Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Στο ποτάμι ξερει κάνεις αν γυρισε η μαρινα στο 120?

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ναι,ως επι το πλειστον στην πισω οψη διεφεραν οι αποψεις μας,περιμενα το κατι παραπανω εγω...
Σε αλλα νεα στα αλλα σπιτια σημερα ερχεται νεα κοπελα πιτσιρικα ,παρεα κ με μια Παολα....οι υπολοιπες οι γνωστες λαρισα-κορινα-τζουλη κ αλλη μια....οποιος παει ας ενημερωσει γτ 10 μερες θα κατσουν.
Mε τη παολα εχει παει κάνεις?αξιζει;
Η λιζα ειναι μουφα οπως επισης η λαρισα και η κορινα.
Μονο η τζουλι αξιζουν και η μαρινα απο υπηρεσιες,επσης μια αννα που και που τη πετυχαινω τίποτα το ιδιαίτερο

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο 19.11 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ( θα ανοίξουμε 11-11:30 το πρωί
IMG-20230813-WA0042.jpg
Screenshot_2023-08-13-09-52-28-102_com.whatsapp-edit.jpg

ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο 19.11 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ( θα ανοίξουμε 11-11:30 το πρωί
IMG-20230813-WA0042.jpg
Screenshot_2023-08-13-09-52-28-102_com.whatsapp-edit.jpg
Θα μας τρελάνει πάλι το μωρό...
Καλωσόρισες Μαργαρίτα..

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Συναγωνιστές εχει παει κανεις με παολα στο 120??
Η μαρινα γυρισε ξερει κανεις?

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Δεν άντεξα πέρασα από Μαργαρίτα., Σαχτούρη 1. έχει γραφτεί από πολλούς ποσό καλή είναι..
Αυτό που με σκλαβώνει είναι ότι παρόλο που το τράβηξα αρκετή ώρα να τελειώσω .. καί πήγα να σηκωθώ ...η Μαργαρίτα έκατσε ξαπλωμένη καί μου έκανε νόημα να ξαπλώσω διπλά της και να κάνουμε αγκαλιές..
Να πω για την υπηρεσία μια πολύ καλού χαρακτήρα κυρία που παρόλο ότι είχε κόσμο στα δωμάτια καί σαλόνι με κόσμο να περιμένει, δεν ενόχλησε καθόλου...
Θα τό πω σαν ιδέα...
Αν είχε χώρο στο σαλόνι να κάνουν υποδοχή σε κάθε πελάτη με χωρίσματα παραβάν καί στην έξοδο κοιτούσαν από της κάμερες να μήν πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον... όπως κάνουν τα μασατζιδικα στην Αθήνα..
Είναι ο καλύτερος οίκος στην Πάτρα με καθαρά δωμάτια με ντουζιέρα πετσέτα αντισηπτικό ευγενική υπηρεσία και εναλλαγές κοριτσιών..

Αυτά δεν τα έγραψα για τους ιδιοκτήτες τού στούντιο... αυτοί από ότι φαίνεται ξέρουν τι κάνουν..

Αλλά για τα υπόλοιπα στην Πάτρα που έχουν τσατσά με αγενείς τρόπους χώρους βρώμικους και μαθαίνουν της κοπέλες να είναι φωλες καί αρπακτικά..

Θέλω να σχολιάσετε και εσείς αν είναι έτσι όπως τα λέω η όχι..
Όταν τα λέει μόνο ένας ίσον κανένας.

Στην Αθήνα που γράφουν πόλοι γαμανε καλύτερα... γιατί όχι και εμείς;

Τελευταία τροποποίηση:

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
Δεν άντεξα πέρασα από Μαργαρίτα., Σαχτούρη 1. έχει γραφτεί από πολλούς ποσό καλή είναι..
Αυτό που με σκλαβώνει είναι ότι παρόλο που το τράβηξα αρκετή ώρα να τελειώσω .. καί πήγα να σηκωθώ ...η Μαργαρίτα έκατσε ξαπλωμένη καί μου έκανε νόημα να ξαπλώσω διπλά της και να κάνουμε αγκαλιές..
Να πω για την υπηρεσία μια πολύ καλού χαρακτήρα κυρία που παρόλο ότι είχε κόσμο στα δωμάτια καί σαλόνι με κόσμο να περιμένει, δεν ενόχλησε καθόλου...
Θα τό πω σαν ιδέα...
Αν είχε χώρο στο σαλόνι να κάνουν υποδοχή σε κάθε πελάτη με χωρίσματα παραβάν καί στην έξοδο κοιτούσαν από της κάμερες να μήν πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον... όπως κάνουν τα μασατζιδικα στην Αθήνα..
Είναι ο καλύτερος οίκος στην Πάτρα με καθαρά δωμάτια με ντουζιέρα πετσέτα αντισηπτικό ευγενική υπηρεσία και εναλλαγές κοριτσιών..

