Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Σόνια με κωλαρα από αλυσίδα άποψη;

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Σαχτούρη 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ, για λίγες μέρες ακόμα
IMG-20230813-WA0041.jpg

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Σαχτούρη 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ, για λίγες μέρες ακόμα
IMG-20230813-WA0041.jpg
Νομίζω το αγαπήσαμε αυτό το κορίτσι..
Ελπίζω να αγαπήσει και η Μαργαρίτα την Πάτρα.
Πέρασα χτες βράδυ αρκετά κουρασμένος και από ταξίδι.
Στο σεξ το κορίτσι είναι έρωτας..
Καί ενώ μπορούσε να φύγει προσφέρθηκε από μόνη της να μου κάνει μασάζ..
Εντάξει...δεν υπάρχει..
Μετέφερε τής ένα μεγάλο ευχαριστώ..

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Θα τη δοκιμασω αυριο αν προλαβω γιατι ολοι αφηνουν πολυ καλα σχολια! Δοκιμασε να φερεις και 2 κοπελες καποιες μερες για να εχουμε επιλογη και τριο

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
235
Πόντοι
1
Νομίζω το αγαπήσαμε αυτό το κορίτσι..
Ελπίζω να αγαπήσει και η Μαργαρίτα την Πάτρα.
Πέρασα χτες βράδυ αρκετά κουρασμένος και από ταξίδι.
Στο σεξ το κορίτσι είναι έρωτας..
Καί ενώ μπορούσε να φύγει προσφέρθηκε από μόνη της να μου κάνει μασάζ..
Εντάξει...δεν υπάρχει..
Μετέφερε τής ένα μεγάλο ευχαριστώ..
Από που είναι το κορίτσι;;

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Θα τη δοκιμασω αυριο αν προλαβω γιατι ολοι αφηνουν πολυ καλα σχολια! Δοκιμασε να φερεις και 2 κοπελες καποιες μερες για να εχουμε επιλογη και τριο
Διό κορίτσια μαζί να εργαστούν την ίδια ώρα δεν επιτρέπεται, είναι παράνομα, το μαγαζί είναι νόμιμο και τα κορίτσια επίσης, δεν θέλουμε μπελάδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από που είναι το κορίτσι;;
Ουκρανία

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Διό κορίτσια μαζί να εργαστούν την ίδια ώρα δεν επιτρέπεται, είναι παράνομα, το μαγαζί είναι νόμιμο και τα κορίτσια επίσης, δεν θέλουμε μπελάδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ουκρανία
Anzela αγαπάμε Ukraine και Μαργαρίτα μαζί :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Επίσκεψη χθες βράδυ στο Σαχτούρη 1. Δούλευε η μαργαρίτα. Είχε πελάτη όταν πήγα. Έκατσα στο καναπέ και περίμενα. Τα βογγητα της όντως με ξαυλωσαν πολύ η αλήθεια είναι. Ακούγονταν έξω σα να το ζούσε να το ένιωθε η κοπέλα. Όταν τελείωσε, βγήκε έξω τσιτσιδι. Πέρασε μπροστά μου χαιρετηθηκαμε. Παρόλο τις καυλες δε Πέρασα κι ο μόνος λόγος γιατί το στήθος της είναι πολύ πολύ μικρό. Κατά τα άλλα το κορμί της είναι φωτιά. Το σκέφτηκα αρκετά πριν φύγω η αλήθεια είναι αλλά έχω αδυναμίες στα μεγάλα στήθη. Ή έστω στα μέτρια. Οπότε.... Έφυγα.
Είπα να έκανα μια βόλτα και στο Κ. Αλλά τελικά δεν πέρασα, παρόλο που δεν την έχω δει τη Φωτεινή έστω εμφανισιακά. Ο λόγος που δεν πέρασα στο Κ. Είναι γιατί θεωρώ πως ο χώρος στο Σαχτούρη 1 έχει αναβαθμιστεί στο μέγιστο βαθμό και η καθαριότητα είναι σε υψηλά πολύ επίπεδα και για όλα αυτά ανήκουν πολλά συγχαρητήρια για το επίπεδο του μαγαζιού στην Αντζελα τη οποία την έχω τιμήσει επανειλημμένα.
Αναμένουμε λοιπόν στην άφιξη της επόμενης κοπέλας μετά την Μαργαρίτα. Αντζελα αλήθεια, ποια θα μας στείλεις;

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Επίσκεψη χθες βράδυ στο Σαχτούρη 1. Δούλευε η μαργαρίτα. Είχε πελάτη όταν πήγα. Έκατσα στο καναπέ και περίμενα. Τα βογγητα της όντως με ξαυλωσαν πολύ η αλήθεια είναι. Ακούγονταν έξω σα να το ζούσε να το ένιωθε η κοπέλα. Όταν τελείωσε, βγήκε έξω τσιτσιδι. Πέρασε μπροστά μου χαιρετηθηκαμε. Παρόλο τις καυλες δε Πέρασα κι ο μόνος λόγος γιατί το στήθος της είναι πολύ πολύ μικρό. Κατά τα άλλα το κορμί της είναι φωτιά. Το σκέφτηκα αρκετά πριν φύγω η αλήθεια είναι αλλά έχω αδυναμίες στα μεγάλα στήθη. Ή έστω στα μέτρια. Οπότε.... Έφυγα.
Είπα να έκανα μια βόλτα και στο Κ. Αλλά τελικά δεν πέρασα, παρόλο που δεν την έχω δει τη Φωτεινή έστω εμφανισιακά. Ο λόγος που δεν πέρασα στο Κ. Είναι γιατί θεωρώ πως ο χώρος στο Σαχτούρη 1 έχει αναβαθμιστεί στο μέγιστο βαθμό και η καθαριότητα είναι σε υψηλά πολύ επίπεδα και για όλα αυτά ανήκουν πολλά συγχαρητήρια για το επίπεδο του μαγαζιού στην Αντζελα τη οποία την έχω τιμήσει επανειλημμένα.
Αναμένουμε λοιπόν στην άφιξη της επόμενης κοπέλας μετά την Μαργαρίτα. Αντζελα αλήθεια, ποια θα μας στείλεις;
Μας τιμά που προσέξατε και εκτίμησατε τα ελάχιστα που κάναμε στο χώρο πρως το παρόν :smiling-face-with-heart-eyes: αύριο τό απόγευμα,πρως βράδυ θα κάνω ενημέρωση :kiss-mark:

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
597
Πόντοι
81
Εντάξει γούστα είναι αυτά σεβαστό... αλλά η Μαργαρίτα είναι το κάτι άλλο για μένα Άντζελα στείλε την Μαργαρίτα Τρίκαλα...μην αργείς...love Margaret

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Εντάξει γούστα είναι αυτά σεβαστό... αλλά η Μαργαρίτα είναι το κάτι άλλο για μένα Άντζελα στείλε την Μαργαρίτα Τρίκαλα...μην αργείς...love Margaret
Τί να σε κάνω, σας χαλάμε τα χατίρια :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Σαχτούρη ,1, Επίσκεψη Νο 3 αποχαιρετιστήρια με τη Μαργαρίτα,μιας και είναι τελευταία μέρα .Τη να πω για αυτό το υπέροχο πλάσμα κάθε φορά και πιο τέλεια συνάντηση ,μας έχει μαγέψει πραγματικά και θα μας λείψει .Σε ευχαριστώ πολύ κουκλάκι για την υπέροχη ώρα που περάσαμε μαζί και ελπίζω να σε ξαναδώ :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
229
Πόντοι
21
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ αύριο τελευταία μέρα
Ξερετε ποτε θα ερθει ξανα η Μαργαριτα;Οτι καλυτερο εχει περασει απο την Πατρα.Τοσο δυνατη κοπελα πριν πολλα χρονια μια κινεζουλα.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Ξερετε ποτε θα ερθει ξανα η Μαργαριτα;Οτι καλυτερο εχει περασει απο την Πατρα.Τοσο δυνατη κοπελα πριν πολλα χρονια μια κινεζουλα.
Καλησπέρα, αρχές Νοεμβρίου,κάπου εκεί.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο 12.10 η ΡΩΞΆΝΗ

Συνημμένα

• IMG-803effe5700816d22fe5c986acfce4e8-V.jpg