Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Πολύ παλιά είχε κάνει αφιερωμα στο Super B ο Φλαμής στους οίκους της Πάτρας και έλεγε ότι οι περισσότερες κοπέλες ήσαν εγχειρισμενες τραβεστί.
Ίσχυε αυτό; Ξέρει κανείς απ τους παλιούς;
Και που ηξερε ο φλαμης ρε τυπε?
Εντάξει πάντα υπαρχουν οι εγχειρισμενες τρανς και παντου.
Απλά πως θα τραβηξει δημοσιογραφικα το θέμα αννελεγε ειναι κοπελες μόνο.

• Like
Αντιδράσεις: Arbet

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.411
Πόντοι
456
Τι κατάσταση ειναι αυτη στη πατρα,στον αγοραιο ειναι πολυ πισω,τα δυνατά ονοματα στο ποτάμι εχουν φυγει οπως ηταν η ντανα ας πουμε.
Αλλα δεν ενημερώνουν και οι συναγωνιστες,να λεμε ποια αξιζει ποια οχι,εμπειριες καταστάσεις, μονο λιγα μελη ενημερώνουν.
Εγω ειχα παει με τη λιζα εψαξα εδω αν πηγε κανεις μηδεν ενημέρωση πηγα εφαγα φολα την ανεβασα κριτική για να σώσω 30ευρα των άλλων.
Είχα γράψει εγώ λίγο πίσω:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Λιζα κορινα λαρισα Ευρυδίκη τζουλιαννα στο 118 σονια μαυρο ενα συντομία.

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
Screenshot_2023-08-13-09-52-28-102_com.whatsapp-edit.jpg
Μαργαρίτα !!! τη ώρες δουλεύει? Μέχρι πότε θα είναι?

Τελευταία τροποποίηση:

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Μαργαρίτα !!! τη ώρες δουλεύει? Μέχρι πότε θα είναι?
Καθημερινά είμαστε ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι στης 1 το βράδυ, η Μαργαρίτα θα είναι για 2-3 μέρες ακόμα

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Καλησπέρα στη Σόνια Μαύρο οι άλλες κοπέλες τί γίνεται?
Λιζα και η λαρισα ειναι κομοδίνα,η κορινα δεν το εχει,η ευριδικη δεν εχει συμπεριφορά και η τζουλιαννα περα αποδυνατη και μικροκαμωμενη βαριεται κοιταει να σε ξεπεταξει.
Επίσης η μαγδα ηταν καλη παλια αλλα τωρα και βγαζει γλωσσα αν δεν περασεις στο σαλονι αλλα και μεσα στο δωματιο βαριέται.
Νταλια και Ντανιέλα δεν εχω δοκιμάσει

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Λιζα και η λαρισα ειναι κομοδίνα,η κορινα δεν το εχει,η ευριδικη δεν εχει συμπεριφορά και η τζουλιαννα περα αποδυνατη και μικροκαμωμενη βαριεται κοιταει να σε ξεπεταξει.
Επίσης η μαγδα ηταν καλη παλια αλλα τωρα και βγαζει γλωσσα αν δεν περασεις στο σαλονι αλλα και μεσα στο δωματιο βαριέται.
Νταλια και Ντανιέλα δεν εχω δοκιμάσει
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Καθημερινά είμαστε ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι στης 1 το βράδυ, η Μαργαρίτα θα είναι για 2-3 μέρες ακόμα
Ευχαριστώ πολύ θα επισκεφτώ την κοπέλα διάβασα πολύ καλές κριτικές από μέλη!!!

Phobiav3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0
Άντζελα μπορούμε να έχουμε φώτο από όλα τα κορίτσια που είναι τώρα στο Σαχτούρη 1?

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Κανα νεο απο το ποταμι εχουμε?
Η μαρινα ξερει κανεις που χαθηκε?

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Πέρασμα από το studio Σαχτούρη 1 με τη Μαργαρίτα. Η κυρία του υπηρεσίας καλού χαρακτήρα εξερετικη στη δουλειά της καθώς το μαγαζί το έχει στην πένα καθαρό, πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο που έχει το τζακουζι. Τωρα περει Μαργαρίτας. Η Μαργαρίτα είναι μια όμορφη κοπέλα με φυσική ομορφιά χωρίς να έχει πειράξει κάτι απάνω της , πράγμα που το εκτιμώ για τα δικά μου γούστα , πιστεύω οι φωτογραφίες την αδικούν , ήλθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη πράγμα που σπάει τον πάγο γρήγορα, επικοινωνιακή καθώς μιλάει καλά ελληνικά, στο αγώνα συμμετέχει χωρίς να κλέβει καί νά βιάζεται,στο τέλος έκατσε λίγο μαζί μου πράγμα που λίγες κοπέλες το κάνουν. Θα τη ξανασυναντουσα σίγουρα σε μεγαλύτερο πρόγραμμα . Περασα καλά μαζί της και την ευχαριστώ .Υ.Γ λόγω την φύση τις εργασίας μου όπου ανεβοκατεβαίνω Αθήνα -Πατρα συχνά κάθε βδομάδα ,θα ήθελα αν ρωτήσω αν εργάζεται και Αθήνα γιατί δεν την ρώτησα την κοπέλα.Ευχαριστω

Τελευταία τροποποίηση:

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Άντζελα μπορούμε να έχουμε φώτο από όλα τα κορίτσια που είναι τώρα στο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1

Άντζελα μπορούμε να έχουμε φώτο από όλα τα κορίτσια που είναι τώρα στο Σαχτούρη 1?
Δεν δουλεύν ομαδικός! Κάθε κορίτσι έρχεται για μερικές μέρες, μια εβδομάδα το πολύ.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Πέρασμα από το studio Σαχτούρη 1 με τη Μαργαρίτα. Η κυρία του υπηρεσίας καλού χαρακτήρα εξερετικη στη δουλειά της καθώς το μαγαζί το έχει στην πένα καθαρό, πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο που έχει το τζακουζι. Τωρα περει Μαργαρίτας. Η Μαργαρίτα είναι μια όμορφη κοπέλα με φυσική ομορφιά χωρίς να έχει πειράξει κάτι απάνω της , πράγμα που το εκτιμώ για τα δικά μου γούστα , πιστεύω οι φωτογραφίες την αδικούν , ήλθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη πράγμα που σπάει τον πάγο γρήγορα, επικοινωνιακή καθώς μιλάει καλά ελληνικά, στο αγώνα συμμετέχει χωρίς να κλέβει καί νά βιάζεται,στο τέλος έκατσε λίγο μαζί μου πράγμα που λίγες κοπέλες το κάνουν. Θα τη ξανασυναντουσα σίγουρα σε μεγαλύτερο πρόγραμμα . Περασα καλά μαζί της και την ευχαριστώ .Υ.Γ λόγω την φύση τις εργασίας μου όπου ανεβοκατεβαίνω Αθήνα -Πατρα συχνά κάθε βδομάδα ,θα ήθελα αν ρωτήσω αν εργάζεται και Αθήνα γιατί δεν την ρώτησα την κοπέλα.Ευχαριστω
Αθήνα σπάνια, ός καθόλου.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Αύριο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 Η ΝΙΚΗ
IMG-20230704-WA0012.jpg

Sklhros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2019
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα, η Ευρυδίκη στο ποτάμι είναι η ψηλή ξανθιά και αν ναι είναι ακόμα εκεί ;

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Καλησπέρα, η Ευρυδίκη στο ποτάμι είναι η ψηλή ξανθιά και αν ναι είναι ακόμα εκεί ;
Εκει ειναι φιλε,αλλα απο υπηρεσίες δεν λεει πολλα.
Εγω εχω παει 2 φορες με εχει φολιασει,ενα μελος λεει πως μονο σε μεγαλα προγραμματα ειναι πιο καλη,με λιγα λογια πρέπει να σκασεις 60αρι και πάνω και παλι παίζεται.

Sklhros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2019
Like
14
Πόντοι
0
Εκει ειναι φιλε,αλλα απο υπηρεσίες δεν λεει πολλα.
Εγω εχω παει 2 φορες με εχει φολιασει,ενα μελος λεει πως μονο σε μεγαλα προγραμματα ειναι πιο καλη,με λιγα λογια πρέπει να σκασεις 60αρι και πάνω και παλι παίζεται.
60αρι λες λίγο, η τσατσά μου είχε πει 200 για μισή ώρα πρόγραμμα με τζακουζι μέσα

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
1
Η Ευρυδίκη είναι μία περίεργη περίπτωση... Έχει αρκετά καλό σώμα, δουλεμένο με γυμναστική όπως φαίνεται και είναι και ψηλή. Πολύ ωραίο στήθος, έχει και ωραίο λαιμό. Πολύ καλή πίπα, την έχει δουλέψει πολύ. Στήνεται καλά και δεν θα έλεγα ότι κλέβει. Τα αρνητικά όμως είναι ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική, παίζει ρόλο σε τι μέρα θα την πετύχεις. Είναι και λίγο γλωσσού, γενικά στην επικοινωνία δεν θα έλεγα ότι το έχει και πολύ, είναι λίγο αλλού. Αν είναι στραβωμένη με κάτι, το δείχνει έντονα και δεν κάνει καμία προσπάθεια να το καλύψει. Είναι λίγο τζόκερ αν θα περάσεις καλά, αλλά και καλά να έχω περάσει κάποιες φορές, η αδιάφορη και λίγο ό,τι νά 'ναι συμπεριφορά της με κάνει να μην καίγομαι να περάσω πάλι μαζί της. Πάντως δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς ότι δεν είναι αυθεντική, η τύπισσα είναι εν ολίγοις μιλφάρα με συμπεριφορά 15χρονης από ΕΠΑΛ, μερικές φορές έχει και λίγο πλάκα, αυτή η τυποποιημένη πουτανιά που έχουν όλες κουράζει λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom