Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Για πειτε τι γινεται στην πατρα;
Κοίταξε παραπίσω, είναι πάρα πολλές οι αναφορές.Πατρα Ελληνίδα Χριστίνα 697 764 5773 σε χώρο σου ή ξενοδοχείο . Δίνω και κωλαράκι .
697 764 5773 κάλεσε με η στείλε μου whats up & sms. Συνοδεύω για ποτό φαγητό με κατάληξη σε χώρο σου ή ξενοδοχείο. Είμαι ανεξάρτητη, δεν μιλά κάνεις για εμένα στο τηλέφωνο. Αν δεν απαντώ, στείλτε sms η whats up. Έρχομαι με όρεξη, κέφι, είμαι από τις καλύτερες πουτανες που μπορείς να έχεις. Έχω...kanesex.com
Έχουμε κάποια πληροφορία για τη συγκεκριμένη
Αυτή δουλεύε με τον γκόμενο και εκανε τον τσατσο.Καλησπέρα μάγκες! Ποιος ξέρει η έχει κάποια πληροφορία για την Τζένη που ήταν στο Γλαύκου 120 πριν από 2 χρόνια και; Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη. Φοβερό κορίτσι
ανησυχεις μη βγαλουν στη φορα τα στραπον που τρως μαρη κασσιανη ?Μαρια στο 120 μια 50 -60 χρονων γρια
Ελεος.
Επισης να ξερετε μηδεν εχεμύθεια και το 120 και το 118
Οι τσατσαδες ειδικα ολο κουτσομπολιό ειναι....
Mπουλη καμια σχεση αλλα λέγανε για καποιον αλλον και το πηρε το αυτι μου.ανησυχεις μη βγαλουν στη φορα τα στραπον που τρως μαρη κασσιανη ?
τοσο πολυ σκουζεις ?
εναν ζαν κλων λεγανε κασσιανη επισης, τωρα που το ανεφερες.Mπουλη καμια σχεση αλλα λέγανε για καποιον αλλον και το πηρε το αυτι μου.
Φοβερή κοπέλαΑυτή δουλεύε με τον γκόμενο και εκανε τον τσατσο.
Φιλε Αλβανίδα ηταν η κοπέλα, η Θεσσαλονίκη μακάρι να έβγαζε τέτοια κορίτσια σαν τη Τζένη.
Εξαφανίστηκε κανείς δεν ξέρει αν και μου ειχε πει οτι θα σταματούσε τη δουλεια αυτή.
εκει με 30 το ειχαν και δεν παταγε κανεις το πηγαν τωρα 40?Γνωμη για μονικα στο Κ; Το πηγαν και εκει 40
Η αννα ειναι πρωι;Καλησπέρα. Γλαύκου χθες Αλινα είναι για αυτοκτονία, Ντάρια αξίζει, Μισέλ αξίζει, Άννα αξίζει βυζάρες και μια Μαρία αυτή πρέπει να τοσκασε από γηροκομείο. Κάτω Σαχτούρη Μισέλ ο Θεός να βοηθήσει τέτοια καύλα.
Η Ντάρια πως είναι;Τότε που πήγα ναι
Ηταν χθες η λια?Έχει κάποιος καμιά πληροφορία για μια Λία στο 120;
Μια μελαχροινη τίποτα το ιδιατερο...αν πας ενημερωσε..δεν τη πηρα μονο σε τσάρκα τη πέτυχαΝαι χθες βράδυ απτό τηλέφωνο το έμαθα, ξέρεις πως είναι;