Αυτά δεν τα έγραψα για τους ιδιοκτήτες τού στούντιο... αυτοί από ότι φαίνεται ξέρουν τι κάνουν..

Αλλά για τα υπόλοιπα στην Πάτρα που έχουν τσατσά με αγενείς τρόπους χώρους βρώμικους και μαθαίνουν της κοπέλες να είναι φωλες καί αρπακτικά..

Μακάρι να είχαμε άλλη διάρθρωση του χορού για να γίνει η επίσκεψη του κάθε ενός πιο ανώνυμη και διακριτική, αλλά διστιχος δεν γίνεται. Ευχαριστώ για το σχόλιο :smiling-face-with-heart-eyes:

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
Το Studio στην Σαχτούρη εννοούσα. Δεν με αφήνει να το διορθώσω.

Ωστόσο, φίλε ευγενικά θα στο πω. Απο το ιστορικό τον μηνυμάτων σου, τόσο σε αυτό το topic όσο και στα άλλα, η αποψή σου δεν ειναι αντικειμενική. Στο είπαν και στο topic της Θεσαλλονίκης.
Άνοιξε το προφίλ σου να φαίνονται ακριβώς όλα τα μηνυματα που έχεις γράψει και θα φανεί ξεκάθαρα τι στάση κρατάς και θα βγει συμπέρασμα. Εγώ ειμαι μέλος απο το 2008 και εσυ σε 1.5 μήνα μας έχεις γίνει σερίφης μην πούμε οτιδήποτε με νήξη αρνητική για τις υπηρεσίες των κοριτσιών που δουλεύουν στην Αντζελα.

Το 90% των μηνυμάτων σου ειναι σε άρρωστο βαθμό γλύψιμο στην Αντζελα. Δεν χρειάζεται κανέναν προμοτορα η γυναίκα. Ίσα ισα ζημιά της προκαλείς.Είναι επαγγελματίας η γυναίκα και το πάει πάρα πολύ καλά. Μέχρι και η ίδια στην είπε και έσβησες το μήνυμα σου. Κάνε μας την χάρη και κράτα πιο χαμηλό προφίλ.

Επίσης σε παρακαλώ να αγνοήσεις τα μηνύματα μου στο μέλλον και να μην σχολιάζεις. Δεν βοηθάνε οι απαντήσεις σου. Μόνο ένταση μπορείς να προκαλέσεις.
Ευχαριστώ πολύ :kiss-mark:

• Like
Αντιδράσεις: Ekimus

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
Μακάρι να είχαμε άλλη διάρθρωση του χορού για να γίνει η επίσκεψη του κάθε ενός πιο ανώνυμη και διακριτική, αλλά διστιχος δεν γίνεται. Ευχαριστώ για το σχόλιο :smiling-face-with-heart-eyes:
Διαρρύθμιση ήθελα να πω :headbang::2funny:

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
Θα τό πω σαν ιδέα...

Αυτό που θέλουμε είναι,κάθε ένας από εσάς που επιλέγει το μαγαζί μας για επίσκεψη, να περνάει όμορφα, χαλαρά, ευχαριστα, χωρίς άγχος και στρες,σε ένα καθαρό περιβάλλον με τουλάχιστον απαραίτητα, ξεκινοντας από την στιγμή που σας ανοίξει η πόρτα για να μπείτε μέχρι την στιγμή που θα φύγετε (ακόμα και να μην περάσετε με κάποια κοπέλα) και το πιο βασικό να μην μετανιώσετε για τα χρήματα που πληρώνετε. Παραμένουμε στη διάθεσή σας

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ρε παίδες πανω ποτάμι τι γινεται?
Κανεις δεν εχει παει με τη παολα?

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Ρε παίδες πανω ποτάμι τι γινεται?
Κανεις δεν εχει παει με τη παολα?
Αν είναι μια μελαχρινή με ωραία στυτο στήθος και καλό κολαρακι που είχε έρθει και παλιότερα....
Θα έλεγα ότι είναι διεκπεραιωτικη...
Στήνετε καλά και σε εμένα έτριβε τό μουνακι της και έκανε πώς χύνει...
Την δεύτερη που ξανά πήγα, επειδή τράβαγε ο χρόνος έκανε να φύγει. παραλίγο να φύγω αχυστως..

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αν είναι μια μελαχρινή με ωραία στυτο στήθος και καλό κολαρακι που είχε έρθει και παλιότερα....
Θα έλεγα ότι είναι διεκπεραιωτικη...
Στήνετε καλά και σε εμένα έτριβε τό μουνακι της και έκανε πώς χύνει...
Την δεύτερη που ξανά πήγα, επειδή τράβαγε ο χρόνος έκανε να φύγει. παραλίγο να φύγω αχυστως..
Τι παίζει τωρα πανω στο ποταμι?ξερεις?.δεν υπαρχει ενημέρωση ρε φιλε καθολου για Πάτρα

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Τι παίζει τωρα πανω στο ποταμι?ξερεις?.δεν υπαρχει ενημέρωση ρε φιλε καθολου για Πάτρα
Ακριβώς δεν ξέρω να σου πω γιατί έρχομαι όποτε βολεύει στην Πάτρα.
Αλλά δεν αλλάζουν εύκολα κοπέλες.. είναι σαν να τα έχουν αγοράσει τα μαγαζιά και είναι το σπίτι τους..
Μια Τζούλια αξίζει μελαχρινή με μεγάλα βυζιά καλό σωματακι αγυμναστη.
Που και που σκάει κάνα καινούργιαο που δεν ενημερώνει κανένας ντόπιος.. και αν δεν το προλάβεις στην αρχή γίνεται φόλα μετά.
Τώρα πάντως θα σου πρότεινα Μαργαρίτα Σαχτούρη 1 ανεπιφύλακτα.
Όσο είναι ακόμα εδώ..
Τζούλια στα επάνω..

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ακριβώς δεν ξέρω να σου πω γιατί έρχομαι όποτε βολεύει στην Πάτρα.
Αλλά δεν αλλάζουν εύκολα κοπέλες.. είναι σαν να τα έχουν αγοράσει τα μαγαζιά και είναι το σπίτι τους..
Μια Τζούλια αξίζει μελαχρινή με μεγάλα βυζιά καλό σωματακι αγυμναστη.
Που και που σκάει κάνα καινούργιαο που δεν ενημερώνει κανένας ντόπιος.. και αν δεν το προλάβεις στην αρχή γίνεται φόλα μετά.
Τώρα πάντως θα σου πρότεινα Μαργαρίτα Σαχτούρη 1 ανεπιφύλακτα.
Όσο είναι ακόμα εδώ..
Τζούλια στα επάνω..
Τι κατάσταση ειναι αυτη στη πατρα,στον αγοραιο ειναι πολυ πισω,τα δυνατά ονοματα στο ποτάμι εχουν φυγει οπως ηταν η ντανα ας πουμε.
Αλλα δεν ενημερώνουν και οι συναγωνιστες,να λεμε ποια αξιζει ποια οχι,εμπειριες καταστάσεις, μονο λιγα μελη ενημερώνουν.
Εγω ειχα παει με τη λιζα εψαξα εδω αν πηγε κανεις μηδεν ενημέρωση πηγα εφαγα φολα την ανεβασα κριτική για να σώσω 30ευρα των άλλων.

Arbet

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
9
Πόντοι
0
Πολύ παλιά είχε κάνει αφιερωμα στο Super B ο Φλαμής στους οίκους της Πάτρας και έλεγε ότι οι περισσότερες κοπέλες ήσαν εγχειρισμενες τραβεστί.
Ίσχυε αυτό; Ξέρει κανείς απ τους παλιούς;

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Πολύ παλιά είχε κάνει αφιερωμα στο Super B ο Φλαμής στους οίκους της Πάτρας και έλεγε ότι οι περισσότερες κοπέλες ήσαν εγχειρισμενες τραβεστί.
την δεκαετια του 90 ναι....τα μπουρδελα ειχαν πολυ χαμηλο φωτισμο κ στο σαλονι κ στο δωματιο....δεν εβλεπες τιποτα σχεδον....δεν διεκρινες καλα τοτε...

• Like
Αντιδράσεις: Arbet

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Ναι τύπε μου ισχύει, Τσαμαδού έβλεπες μια δυμετρη με πλάτες, αμάν έλεγα από μέσα μου αυτή έχει πουτσα, έβλεπα ότι έχει μουνι και ηρεμούσα, που να ξερα εγώ πιτσιρικάς στην επαρχία για εγχειρισμενες...
Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είχαν περάσει πολλές αλλά όχι ότι ήταν οι περισσότερες, η πιο γνωστή φυσικά η Τζένη Χειλουδακη αρχές του 2000

• Like
Αντιδράσεις: Arbet

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom