Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Ναι από 30Καλησπερα, οι τιμες ξεκινανε ακομα από 30;
Ναι από 30Καλησπερα, οι τιμες ξεκινανε ακομα από 30;
Πήγαινε να δεις και μας λες . Όλα στο πιάτοΣτιν αγώνα είναι καλή;
Ελπίζω η Άντζελα να μας στείλει Τρίκαλα αυτή την εβδομάδα την ΡΩΞΑΝΗ...στις φωτογραφίες φαίνεται Super Goddess.Προγραμματιζα σήμερα να δω την Ρωξάνη φαίνεται ωραία κοπέλα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ταξιδιού αύριο για εργασία στη Λάρισα δεν θα γίνει η συνάντησή ελπίζω να την προλάβω πριν φύγει
Argento κάτι ξέρεις εσύ!!!!!! Πρέπει να έχεις πληροφορίες η σε κόβω να μας λες τα ταρό σαν τον χορταρεα .Με τη Γιάννα δεν μας είπεςΕλπίζω η Άντζελα να μας στείλει Τρίκαλα αυτή την εβδομάδα την ΡΩΞΑΝΗ...στις φωτογραφίες φαίνεται Super Goddess.
Όλα δικά σου τα θες εσύΕλπίζω η Άντζελα να μας στείλει Τρίκαλα αυτή την εβδομάδα την ΡΩΞΑΝΗ...στις φωτογραφίες φαίνεται Super Goddess.
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 ΑΠΌ ΑΎΡΙΟ 22.10 Η ΜΙΣΈΛ (ΘΑ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΪ) 261 401 2652 τηλέφωνο για πληροφορίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 ΑΠΌ ΑΎΡΙΟ 22.10 Η ΜΙΣΈΛ (ΘΑ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΪ) 261 401 2652 τηλέφωνο για πληροφορίεςSex
Είμαι λίγο Απαιτητικός ή γκουρμέ που λες και σύ...Όλα δικά σου τα θες εσύ
Η SEX BOMB ΜΙΣΕΛ !!! Τυχεράκηδες...είχα την τύχη στα Τρίκαλα να κάνω 3 συνάντησεις μαζί της ...!!!! Πανικός λέμε !!!ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 ΑΠΌ ΑΎΡΙΟ 22.10 Η ΜΙΣΈΛ (ΘΑ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΪ) 261 401 2652 τηλέφωνο για πληροφορίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 ΑΠΌ ΑΎΡΙΟ 22.10 Η ΜΙΣΈΛ (ΘΑ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΪ) 261 401 2652 τηλέφωνο για πληροφορίες
Το ξέρωΕίμαι λίγο Απαιτητικός ή γκουρμέ που λες και σύ...
Τόσο καλή είναι;Η SEX BOMB ΜΙΣΕΛ !!! Τυχεράκηδες...είχα την τύχη στα Τρίκαλα να κάνω 3 συνάντησεις μαζί της ...!!!! Πανικός λέμε !!!
Είναι το κορίτσι μας, βέβαια κάθε ένας έχει τα γούστα του, αλλά πιστεύω ότι η κοπέλα καλύπτει τα περισσότεραΤόσο καλή είναι;
Καλή είναι η Μισέλ την είχα συναντήσει στην περασμένη επίσκεψη της Πάτρα βέβαια γούστα είναι αυτάΤόσο καλή είναι;
Εγώ είμαι Άντζελα πάντως και ξερό ψωμίΕίναι το κορίτσι μας, βέβαια κάθε ένας έχει τα γούστα του, αλλά πιστεύω ότι η κοπέλα καλύπτει τα περισσότερα
Ποιο πολύ γράφουμε παρά γαμαμε μου φαίνεταιΕγώ είμαι Άντζελα πάντως και ξερό ψωμί
Μέχρι ποτέ θα καθίσει η Βίκυ Πάτρα ….;ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΒΊΚΥ σήμερα τελευταία μέρα. Αύριο θα ανοίξουμε 11:30 με 12:00
Έχεις μείνει μια μέρα πίσω φίλος η Βίκυ έφυγε Από σήμερα είναι η Μισέλ καλή περίπτωσηΜέχρι ποτέ θα καθίσει η Βίκυ Πάτρα ….;
Την βρίσκουμε και στην Αθήνα;Στο Studio K έχει δοκιμάσει κανείς την Ιζαμπέλα ?