Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Παιδια σρο 120 ειναι η αννα και η λιλια...
Εχει παει κανεις να μας πει εντυπώσεις ρολαρουν η οχι?
Τι γινεται για το ποτάμι καμια ενημέρωση

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
260
Πόντοι
20
Πέρασμα απο Γλαύκου 118. Νέα άφιξη όνομα Μόνικα (ίδιο όνομα με το μαγαζί) στο Γ. Μέτρια προς κανονική εικόνα. Κανονικό σώμα καστανά μαλλιά, μικρο στήθος αδιάφορο και ανοιχτά μάτια.

Πέρασμα στο δωμάτιο και ξεκινάμε προτού καν την πίπα τα μη και μου τύπου πρόσεξε μην κάνεις κανένα λάθος και το βάλεις έτσι μέσα χωρίς προφυλακτικό την στιγμή που δεν είχα κάνει απολύτως τίποτα πέρα απο το να φυλάω το σώμα της. Ξενέρωσα κατευθειαν γιατι οι ιερόδουλες που ξεκινάνε εξαρχης με τροπάριο σε ρίχνουν γιατι νιώθεις οτι σου κάνουν χάρη που πέρασαν μαζι σου. Επιτόπου της λέω, άστο ξενέρωσα...μου λέει είσαι σίγουρος? Σίγουρος είμαι γιατι είμαι 15 χρόνια πελάτης και δεν με αντιμετωπίζουν έτσι διότι με ξέρουν και ειδικά απο την στιγμή που δεν έχω κάνει και τιποτα για να μου λες κάτι τόσο άκυρο και αφού πάντα είμαι κύριος.
Η απαντήση... ναι αλλα εγώ δεν σε ξερω, για να της απαντήσω οτι η υπηρεσία πάντα ενημερώνει τις κοπέλες για τον πελάτη ειδικά αν ειναι παλιός καθώς και αν αφήνει καλά λεφτά.

Να μην τα πολυλογώ δεν προσπαθησε καν να μου αλλάξει την γνώμη και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν με ενδιέφεραν καν τα λεφτά γιατι η ξενέρα ηταν μεγάλη. Η τσατσα ηταν εξαφανισμένη στο άλλο σπιτακι και δεν ειχα την δυνατότητα να την ενημερώσω.

Τελευταία τροποποίηση:

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Πέρασμα απο Γλαύκου 118. Νέα άφιξη Μόνικα στο Γ. Μέτρια προς κανονική εικόνα. Κανονικό σώμα καστανά μαλλιά, μικρο στήθος αδιάφορο και ανοιχτά μάτια.

Πέρασμα στο δωμάτιο και ξεκινάμε προτού καν την πίπα τα μη και μου τύπου πρόσεξε μην κάνεις κανένα λάθος και το βάλεις έτσι μέσα χωρίς προφυλακτικό την στιγμή που δεν είχα κάνει απολύτως τίποτα πέρα απο το να φυλάω το σώμα της. Ξενέρωσα κατευθειαν γιατι οι ιερόδουλες που ξεκινάνε εξαρχης με τροπάριο σε ρίχνουν γιατι νιώθεις οτι σου κάνουν χάρη που πέρασαν μαζι σου. Επιτόπου της λέω, άστο ξενέρωσα...μου λέει είσαι σίγουρος? Σίγουρος είμαι γιατι είμαι 15 χρόνια πελάτης και δεν με αντιμετωπίζουν έτσι διότι με ξέρουν και ειδικά απο την στιγμή που δεν έχω κάνει και τιποτα για να μου λες κάτι τόσο άκυρο και αφού πάντα είμαι κύριος.
Η απαντήση... ναι αλλα εγώ δεν σε ξερω, για να της απαντήσω οτι η υπηρεσία πάντα ενημερώνει τις κοπέλες για τον πελάτη ειδικά αν ειναι παλιός καθώς και αν αφήνει καλά λεφτά.

Να μην τα πολυλογώ δεν προσπαθησε καν να μου αλλάξει την γνώμη και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν με ενδιέφεραν καν τα λεφτά γιατι η ξενέρα ηταν μεγάλη. Η τσατσα ηταν εξαφανισμένη στο άλλο σπιτακι και δεν ειχα την δυνατότητα να την ενημερώσω.
Αν ηταν η ρωσιδα εκεινη βαριεται που ζει...
Το ονομα της κοπελας να ξεορυμε να μην τη πατησουμε?

