Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Αντζελάρα μου ανυπομονώ να έρθειςΕυχαριστούμε πολύ, πάντα στην διάθεση σας
Αντζελάρα μου ανυπομονώ να έρθειςΕυχαριστούμε πολύ, πάντα στην διάθεση σας
Δεν έχουμε Σόνια, ούτε εδώ ούτε στο άλλο που ρωτήσατε, και δεν συμμετέχουμε σε καμία " αλυσίδα".Σόνια με κωλαρα από αλυσίδα άποψη;
Νομίζω το αγαπήσαμε αυτό το κορίτσι..Σαχτούρη 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ, για λίγες μέρες ακόμα
Δεν την έχω πάρει... αλλά έχω διαβάσει εδώ ότι είναι φόλα..Σόνια με κωλαρα από αλυσίδα άποψη;
Όλα τα λεφτά το κορίτσι αυτό έρωτας πραγματικοςΣαχτούρη 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ, για λίγες μέρες ακόμα
Από που είναι το κορίτσι;;Νομίζω το αγαπήσαμε αυτό το κορίτσι..
Ελπίζω να αγαπήσει και η Μαργαρίτα την Πάτρα.
Πέρασα χτες βράδυ αρκετά κουρασμένος και από ταξίδι.
Στο σεξ το κορίτσι είναι έρωτας..
Καί ενώ μπορούσε να φύγει προσφέρθηκε από μόνη της να μου κάνει μασάζ..
Εντάξει...δεν υπάρχει..
Μετέφερε τής ένα μεγάλο ευχαριστώ..
Διό κορίτσια μαζί να εργαστούν την ίδια ώρα δεν επιτρέπεται, είναι παράνομα, το μαγαζί είναι νόμιμο και τα κορίτσια επίσης, δεν θέλουμε μπελάδες.Θα τη δοκιμασω αυριο αν προλαβω γιατι ολοι αφηνουν πολυ καλα σχολια! Δοκιμασε να φερεις και 2 κοπελες καποιες μερες για να εχουμε επιλογη και τριο
ΟυκρανίαΑπό που είναι το κορίτσι;;
Anzela αγαπάμε Ukraine και Μαργαρίτα μαζίΔιό κορίτσια μαζί να εργαστούν την ίδια ώρα δεν επιτρέπεται, είναι παράνομα, το μαγαζί είναι νόμιμο και τα κορίτσια επίσης, δεν θέλουμε μπελάδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουκρανία
Μας τιμά που προσέξατε και εκτίμησατε τα ελάχιστα που κάναμε στο χώρο πρως το παρόν αύριο τό απόγευμα,πρως βράδυ θα κάνω ενημέρωσηΕπίσκεψη χθες βράδυ στο Σαχτούρη 1. Δούλευε η μαργαρίτα. Είχε πελάτη όταν πήγα. Έκατσα στο καναπέ και περίμενα. Τα βογγητα της όντως με ξαυλωσαν πολύ η αλήθεια είναι. Ακούγονταν έξω σα να το ζούσε να το ένιωθε η κοπέλα. Όταν τελείωσε, βγήκε έξω τσιτσιδι. Πέρασε μπροστά μου χαιρετηθηκαμε. Παρόλο τις καυλες δε Πέρασα κι ο μόνος λόγος γιατί το στήθος της είναι πολύ πολύ μικρό. Κατά τα άλλα το κορμί της είναι φωτιά. Το σκέφτηκα αρκετά πριν φύγω η αλήθεια είναι αλλά έχω αδυναμίες στα μεγάλα στήθη. Ή έστω στα μέτρια. Οπότε.... Έφυγα.
Είπα να έκανα μια βόλτα και στο Κ. Αλλά τελικά δεν πέρασα, παρόλο που δεν την έχω δει τη Φωτεινή έστω εμφανισιακά. Ο λόγος που δεν πέρασα στο Κ. Είναι γιατί θεωρώ πως ο χώρος στο Σαχτούρη 1 έχει αναβαθμιστεί στο μέγιστο βαθμό και η καθαριότητα είναι σε υψηλά πολύ επίπεδα και για όλα αυτά ανήκουν πολλά συγχαρητήρια για το επίπεδο του μαγαζιού στην Αντζελα τη οποία την έχω τιμήσει επανειλημμένα.
Αναμένουμε λοιπόν στην άφιξη της επόμενης κοπέλας μετά την Μαργαρίτα. Αντζελα αλήθεια, ποια θα μας στείλεις;
Εντάξει γούστα είναι αυτά σεβαστό... αλλά η Μαργαρίτα είναι το κάτι άλλο για μένα Άντζελα στείλε την Μαργαρίτα Τρίκαλα...μην αργείς...love MargaretΕπίσκεψη χθες βράδυ στο Σαχτούρη 1. Δούλευε η μαργαρίτα. Είχε πελάτη όταν πήγα. Έκατσα στο καναπέ και περίμενα. Τα βογγητα της όντως με ξαυλωσαν πολύ η αλήθεια είναι. Ακούγονταν έξω σα να το ζούσε να το ένιωθε η κοπέλα. Όταν τελείωσε, βγήκε έξω τσιτσιδι. Πέρασε μπροστά μου χαιρετηθηκαμε. Παρόλο τις καυλες δε Πέρασα κι ο μόνος λόγος γιατί το στήθος της είναι πολύ πολύ μικρό. Κατά τα άλλα το κορμί της είναι φωτιά. Το σκέφτηκα αρκετά πριν φύγω η αλήθεια είναι αλλά έχω αδυναμίες στα μεγάλα στήθη. Ή έστω στα μέτρια. Οπότε.... Έφυγα.
Είπα να έκανα μια βόλτα και στο Κ. Αλλά τελικά δεν πέρασα, παρόλο που δεν την έχω δει τη Φωτεινή έστω εμφανισιακά. Ο λόγος που δεν πέρασα στο Κ. Είναι γιατί θεωρώ πως ο χώρος στο Σαχτούρη 1 έχει αναβαθμιστεί στο μέγιστο βαθμό και η καθαριότητα είναι σε υψηλά πολύ επίπεδα και για όλα αυτά ανήκουν πολλά συγχαρητήρια για το επίπεδο του μαγαζιού στην Αντζελα τη οποία την έχω τιμήσει επανειλημμένα.
Αναμένουμε λοιπόν στην άφιξη της επόμενης κοπέλας μετά την Μαργαρίτα. Αντζελα αλήθεια, ποια θα μας στείλεις;
Τί να σε κάνω, σας χαλάμε τα χατίριαΕντάξει γούστα είναι αυτά σεβαστό... αλλά η Μαργαρίτα είναι το κάτι άλλο για μένα Άντζελα στείλε την Μαργαρίτα Τρίκαλα...μην αργείς...love Margaret
Ξερετε ποτε θα ερθει ξανα η Μαργαριτα;Οτι καλυτερο εχει περασει απο την Πατρα.Τοσο δυνατη κοπελα πριν πολλα χρονια μια κινεζουλα.ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ αύριο τελευταία μέρα
Καλησπέρα, αρχές Νοεμβρίου,κάπου εκεί.Ξερετε ποτε θα ερθει ξανα η Μαργαριτα;Οτι καλυτερο εχει περασει απο την Πατρα.Τοσο δυνατη κοπελα πριν πολλα χρονια μια κινεζουλα.