NikosPatra_
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
@Anzela$$$ Άντζελα επειδή δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα μπορείς να μου στείλεις εσύ και να σου απαντήσω? Ευχαριστώ
Να δοκιμάσω@Anzela$$$ Άντζελα επειδή δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα μπορείς να μου στείλεις εσύ και να σου απαντήσω? Ευχαριστώ
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω ούτε εγώ@Anzela$$$ Άντζελα επειδή δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα μπορείς να μου στείλεις εσύ και να σου απαντήσω? Ευχαριστώ
Πρέπει να γράψει 5 ποστς στο φόρουμ για να μπορει να στείλει ή να λαβει μηνυμαΓια κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω ούτε εγώ
Δεν το ήξερα, ευχαριστώΠρέπει να γράψει 5 ποστς στο φόρουμ για να μπορει να στείλει ή να λαβει μηνυμα
Να έρθει και ΤρίκαλαΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΒΊΚΥ ΜΕ ΦΟΥΛ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ
ΑργότεραΝα έρθει και Τρίκαλα
Full πρόγραμμα δεν βρίσκεις εύκολα για αυτό δεν θα χάσω τέτοια ευκαιρία με την Βίκυ όταν έρθει Τρίκαλα θα κάνω όσες πιο πολλές συναντήσεις μπορώ ... εννοείται F U L LΑργότερα
Άτακτο αγόριFull πρόγραμμα δεν βρίσκεις εύκολα για αυτό δεν θα χάσω τέτοια ευκαιρία με την Βίκυ όταν έρθει Τρίκαλα θα κάνω όσες πιο πολλές συναντήσεις μπορώ ... εννοείται F U L L
Καλησπέρα.. Νέος στην παρέα.. Όταν λέτε φουλ πρόγραμμα τι ακριβώς εννοείται?Full πρόγραμμα δεν βρίσκεις εύκολα για αυτό δεν θα χάσω τέτοια ευκαιρία με την Βίκυ όταν έρθει Τρίκαλα θα κάνω όσες πιο πολλές συναντήσεις μπορώ ... εννοείται F U L L
χανια θα ερθει;;;;;;;;ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΒΊΚΥ ΜΕ ΦΟΥΛ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ
Ξέρεις εσύ που να ρωτήσειςχανια θα ερθει;;;;;;;;