλα της ψιλομοιαζειΠώς είναι η Λίλιαν; Σαν ποια; Αν δεν είναι και ωραία εμφανισιακά δεν σου κάνει και αίσθηση να μουντάρεις
Μόνικα την λένε. Απλα τυχαίνει να δουλεύει στα μαγαζία της Μόνικα.Αν ηταν η ρωσιδα εκεινη βαριεται που ζει...
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Μη πας δεν αξίζει...καλυτερα αν θες να δωσεις 40αρι δωστο στη στεφανια που ειναι στο Κ ετσι και αλλιως ιδια αλυσιδα είναι.Έχει πάει κανείς Ντάρια στο 101 να πει μια γνώμη;
Η Στεφανία είναι η παλιά Άντζελα?Μη πας δεν αξίζει...καλυτερα αν θες να δωσεις 40αρι δωστο στη στεφανια που ειναι στο Κ ετσι και αλλιως ιδια αλυσιδα είναι.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 2.356
Στο line up θεμάτων του φόρουμ, αυτή τη στιγμή συμβαίνει το εξής σπανιότατο:
Θέματα κατά σειρά:
Πάτρα
Κλεοπάτρα
Μασάζ σε Πάτρα / Πύργο
Θέματα κατά σειρά:
Πάτρα
Κλεοπάτρα
Μασάζ σε Πάτρα / Πύργο
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Οχι φιλε ειναι η στεφανια απο ηλια ηλιου ΑθήναΗ Στεφανία είναι η παλιά Άντζελα?
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα φιλε αξιζε καμια απο εμφανιση απο ολες αυτες;Απόψε 120 Λιλή,μια Χριστίνα καινούργια και η Μισέλ. Στης Μονικας Ντάρια Μόνικα αλινα
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Πες μας για λιλη και χριστινα...αν 3χεις μπει στο δωμάτιο αππ υπηρεσίεςΑπόψε 120 Λιλή,μια Χριστίνα καινούργια και η Μισέλ. Στης Μονικας Ντάρια Μόνικα αλινα
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 996
- Πόντοι
- 206
Παιδιά,ξερει κανεις πέρα απο τις γνωστές του επαγγελματος ,κάποια περιπτωση γυναικας να κάνει καλό τσιμπουκι χωρις βιασύνες?Φυσικά δινω και δωράκι σε οποιον συνάδελφο μου κανει πάσα μια τετοια περιπτωση απο Πατρα και γύρω περιοχες.
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
απλα καλή,οχι κατι ιδιαιτερο,την ξέρω απο Βουρβαχη,ηλια ηλιου κτλ...παρα πολλα χλμ το κοντερ...προσωπικα σαν την Στεφανια κ αλλες τις θεωρω ''γερασμενα αλογα'' πλεον.Απ οτι εχω καταλαβει αυτες ολες εχουν παρει σβαρνα τις επαρχιεςΜη πας δεν αξίζει...καλυτερα αν θες να δωσεις 40αρι δωστο στη στεφανια που ειναι στο Κ ετσι και αλλιως ιδια αλυσιδα είναι.
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Φιλε αθηνα αυτες δεν έπιαναν επαιζαν μπαλα μονο με μιλφακιδες και τώρα πηραν σβαρνα επαρχεία γιατι μετα θα κρεμάσουν σημαία.απλα καλή,οχι κατι ιδιαιτερο,την ξέρω απο Βουρβαχη,ηλια ηλιου κτλ...παρα πολλα χλμ το κοντερ...προσωπικα σαν την Στεφανια κ αλλες τις θεωρω ''γερασμενα αλογα'' πλεον.Απ οτι εχω καταλαβει αυτες ολες εχουν παρει σβαρνα τις επαρχιες
Εχουν πανω απο 20 χρονια στο κουρμπέτι και η στεφανια και η Βαρβάρα...εφαγαν τα νιατα τους στο πηδημα...
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
ισχυει.Φιλε αθηνα αυτες δεν έπιαναν επαιζαν μπαλα μονο με μιλφακιδες και τώρα πηραν σβαρνα επαρχεία γιατι μετα θα κρεμάσουν σημαία.
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
αυτή η Αντζελα,τι φάση ειναι? εχει παρει ολα τα επαρχιακά σπιτια κ τα εκανε αλυσιδα? αυτη ζηταει 40 αρια ή ειναι γενικό το κακο?
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Γνωμη για βαλερια και αρινα καποιος;
Ειναι κανα αλανι που κυκλοφορει σε μπαρ-κωλομπαρα εδω πατρα; Γυρισα μετα απο καιρο και κυκλοφορω στα κλασσικα … οποιος ξερεο τη φαση και τις κοπελες να μικησουμε προσωπικο να τον ρωτησω για καποιες που χω δει ν δω αν ξερει αν προχωρανε σε ραντεβου αν θελουν κερασμα κλπ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K