Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Στο ποτάμι ξερει κάνεις αν γυρισε η μαρινα στο 120?
Mε τη παολα εχει παει κάνεις?αξιζει;Ναι,ως επι το πλειστον στην πισω οψη διεφεραν οι αποψεις μας,περιμενα το κατι παραπανω εγω...
Σε αλλα νεα στα αλλα σπιτια σημερα ερχεται νεα κοπελα πιτσιρικα ,παρεα κ με μια Παολα....οι υπολοιπες οι γνωστες λαρισα-κορινα-τζουλη κ αλλη μια....οποιος παει ας ενημερωσει γτ 10 μερες θα κατσουν.
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο 19.11 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ( θα ανοίξουμε 11-11:30 το πρωί
Θα μας τρελάνει πάλι το μωρό...ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο 19.11 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ( θα ανοίξουμε 11-11:30 το πρωί
Τι λογαριασμός είναι αυτός; Δεν τον βρίσκω κάπου@spurilanteba ig. Μπορείς να δοκιμάσεις αν θες
Μακάρι να είχαμε άλλη διάρθρωση του χορού για να γίνει η επίσκεψη του κάθε ενός πιο ανώνυμη και διακριτική, αλλά διστιχος δεν γίνεται. Ευχαριστώ για το σχόλιοΔεν άντεξα πέρασα από Μαργαρίτα., Σαχτούρη 1. έχει γραφτεί από πολλούς ποσό καλή είναι..
Αυτό που με σκλαβώνει είναι ότι παρόλο που το τράβηξα αρκετή ώρα να τελειώσω .. καί πήγα να σηκωθώ ...η Μαργαρίτα έκατσε ξαπλωμένη καί μου έκανε νόημα να ξαπλώσω διπλά της και να κάνουμε αγκαλιές..
Να πω για την υπηρεσία μια πολύ καλού χαρακτήρα κυρία που παρόλο ότι είχε κόσμο στα δωμάτια καί σαλόνι με κόσμο να περιμένει, δεν ενόχλησε καθόλου...
Θα τό πω σαν ιδέα...
Αν είχε χώρο στο σαλόνι να κάνουν υποδοχή σε κάθε πελάτη με χωρίσματα παραβάν καί στην έξοδο κοιτούσαν από της κάμερες να μήν πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον... όπως κάνουν τα μασατζιδικα στην Αθήνα..
Είναι ο καλύτερος οίκος στην Πάτρα με καθαρά δωμάτια με ντουζιέρα πετσέτα αντισηπτικό ευγενική υπηρεσία και εναλλαγές κοριτσιών..
Αυτά δεν τα έγραψα για τους ιδιοκτήτες τού στούντιο... αυτοί από ότι φαίνεται ξέρουν τι κάνουν..
Αλλά για τα υπόλοιπα στην Πάτρα που έχουν τσατσά με αγενείς τρόπους χώρους βρώμικους και μαθαίνουν της κοπέλες να είναι φωλες καί αρπακτικά..
Θέλω να σχολιάσετε και εσείς αν είναι έτσι όπως τα λέω η όχι..
Όταν τα λέει μόνο ένας ίσον κανένας.
Στην Αθήνα που γράφουν πόλοι γαμανε καλύτερα... γιατί όχι και εμείς;
Ευχαριστώ πολύΤο Studio στην Σαχτούρη εννοούσα. Δεν με αφήνει να το διορθώσω.
Ωστόσο, φίλε ευγενικά θα στο πω. Απο το ιστορικό τον μηνυμάτων σου, τόσο σε αυτό το topic όσο και στα άλλα, η αποψή σου δεν ειναι αντικειμενική. Στο είπαν και στο topic της Θεσαλλονίκης.
Άνοιξε το προφίλ σου να φαίνονται ακριβώς όλα τα μηνυματα που έχεις γράψει και θα φανεί ξεκάθαρα τι στάση κρατάς και θα βγει συμπέρασμα. Εγώ ειμαι μέλος απο το 2008 και εσυ σε 1.5 μήνα μας έχεις γίνει σερίφης μην πούμε οτιδήποτε με νήξη αρνητική για τις υπηρεσίες των κοριτσιών που δουλεύουν στην Αντζελα.
Το 90% των μηνυμάτων σου ειναι σε άρρωστο βαθμό γλύψιμο στην Αντζελα. Δεν χρειάζεται κανέναν προμοτορα η γυναίκα. Ίσα ισα ζημιά της προκαλείς.Είναι επαγγελματίας η γυναίκα και το πάει πάρα πολύ καλά. Μέχρι και η ίδια στην είπε και έσβησες το μήνυμα σου. Κάνε μας την χάρη και κράτα πιο χαμηλό προφίλ.
Επίσης σε παρακαλώ να αγνοήσεις τα μηνύματα μου στο μέλλον και να μην σχολιάζεις. Δεν βοηθάνε οι απαντήσεις σου. Μόνο ένταση μπορείς να προκαλέσεις.
Διαρρύθμιση ήθελα να πωΜακάρι να είχαμε άλλη διάρθρωση του χορού για να γίνει η επίσκεψη του κάθε ενός πιο ανώνυμη και διακριτική, αλλά διστιχος δεν γίνεται. Ευχαριστώ για το σχόλιο
Αυτό που θέλουμε είναι,κάθε ένας από εσάς που επιλέγει το μαγαζί μας για επίσκεψη, να περνάει όμορφα, χαλαρά, ευχαριστα, χωρίς άγχος και στρες,σε ένα καθαρό περιβάλλον με τουλάχιστον απαραίτητα, ξεκινοντας από την στιγμή που σας ανοίξει η πόρτα για να μπείτε μέχρι την στιγμή που θα φύγετε (ακόμα και να μην περάσετε με κάποια κοπέλα) και το πιο βασικό να μην μετανιώσετε για τα χρήματα που πληρώνετε. Παραμένουμε στη διάθεσή σαςΔεν άντεξα πέρασα από Μαργαρίτα., Σαχτούρη 1. έχει γραφτεί από πολλούς ποσό καλή είναι..
Αυτό που με σκλαβώνει είναι ότι παρόλο που το τράβηξα αρκετή ώρα να τελειώσω .. καί πήγα να σηκωθώ ...η Μαργαρίτα έκατσε ξαπλωμένη καί μου έκανε νόημα να ξαπλώσω διπλά της και να κάνουμε αγκαλιές..
Να πω για την υπηρεσία μια πολύ καλού χαρακτήρα κυρία που παρόλο ότι είχε κόσμο στα δωμάτια καί σαλόνι με κόσμο να περιμένει, δεν ενόχλησε καθόλου...
Θα τό πω σαν ιδέα...
Αν είχε χώρο στο σαλόνι να κάνουν υποδοχή σε κάθε πελάτη με χωρίσματα παραβάν καί στην έξοδο κοιτούσαν από της κάμερες να μήν πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον... όπως κάνουν τα μασατζιδικα στην Αθήνα..
Είναι ο καλύτερος οίκος στην Πάτρα με καθαρά δωμάτια με ντουζιέρα πετσέτα αντισηπτικό ευγενική υπηρεσία και εναλλαγές κοριτσιών..
Αυτά δεν τα έγραψα για τους ιδιοκτήτες τού στούντιο... αυτοί από ότι φαίνεται ξέρουν τι κάνουν..
Αλλά για τα υπόλοιπα στην Πάτρα που έχουν τσατσά με αγενείς τρόπους χώρους βρώμικους και μαθαίνουν της κοπέλες να είναι φωλες καί αρπακτικά..
Θέλω να σχολιάσετε και εσείς αν είναι έτσι όπως τα λέω η όχι..
Όταν τα λέει μόνο ένας ίσον κανένας.
Στην Αθήνα που γράφουν πόλοι γαμανε καλύτερα... γιατί όχι και εμείς;
Αν είναι μια μελαχρινή με ωραία στυτο στήθος και καλό κολαρακι που είχε έρθει και παλιότερα....Ρε παίδες πανω ποτάμι τι γινεται?
Κανεις δεν εχει παει με τη παολα?
Τι παίζει τωρα πανω στο ποταμι?ξερεις?.δεν υπαρχει ενημέρωση ρε φιλε καθολου για ΠάτραΑν είναι μια μελαχρινή με ωραία στυτο στήθος και καλό κολαρακι που είχε έρθει και παλιότερα....
Θα έλεγα ότι είναι διεκπεραιωτικη...
Στήνετε καλά και σε εμένα έτριβε τό μουνακι της και έκανε πώς χύνει...
Την δεύτερη που ξανά πήγα, επειδή τράβαγε ο χρόνος έκανε να φύγει. παραλίγο να φύγω αχυστως..
Ακριβώς δεν ξέρω να σου πω γιατί έρχομαι όποτε βολεύει στην Πάτρα.Τι παίζει τωρα πανω στο ποταμι?ξερεις?.δεν υπαρχει ενημέρωση ρε φιλε καθολου για Πάτρα
Τι κατάσταση ειναι αυτη στη πατρα,στον αγοραιο ειναι πολυ πισω,τα δυνατά ονοματα στο ποτάμι εχουν φυγει οπως ηταν η ντανα ας πουμε.Ακριβώς δεν ξέρω να σου πω γιατί έρχομαι όποτε βολεύει στην Πάτρα.
Αλλά δεν αλλάζουν εύκολα κοπέλες.. είναι σαν να τα έχουν αγοράσει τα μαγαζιά και είναι το σπίτι τους..
Μια Τζούλια αξίζει μελαχρινή με μεγάλα βυζιά καλό σωματακι αγυμναστη.
Που και που σκάει κάνα καινούργιαο που δεν ενημερώνει κανένας ντόπιος.. και αν δεν το προλάβεις στην αρχή γίνεται φόλα μετά.
Τώρα πάντως θα σου πρότεινα Μαργαρίτα Σαχτούρη 1 ανεπιφύλακτα.
Όσο είναι ακόμα εδώ..
Τζούλια στα επάνω..
Άμα μάθεις απάντησε και σε εμένα να ξέρω φιλαράκιΕπιβεβαιωμένο ή θα γινουμε ρεζίλι;;;
την δεκαετια του 90 ναι....τα μπουρδελα ειχαν πολυ χαμηλο φωτισμο κ στο σαλονι κ στο δωματιο....δεν εβλεπες τιποτα σχεδον....δεν διεκρινες καλα τοτε...Πολύ παλιά είχε κάνει αφιερωμα στο Super B ο Φλαμής στους οίκους της Πάτρας και έλεγε ότι οι περισσότερες κοπέλες ήσαν εγχειρισμενες τραβεστί.
Ίσχυε αυτό; Ξέρει κανείς απ τους παλιούς;
Ναι τύπε μου ισχύει, Τσαμαδού έβλεπες μια δυμετρη με πλάτες, αμάν έλεγα από μέσα μου αυτή έχει πουτσα, έβλεπα ότι έχει μουνι και ηρεμούσα, που να ξερα εγώ πιτσιρικάς στην επαρχία για εγχειρισμενες...Πολύ παλιά είχε κάνει αφιερωμα στο Super B ο Φλαμής στους οίκους της Πάτρας και έλεγε ότι οι περισσότερες κοπέλες ήσαν εγχειρισμενες τραβεστί.
Ίσχυε αυτό; Ξέρει κανείς απ τους παλιούς;