Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Ειμαι εδω και λιγο καιρό στην Πάτρα και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καμία να κανει καλό τσιμπούκι(ελεύθερο φυσικά).Δεν εχω προβλημα να δωσω χρηματα σε λογικά πλαισια παντα στην κοπέλα αλλα και σε αυτον που θα μου κανονισει την κατασταση μαζι της! Ενδιαφερομαι για καποια του στυλ κοπελα της διπλανής πόρτας κι οχι ακριβοπληρωμένες βιζιτες και μπουρδελα τα οποια ειναι γνωστά σε ολους μας.Αν καποιος ξερει κατι εχεμυθα μπορει να μου στειλει μηνυμα πριβέ και φυσικα θα παρει κι αυτος το δωράκι του:wink: για το κανονισμα.

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
235
Πόντοι
1
Ειμαι εδω και λιγο καιρό στην Πάτρα και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καμία να κανει καλό τσιμπούκι(ελεύθερο φυσικά).Δεν εχω προβλημα να δωσω χρηματα σε λογικά πλαισια παντα στην κοπέλα αλλα και σε αυτον που θα μου κανονισει την κατασταση μαζι της! Ενδιαφερομαι για καποια του στυλ κοπελα της διπλανής πόρτας κι οχι ακριβοπληρωμένες βιζιτες και μπουρδελα τα οποια ειναι γνωστά σε ολους μας.Αν καποιος ξερει κατι εχεμυθα μπορει να μου στειλει μηνυμα πριβέ και φυσικα θα παρει κι αυτος το δωράκι του:wink: για το κανονισμα.
Φίλε ασχετο αλλά σκέφτηκες μήπως ότι εδώ μπορεί να βλέπει και κανας γκομενος καμίας βιζιτας ο οποίος μπορεί να σου πει ότι έχει και να σου στείλει τη βιζιτα και να τον πληρωσεις και αυτόν.;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Φίλε ασχετο αλλά σκέφτηκες μήπως ότι εδώ μπορεί να βλέπει και κανας γκομενος καμίας βιζιτας ο οποίος μπορεί να σου πει ότι έχει και να σου στείλει τη βιζιτα και να τον πληρωσεις και αυτό
Φιλε αν δω κατι περιεργο δεν θα δωσω ουτε ευρω και δευτερον τετοιους τυπους που εννοεις δεν τους φοβαμαι καν.Γνωριζω οτι θελουν προσοχή αυτα τα πραγματα αλλα ακομα και να ξεφυγει η κατασταση δεν μασάω

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
235
Πόντοι
1
Φιλε αν δω κατι περιεργο δεν θα δωσω ουτε ευρω και δευτερον τετοιους τυπους που εννοεις δεν τους φοβαμαι καν.Γνωριζω οτι θελουν προσοχή αυτα τα πραγματα αλλα ακομα και να ξεφυγει η κατασταση δεν μασάω
Εγώ εννοώ ότι μπορεί να σου στείλει κάποιος και καλά δήθεν ότι ξέρει κάποια (οχι βιζιτα) αλλά στη πραγματικοτητα να είναι μόνο και μόνο να τσιμπήσει τα φράγκα. Κατάλαβες πως το είπα;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Εγώ εννοώ ότι μπορεί να σου στείλει κάποιος και καλά δήθεν ότι ξέρει κάποια (οχι βιζιτα) αλλά στη πραγματικοτητα να είναι μόνο και μόνο να τσιμπήσει τα φράγκα. Κατάλαβες πως το εί
Μα δεν προκειται να δωσω φραγκα αν δεν κανω πρωτα συναντηση.αυτο που λες οντως ειναι πιθανό να το δοκιμασει καποιος αλλα.... για να παρει δωρακι απο μενα θα πρεπει πρωτα να κανω το ραντεβου.Μόνο ετσι.Καλα κανεις και το λες παντως γιατι μερικοι που δεν ξερουν και εμπιστευονται ευκολα μπορει να την πατησουν.

GogolBordello

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Σαχτούρη 1 από αύριο 29.09 η Βαρβάρα
Screenshot_2023-08-09-22-13-48-355_com.android.chrome-edit.jpg
Screenshot_2023-08-09-22-14-27-355_com.android.chrome-edit.jpg
Αν και δεν έχω γράψει χιλιόμετρα στο σπορ (εξού και φειδωλός στις κριτικές} η Βαρβάρα είναι μια τίμια επιλογή για όποιους γουστάρουν αμαζόνες και δεν έχουν πρόβλημα όταν οι καμπύλες συνοδεύονται από λίγα παραπάνω κιλάκια.
Πεντακάθαρη, ορεξάτη και καθόλου διεκπεραιωτική.
Θα την ξαναεπισκεφτώ.

Aral500

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
191
Πόντοι
1
Ναι ρε αδερφέ αυτό σκεφτόμουν πως ήταν η πρωτη που είχε έρθει! Εντωμεταξύ θυμάμαι το κλασσικό της τσατσας "τσιμπουκακι μουνακι κωλαρακι" Χαχαχα
Ξεχνάς το πισωκολλητο

Aral500

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
191
Πόντοι
1
Αδερφέ η Μάγδα ήταν κορυφαία. Παίζει να θυμασαι εκεί Ασκληπιού απέναντι από αυτό που ήταν η Μάγδα είχαν φέρει και μια μαυρουλα..σκαγαμε τότε σε τσάρκες 10 15 άτομα και όλοι μέσα ρε φίλε τι γέλιο έπεφτε χαχαχ άλλη φάση και ωραία αθώα χρόνια.χαβαλες πολυς
Μιλάμε για 2000 περίπου? Αν είναι αυτή ήταν η πρωτιά μου κιολας μαύρη τότε δεν θυμάμαι και πολλά γτ είχα χεστει από ανγχος και δεν ξανά ήθελα ποτέ μαύρη.... Με έπιανε ταραχή... Μέχρι και κάτι μαύρες μουναρες που έφερνε το μαρακες με χούφτωναν χωρίς να κάνει κούκου....

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.811
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 Η ΒΑΡΒΆΡΑ ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Πραγματικά κουκλάκι. гарна дівчина. .Красивая:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Επίσκεψη ΣΑΧΤΟΥΡΙ 1 ο χώρος περιποιημένος καθαρός .Επίσκεψη στη Μαργαρίτα μια καταπληκτική κοπέλα φοβερά επικοινωνιακή , με όμορφο πρόσωπο, χαμογελαστή, ομιλητική και νομίζεις ότι έχεις απέναντι σου την σχέση σου άρχισε να ξεντύνετε και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά μου, έχει ενα καλοσχηματισμένο κολαράκι και ένα από τα ποιο τέλειο βυζάκι φυσικό μικρό λαχταριστό που ανταποκρίνεται άμεσα
πέσαμε στο κρεβάτι και είχαμε μάχη προκαταρτικών, τα κορμιά μας δέθηκαν, ξεκίνησε ενα πραγματικά καλό στοματικό, το μουνάκι της πεντακάθαρο να αντιδράει όταν ακουμπούσα τη γλώσσα μου και να σε ανταμείβει με ποταμιά υγρών στο σεξ τα έδωσε όλα ένα ενεργό ηφαίστειο οπού σε φτάνει στον παράδεισο νωρίς...Μαργαρίτα σε ευχαριστώ πολύ για την ωραία συναντήσου μου πρόσφερες..
Дякую дуже (:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Vagra7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
235
Πόντοι
1
Μιλάμε για 2000 περίπου? Αν είναι αυτή ήταν η πρωτιά μου κιολας μαύρη τότε δεν θυμάμαι και πολλά γτ είχα χεστει από ανγχος και δεν ξανά ήθελα ποτέ μαύρη.... Με έπιανε ταραχή... Μέχρι και κάτι μαύρες μουναρες που έφερνε το μαρακες με χούφτωναν χωρίς να κάνει κούκου....
Εκείνα τα χρόνια ήταν ναι.προσωπικα πηγα 16 χρονών το 1999. Δεν ήθελα να με πιασει παρθενο το 2000 χαχαχχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom