You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Αν μπορείς δώσε μας καμία πληροφορία... Μαλιά στήθος..κωλος.;
Σορυ κάνουμε ταξίδι για να έρθουμε.
Άντζελα καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος. Εδώ μας γράφεις για την Μπιάνκα, ενώ στο άλλο site που μας έχεις πει να μπαίνουμε για περισσότερες φωτογραφίες δείχνει πως έχει έρθει η Νταϊάνα. Τι ισχύει;Από αύριο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΠΙΆΝΚΑ
giant123
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Ντάρια στης Μόνικας πολύ δυνατή.Επανω στο γλαυκο ρε παιδια τι γινεται;;πηγε κανεις τελευταια;;;δεν βλεπω σχολια.....ηρθε κανα μουνι της προκοπης το καλοκαιρι;;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Στο άλλο μπέρδεψαν τα ονόματα, και κάτι έγινε με τον σύστημα και δεν μπορεί να το διορθώσει, και δουλεύουν μέχρι το απόγευμα. Κάποια στιγμή της επόμενες ημέρες να το φτιάξουνΆντζελα καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος. Εδώ μας γράφεις για την Μπιάνκα, ενώ στο άλλο site που μας έχεις πει να μπαίνουμε για περισσότερες φωτογραφίες δείχνει πως έχει έρθει η Νταϊάνα. Τι ισχύει;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Μες στο μυαλό μου είσαιAnzela μετά τη Βαρβάρα στείλε μας τη Γιάννα Πάτρα φαίνεται δυνατό το κορίτσι
Petros Nik.
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μια μικρη και λεπτη ειναι;Ντάρια στης Μόνικας πολύ δυνατή.
giant123
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Μικρή είναι, και λεπτή είναι, όχι πετσί και κόκκαλο. Αξίζει.Μια μικρη και λεπτη ειναι;
Αντζελα καλησπερα!Ποτε θα ερθει Πατρα η Μαργαριτα?Στο άλλο μπέρδεψαν τα ονόματα, και κάτι έγινε με τον σύστημα και δεν μπορεί να το διορθώσει, και δουλεύουν μέχρι το απόγευμα. Κάποια στιγμή της επόμενες ημέρες να το φτιάξουν
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Πρως το παρόν όχιΑντζελα καλησπερα!Ποτε θα ερθει Πατρα η Μαργαριτα?
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πετύχεις με αυτό το σχόλιο!!!! Είναι η δεύτερη φορά που το λες!!!! Έλεος, γιατί αρχίζω και εκνευρίζομαι!!!! Σε έχω προσλάβει να μου φτιάχνεις το πρόγραμμα, και δεν το ξέρω????!!!! Για χαλάρωσε λίγο, νομίζω πως ξεφεύγεις !!!!Καλησπέρα φίλε nick8 η Μαργαρίτα ξεκινάει αύριο Θεσσαλονίκη οπότε κατάλαβενεις θα αργήσει να την ξαναδούμε Πάτρα.Το χάσαμε το κορίτσι εκτός αν το συναντήσουμε τυχαία κάπου αλλού
Καλησπερα, πόσο χρονών είναι το κορίτσι;Από αύριο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΠΙΆΝΚΑ
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Πρωί η βράδυ την πέτυχες;Μικρή είναι, και λεπτή είναι, όχι πετσί και κόκκαλο. Αξίζει.
giant123
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Και πρωΐ και βράδυ είναι συνήθως... Παίρνεις τηλ. και ρωτάς. Μαλλιά μαύρα σπαστά, σχετικά ψηλή, πολύ ωραίο μέτριο στήθος με ωραία ρώγα, ωραίος κώλος στητός, γενικά δυνατή παρουσία, πολύ ευγενική και γλυκιά σαν χαρακτήρας, δεν βιάζεται, δεν το παίζει ντίβα, δεν βρίσκω κάτι αρνητικό.Πρωί η βράδυ την πέτυχες;
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Σωστος ο giant123 λεπτομέρειες περιγραφή θα τιμηθεί σύντομα, ακούγετε καλή περίπτωση.ευχαριστούμεΚαι πρωΐ και βράδυ είναι συνήθως... Παίρνεις τηλ. και ρωτάς. Μαλλιά μαύρα σπαστά, σχετικά ψηλή, πολύ ωραίο μέτριο στήθος με ωραία ρώγα, ωραίος κώλος στητός, γενικά δυνατή παρουσία, πολύ ευγενική και γλυκιά σαν χαρακτήρας, δεν βιάζεται, δεν το παίζει ντίβα, δεν βρίσκω κάτι αρνητικό.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Η Μισέλ θά πάει διακοπές, εγώ δεν ξέρω πότε θα έρθωΜάγκες δοκίμασε κανεις την Μπιάνκα; Επισης Άντζελα ποτε ξαναέρχεται η Μίσελ Πάτρα εχεις προγραμματίσει;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Γύρω στα 30 πάνω κάτωΚαλησπερα, πόσο χρονών είναι το κορίτσι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102