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Η Άννα είναι η βυζαρου η Λίλιαν ποια είναι για πήγαινε και πες μας
Ειναι μια μελαχροινη 1.70 περίπου την ειδα αλλα θελω να δω απο υπηρεσιες πως ειναι μη τη πατήσω γι αυτο ρωταω αν πηγε κανενας..
Εκει πάνω ειδικα με τις καινούργιες παιζουμε με τα ποσοστα 80 να ειναι φολα και 20 να είναι καλη

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Πώς είναι η Λίλιαν; Σαν ποια; Αν δεν είναι και ωραία εμφανισιακά δεν σου κάνει και αίσθηση να μουντάρεις
Νορμάλ ειναι...σαν μια μαργαρίτα μοιαζει που ηταν παλιά στο μονικας δεν ειναι η ιδια αλλα της ψιλομοιαζει

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
260
Πόντοι
20
Αν ηταν η ρωσιδα εκεινη βαριεται που ζει...
Το ονομα της κοπελας να ξεορυμε να μην τη πατησουμε?
Μόνικα την λένε. Απλα τυχαίνει να δουλεύει στα μαγαζία της Μόνικα.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.217
Πόντοι
2.356
Στο line up θεμάτων του φόρουμ, αυτή τη στιγμή συμβαίνει το εξής σπανιότατο:
Θέματα κατά σειρά:
Πάτρα
Κλεοπάτρα
Μασάζ σε Πάτρα / Πύργο
:D::D::D:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Παιδιά,ξερει κανεις πέρα απο τις γνωστές του επαγγελματος ,κάποια περιπτωση γυναικας να κάνει καλό τσιμπουκι χωρις βιασύνες?Φυσικά δινω και δωράκι σε οποιον συνάδελφο μου κανει πάσα μια τετοια περιπτωση απο Πατρα και γύρω περιοχες.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
938
Πόντοι
81
Μη πας δεν αξίζει...καλυτερα αν θες να δωσεις 40αρι δωστο στη στεφανια που ειναι στο Κ ετσι και αλλιως ιδια αλυσιδα είναι.
απλα καλή,οχι κατι ιδιαιτερο,την ξέρω απο Βουρβαχη,ηλια ηλιου κτλ...παρα πολλα χλμ το κοντερ...προσωπικα σαν την Στεφανια κ αλλες τις θεωρω ''γερασμενα αλογα'' πλεον.Απ οτι εχω καταλαβει αυτες ολες εχουν παρει σβαρνα τις επαρχιες

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
απλα καλή,οχι κατι ιδιαιτερο,την ξέρω απο Βουρβαχη,ηλια ηλιου κτλ...παρα πολλα χλμ το κοντερ...προσωπικα σαν την Στεφανια κ αλλες τις θεωρω ''γερασμενα αλογα'' πλεον.Απ οτι εχω καταλαβει αυτες ολες εχουν παρει σβαρνα τις επαρχιες
Φιλε αθηνα αυτες δεν έπιαναν επαιζαν μπαλα μονο με μιλφακιδες και τώρα πηραν σβαρνα επαρχεία γιατι μετα θα κρεμάσουν σημαία.
Εχουν πανω απο 20 χρονια στο κουρμπέτι και η στεφανια και η Βαρβάρα...εφαγαν τα νιατα τους στο πηδημα...

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
938
Πόντοι
81
Φιλε αθηνα αυτες δεν έπιαναν επαιζαν μπαλα μονο με μιλφακιδες και τώρα πηραν σβαρνα επαρχεία γιατι μετα θα κρεμάσουν σημαία.
Εχουν πανω απο 20 χρονια στο κουρμπέτι και η στεφανια και η Βαρβάρα...εφαγαν τα νιατα τους στο πηδημα...
ισχυει.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
938
Πόντοι
81
αυτή η Αντζελα,τι φάση ειναι? εχει παρει ολα τα επαρχιακά σπιτια κ τα εκανε αλυσιδα? αυτη ζηταει 40 αρια ή ειναι γενικό το κακο?

paul_tr

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Περα απο σαχτουρη που ναι δοκιμασμενο κ για μενα αξιζει τ 40αρι. Ποιο αλλο στουντιο-σπιτακι προτεινετε εδω πατρα. Γυρισα μετα απο 2 χρονια κ ειμαι εκτος τοπου

paul_tr

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Ειναι κανα αλανι που κυκλοφορει σε μπαρ-κωλομπαρα εδω πατρα; Γυρισα μετα απο καιρο και κυκλοφορω στα κλασσικα … οποιος ξερεο τη φαση και τις κοπελες να μικησουμε προσωπικο να τον ρωτησω για καποιες που χω δει ν δω αν ξερει αν προχωρανε σε ραντεβου αν θελουν κερασμα κλπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom