ikarus1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Μήπως ξέρετε αν δουλεύει ακόμα η Τζούλια στο Γλαύκυ 120; Είναι η μόνη σταθερή εκεί πάνω που αξίζει και δεν θέλω άσκοπα.
Αύριο, δευτέρα θα είμαστε κλειστά. Την τρίτη 12.09 καινούργια κοπέλα ΝΆΤΑΛΙ , φωτογραφίες αύριο το απόγευμα.
ναι,αλλα με εσενα μ αρεσει να μιλαω(κι οχι μονο!!!!!)Ξέρεις εσύ που να ρωτήσεις
Δίνει και κωλαρακι..με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια.Καλησπέρα.. Νέος στην παρέα.. Όταν λέτε φουλ πρόγραμμα τι ακριβώς εννοείται?
Καλημερα Αντζελα μας ξεχασες...Αύριο, δευτέρα θα είμαστε κλειστά. Την τρίτη 12.09 καινούργια κοπέλα ΝΆΤΑΛΙ , φωτογραφίες αύριο το απόγευμα.
Όχι βέβαια, αλλά έχω την γενέθλια μου πιάνει σαν ελαφρυντικό?Καλημερα Αντζελα μας ξεχασες...
Αν είναι η περσινή Λίζα με τίποτα.Η Λίζα που είναι στη Γλαύκου 120 αξίζει; Εμφανισιακά είναι αξιόλογη, αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτα για αυτήν... Στο 118 η Μόνικα έχει φέρει μία καινούργια, Ντάρια. Εμφανισιακά δεν τρελάθηκα, αλλά μήπως αξίζει μέσα;
Χρόνια πολλά με υγεία ότι επιθυμείς!!!Όχι βέβαια, αλλά έχω την γενέθλια μου πιάνει σαν ελαφρυντικό?
Η κοπέλα που έκανε φουλ, έφυγε.Τιμές και κάνει full? γιατί πρώτη φορά θα έρθω
Ευχαριστώ
Μέχρι ποια μέρα θα είναι?ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΝΑΤΑΛΊ
Αν είναι η περσινή Λίζα με τίποτα.
Για μια εβδομάδαΜέχρι ποια μέρα θα είναι?
οχι απλα ελαφρυτνικο, αλλα συγχωρεισαι στο μεγιστο βαθμο. Πολυχρονη λοιπον να εισαι καλα και να μας χαριζεις ατελειωτες στιγμες ηδονης οπως μονο εσυ ξερεις!!!!Όχι βέβαια, αλλά έχω την γενέθλια μου πιάνει σαν ελαφρυντικό?
Να'σε καλά , και εσύ ότι επιθυμείςοχι απλα ελαφρυτνικο, αλλα συγχωρεισαι στο μεγιστο βαθμο. Πολυχρονη λοιπον να εισαι καλα και να μας χαριζεις ατελειωτες στιγμες ηδονης οπως μονο εσυ ξερεις!!!!
Χρόνια πολλά ΆντζελαΌχι βέβαια, αλλά έχω την γενέθλια μου πιάνει σαν ελαφρυντικό?
Για μια εβδομάδαΜέχρι ποια μέρα θα είναι?
Ευχαριστώ πολύ, και εσύ ότι επιθυμείςΧρόνια πολλά Άντζελα
Καλημέρα κάτι δεν μας λες καλά φίλε , Πέρα από τις φωτογραφίες που λες, Όταν Πηγές στο μαγαζί είδες την κοπέλα αποφάσισες να περάσεις με δικιά σου πρωτοβουλία και μετά βγαίνεις και κράζεις καί την κοπέλα καί τό μαγαζί τι να έγινε άραγε?Επίσκεψη Σαχτούρη 1 και πέρασμα με την Ναταλία. Η Ναταλία είναι απο πίσω όπως στην φωτογραφία με κυταρρίτιδα που δεν φαίνεται στην φωτογραφια, έχει γαλανά μάτια και σχετικά όμορφο πρόσωπο. Ωστόσο απο μπροστά το στήθος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο και πεσμένο ελαφρώς. Επίσης τα παραπανήσια κιλά φαίνονται έντονα τόσο στην κοιλιά όσο και στα μπούτια.
Προσπαθεί πολύ στην πίπα(ακάποτη) ωστόσο στα υπόλοιπα ενώ προσπαθούσε δεν μου έβγαινε τελικά να τελειώσω μέχρι και που την σταμάτησα για να φύγω. Με είχα χαλάσει η εικόνα.
Εν ολίγης, οι προηγούμενες κοπέλες εμφανισιακά ηταν σαφώς ανώτερες. Θα βοήθαγε να υπήρχαν μερικές ακόμα φωτογραφίες για να βλέπει κάποιος όλη την εικόνα.
Προσωπικά δεν ξαναπάω αν δεν ειναι ξεκάθαρο απο τις φωτογραφίες το σώμα της κοπέλας. Οι προηγούμενες κοπέλες είχαν αντριπροσωπευτικότατες φωτογραφίες.