Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
Αύριο είναι η Κατερίνα, έχει ξανά έρθει το κορίτσι

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Υπάρχει καμια στην Πάτρα (κατα προτιμηση ανεξαρτητη ) να κανει ελευθερο στοματικο και να τα καταπίνει ομως?? Οχι να τα φτυνει...

MadKing

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν η Αγάπη στο Στούντιο Κ αξίζει για πρωτάρη στον χώρο κι αν από υπηρεσίες είναι καλή?

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η Κατερίνα
IMG-15bc5660913e9733f164f4503ec748f2-V.jpg

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Επίσκεψη στο studio K το ΣΚ. Κοπέλα η Γιαννα.

Ξεκινώ από τα θετικά:

Ευχάριστη κοπέλα με διάθεση να σε ευχαριστήσει στο δωμάτιο. Παλεύει μέχρι τελευταία στιγμή.

Τα δωμάτια και ο χώρος όπως πάντα καθαρά με μεγάλη διαφορά από κάθε άλλο μαγαζί στην Πάτρα. Μπράβο στην διεύθυνση.

Στα αρνητικά:
Περίμενα ότι θα δω την Γιαννα όπως ακριβώς στις φωτογραφίες. Για την ίδια κοπέλα πρόκειται αλλά με αρκετά παραπάνω κιλά. Το αναφέρω γιατί έχει έτσι κατανεμημένα τα κιλά, έντονη κοιλιτσα (καμία σχέση με την επίπεδη κοιλιά της φωτογραφίας) που με περιόρισε σε πολύ συγκεκριμένες στάσεις.
Το στήθος δεν ήταν επίσης δυνατό σημείο. Δεν σε τράβαγε να παίξεις μαζί του. Γενικά παρόλο που προσπαθούσε ειχε αρκετές μηχανικές κινήσεις. Πχ δεν γλύφει μπάλες αλλά προσπαθεί να παίξει με αυτές με τα χέρια της αλλά με τρόπο που δείχνει σαν να μην ξέρει πως να καυλωσει τον άλλο.

Δεν θα ξαναπηγαίνα με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Το μαγαζί συνεχίζει να αποτελεί την καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή στην Πάτρα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι . 8/10 κοπέλες είναι άριστες.
Δεν ξέρω φίλε αν μιλάμε για την ίδια Γιάννα . Από ότι βλέπω γράφεις για το διπλανό studio K . Πάντως η Γιάννα που ήταν στο saxtouri1 πέρασα δύο φορές μαζί τής και ήταν όλα οκ πέρασα καλά μαζί της και αν ξανάρθει θα την ξαναδώ !!!

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν η Αγάπη στο Στούντιο Κ αξίζει για πρωτάρη στον χώρο κι αν από υπηρεσίες είναι καλή?
Από ότι είδα είναι γυναικάρα πρέπει να είναι δυνατή ,δεν πέρασα αλλά είναι στα υπόψη

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
260
Πόντοι
20
Δεν ξέρω φίλε αν μιλάμε για την ίδια Γιάννα . Από ότι βλέπω γράφεις για το διπλανό studio K . Πάντως η Γιάννα που ήταν στο saxtouri1 πέρασα δύο φορές μαζί τής και ήταν όλα οκ πέρασα καλά μαζί της και αν ξανάρθει θα την ξαναδώ !!!
Το Studio στην Σαχτούρη εννοούσα. Δεν με αφήνει να το διορθώσω.

Ωστόσο, φίλε ευγενικά θα στο πω. Απο το ιστορικό τον μηνυμάτων σου, τόσο σε αυτό το topic όσο και στα άλλα, η αποψή σου δεν ειναι αντικειμενική. Στο είπαν και στο topic της Θεσαλλονίκης.
Άνοιξε το προφίλ σου να φαίνονται ακριβώς όλα τα μηνυματα που έχεις γράψει και θα φανεί ξεκάθαρα τι στάση κρατάς και θα βγει συμπέρασμα. Εγώ ειμαι μέλος απο το 2008 και εσυ σε 1.5 μήνα μας έχεις γίνει σερίφης μην πούμε οτιδήποτε με νήξη αρνητική για τις υπηρεσίες των κοριτσιών που δουλεύουν στην Αντζελα.

Το 90% των μηνυμάτων σου ειναι σε άρρωστο βαθμό γλύψιμο στην Αντζελα. Δεν χρειάζεται κανέναν προμοτορα η γυναίκα. Ίσα ισα ζημιά της προκαλείς.Είναι επαγγελματίας η γυναίκα και το πάει πάρα πολύ καλά. Μέχρι και η ίδια στην είπε και έσβησες το μήνυμα σου. Κάνε μας την χάρη και κράτα πιο χαμηλό προφίλ.

Επίσης σε παρακαλώ να αγνοήσεις τα μηνύματα μου στο μέλλον και να μην σχολιάζεις. Δεν βοηθάνε οι απαντήσεις σου. Μόνο ένταση μπορείς να προκαλέσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Το Studio στην Σαχτούρη εννοούσα. Δεν με αφήνει να το διορθώσω.

Ωστόσο, φίλε ευγενικά θα στο πω. Απο το ιστορικό τον μηνυμάτων σου, τόσο σε αυτό το topic όσο και στα άλλα, η αποψή σου δεν ειναι αντικειμενική. Στο είπαν και στο topic της Θεσαλλονίκης.
Άνοιξε το προφίλ σου να φαίνονται ακριβώς όλα τα μηνυματα που έχεις γράψει και θα φανεί ξεκάθαρα τι στάση κρατάς και θα βγει συμπέρασμα. Εγώ ειμαι μέλος απο το 2008 και εσυ σε 1.5 μήνα μας έχεις γίνει σερίφης μην πούμε οτιδήποτε με νήξη αρνητική για τις υπηρεσίες των κοριτσιών που δουλεύουν στην Αντζελα.

Το 90% των μηνυμάτων σου ειναι σε άρρωστο βαθμό γλύψιμο στην Αντζελα. Δεν χρειάζεται κανέναν προμοτορα η γυναίκα. Ίσα ισα ζημιά της προκαλείς.Είναι επαγγελματίας η γυναίκα και το πάει πάρα πολύ καλά. Μέχρι και η ίδια στην είπε και έσβησες το μήνυμα σου. Κάνε μας την χάρη και κράτα πιο χαμηλό προφίλ.

Επίσης σε παρακαλώ να αγνοήσεις τα μηνύματα μου στο μέλλον και να μην σχολιάζεις. Δεν βοηθάνε οι απαντήσεις σου. Μόνο ένταση μπορείς να προκαλέσεις.
Θα συμφωνήσω μαζί σου..
Μια πάει στην Πάτρα μια τυχαία σε άλλο στούντιο σε άλλη επαρχία .
Αν είναι βάλτος λογαριασμός καλύτερα να τόν σταματήσουν.. ζημιά τούς κάνει..
Πρέπει να είναι και ένας ακόμα λογαριασμός που προμοταρει τα επάνω Μόνικα καί έτσι.
Μιλάνε και μεταξύ τους...

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω μαζί σου..
Μια πάει στην Πάτρα μια τυχαία σε άλλο στούντιο σε άλλη επαρχία .
Αν είναι βάλτος λογαριασμός καλύτερα να τόν σταματήσουν.. ζημιά τούς κάνει..
Πρέπει να είναι και ένας ακόμα λογαριασμός που προμοταρει τα επάνω Μόνικα καί έτσι.
Μιλάνε και μεταξύ τους...
Αν αναφέρεσαι και σε μένα, μακάρι να με πλήρωναν να γινόμουν προμότορας...:grin:

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Η Στέλλα που έρχεται στο Κ και στην Αθήνα υπάρχει ως Βίκτωρια ξέρουμε σε ποιο μαγαζί δουλεύει τώρα;

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο 19.11 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ( θα ανοίξουμε 11-11:30 το πρωί
IMG-20230813-WA0042.jpg
Screenshot_2023-08-13-09-52-28-102_com.whatsapp-edit.jpg

Stories